ALLEKIRJOITA KANTELU EUROOPAN IHMISOIKEUSNEUVOSTOLLE

Dimitrios Xenos
Vieras

#1 Forgery

16.12.2010 13:58

Finland has more convictions by ECHR than 15 times bigger Germany has pending cases. In my case the Turku police made forgeries and is refusing to return my made computer art work. The Vanta voice experts lied about the voice print of the video and I was found guilty of the Usenet posts posted by da-hui@telex.co.uk regardless of the fact that I was in jail when the above google group poster posted on March 25,26 2007 and regardless of the fact that the private domain telex.co.uk was never my domain and the police knew who owns that domain. The forgery is on flickr and the videos I was framed for are on google video if you search with: Seanie Kilfoyle. Not one of the 548 EU news paper I contacted ever replied nor any human rights organization. Thanks for reading.
nk
Vieras

#2

16.12.2010 15:26

tässä on perää, sillä itse opiskelijana voin kertoa että suorastaan vituttaa. tuet 280 e /kk ja vuokra 400e, sähkölasku, kotivakuuslasku, puhelinlasku, bussikortti, ruoka.. tukien määrä ei kata mitään maksujani. Enkä tuhlaa rahojani. En juo. En käy baarissa. En ostele vaatteita (muita kuin pakolliset, eli tänä vuonna talvitakin). Jopa se, että pääsen kouluun (bussikortin lataaminen) tuottaa ongelmia. Onhan meitä nuoriakin, ketkä eivät käy koulussa tai töissä. Mutta tässäkin keskustelussa ajatellaan vain niitä. Miten me muut, ketkä yritämme toimia Suomen tulevaisuutena, voimme mahdollistaa elämisemme? Minusta tukia pitäisi nostaa, ei missään tapauksessa ainakaan leikata. Opiskelijat ovat huonoimmassa asemassa. Koulunkäynti maksaa. Ja meitä ei avusteta rahallisesti peruselintason tarvitsemalla tavalla. Minä pärjään viikon makaroonilla, nuudeleilla. Mutta ei se mitään herkkua ole. Joskus olisi kiva saada vaikka lihaakin ruokaan. Ei mikään ihme, että nuoret lopettavat koulut ja eivät käy töissä, sillä minunkin työttömät ja kouluttamattomat ystäväni saavat sohvalla makoilusta enemmän rahaa kuin minä, opiskelija, joka yritän tulla veronmaksajaksi. Toivon että adressi menee läpi. Ja jokaisen joka on tätä adressin kirjoittamista vastaan pitäisi miettiä meidän ahtaalla olevien oloja. yrittäkääpä itse selvitä kuukaudesta vaikka vaan 500 e. Ja maksakaa sillä laskut, vuokra ja kaikki muu. Katsokaa sitten kuinka paljon jää rahaa ruokaan ja syökää loppukuu niitä nuudeleita. Sympatia ei ole kiellettyä, enkä vetoa siihen tässä, mutta vain ne jotka ovat kokeneet tämän pienellä elämisen nyky-yhteiskunnassa missä kaikki on kallista, tietävät mitä asialle pitäisi tehdä. Kokeilkaa ihmeessä, miten teidän psyyke kestää. Mielestäni nuoret ovat yllättävän vahvoja, kun meitä on näinkin monta opiskelijaa vielä. Jos emme olisi sinnikkäitä, puolet meistä olisi jo lopettanut kesken. Ajatelkaa joskus meidän näkökantaamme ja tukekaa meitä, olemme kuitenkin teidän lapsianne ja me olemme ne jotka maksavat veroista teidän vanhainkodit. Missä siis on tukemme, missä on ne aikuiset, joiden sana painaa enemmän kuin nuorten? Kiitän adressin tekijää, ja pidän häntä fiksuna ihmisenä ja rohkeana kun on uskaltanut ottaa asian esille.
Vieras
Vieras

#3 Re:

16.12.2010 16:46

#2: nk -  

 Minä ymmärrän, mitä tarkoitat. Olen kuitenkin myös sitä mieltä, että yhteiskunta antaa sinulle paljon, koska saat opiskella. Mahdollisesti pääset jopa hyvään ammattiin. Sinulla on mahdollisuus opintolainaan yhteiskunnan tuella. On olemassa opiskelijajärjestöjä, jotka ajavat opiskelijoiden etuja. Tässä oli tarkoitus puhua niiden puolesta, joilla menee kaikkein heikoimmin eikä tässä puhuta pelkästään rahasta.

