Irja Askolan erottaminen kirkon virasta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Irja Askolan erottaminen kirkon virasta.

Kauhistun moraalittomuutta

#101 Raamatun opetukset kunniaan kirkon piirissä

01.08.2014 17:43

On hämmästyttävää kuinka kirkona piirissä ajetaan tasa-arvoa homoille ja lesboille avioliittolaissa, vaikka raamatussa nimenomaan kielletään sukupuolisuhteet samaa sukupuolta olevien välillä. Lasten oikeudet isään ja äitiin taitavat Askolalta unohtua! Ei koskaan kukaan mies voi korvata oikeaa äitiä lapselle homo- eikä isääkään lesboliitossa. Lapsille täytyy antaa oikeus oikeaan perheeseen missä on äiti ja isä! En tuomitse suinkaan lesboja enkä homoja. Jokainen on vastuussa omista teoistaan ja on oman tahtonsa herra. Olen todella kyllästynyt tähän aivopesuun, jolla näitä seksuaalisia suuntauksia yritetään tyrkyttää TV:ssä, radiossa ja lehdissä. Melkein jokaiseen ohjelmaan on piilotettu joku homppeli tai lesbo.Ikävää kun ei voi katsoa rauhassa ohjelmia, joista on jo maksanut. Olen kauhistunut kirkon selkärangattomuudesta tässä parisuhdekysymyksessä niin että olen jo harkinnut eroakin kirkosta. Kuinkahan suuri määrä ihmisiä on eronnut näiden tasa-arvoisen avioliittolain puolesta puhujien vuoksi? Puolustajat ovat luopioita ja harhaoppisia.

Vieras

#102 Re: Raamatun opetukset kunniaan kirkon piirissä

01.08.2014 20:27

#101: Kauhistun moraalittomuutta - Raamatun opetukset kunniaan kirkon piirissä

Olen samaa mieltä.

Olen itse eroamassa kirkosta, jos kirkko suostuu homoliittoihin. Eroan siitä huolimatta, että kirkko on tehnyt mielestäni hyvää työtä lapsi- ja vanhustyössä. Miksi kulkisin enää niiden joukoissa ja miksi jopa verorahoin kannattaisin sitä toimintaa, joka opettaisi ja toimisi täysin Jumalan ilmoitusten vastaisesti ja mikä on jo kerran tässä maailmassa ollut Jumalan vihan kohteena. Kirkko on päässyt tähän asti helpolla, kun verorahat ovat tulleet sille helpolla. Tulkoon sitten yhä pienentyvillä verotuloilla toimeen. En usko kirkon ottaessa "avarakatseisen" toimintamallin käyttöön aikaisemmin esim. mielenosoituksellisesti kirkosta eronneiden palaavan takaisin kirkon jäseniksi siinä määrin, että kirkko saisi nykyistä enemmän nykyisellä veroprosentilla kerättyä varoja. Osahan mielenosoituksellisesti kirkosta eronneista on Jumalan kieltäjiä, jotka ovat vain olleet perheen perintönä kirkon jäseniä.

Seuraavana kirkko alkaisi sitten joukoin siunaamaan mafioiden ja ateistien toiminnat, sillä eiväthän he voi rikolliselle tai Jumalan kieltävälle ajatusmaailmalleen ja toiminnalleen mitään. Heitä ja heidän toimintaansa pitäisi ymmärtää ja hyväksyä, koska ei ole mitään näyttöä tieteellisin tutkimuksin, että kyseessä olisi sairaus ja siten he ovat syntyneet nykyiseen suuntautuneisuuteensa.

Kirkko ei voi mennä Jumalan yläpuolelle ja omavaltaisesti ryhtyä siunaamaan sitä, mikä Jumalale on iljetys. Jos kirkko kuitenkin lähtisi sille linjalle, koko kirkon uskottavuus menisi. Ja kyllä piru nauraisi, kun olisi saanut lohkaistua suuren palan itselleen ja ennen kaikkea hajotettua seurakunnat.

Kyllä kirkossa voi siunata homon tai lesbon ihmisinä, muttei heidän liittoa. Tämä on asia, jota on joidenkin niin kauhean vaikea ymmärtää. Se toiminta, missä kaksi samaa sukupuolta olevaa eläisivät seksuaalisesti yhdessä, ei ole raamatun mukaan Jumalan tahdon mukaista.

