Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!.


Vieras

#451

23.04.2015 05:09

Koska homouden hyväksyminen, saati harjoittaminen on sekä yksittäisen ihmisen että kansakunnan tuho - niin ajassa kuin ikuisuudessa!

Vieras

#452

23.04.2015 05:19

Avioliitto on naisen ja miehen välinen liitto. Ei Jumalan pyhää liittoa ja vihollisen työtä tule yhdistää.

Vieras

#453

23.04.2015 06:40

Jumala loi miehen ja naisen hänelle kumppaniksi. Pyysi heitä lisääntymään!

Vieras

#454

23.04.2015 12:52

Koska avioliittoinstituutio on vain miehen ja naisen välinen

Vieras

#455

23.04.2015 13:50

Koen, että on vain yksi ainoa oikea avioliitto, joka on miehen ja naisen välinen, Jumalan asettama liitto.

Vieras

#456

23.04.2015 20:24

avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto ,sen on Jumala asettanut

Anonyymi

#457

24.04.2015 09:53

Jumalan mielen mukainen ja luomakunnan alku hetkinä tehty yhteys on miehen ja naisen välinen ,siunattu liitto.

Vieras

#458 Re: Hah hajotkaa

25.04.2015 01:10

#449: Check! - Hah hajotkaa 

 

 

No Moikka,  laajenna ja syvennä  hiukan kuvaasi asiasta etenkin sieltä päin,  missä liitot ovat jo todellisuutta,   se muuttaa todella paljon,  jokaiseen perheeseen asti.  kirkoista puhumattakaan.
Sivistys on sitä,  että voi katsoa asiaa muualtakin kuin omasta pienestä perspektiivistä.

 

Peelo

#459 Re: Oletko vielä alakoulussa?

25.04.2015 07:58

#1: kirjoitustaitoinen - Oletko vielä alakoulussa? 

 Sana Seppo pätemässä täälläkin, millälailla mielenilmaisusi edistää mitään jos pilkunviilaamiseenkin tai sanamuotoihin pitää jonkun normaalielämässään kiinittää huomiota ? Tuliko rinta rottingille olo julkaistustasi mielipiteestä, palikka...


Vieras

#460

25.04.2015 11:11

En hyväksy homoliittoja!
tomijk

#461

25.04.2015 15:02

Tämän adressin sijaan kannattaa allekirjoittaa seuraava kansalaisaloite:

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1175

Se tähtää lain kumoamiseen.

"LNSN"

#462

25.04.2015 16:03

Niiden, jotka pitäytyvät perinteiseen miehen ja naisen väliseen avioliittonäkemykseen ja muihin Raamatun opetuksiin, on tärkeä ymmärtää, että Raamattu ja kirkon tunnustus ovat heidän puolellaan. Muut ovat niistä poikenneet. Jokaisen kristityn, sekä kansankirkon jäsenten että siitä jäsenyydestä eronneiden, tulee aktiivisesti etsiä tiensä sellaisiin hengellisiin yhteyksiin ja jumalanpalveluksiin, joissa kirkon tunnustuksen sanoin "evankeliumi puhtaasti julistetaan ja sakramentit oikein toimitetaan."

Uskomme perustus on Jeesus Kristus, jonka kautta ja jonka tähden meillä kaikilla on mahdollisuus päästä osalliseksi iankaikkisesta elämästä. Meillä on edelleen keskuudessamme väärentämätön Jumalan laki ja puhdas, ehdoton evankeliumi, joka julistaa kaikille syntejään katuville -niin homoille kuin heteroillekin - ehdotonta Jumalan anteeksiantamusta. Evankeliumi myös kykenee suuntaamaan meidän elämän uudelleen Jumalan tahdon noudattamiseen.


Vieras

#463

25.04.2015 16:26

Avioliitto on miehen ja naisen liitto. Kristillinen kirkko on koko olemassaolonsa ajan pitänyt avioliittoa miehen ja naisen muodostamana instituutiona. Raamatussa perusteet.


Vieras

#464

25.04.2015 17:05

Satuhetki on ohi.

Säälin, todella säälin, teitä aivopestyjä.

