Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Paula Wehrli
Vieras

#351

12.10.2010 11:58

Yhdyn tähän mielipiteeseen.
Mikael Strang
Vieras

#352 Ei !

12.10.2010 12:20

Kirkon arvovaltaa alentavaa, enkä muutenkaan suvaitse että viellä laillistettaisiin. Hyi olkoon.
Marjatta Saarelainen
Vieras

#353 "sukupuolineutraalia..."

12.10.2010 16:28

Kaikesta nykymenosta tässä yhteiskunnassa ja maailmassa voi vain todeta erään kirjan nimen tavoin: "Saatana elää ja voi hyvin maapallolla." Valitettavasti näin on. Ihminen keksii kaikenlaisia jo sanoinakin kummallisia ilmauksia. Ei turhaan Jeesus varoita villitsevistä hengistä ja opeista ennen Hänen paluutaan.

Vieras

#354

12.10.2010 18:00

Ihan oikeasti. Voisitte ajatella aivoillanne sitä, kuinka järkeviltä teidän sanat kuulostavat? Minkä takia teidän on haukuttava ja alettava vikisemään? Pelkäättekö, että kauhistuttavat homot ja lesbot saavat ne juridiset oikeudet, jotka kuuluvat heille kaiken oikeudellisen tasa-arvon nimissä? Ihan sama minulle, kuinka he nämä oikeudet loppujen lopuksi saavat, kunhan ne ovat täysin samanlaiset kuin heteroystäväisillään, ilman vaikka Jumalan hyväksyntään.

Voisin kehottaa myös teitä tarkastamaan faktat asioista ennen kuin tulette riehumaan tänne, että homoilla ja lesboilla on samat oikeudet, he ovat mielisairaita ja heidät voi parantaa. Näin ei ole. Faktat voitte etsiä itse. Tässäkin keskustelussa asioita on selitetty, kerrottu ja yritetty esittää, mutta aina se Jumala papatus vie voiman faktoilta ja oikeasti hyviltä mielipiteiltä. Lopettakaa tämä lapselleni pelleily...
Vieras
Vieras

#355 Re: Miksi kukaan ei puhu lasten edusta?

12.10.2010 19:20

#15: Lakana82 - Miksi kukaan ei puhu lasten edusta? 

 Ehdoton EI kirkkovihkimisele ja ehdoton EI että saavaat lapsia syy lapset oppii vanhemmilta ja viimeistään pk,ssä on kiusattu

Vieras
Vieras

#356 Re: Re: Miksi kukaan ei puhu lasten edusta?

12.10.2010 20:28

viimeistään pk,ssä on kiusattu 

Kiusaamisesta puheen ollen, syyllinen löytyy kun katsot peiliin. Televisiossa kahden lesbon tyttäret kertoivat elämästään että muut lapset ei kiusaa, mutta jos negatiivista palautetta tulee, se tulee aikuisilta.

Kaikenlaista on taivaan kannen alla
Vieras

#357 Sodoma ja Gomara sen kertoo..