Samaa sukupuolta oleville voi antaa perimisoikeuden toistensa omaisuuteen maistraatissa hyväksytyin sopimuksin. Jo nyt voi testamentata omaisuutensa kenelle haluaa.

Homot ja lebot esiintyvät yli korostaen seksuaalista suuntautuneisuuttaan julkisesti TV:ssä ja lehdissä ja kaiken maailman kulkueissa  ja vaativat, että heillä pitää olla oikeus saada olla julkisilla paikoilla omia itsejään ja näyttää avoimesti seksuaalinen suuntautuneisuutensa, mutta sitten he kuitenkin haluavat piiloutua lomakkeissa vaatien oikeutta samaan nimitykseen kuin niillä, jotka ovat naimisissa. Katsovat tulleensa loukatuiksi, jos joutuvat rastittamaan lomakkeessa eri kohdan kuin naimisissa olevat eli rekisteröidyn parisuhteen. Minäkin olin sitten varmaan pitkään leimattu ja loukattu, kun jouduin rastittamaan naimaton. Tai miksi avoliitossa olevat joutuvat rastittamaan eri ruudun kuin naimisissa olevat, vaikka heidän yhteiselämäsä muistuttaa avioliittoa. Jokaisella sanalla on oma merkityksensä ja sanojen tarkoituksena on kertoa, mistä on kysymys. Jotta seksuaalisesti poikkeavat toimisivat loogisesti ( pitävät suuntautuneisuudelleen  oikeutettuna julkisen hyväksynnän ja  luontevan suhtautumisen ), hyväksyköön myös julkisesti heidän suhteesta kertovan rekisteröity parisuhde-nimityksen.

Pietari

#103 Usko

05.08.2014 10:42

abcdef abcdef

Voi jestas, mitä ahdasmielistä ja ahdistavaa kommentointia. Tuollaistako on uskossa olo? Tuollainen porukkako pääsee taivaaseen? Jutut on kuin pahimmasta painajaisesta. Ja sitten ihmetellään, miksi ihmiset eroavat kirkosta. Järki, inhimillisyys ja empatia löytyvät muualta.

Valintojen aika

#104 Kirkon tehtävä

06.08.2014 07:05

Kirkon tehtävä on sanan julistaminen ja sakramenttien jakaminen. Tehtävä ei ole rakkauden eikä menestyksenkään teologian jalkauttaminen, eikä toimia punavihreän valtion jatkeena, vaan ristin kantaminen. Yleensä uskonnolliset yhdyskunnat edellyttävät, että jumalanpalveluksiin ja toimintaan osallistutaan, ja eletään Raamatun mukaan. Monista yhteisöistä ei-aktiiviset ja tunnustuksen vastaisesti elävät erotetaan. Niin, tippuvathan ne mädät omenatkin omenapuusta, vastauksena sille, kun täällä on kauhisteltu erolukuja. Kyllähän kirkko epäilemättä tienhaarassa on, valintojen aika on kirkollakin, miten tästä eteenpäin. Ruotsin kirkon tie on tuhon tie. Norjan kirkko sentään ainakin toistaiseksi on pysynyt tunnustuksessa. Samoin Englannin anglikaaninen kirkko.

Summerflower

#105 NÄIDEN KOMMENTTIEN POHJANOTEERAUS...

06.08.2014 17:33

#87: Valkan kundi - "Sitä paitsi akkahan on ruma,kuin yliajettu tapiiri"

 Esimerkkikommentti tämän palstan kirjoittajien todellisesta henkisestä tilasta ja  tasosta.

Tuolla perusteella jos virat täytettäisiin ,niin suurin osahan  eduskunnan miehistä saisi kyllä  lähteä saman tien.

Hyväksyttekö te muut tämänkin kommentin joukkoon siihen mitenkään reagoimatta?


Vieras

#106 Re: NÄIDEN KOMMENTTIEN POHJANOTEERAUS...

06.08.2014 19:03

#105: Summerflower - NÄIDEN KOMMENTTIEN POHJANOTEERAUS... 

 

 

Samaa tasoa näyttää olevan sinunkin kommenttisi.

 

 

Utelias

#107 Tämän illan tv-ohjelmavaroitusta odotellessa...