Hansi Harjunharja
Vieras

#4 Valitus oikeuskanslerille

16.12.2010 18:14

Tämä lakiuudistus rikkoo myös Suomen perustuslakia. Tein valituksen oikeuskanslerille. Se on nyt otettu vastaan. Kuulen päätöksen varmaankin kevään aikana. Tässä laatimani valitus: http://hansi.vas.fi/2010/12/13/valitus-oikeuskanslerille-lex-soininvaaran-johdosta/

Hansi Harjunharja
Vesa Vierikko
Vieras

#5 Pakkokeinot yhteiskunnassamme

16.12.2010 18:38

Nämä pakko, sekä toimeentulosanktio lait
ovat olleet käytännössä jo vuosia, nk. työvoimapoliittisiin toimenpiteisiin sisältyen.

Näihin on kuulut ja kuuluu edelleen: Ammattisuojan murtaminen, työvoimapoliittiset sanktiot kuten päivärahan määräaikainen katkaisu, hakijan vastentahtoaan tarjottavat ammattia, tai toimeentuloa kaventavat pakko osoitukset, sekä näistä toimista johtuva lakisääteisen toimeentulotuen leikkaaminen.

Tätä leikkaamista ovat arvostelleet varsinkin aktiivihakijoiden kohdalla maamme sosiaaliviranomaiset, varsinkin niiden motivaatioon kohdistuvien murentavien elementtien takia, joita kyseiset pakkotoimet käytännössä korostavat.

Varsinaisen kannustavan tarjonnan sijaan on jostakin syystä ja maamme työvoimapoliittisen kaaoksen tiedostetusta julkisuudestakin huolimatta, traditiona edelleenkin ns.pakkokeinot, eli lopullinenkin isänmaallisuus, sekä yhteiskuntavastuu tukahduttaen

Kuka tällaista yhteiskuntaa enää kannattaa
tahi vapaaehtoisesti ylläpitää ?

Myykää tämä eniten tarjoavalle.

Isabel Allende
Vieras

#6 Nälkäännäännyttämistä

16.12.2010 20:40

Ilmiö on vanha, mutta voimissaan:
me keski-ikäiset kadehdimme nuoruutta ja vapautta, ja nuorten action out- käytös ja näennäisen rento esiintyminen herättävät vanhoillisissa aikuisissa vihaa: nuoret muka saavat kaiken ilmaiseksi, eivät tiedä mitä työ ja nälkä ovat, eivät ole joutuneet koskaan koville, eivätkä kokeneet sotaa tai laman kurjuutta.
Jotenkin tästä on rangaistava.
Minä en kyllä ymmärrä, miksi kenenkään pitäisi tietää millaista on olla nälänhädässä - tai katkeroitua rahapulassa - miksi ihmeessä?
Ikärasismi pois Kelasta ja sosiaalihuollosta!
Syyt, miksi joku ei opiskele/ tee työtä, ovat liiankin ilmiselvät:
ilman kodin rahoitusta ei voi opiskella näin kalliissa maassa, eikä ilman suhteita/ neuvovaa ja tukevaa aikuista ihmistä osaa hakea töitä.
Eli kärsimään joutuvat ne, joilla jo valmiiksi on tukala asema meidän luokkayhteiskunnassamme - köyhyyden kierre saa jatkua ilman ulospääsyä.
Kenen etu on täysin kouluttamaton kolmannenluokan kansalainen, joka käy leipäjonoissa - ja vihaa katkerasti Suomen byrokratiaa, päättäjiä ja hyväosaisia maansa asukkaita - niitä jotka saavat opiskella/ valita työpaikkansa/ pukeutua hyvin/ matkustella tms.
Väärä asenne hyökätä varattomien nuorten kimppuun - todella tekopyhää nuorten ihmisten elämän kurjistamista!
jukka AX
Vieras

#7 Missä ihmeessä tässä on pakkotyö?

16.12.2010 22:04

2000-luku tuntuu olevan kaikenlaisten määreiden ja määritteiden alkuperäisten merkityksien mitätöimistä ja saada ne olemaan ilmaisematta mitään.
Mel
Vieras

#8

17.12.2010 00:09

Uhkailua, painostusta, kiristystä ja pakottamista. Näilläkö sitä hyvinvointi yhteiskuntaa meinataan pyörittää, no ei niillä hyvinvointia saada vaikka kuinka hoettaisiin ja uskoteltaisiin.
sdgs
Vieras

#9

17.12.2010 07:44

Hyvä adressi!
Aimo Remes
Vieras

#10 Suomi rikkoo monissa asioissa ihmisoikeussopimusta.

17.12.2010 09:05

2002 voimaanastunut oikeudenkäymiskaaremme rikkoo myös ihmisoikeussopimusta, joka takaa mahdollisuuden käyttää oikeudenkäynnissä itse valitsemaansa avustajaa.Meillä avustajan pitää olla muualla kuin maaoikeudessa vähintään oikeustieteiden kanditaatti siis pätevyysvaatimus kuten lääkärintoimen harjoittamiseen. Seuraukset näkyvät laskutuksissa ja oikeuden päätösten kieroutumisena.