12.10.2010 23:50

Jotkut vielä kummastelee miksi tällainen lista,siksi ettei kukaan joutuisi turmioon. Seksuaalisuus on suuri voima,itse säilytysvietin jälkeen ehkä suurin seuraavaksi.Oi kuinka monta on viettiensä kanssa joutunut väärille urille,joko syntymästään saakka,jonkun viettelemänä,tai omasta halustaan.Kuitenkin on Jumalalta tulleet ohjeet kuinka elää kymmenen käskyä ja Rakkauden kaksoiskäsky.Homous ja Lesbous on väärin ja siitä pääsee pois kun todella haluaa ja taistelee.Paljon on ihmisiä jotka elävät koko elämänsä selibaatissa,se on ihmisen oma valinta,jokin muukin syy voi olla syynä. Jumala antaa voiman siihen että voi vastustaa syntiä,eli haluaa elää Hänen tahtonsa mukaisesti.Raamatussa on selvä vastaus mitä Jumala ajattellee tästä synnistä,Hän salli että Sodoman ja Gomaran kaupungit tuhoutuivat niin ettei niitä ole löytynyt vieläkään,ilmeisesti sijaitsevat Kuolleen meren pohjassa.Meidän ns. normaalien tulee antaa tukea ja ymmärtämystä niille jotka tahtovat päästä tästä synnistä.Tiedän että se ei ole helppoa,koko elämän ajan voi olla taisteluita ja kamppailuja,mutta Jumala auttaa jos Häntä avuksi huudat Psalmi 50:15 "Avuksesi huuda minua hädän päivänä,niin minä tahdon auttaa sinua ja sinun tulee kunnioittaa minua". Näin Jumala on luvannut ja Hän ei valehtele,vai onko joku saanut valheesta kiinni.Sellaistakin olen nähnyt että homoudesta voi seurata koko elämän luisuminen väärille raiteille,henkilö uhriksi joutuessaan,menettää terveytensä ja paraneminen voi olla kovin vaikeaa.
Elämänkokemusta on.
Vieras

#358

13.10.2010 00:38

Raamattuun elämänkatsomukseni perustavana en hyväksy sukupuolineutraalia avioliittoa enkä sitä kannattavia.
Vieras
Vieras

#359 Re: Sodoma ja Gomara sen kertoo..

13.10.2010 09:16

#357: Kaikenlaista on taivaan kannen alla - Sodoma ja Gomara sen kertoo.. 

 Sodoman ja Gomorran tarinassa jatkossa seuraa insestiä isän ja tytärten välillä, ja se esitetään positiivisessa valiossa. Pitäisikö tästä nyt ymmärtää, että insesti on ok? Vai pitäisikö nuo vanhat tarinat jättää omaan arvoonsa nykyelämän mittapuina? Ja ottaa sieltä se perussanoma, joka on että hillittömyydestä ei hyvää seuraa. Se että homo tai lesbo haluaa perustaa perheen ja elää saman partnerin kanssa loppuelämänsä uskollisessa liitossa ei ole hillittömyyttä tai riettautta, vaan terveen ja normaalin ihmisen merkki.

Vieras
Vieras

#360 Re: Sodoma ja Gomara sen kertoo..

13.10.2010 09:45

Näin Jumala on luvannut ja Hän ei valehtele,vai onko joku saanut valheesta kiinni 

No, luomiskertomuksessa kasvit luodaan ennen aurinkoa ja tähtiä. Tämä on selkeästi ihmisen omaa keksintöä.

Itsekkin kiusattu
Vieras

#361 Kaiken takana Jumalan sanan ja säätämyksen vesittäminen

13.10.2010 13:44

Tulipa katsottua kakkosen homokeskustelu.
Hyvä kristityt keskustelijat!

Selvästihän tässä keskustelussa näkyy miten määrätyt piirit ovat kapinassa Jumalan sanaa ja itse Jumalaa vastaan. Jos haluaa elää synnissä, miksi siihen pitää vaatia Jumalan tai kirkon siunausta. Jokainenhan voi elää elämänsä sen käsityksen mukaan kuin haluaa. Ei se tee asiasta sen hyväksyttävämpää, vaikka kirkko sen siunaisi.

Tärkeintä on oma sisäinen rauha Jumalan kanssa.

Totuus
Vieras

#362

13.10.2010 17:58

Allekirjoitan ehdottomasti! Homous on Jumalantahdon vastaista. Ei ihmiset ole mitään sukupuoli neutraaleja vaikka nykyään yritetäänkin. Ennen oli naisilla hameet ja miehillä housut, nykyään saattaa olla jopa päinvastoin!!! Raamatun pitäisi olla ensisijainen laki yhteis-kunnassa, ei muuten voida luoda mitään kestäviä perustuksia valtiolle. Kaikki valtiot, jotka ovat olleet ateistisia ovat tuhoutuneet. Seuraavaksi laillistetaan sitten pedofilia, eläimiin sekaantuminen, murhat ja huumeet. Pian avioliittoon viedään eläimet ja lapsetkin. Anna pirulle pikkusormesi, niin se vie koko käden!
Vieras
Vieras