07.08.2014 16:43

#101: Kauhistun moraalittomuutta - Raamatun opetukset kunniaan kirkon piirissä 

 Kerropa mikä se olikaan nimeltään  ja mihin aikaan tuli(tai vielä tulee) se tämän päivän tv-,tai radio-ohjelma ,johon oli se  "homopeikko"  piilotettu ?Kerro nyt edes  joku esimerkki niistä- voi olla vähemmänkin tuore...

eitekopyhyydelle

#108 Re: Suunnattomasti ihmettelevä

08.08.2014 15:03

#6: pettynyt vieras - Suunnattomasti ihmettelevä 

 Ihmettelen ihan samaa.. kristitytkin pieree ja panee siinä missä muut....


Vieras

#109 Re: Re: Suunnattomasti ihmettelevä

08.08.2014 15:20

#108: eitekopyhyydelle - Re: Suunnattomasti ihmettelevä 

 

 

Sillä on kuitenkin suuri ero; ketä, mitä, missä, milloin...

 

 

Naurettavaa

#110 Täysin aiheeton adressi

10.08.2014 04:53

Tämä adressi on täysin aiheeton.Adressi on jonkun fundamentalistisen ajatussuunnan omaavan rasistin joka ei voi hyväksyä kuin heteronormatiivisen asenteen omaavia ihmisiä.

Avioliitto on sakramentti

#111 Re: Täysin aiheeton adressi

13.08.2014 17:35

#110: Naurettavaa - Täysin aiheeton adressi 

 

 

Ihmisen tehtävä on lisääntyä ja täyttää maa. Tähän ei homonormatiivisuus auta, ellei sitten haeta tästä ratkaisua maailman liikakansoitukseen. Homous voi toteutua aikuisten välillä, mutta lapsia siihen elämäntyyliin ei pidä sekoittaa. Homosuhteet eroavat heterosuhteista muun muassa keskimääräisen suhteen keston perusteella. Myös väkivaltaa ja uskottomuutta on erityisesti miesten välisissä suhteissa enemmän kuin heterosuhteissa. En väitä, että heterosuhteet olisivat ongelmattomia. Lapsille ei pidä tälläistä käyttäytymistä opettaa normina jo päiväkodista saakka. Homoliitto ei ole avioliitto, eikä esimerkiksi naiselle, joka voi tuottaa uutta elämää, ole sotilaan ammatti paras mahdollinen ammatti. Taistelussa voisi pahimmillaan kuolla useampi kuin yksi elämä. Luonnonjärjestys on muuttumaton, vaikka kuinka yritettäisiin mustaa väittää valkoiseksi.

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#112 Re: Usko

14.08.2014 18:55

#103: Pietari - Usko 

 Ei Kristuskaan hyväksynyt kaikkea. Myyntikojut kaataen hän näytti loukkaantumisensa.

Ei rakkautta eikä empatiaa näytetä sillä, että hyväksyy kaiken!

Pietari

#113 Re: Re: Usko

15.08.2014 06:17

#112: - Re: Usko 

Tässäkö on kyse samasta asiasta? Tämä on sinun tulkintasi asiasta.  En ymmärrä millä valtuutuksella täällä ihminen on tuomitsemassa toista ihmistä.

sepi salonkylältä

#114 Re: Re: Re: Usko

15.08.2014 07:25

#113: Pietottakai tari - Re: Re: Usko 

 Et kai tarkoita, että KAIKKEA pitäisi suvaita ja hyväksyä? Sinun logiikallasi murhamiesten, raiskaajien ja ryöstäjien rankaiseminen on väärin, koska siinä tuomitaan toinen ihminen.

Raamattu on uskovalle ihmiselle auktoriteetti ja jos piispa kapinoi sitä vastaan, niin tottakai sitä saa paheksua hymistelemättä.


Vieras

#115 Re: Re: Re: Usko

15.08.2014 12:08

#113: Pietari - Re: Re: Usko 

 Pietari ei nyt ymmärrä tai ei halua ymmärtää asiaa, jotta voisi syytellä toisin ajattelevia. 

Ei tässä olla ihmistä tuomitsemassa. Usko hyvä Pietari, että on aivan eri asia puhua teoista ja tekijöistä!

En hyväksy homoilua enkä lesboilua, sen sijaan ihmiset ovat eri asia.

Kirkko voi antaa siunauksensa homoille ja lesboille, muttei se voi mennä siunaamaan heidän hoimoilua eikä lesboilua siunaamalla homo- tai lesboliittoja. 