Vieras

#11 Hyvä asia

17.12.2010 10:07

Yhteiskunta on muuttamassa pakkojärjestelmäksi jossa byrokratia puuttuu ihmisten elämään sillä perusteella, että se ei kykene tarjoamaan työtä.
Ville Honkala
Vieras

#12 Sortovaltaa vastaan

17.12.2010 16:05

Orjuuden aika on ohi.
Oikeus elämään
Vieras

#13 "Työ vapauttaa - 2011- arbeit macht frei"

17.12.2010 16:20

Eikö eurooppa, EU ja EU-suomi opi historiasta yhtään mitään ?
Nyt on tämän sukupolven vuoro vastustaa fasismia, fasismia johon ei tarvita hakaristejä, natsi tervehdyksiä, natsilippuja. Hitleri poisti työttömyyden 4.vuodessa ja samalla vammaset, sairaat, heikot, vääräuskoiset,... samaa tekee EU-suomen nykyhallitus ja sen taustavoimat, näivetyskuoleman uhkauksella.
Teot ja lopputulos ratkaisee ei keinot, ja nyt lainsäätämisen jälkeen lopputulos kertoo että nykyin valtionkorkein poliittinen johto ja valtionhallito edustaa fasismia ja vilppiä.


ps.Oleteko saaneet jostain haltuunne lukukelpoista Lissabonin sopimusta ? ;)

Lissabonin-sopimus /Ihmisoikeudet
(lue lisää ihmisoikeuksista http://www.adressit.com/suomi24-boikottiin )

II-65 artikla

Orjuuden ja pakkotyön kielto.
1. Ketään ei saa pitää orjana tai maaorjana.
2. Ketään ei saa vaatia tekemään pakkotyötä tai muuta pakollista työtä.
3. Ihmiskauppa kielletään.


"Työ vapauttaa - arbeit macht frei"
http://www.facebook.com/album.php?aid=36766&id=130705003630740
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=168177329883507&set=a.168177166550190.36766.130705003630740
Kuva vie tähän facebook ryhmään js linkki ei aukea
Suomi irti EU:sta | Facebook
http://www.facebook.com/pages/Suomi-irti-EUsta/130705003630740?v=wall
http://www.adressit.com/kirje_yklle

NURNBERGIN PERIAATTEET
http://www.adressit.com/suomi24-boikottiin
I periaate

Jokainen joka tekee teon, joka on kansainvälisen oikeuden mukaan rikos, on siitä vastuussa ja häntä voidaan rangaista.

II periaate

Se seikka, ettei valtionsisäisen lainsäädäntö määrää rangaistusta teosta, joka on kansainvälisen oikeuden mukaan rikos, ei vapauta teon tekijää kansainvälisen oikeuden mukaisesta vastuusta.


III periaate

Se seikka, että kansainvälisen oikeuden tarkoittaman rikoksen tekijä toimii valtionpäämiehenä tai vastuullisena hallituksen toimihenkilönä, ei vapauta häntä kansainvälisen oikeuden mukaisesta vastuusta.


IV periaate

Se seikka, että henkilö toimii hallituksensa tai esimiehensä käskystä, ei vapauta häntä kansainvälisen oikeuden mukaisesta vastuusta, jos hänellä oli moraalisen valinnan tosiasiallinen mahdollisuus.


V periaate

Jokaisella kansainvälisen oikeuden tarkoittamasta rikoksesta syytetyllä on oikeus kunnolliseen oikeudenkäyntiin sekä tosiseikka- että oikeuskysymysten osalta.


VI periaate

Seuraavat rikokset ovat rangaistavia kansainvälisen oikeuden tarkoittamina rikoksina:

(a) Rikokset rauhaa vastaan:
(i) Hyökkäyssodan tai kansainvälisiä sopimus- tai muita velvoitteita loukkaavan sodan suunnittelu, valmistelu, aloittaminen tai käyttäminen.
(ii) Osallistuminen yhteiseen suunnitelmaan tai salahankkeeseen minkä hyvänsä (i) kohdassa tarkoitetun teon toteuttamiseksi.

(b) Sotarikokset:
Sodankäynnin lakien ja tapojen loukkaukset, mukaanlukien miehitetyllä alueella tapahtuva tai miehitetyn alueen siviiliväestön murhaaminen, kielletty kohtelu tai pakkosiirrot pakkotyöhön tai missä hyvänsä muussa tarkoituksessa, sotavankien tai merenkulkijoiden murhaaminen tai kieletty kohtelu, panttivankien surmaaminen, julkisen tai yksityisen omaisuuden ryöstäminen, kaupunkien ja kylien umpimähkäinen tuhoaminen ja muu kuin sotilaallisen välttämättömyyden perustelema tuhoaminen.