#363 Re:

13.10.2010 18:26

#Seuraavaksi laillistetaan sitten pedofilia, eläimiin sekaantuminen, murhat ja huumeet. Pian avioliittoon viedään eläimet ja lapsetkin. Anna pirulle pikkusormesi, niin se vie koko käden! -  

 Höpö höpö, palataas nyt todellisuuteen sieltä. Pedofiliia ei koskaan tulla laillistamaan koska sillä on tuhoiset seuraukset lapsen psyykelle. Eläinten kanssa ei mennä avioon, koska eläimet eivät pysty olemaan osallisina laillisissa sopimuksissa. Murhat ja huumeet pysyvät laittomina, koska ne aiheuttavat vahinkoa. On uskomatonta, että tällaisia asioita pitää vääntää rautalangasta aikuisille, normaaliälyisille (?) ihmisille.

skiggebö
Vieras

#364

13.10.2010 21:46

Heti kun sukupuolineutraali avioliittolaki menee läpi, vaadin myös muut raamatusta revityt lain osat kumottaviksi. Kaikki aikuisten välinen naimakauppa tulee sallia, oli sitten kysymys moniavioisuudesta tai sukurutsauksesta aikuisen lapsensa kanssa.

Luonnoton on luonnotonta.

Jos perusteena on tuo aikuiset ihmiset ja rakkaus, niin joseph fritzlinkin on vain väärin ymmärretty nero.

Vieras

#365 Sadut kuuluvat lapsuuteen

13.10.2010 21:56

Mistään asiasta on turha yrittää saada asiallista keskustelua silloin, kun toinen osapuoli käyttää argumenttinaan uskontoaan. Järkipohjaiset perustelut eivät vain mene läpi, kun vastassa on tunnepohjaiset perustelut. Kahdesta äidistä tai isästä tuskin on haittaa lapselle, mutta uskonnollinen kasvatus sen sijaan aiheuttaa pahoja ongelmia, kuten näkymättömiin olentoihin uskomista, paskan puhumista ja sairaalloista tarvetta kontrolloida muiden (seksi-)elämää.
Vieras
Vieras

#366 Re:

13.10.2010 22:09

#Jos perusteena on tuo aikuiset ihmiset ja rakkaus, niin joseph fritzlinkin on vain väärin ymmärretty nero -  

 1) Ovatko osapuolet aikuisia ja ei-holhouksenalaisia?

2) Ovatko he mukana vapaaehtoisesti.

3) Aiheutuuko kenellekään fyysistä tai psyykkistä haittaa.

Helppoa.

Vieras
Vieras

#367 Re: Re: Sodoma ja Gomara sen kertoo..

13.10.2010 22:45

#360: Vieras - Re: Sodoma ja Gomara sen kertoo.. 

 Raamattu ei ole kronologisesti kerrottu,vaan lyhennettyä kertomusta paljon ja aika siirtymiäkin usein.Se ei tee Raamattua epäluotettavaksi tai epätarkaksi.Ei kaikkia tapahtumia ole voitu ottaa kirjoituksiin koska ei ne olisi sopineet edes kahteen,kolmeen kirjaan.Ne jotka valitsivat mukaan otettavat asiat,teki ne että jonkin näköinen kooste alueen historiasta tulisi jollakin tavoin lyhennettynä mukaan.Varmaan satojen ihmisten suusta otettua puhetta ja kerrontaa,tuhansien vuosien ajalta.

Ei neutraali
Vieras

#368 Pariliitto, ei avioliittoa

14.10.2010 19:49

En kannata sukupuolineutraalia avioliittoa. Perustelen sitä sillä, että sana AVIOLIITTO on vakiintunut tarkoittamaan heterojen välistä liittoa.
Ehdotan, että samaa sukupuolta olevien rekisteröidystä parisuhteesta ryhdyttäisiin käyttämään sanaa PARILIITTO. Näin ei tulisi erimielisyyksiä asiasta, kun pariliitto rinnastettaisiin avioliittoon, mutta ei olisi kuitenkaan avioliitto sanan perinteisessä merkityksessä.

