Vetoomus Palmian säilyttämisen puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vetoomus Palmian säilyttämisen puolesta.

Stadilainen, yksityisellä töissä yli 25 vuotta

#1 Herätkää Helsinkiläiset veronmaksajat

09.09.2014 18:17

Yhtiöittäminen tulee Helsinkiläiselle veronmaksajalle tulevaisuudessa niin kalliksi, nyt pitää herätä ja vaikuttaa valtuustossa istuviin poliitikkoihin ja vaatia heitä äänestämästä yhtiöittämisen puolesta. Tarvitsevat teidänkin ääniä tulevissa vaaleissa.


Vieras

#2 Re: Herätkää Helsinkiläiset veronmaksajat

09.09.2014 18:22

#1: Stadilainen, yksityisellä töissä yli 25 vuotta - Herätkää Helsinkiläiset veronmaksajat 

 Nyt en ihan ymmärtänyt tuota kommentia. Yhtiöittäminen tulee veronmaksajille kalliiksi ja sen vuoksi mielestäsi pitää yhtiöittää...

yksityiset puolustavat tietysti yksityistämistä

#3

10.09.2014 04:58

Yhtiöitäminen pakollisten palvelujen kohdalla tulee pidemmällä aikavälillä kalleimmaksi vaihtoehdoksi, koska niistä ollaan riippuvaisia (tarve) ja kilpailua ei enää ole (kunnallinen tuottaminen lopetettu). Ne on myyjän markkinat ne ja halpalaatu tavoite, koska yritysten logiikka on tuottaa mahdollisimman suurta liikevoittoa. Kun peruspalvelut siirretään voittoa tavoitteleville yhtiöille on peli menetetty. Uutta julkista palveluverkkoa ei kyetä enää uudelleen rakentamaan, koska se vaatisi merkittävän kertainvestoinnin päällekäin ostopalvelun kanssa. Palmian yhtiöittäminen on laadun heikennyksen varmistus nykyistä korkeammalla hinnalla viiden vuoden sisällä. Se olisi väärä päätös.

Hinnat ovat karanneet käsistä lähes kaikissa niissä palveluissa, joissa lakisääteiset tai siihen verrattavissa olevat peruspalvelut on pääsääntöisesti yksityisten tuottamaa, kuten lastensuojelu tai vanhusten laitosasuminen. Kunnat ovat pakkoraossa maksamaan se mitä pyydetään, koska vaihtoehtoja ei ole. Se on vastuutonta verorahojen käyttöä.

Tom Jaala

#4 Palmiassa työstentelevä Helsinkiläinen veronmaksaja

10.09.2014 14:38

Olen paljasjalkainen stadilainen ja erittäin ylpeä siitä, että olen saanut olla synnyin/kotikaupunkini palveluksessa Palmialla ja tavallaan antaa kaupungille ja veronmaksajille jotain takaisin siitä kaikesta mitä olen kaupungiltani saanut. Pikkupoikana olin kunnallisessa päivähoidossa, kävin stadin leikkikentillä, kävin kouluni stadissa. Olen koko ikäni asunut stadin asunnossa. Myös stadin terveyspalveluja on tullut käytettyä.

Ei kuulosta kauhean kivalta jos hyvin toimiva ja veroeuroja kaupungille palauttava Palmia yhtiöitetään ja kaupungin palveluihin käyttämät veroeurot joutuvat monikansallisten yhtiöiden pohjattomille tileille veroparatiiseihin, pois kaupunkikonsernin sisältä.

Olo on tällä hetkellä kuin seisoisi matolla, jonka joku kohta kiskaisee jalkojen alta.

Ei ole sen jälkeen ylpeitä Palmialaisia.

 

 


Vieras

#5 Vanha amerikkalainen sanonta

10.09.2014 16:11

if it ain't broke don't fix it

 

jhl

#6 JHL lakossa

14.09.2014 07:09

Jhl.set lakossa asian takia 23.9. Metro, ratikka ei kulje. Laitokset ei tarjoa ruokaa tai siivousta. Myös mm. lastenhoitajat päiväkodeissa lakossa, lapset ei pääse hoitoon eli vanhemmat ei töihin.

Talkkari

#7

14.09.2014 13:51

Toivottavasti lakolla saavutetaan se mitä sillä haetaan.


Vieras

#8 Re: Herätkää Helsinkiläiset veronmaksajat

19.09.2014 12:26

#2: - Re: Herätkää Helsinkiläiset veronmaksajat 

  Herätkää Helsinkiläiset veronmaksajat ja kirjoittakaa yhtiöittämistä vastaan, valtuustossa istuville poliitikoille, tarvitsevat äänenne tulevissa vaaleissa nimittäin. Yksi pilkku ei sisältöä ja sen ymmärtämistä kaiketikaan muuksi muuta. Yhtiöittämistä vastaan tässä ollaan ja veronmaksajana huolissaan niin työpaikoista kuin verojen noususta.

Markku Aalto

#9 joopa joo

21.09.2014 18:58

Tietysti ne ketkä eivät tuota mitään ovat työssä, luulisi että tänkin firman pääkonttorin ihmiset olisivat lakossa, koskeehan asia myös heitä mitä suuremmassa määrin. Konttoritason johtajia luulisi asian suuresti liikuttavan, heitäkin voidaan saneerata tuottamattomina ja rahanmenoa aiheuttavina (kai joku jotakin tuottaa), työläisethän sen suuren leivän heillekin tuo.