(c) Rikokset ihmisyyttä vastaan:
Murha, joukkomurha, orjuuttaminen, pakkosiirto tai muu epäinhimillinen teko mitä hyvänäsä siviiliväestöä kohtaan, sekä poliittinen, rodullinen tai uskonnollinen vaino, kun sellaiset teot tehdään yhteydessä rikokseen rauhaa vastaan tai sotarikoseen.


VII periaate

Osallisuus VI periaattessa tarkoitettuun rikokseen rauhaa vastaan, sotarikokseen tai rikokseen ihmisyyttä vastaan on rikos kansainvälisen oikeuden mukaan.


lähde;

kirja: Oikeus kieltäytyä sotilaskäskyistä
sivut: 143-145
toimittaneet: Martin Scheinin ja Kirsi Tarvainen

Suomen rauhanliitto
YK-yhdistys ry
Juristit rauhan ja eloonjäämisen puolesta ry
Orjatyö Saksassa
Vieras

#14 Re: "Työ vapauttaa - 2011- arbeit macht frei"

17.12.2010 17:55

#13: Oikeus elämään - "Työ vapauttaa - 2011- arbeit macht frei" 

Kannattaa mainita erikseen lukumääriä kansanmurhasta, jonka Natsi-Saksa

toteutti riistämällä siltä ensin mm. kaiken materiaalisen omaisuuden. Yksin

juutalaisia tuhottiin työ- ja keskitysleireillä noin 6 miljoonaa ja ensin käytettiin

hyväksi orjatyövoimaa, jolla natsit keräsivät helppoa lisäarvoa. Entä kommunistit,

muut demokraatit ja taiteilijat, kuinka paljon  heitä pakeni ja tuhottiin. Ennen natsi-

valtaa esim. kommunistit saivat 6 mijoonaa ääntä (!). Saksassa oli kai silloin noin

70 milj. asukasta. Tuhottujen ja paenneiden yhteismäärä on lähempänä 10 kuin

7 miljoonaa. Myös näin tehtiin tilaa "herrakansalle".

 

 

 

pohdiskelija
Vieras

#15

17.12.2010 18:09

Mihin hemmettiin tämä maailma on menossa? Tämä laki lisää entisestään eriarvoisuutta nuorien välille. Joillakin on vapaus rauhassa päättää mihin suuntaan elämässä edetä, taas ne vähempiosaiset pakotetaan ja pelotetaan eteenpäin tällaisilla laeilla, toisin sanoen heidän valinnan vapauttaan rajoitetaan ja valtio ohjailee ihmisiä yhä enemmän, erityisesti niitä köyhempiä. Jos on käynyt lukion on kaikkein kusisimmassa tilanteessa kun ei ole tutkintoa. Jos ei jatko-opintoihin lukiosta pääse, joutuu ikävään kierteeseen. Monesti ilman suhteita ei ne työelämän ovetkaan heti aukene ja nykyajan työelämän vaatimuksilla töihin on hankala päästä ilman työkokemusta. Monesti tässä tilanteessa ainoa ratkaisu on puoli-ilmaiseksi töihin meneminen työmarkkinatuella ja kyllähän toki ilmainen työvoima kelpaa. On täysin naurettavaa, että nykyajan yhteiskunnassa töitä teetetään ihmisillä puoli-ilmaiseksi.Ollaanko hiljalleen menossa siihen, että ihmiset pakotetaan töihin, että he saavat vaan rahan pelkkään hengissä selviytymiseen, sillekin asetetaan ehtoja - heikoillekin..Sosiaalituki on monelle köyhälle nuorelle se viimeinen henkireikä ja siihenkin on tehty nyt pelote, jolla köyhä nuori laitetaan seinää vasten ja otetaan häneltä määräysvaltaa omasta elämästään pois. Kaikki eivät ole vahvoja ja mielenterveysongelmat ovat yksi syy jättäytyä koulutuksista pois. Tämä yhteiskunta on vaan vahvojen ja rikkaiden yhä enemmissä määrin.
Oikeus elämään
Vieras

#16 Re: Re: "Työ vapauttaa - 2011- arbeit macht frei"

17.12.2010 18:12

#14: Orjatyö Saksassa - Re: "Työ vapauttaa - 2011- arbeit macht frei" 

Samanlaisia sortajia molemmat järjestelmät "natsi-saksa ja kommunismi" !

"Ei uutta aurinkon alla rikkaat sortaa köyhiä ja eliitti vei/ja vie, molleimmissa järjestelmissä rusinat pullasta"

 

Luin alkuvuoden tai viimevuoden uutisista että...

Vielä vallassa oleva Sudanin presidentti tuomittiin Haagissa kun se oli tappanut omaa kansaansa myös näivettämällä, tietoisesti tappanut nälkään !  Haagin ihmisoikeusjuristit tulkitsi sen rikokseksi ihmisyyttä vastaan. Haagin kansainväliseen rikostuomioistuimeen sitä miestä ei olla vielä saatu koska hän ei ole käynyt länsimaissa.