Kirkko menisi Jumalan yläpuolelle siunatessaan sen, mistä Raamattu sanoo, että se oli Jumalalle iljetys.


Vieras

#116 Re: Usko

15.08.2014 12:16

#103: Pietari - Usko 

 Siis mikä oli ahdasmielistä ja mikä ahdistavaa. Ole hyvä ja selvennä.


Vieras

#117 Re: Raamatun opetukset kunniaan kirkon piirissä

22.08.2014 20:27

#101: Kauhistun moraalittomuutta - Raamatun opetukset kunniaan kirkon piirissä 

Pahalta tuntuu, että seurakunnan paimenet harhaanjohtavat seurakuntalaisensa, mutta eikö nämä kaikki ole juuri lopunajan merkkejä. Tuntuu vaan niin oudolta, että seurakunnan paimenten pitäisi olla itse tietoisia tulevista kiusauksista ja vääryyksistä ja silti itse ...

Parempi olisi heillä se myllynkivi!

sepi salonkylältä

#118 Re: Re: Raamatun opetukset kunniaan kirkon piirissä

23.08.2014 07:46

#117: - Re: Raamatun opetukset kunniaan kirkon piirissä 

 Niinhän ne nykyajan paimenet johtavat lammaslaumansa hetteiselle suolle, julistaen: Siellä suonsilmäkkeessä saatte iäti levätä.

Ei itse paholainenkaan taitavammin osaa ihmisiä Jumalasta erottaa kuin ev.lut. kirkko nykyisine harhaoppeineen, maailman ja mammonan palvomisineen.

Syntiä suvaitaan, että maksavat zombiet pysyisivät seurakunnan yhteydessä...

Aleksi

#119 Re: Re: Ala-arvoista

27.10.2014 08:54

#25: Näin on - Re: Ala-arvoista  

Ei voi muuta kuin äimistyneenä ja huvituksella lukea tätä sinun kommenttiasi, joka paistaa läpi kirkasta tietämättömyyttä ja yksinkertaisuutta koko olemuksellaan. Ihanko tosissaan väität että homoseksuaalit levittävät tauteja jotenkin enemmän kuin muut? Mihin perustuu väitteesi? Luuloon tietysti. Myös homot ja lesbot voivat tehdä ja saada lapsia, eikä niitä ole kenenkään heteronkaan pakko tehdä jos ei halua.  Sinunko mielestä homoseksuaalit eivät osaa erottaa oikeaa väärästä, vähän niinkuin vasenkätinen ei osaa kirjoittaa koska ei ole oikeakätinen? Perustelusi ovat täysin naurettavia ja lapsellisia, ja niistä käy ilmi kuinka yksinkertainen ja vähä-älyinen olet. Toivottavasti sinäkin kokisit joskus valaistumisen ja heräisit!

 

 

Vipunen

#120 2. kirje Timoteukselle 3

15.11.2014 10:00

 

1 Sinun on tiedettävä, että viimeisinä päivinä koittavat vaikeat ajat. 

2 Silloin ihmiset rakastavat vain itseään ja rahaa, he ovat rehenteleviä ja pöyhkeitä, he herjaavat ja ovat vanhemmilleen tottelemattomia. He ovat kiittämättömiä, jumalattomia,

3 rakkaudettomia, leppymättömiä, panettelevia, väkivaltaisia ja raakoja, kaiken hyvän vihollisia,

4 petollisia, häikäilemättömiä ja järjettömiä. He rakastavat enemmän nautintoja kuin Jumalaa,

5 he ovat ulkonaisesti hurskaita mutta kieltävät uskon voiman. Karta sellaisia!

6 Nämä näet tunkeutuvat koteihin ja kietovat valtaansa syntien rasittamia, monenlaisten oikkujensa riepottelemia naisparkoja,

7 jotka ovat aina alttiita uusille opetuksille mutta eivät voi koskaan päästä selville totuudesta.

8 Niin kuin Jannes ja Jambres* vastustivat Moosesta, niin tuollaiset villitsijät vastustavat totuutta. He ovat menettäneet järkensä, ja heidän uskonsa on kelvoton.

