Ravihevosten rokottaminen vapaaehtoiseksi!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ravihevosten rokottaminen vapaaehtoiseksi!.

mie

#26 Re:

09.01.2016 10:41

#22: hmm -  

 Saisimme myös tutkimustuloksia siitä, kuinka hyödyllinen rokotus on, kun voisi verrata rokotettujen ja rokottamattomien hevosten terveyttä ja tuloksia.


Vieras

#27

10.01.2016 09:35

Tosi tärkeä asia hevosten pidossa rokottamattomuuden puolesta

Vieras

#28

26.01.2016 06:34

Minulla on kymmenen hevosta, joista olen pitänyt päiväkirjaa vuosien ajan. Päiväkirjasta käy ilmi, että ongelmat alkavat systemaattisesti aina rokotusten jälkeen. Rokotan kerran vuodessa, mikä on oikea tapa?

Vieras

#29 Hyvä rokotus

26.01.2016 07:21

Logiikka hevosten rokotuksiin on sama kuin ihmisillä: mahdollisimman monen tulisi olla rokotettu, jotta tauti saadaan pidettyä kurissa. Tästä syystä vapaaehtoisuuteen perustuva rokottaminen ei tulisi riittämään koko hevospopulaation suojelemiseen influenssalta. 

Muistavatko ihmiset pitää riittävän levon hevosille rokotuksen jälkeen (n viikko). Muistetaanko, ettei rokoteta välittömästi rasituksen tai kuljetuksen jälkeen. 

Jos ei tutkittuun tietoon voi luottaa niin mihin sitten. Lääketiedehän perustuu tutkittuun tietoon. Ryhdytäänkö seuraavaksi boikotoimaan lääkärireissuja ja hoitamaan itsemme ja eläimemme maalaisjärellä, kun se tutkittu tieto on niin huonoa. Tietävätkö ihmiset, kuinka tiede toimii ja kuinka tarkkaa  ja moneen kertaan varmistettua ovat tutkimustulokset, joiden varassa aletaan tehdä käytännön toimenpiteitä... Tutkittu tieto ei ole mutua!