Oikeus elämään
Vieras

#17 Tein tutkintapyynnön poliisille & pyysin apua oikeusaputoimistosta

17.12.2010 18:40

Tein tutkintapyynnön poliisille & pyysin apua oikeusaputoimistosta

EN SAANUT APUA MISTÄÄN EN EDES OIKEISTON OMISTAMASTA VALTA LEHDISTÖSTÄ JOHON OTIN YHTEYTTÄ !

Minulle ilmoitettiin EU tiedotuspisteessä ensin on käytävä kotimaan oikeusasteet läpi, että EU:n ihmisoikesneuvosto ei ota asiaa muuten käsiteltäväksi.
Kotimaan oikeuteen ei minulla ole köyhänä varaan lakimiehen palkkaaminen maksaa, itse itseään ei saa edustaa, ja ilmaista oikeusapua en saa oikeusaputoimistosta.

Poliisi ei tutki tätä vaikka se rikkoo selkeesti ja räikeesti yhdenvertaisuutta lain edessä, satojentuhansien ja minun oikeusturvaa, useita Lissabonin sopimuksen ihmisoikeskohtia ja kansainvälisiä lakeja. Poliisi vetosi kansaosanedustajien parlamettaaariseen koskemattomuuteen, joka ei muuten turvaa heitä kun he ovat tehneet rikoksia ihmisyyttäkohtaan ja Suomen peruslainkohta laki yhdenvertaisuus lain edessä ei täyty ollenkaan.

Virkamiesaseman väärinkäyttö ja virkarikos ovat rikoksia Suomen perustuslaissa tai yllytys ja avunanto virkarikokseen on tuomittavaa.
Rikos on rikos vaikka vaikka poliitikko istuisi jo hattuhyllyllä, eikä vaikuta enään eduskunnan arjenpolitiikkaan. Rikokset ihmisyyttä kohtaan eivät vanhene koskaan, koska myös valtio on vastuussa edellisten päättäjien ja johtajien toimista.

http://www.adressit.com/kirje_yklle
http://www.adressit.com/suomi24-boikottiin
Nurnbergin periaatteet
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=168177329883507&set=a.168177166550190.36766.130705003630740#!/topic.php?uid=130705003630740&topic=307

Suomen vainotut kristityt - Persxcuted Christian of Finland | Facebook
http://www.facebook.com/group.php?gid=369311148074#!/group.php?gid=369311148074&v=wall
Ei tämä valtiojohdon toiminta ihmisyyttävastaan ole mitään uutta vaikka valtalehdistö ei asiaan puutu.
Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliitto - EOK Ry - Eduskunnassa syytettiin oikeusministeriötä viivyttelystä
http://eok.fi/eok/index.php?option=com_content&task=view&id=455&Itemid=65
http://eok.fi/eok/

--------------------


Ihmisen henkinen ja fyysinen sietokyky ja voimavarat on rajallisia ja ihmisillä erinlaisia. Ei kaikki ole saanut elämäänsä samanlaisia... lähtökohtia. Vanhurskaus kansakunnan nosti ja nostaisi myös tänään, määrä osa leipää kuuluisi kaikille, on elämän tilanne ihmisellä mikä tahansa. Puhdasta nuhteeton Jumalanpalvelua on pitää köyhistä, sairaista, "oudoista" huolta, ja ajaa sorrettujen asiaa (mat.25:31-46, jaak.2:14-18, jes.58, psl.82, mal.3:5...).

Kirjoitin itse aiheesta muutamavuosi sitten suomi24 sivustolle.
Sain siellä tappouhkauksia (tai joku yllytti toisia minua kohtaan laittomaan viharikokseen), suomi24 sivustolta tietokoneeseeni tuli haittaohjelmia, IP-numeroa blokattiin suomi24 ylläpitäjien toimesta, systemaattisesti suomi24 poisti kirjoituksiani ja vastauksia eri keskustelu palstoilta, kun kirjoitin tästä samasta aiheesta.

Tämän johdosta ja omien kokemusten jälkeen.
Pyysin köyhänä ilmaista oikeusturvaa oikeusaputoimistosta, mutta sitä ei minulle annettu. Eikä he lähde ajamaan minun ja kymmenientuhansien muiden asiaa oikeusteitse, kun vastaajan on valtiojohto.

Tein kansanedustajista tutkinta pyynnön poliisille ja poliisi ilmoitti että kansanedustajilla on parlamenttaarien koskemattomuus ?