9 Mutta kauan he eivät menesty, sillä heidän järjettömyytensä paljastuu pian kaikille, kuten noille kahdellekin kävi.

 

10 Sinä olet uskollisesti seurannut minun opetustani, elämäntapaani, pyrkimystäni, uskoani, kärsivällisyyttäni, rakkauttani ja kestävyyttäni

11 niissä vainoissa ja kärsimyksissä, joita sain osakseni Antiokiassa, Ikonionissa ja Lystrassa. Millaisia vainoja olenkaan saanut kestää! Ja kaikista Herra on minut pelastanut.

12 Mutta vainon kohteeksi joutuvat kaikki ne, jotka haluavat elää hurskaasti Kristuksen Jeesuksen omina.

13 Kelvottomat ihmiset ja petkuttajat menevät pahuudessa yhä pitemmälle, eksyttäen muita ja eksyen itse.

14 Pidä sinä kiinni siitä, minkä olet oppinut. Sinähän olet siitä varma, koska tiedät, keiltä olet sen oppinut.

15 Olet myös jo lapsesta asti tuntenut pyhät kirjoitukset, jotka voivat antaa sinulle viisautta, niin että pelastut uskomalla Kristukseen Jeesukseen.

16 Jokainen pyhä, Jumalan Hengestä syntynyt kirjoitus on hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi ja kasvatukseksi Jumalan tahdon mukaiseen elämään.

17 Näin Jumalan ihmisestä tulee täydellinen ja kaikkeen hyvään kykenevä.

Seppo Lehikoinen

#121 Re: 2. kirje Timoteukselle 3

15.11.2014 12:14

#120: Vipunen - 2. kirje Timoteukselle 3 

 Kuinka täydellinen analyysi nykyajasta tuhansien vuosien takaa.

Hengellisesti sokeita, kuuroja ja mielettömiä ne ihmiset, jotka tuon lukevat/kuulevat, mutta eivät ymmärrä!

MiccoK

#122

28.11.2014 22:31

Onkohan tämä adressi edes laillinen? Kyseessä on mielestäni suoranainen vainoamiskampanja.

Irja Askola on hieno ihminen ja olen aivan varma, että jos Jeesus palaisi maan päälle, hän haluaisi paljon ieluummin viettää aikaa Irja Askilan kanssa kuin niiden, jotka Irja Askolaa vainoavat ja vaativat hänen eroaan. Olen aina ihmetellyt sitä ihmisvihaa, jota ns. uskovaiset lietsovat.


Vieras

#123

29.11.2014 11:17

ulos tuommoset

Vieras

#124

29.11.2014 20:38

Kristillisen kirkon johtajana ei voi toimia henkilö, joka ei sitoudu raamatun opetukseen ja siitä nouseviin ihmiskäsitykseen ja arvoihin

Vieras

#125

29.11.2014 20:40

P. Simojoki: Valtakunnassa kaikki hyvin?

1. Mikä on sen ajan henki,
isännäksi päässyt renki,
jonka suuren pillin mukaan
täällä tanssittava on?
Ajan henki meille määrää,
mikä oikein on ja väärää,
eikä epäillä saa kukaan,
se on vastustamaton.

2. Totuus löytyy vaikka mistä,
uuden ajan temppelistä.
Mitä teetkin, ei se haittaa,
kaikki muutkin tekee niin!
Markkinoiden alttarille,
työn ja rahan jumalille
moni sielunsakin laittaa
sydämensä kahleisiin.

3."Voima löytyy sisältäsi,
toteuta vain itseäsi",
ajan henki lupaa sille,
joka etsii Jumalaa.
"Maista rohkeasti tästä
kielletystä hedelmästä",
rakkautta kaipaaville
ajan henki tarjoaa

4. Kuka rikkoi lahjan parhaan?
Kuka päästi käärmeen tarhaan?
Täällä eivät mies ja nainen
enää löydä toisiaan.
Eikä lapsikaan saa olla
enää hiekkalaatikolla.
Aikuiseksi pienokainen
kasvaa ennen aikojaan.

5. Onko täällä vielä niitä,
joille valheet eivät riitä?
Kuka yötä rohkeasti
soihduillansa valaisee?
Onko vielä pasuunoita,
valtakunnan vartijoita,
jotka aamunkoittoon asti
muurin päällä taistelee?

kerto: "Valta kunnassa kaikki hyvin!"
vanha vartija huutaa silmin hämärtyvin
näkemättä, mistä hyökkää vihollinen armoton.
Minne joutuu se valtakunta,
jonka paimenetkin nukkuu syvää unta
näkemättäm, huomaamatta, mikä hetki yöstä on!