Vieras
Vieras

#369 Re: Pariliitto, ei avioliittoa

15.10.2010 00:04

#368: Ei neutraali - Pariliitto, ei avioliittoa 

Ei, vaan kaikki ihmiset vihitään maistraatissa pariliittoon ja uskovaiset voivat käydä siunaamassa kirkossa omalle liitolleen nimeksi avioliitto. Näin uskovaiset saavat olla se joka erotetaan, kun he tästä apartheidista kerran ovat kiinnostuneita.

hyvää yötä nyt
Vieras

#370 kiitos sille joka aloitti tämän adressin

15.10.2010 00:25

Kiitos tosiaan sinulle joka aloitit tämä adressin. Hyvä juttu. Jumala on Raamatussa selvästi sanonut kantansa homoiluun. Jumala rakastaa syntisiä, mutta ei syntiä. Syntiä on monenlaista ja yksi on homoilu. Maailma menee kohti loppuaan ja Jeesus tulee pian. Hyvä silti, että uskovat yrittävät kertoa mikä on totuus. Kaikki epäilijät, ruvetkaa lukemaan Uutta Testamenttia. Siunausta kaikille.
Vieras
Vieras

#371 Re:

15.10.2010 13:22

#12: -

"Jumalan sana on terävämpi kuin kaksiteräinen miekka." raamattu

ClearJ
Vieras

#372 Re: Hyvä Sivula!

15.10.2010 16:42

#9: Sanna K - Hyvä Sivula!

Sanna sulla on opit todella sekasin, lueppas Raamattua niin löydät totuuden... Eipäs sotketa Sanaa ja
omia mielipiteitä.... Jumala on muuttumaton ja niin hänen Sanansa. Kyllä Jumala rakastaa kaikkia, muttei heidän tekemäänsä syntiä, jota on mm. neutraalisuus ja homous. Miksei sitten sais myös varastaa? Miks varkaita syytellään ja heitetään linnaan, samoin vois tappaa kenet haluaa ilman seurauksia ja todeta, ett aina jaksetaan syytellä ja heitellä kivillä....

 

Vieras
Vieras

#373 Re:

15.10.2010 16:47

#19: -

Pitäähän rajat jossain mennä, ettei "rakkauden" nimissä mitä tahansa tehdä...  väärä liberalismi vie tuhoon ja siitä seuraavat henkiset seuraukset on kamalia...

Vieras
Vieras

#374 Re: Re: Hyvä Sivula!

15.10.2010 20:58

#Miksei sitten sais myös varastaa? Miks varkaita syytellään ja heitetään linnaan, samoin vois tappaa kenet haluaa ilman seurauksia ja todeta, ett aina jaksetaan syytellä ja heitellä kivillä....! 

 Rautalanka loppuu kohta tästä maasta. Miksi varastaminen on väärin - koska siinä varastamisen uhrille aiheutetaan vahinkoa ja mielipahaa. Miksi tappaminen on väärin - koska joku kuolee siinä ja todellakin kokee vanhkoa! Mitä pahaa aiheutuu siitä, että kaksi aikuista, vapaaehtoista  ihmistä rakastaa toisiaan ja haluaa elää yhdessä? Ei sitten niin mitään. Tollot.


Vieras

#375 Miksi avioliitto

16.10.2010 09:25

Nykyinen järjestelmä pakottaa homoseksualit paljastamaan homoutensa aina kun kysytään siviilisäätyä. Tämä mahdollistaa sitten syrjinnän. Eikö helpompaa olisi jos kristityt ajasitte lakia, jossa homot pakotettaisiin aina pitämään rinnassaan vaalenpunaista kolmiomerkkiä...