Suomen rikoslaissa heitteillejättö on rikos rikoslaissa, vaikka sen tekee kuka tahansa.
Tietääkseni Nurnbergin periaatteiden mukaan (löytyvät ryhmän keskustelu kohdasta) kansanedustajien ja lainsäätäneiden virkamiesten koskemattomuus ei koske rikoksia ihmisyyttä kohtaan.
Tai Suomenperustuslain yhdenvertaisuus lain edessä lakipykälän mukaan. Nyt asia koskee ainakin yli 40.000 , kaikkia niitä satojatuhansia jotka on kansainvälisesti laittomassa rangaistuspakkotyössä, jotta oikeat työttömyys luvut on saatu pienemmiksi. Riittävä sosiaaliturva kuuluu ihmisoikeuksiiin kertoo ihmisoikeusliiton varapuheenjohtaja Maija Saklin.
http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Riitt%C3%A4v%C3%A4+sosiaaliturva++kuuluu+ihmisoikeuksiin/HS20080721SI1MA01v7p

Keskustelin tästä aiheesta vuosi pari sitten kansanedustajan kanssa. Hän kertoi että hän tietää asian ja heidän puolueensa äänesti vastaan orjatyö lakia 2005, samalla 147 hyväksyi lain. Hän kertoi että ota yhteyttä eduskunnan oikeusasiamieheen. Katsoin oikeusasiamiehen nettisivuja, mutta siellä kerrotiin että he eivät tutki asiaa kun eduskunta on lain säätänyt. Tämä kansanedustaja antoi käyntikorttinsa sekin oli joku vanhakortti jossa jonka yhteystiedot eivät olleet voimassa :(

Perinoutoa on että kun rikkaan perheen tytär kidnapattiin, niin tapausta tutki muutaman tunnin jälkeen 200 poliisia ja rajavartijaa. Tämä nainen varmaan sai oikeusapua lakiteitse.

Nyt kun 40.000-200.000 kansalaisen ihmisoikeuksia rikotaan systemaattisen järjestelmällisesti, niin sitä ei tutki kukaan poliisi tai lakimies köyhänpuolesta ! Tuomäärä ihmisiä täyttäisi hesan olympia stadionin ja vertailuksi niin suomen sodissa 1939-45 kuoli noin 120.000 ihmistä.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=169505983083975&set=a.168177166550190.36766.130705003630740
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=168177329883507&set=a.168177166550190.36766.130705003630740
---------
Vieras

#18

17.12.2010 18:49

Tämä laki on häpeällinen laki, joka toteutuessaan olisi varmasti vain lähtölaukaus yhä räikeämpään sosiaalitukipeukalointiin ja ihmisten itsemääräämisoikeuden yhä törkeämpään rajoittamisene. Kun ensimmäinen tämmöinen räikeä peukalointi ihmisarvoisen elämän minimivaatimuksiin tehdään ja asetetaan tällaisia ehtoja, on helppo tehdä toinenkin ja asettaa yhä lisää ehtoja pelkkään pieneen toimeentulotukeen. Mutta miksi nämä leikkaukset ja pelotteet kohdistuvat juuri niihin kaikkein heikompiosaisiin? En usko, että tämä lisää nuorten luottamusta yhteiskuntaan vaan lisää katkeruutta eikä varmasti auta syrjäytymiseen. Toimeentulotuki on viimeinen oljenkorsi, mihin moni turvautuu viimeisenä vaihtoehtona, johon ei tulisi missään nimessä kajota, eikä asettaa sille enempää ehtoja, mitä sillä nykyään on. Tämä osoittaa että valtio on valmis mihin vaan eikä välitä vähäosaisista nuoristaan.
Oikeus elämään
Vieras

#19 Raamattu ja määräosa leipää !

17.12.2010 18:59

Evlut suuntaus on maan suurin uskollinenyhteisö EU-suomessa, siinä pitää nimeään noin 75% kansalaisia. Sen kirkkovanhemmistojen jäsenet ja maalliseen poliitiikkaan valittut, ovat valitut puoluepoliittisin perustein puolueista ainakin puolueista sdp kok kesk rkp vihr ps vas ja partiolaisten jäsenlistoilla.


Abba Isä Father

San.30:7.
Kahta minä sinulta pyydän, älä niitä minulta koskaan kiellä, kuolemaani saakka:
8. Vilppi ja valhepuhe pidä minusta kaukana. Älä köyhyyttä, älä rikkautta minulle anna; anna minulle ravinnoksi määräosani leipää,
9. etten kylläisenä tulisi kieltäjäksi ja sanoisi: "Kuka on Herra?" ja etten köyhtyneenä varastaisi ja rikkoisi Jumalani nimeä vastaan.
Pro.30:7-9
7 Two things have I required of thee; deny me them not before I die: [deny...: Heb. withhold not from me]
8 Remove far from me vanity and lies: give me neither poverty nor riches; feed me with food convenient for me: [convenient...: Heb. of my allowance]
9 Lest I be full, and deny thee , and say, Who is the LORD? or lest I be poor, and steal, and take the name of my God in vain

Mat.6:11
anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme;
Mat.6:11
Give us this day our daily bread.


Luuk.11:3
anna meille joka päivä meidän jokapäiväinen leipämme;
Luke.11:3
Give us day by day our daily bread.

Suomen ja tänään EU-suomen hallituspuolueiden, yrittäjien EK-järjestön, Suomenyrittäjien... ja palkkapaimen kirkkoruhtinaiden ideologiaa kymmenien vuosien aikana!
Työ vapauttaa vaikka ilman palkkaa, kunhan se ei koske heitä.

3.Moos.19:13
Älä tee lähimmäisellesi vääryyttä äläkä ota mitään väkisin. Päivämiehesi palkka älköön olko sinun takanasi huomiseen asti.
3.Lev.19:13
Thou shalt not defraud thy neighbour, neither rob him : the wages of him that is hired shall not abide with thee all night until the morning.


5.Moos.24:14-15
Älä tee vääryyttä kurjalle ja köyhälle palkkalaiselle, olipa hän veljiäsi tai muukalaisia, joita asuu maassasi, sinun porttiesi sisäpuolella.
15 Maksa hänelle hänen palkkansa samana päivänä, ennenkuin aurinko laskee, sillä hän on kurja ja halajaa palkkaansa-ettei hän huutaisi sinun tähtesi Herran puoleen ja ettet sinä joutuisi syyhyn.
5.Deu.24:14-15
Thou shalt not oppress an hired servant that is poor and needy, whether he be of thy brethren, or of thy strangers that are in thy land within thy gates:
15 At his day thou shalt give him his hire, neither shall the sun go down upon it; for he is poor, and setteth his heart upon it: lest he cry against thee unto the LORD, and it be sin unto thee.


Mal.3:5
Ja minä lähestyn teitä pitääkseni tuomion ja tulen kiiruusti todistajaksi velhoja ja avionrikkojia ja väärinvannojia vastaan ja niitä vastaan, jotka sortavat palkkalaista palkanmaksussa, leskeä ja orpoa ja vääntävät vääräksi muukalaisen asian eivätkä pelkää minua, sanoo Herra Sebaot.
Mal.3:5
And I will come near to you to judgment; and I will be a swift witness against the sorcerers, and against the adulterers, and against false swearers, and against those that oppress the hireling in his wages, the widow, and the fatherless, and that turn aside the stranger from his right , and fear not me, saith the LORD of hosts.


1.Tim.5:18
Sillä Raamattu sanoo: "Älä sido puivan härän suuta", ja: "Työmies on palkkansa ansainnut".
1.Tim.5:18
For the scripture saith, Thou shalt not muzzle the ox that treadeth out the corn. And, The labourer is worthy of his reward.


Luuk.10:7
Ja olkaa siinä talossa ja syökää ja juokaa, mitä heillä on tarjota, sillä työmies on palkkansa ansainnut. Älkää siirtykö talosta taloon.
Luke.10:7
And in the same house remain, eating and drinking such things as they give: for the labourer is worthy of his hire. Go not from house to house.

"Työ vapauttaa - Theresienstadt arbeit macht frei"
http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedosto:Theresienstadt_arbeit_macht_frei.jpg

http://fi.wikipedia.org/wiki/Keskitysleirit

The Lord's Prayer in 1655 languages and dialects
http://www.christusrex.org/www1/pater/
http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?ref=Matt.+6%3A9-13&mod1=FinRaam&mod2=FinPR&mod3=YLT&ctx=0

Vanhurskaus kansakunnan nosti ja nostaisi myös tänään, määräosa leipää kuuluisi kaikille.
Täällä on maat ja mannut jaettu jo ennen minun syntymääni.
Venäläiset ja ulkomaalaiset omistaa EU-suomessa metsää ja rantatontteja enemmän kuin minä tai muut köyhällistössä.

Voi voi hallitsijaa joka pidättää kaiken viljan itsellään.

1.Moos:19

Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, neljäs päivä.20 Ja Jumala sanoi:
"Viliskööt vedet eläviä olentoja, ja lentäkööt linnut maan päällä,
taivaanvahvuuden alla".21 Ja Jumala loi suuret merieläimet ja
kaikkinaiset liikkuvat, vesissä vilisevät elävät olennot, kunkin
lajinsa mukaan, ja kaikkinaiset siivekkäät linnut, kunkin lajinsa
mukaan. Ja Jumala näki, että se oli hyvä.22 Ja Jumala siunasi ne
sanoen: "Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää meren
vedet, ja linnut lisääntykööt maan päällä".23 Ja tuli ehtoo, ja
tuli aamu, viides päivä.24 Ja Jumala sanoi: "Tuottakoon maa
elävät olennot, kunkin lajinsa mukaan, karjaeläimet ja matelijat ja
metsäeläimet, kunkin lajinsa mukaan". Ja tapahtui niin:25 Jumala
teki metsäeläimet, kunkin lajinsa mukaan, ja karjaeläimet, kunkin
lajinsa mukaan, ja kaikki maan matelijat, kunkin lajinsa mukaan. Ja
Jumala näki, että se oli hyvä.26 Ja Jumala sanoi: "Tehkäämme
ihminen kuvaksemme, kaltaiseksemme; ja vallitkoot he meren kalat ja
taivaan linnut ja karjaeläimet ja koko maan ja kaikki matelijat,
jotka maassa matelevat".27 Ja Jumala loi ihmisen omaksi
kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän
loi heidät.28 Ja Jumala siunasi heidät, ja Jumala sanoi heille:
"Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää maa ja tehkää se
itsellenne alamaiseksi; ja vallitkaa meren kalat ja taivaan linnut
ja kaikki maan päällä liikkuvat eläimet".29 Ja Jumala sanoi: "Katso,
minä annan teille kaikkinaiset siementä tekevät ruohot, joita kasvaa
kaikkialla maan päällä, ja kaikki puut, joissa on siementä tekevä
hedelmä; olkoot ne teille ravinnoksi.30 Ja kaikille
metsäeläimille ja kaikille taivaan linnuille ja kaikille, jotka
maassa matelevat ja joissa on elävä henki, minä annan kaikkinaiset
viheriät ruohot ravinnoksi". Ja tapahtui niin.31 Ja Jumala katsoi kaikkea, mitä hän tehnyt oli, ja katso, se oli sangen hyvää. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, kuudes päivä.

Nehemia.5
http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Neh.+5%3A1&rnd=1292604791402
Hesekiel.34
http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Hes.+34%3A1&rnd=1292604831881
Jarmo V.
Vieras

#20 TOTTA !!

18.12.2010 09:04

SAMAA MIELTÄ JA ITE EN SAA MITÄÄN OPISKELUUN; VAIKKA AMMATTIIN OPISKELUN TARVE ON PITKÄAIKAISSAIRAANA, ETTÄ UUDEN AMMATIN SAISI !! (elinkaariopiskelu työttömälle kuuluu 9 euroa päivässä 1.1.2010 lähtien. 

 


Vieras

#21 Kiitokset kommentoijille, Matti Laitinen

18.12.2010 12:08

Suomen ulkoministeriö tiedottaa seuraavaa ihmistoikeuksista

Ihmisoikeudet EU:ssa ja muissa kansainvälisissä järjestöissä EU

"Ihmisoikeudet, kansanvalta ja oikeusvaltioperiaate ovat Euroopan unionin perusarvoja. Ne sisältyvät sen perustamissopimukseen, ja niitä on vahvistettu entisestään unionin perusoikeuskirjassa. Ihmisoikeuksien kunnioittaminen on ehdoton edellytys maille, jotka haluavat liittyä unioniin, ja sitä vaaditaan myös mailta, jotka ovat tehneet unionin kanssa kauppa- tai muita sopimuksia.

Euroopan unioni on Suomen ihmisoikeuspolitiikan keskeinen vaikuttamis- ja toimintakanava. EU on sitoutunut edistämään ihmisoikeuksien kunnioittamista maailmanlaajuisesti."

EN ja ETYJ

YK:n lisäksi keskeisiä järjestöjä ihmisoikeuksien kunnioittamisen edistämiseksi Suomen kannalta ovat Euroopan neuvosto (EN) ja Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö (ETYJ). Toimimalla aktiivisesti näissä järjestöissä Suomi pystyy vaikuttamaan omien lähialueidensa ja koko Euroopan turvallisuuteen, vakauteen ja ihmisoikeuskehitykseen. Sekä ETYJ:ssä että EN:ssä ihmisoikeudet ovat osa laajaa turvallisuuskäsitystä."

Lähde:
http://formin.finland.fi/Public/default.aspx?nodeid=31351&contentlan=1&culture=fi-FI

Eteenpäin! Tulemme viemään tämän asian loppuun asti!

Terveisin Matti Laitinen toinen kantelun laatijoista
Marja Kokkonen
Vieras

#22

18.12.2010 20:08

Kylllä kansan edustajat osaavat olla röyhkeitä kun ottavat nuorilta pois toimeentulosta puolet kun jo ennestään sillä kokonaisella ei edes tule toimeen!
Toisekseen eivät tietenkään leikanneet omia eläke-etuuksiaan. Sikamaista.
Ajatelkaa kahdesti ennenkuin äänestätte ensi keväänä!
Vieras
Vieras

#24 Re: Valitus oikeuskanslerille

19.12.2010 07:34

Vieras
Vieras

#25 Re: Kiitokset kommentoijille, Matti Laitinen

19.12.2010 07:38

#21: - Kiitokset kommentoijille, Matti Laitinen 

 Hienoa Matti! Pidäthän asian esillä. Kiinnostavat myös adressin eri vaiheet. Ja tietysti myös vastaus. Kiitos.