Kun me ateistit olemme ikuisuuden teitä kunnioittaneet ja antaneet mielipiteidenne vain olla, odotan päivää jolloin kristityt hyväksyvät, ja arvostavat ateisteja. Tunnen monen uskonnon edustajia, ja suomalaisilta kristityiltä jos joiltakin, puuttuu arvostus muiden elämänkatsomuksia ja arvostuksia kohtaan.

Luulen, että teidän Jumalanne ottaa tämän huomioon teidän tuomion päivänänne. :/

Todella, todella sääli.

"LNSN"

#465 Re:

25.04.2015 20:33

#464: -  

 Joitain kertoja on mielipiteitä vaihdettu ateistin ja uskovan kesken. Erittäin pian on selvinnyt, ettei löytynyt yhtään mitään yhteistä.

Kyllä uskovat tietävät sen, että Jumala on olemassa. Monet ex-ateistitkin ovat Hänet löytäneet, ja myös toisinkin päin, monet ex-uskovat ovat luisuneet ateismiin.

Ateistilla on omat päähänpiinttymät ja todisteiden kaipaamiset. Tämä oli omaa havaintoani. Filosofi Peter S. Williams sanoo, että usein jo kärsimyksen ongelman ääneen lausumisen oletetaan kumoavan Jumalan olemassaolon.

Pahuuden ongelmasta hyvin lyhyesti ateistinen versio:

1. Jos kaikkitietävä, kaikkivaltias ja täydellisen hyvä Jumala on olemassa, silloin pahuutta ei maailmassa ole olemassa.

2. Pahuutta on olemassa maailmassa.

3. Siis, kaikkitietävä, kaikkivaltias ja täydellisen hyvä Jumala ei ole olemassa.

Argumentin tätä versiota pidettiin ateististen ammattifilosofienkin parissa pitkään hyvänä argumenttina, mutta se on Williamsin mukaan nyt laajalti hylätty. 1970-luvulla kristitty filosofi Alvin Plantinga käänsi pakan ylösalaisin niin sanotulla "vapaan tahdon puolustuksellaan", jonka mukaan ei ole ristiriitaista, että vapaan ihmisen luodessaan Jumala loi maailman sellaiseksi, että siinä voi esiintyä myös pahuutta. IHMINEN VOI VALITA OIKEAN TAI VÄÄRÄN ja valinnoilla on seuraukset.

Pahuuden ongelma ei ole sellainen jumalauskon yhdellä iskulla kaatava argumentti kuin sen ehkä joskus oletettiin olevan.

Jopa argumentin loogisen version kuuluisin kannattaja, tunnettu ateistifilosofi J. L. Mackie myönsi, että tietyillä ehdoilla Plantingan puolustuksessa on jotain mieltä.

Plantinga osoitti, että looginen versio kärsimyksen ongelmasta tehdystä argumentista ei ole niin tuhoisa kuin joskus luultiin. Siksi akateeminen keskustelu on siirtynyt tästä eteenpäin, Williams sanoo. (Tästä tämä lyhyehkö versio)

 

Epäoikeudenmukaisuus yms. tulivat riesaksemme syntiinlankeemuksen seurauksena.

Käsitykseni mukaan ateistit ovat yksinkertaisesti vain erehtyneet. Uskovan ja ateistin näyttäisi yhdistävän vain se, että kumpikin tuntee samallaista surua tai sääliä toisen valinnoista ja lisäksi kumpikin pitää toista erittäin hyvin aivopestynä. No löytyihän se yhdistävä tekijä. Ponnistan omalta arvoperustaltani, mutta omasta mielestäni pyrin kunnioittamaan ja annan mielipiteesi vain olla siltä osin kuin se poikkeaa omastani. Käsitykseni mukaan Vapaa-ajattelijoiden liitto on saanut vallan vapaasti huseerata Suomessa ja olen vain kirjallisesti esittänyt "eriävän mielipiteen." Hyviä kevään jatkoja vappua odotellessa!  


Vieras

#466 Re:

25.04.2015 21:37

#462: "LNSN" -  

 

 

Siinä se avain onkin:  evankeliumi kykenee!

"LNSN"

#467 Re: Re:

26.04.2015 04:39

#465: "LNSN" - Re:  

PS.

Tähän kohtaan olen aikonut lopettaa yhden kommenttini pituisen ateisti - uskova -keskustelun.

Tuossa mainitiin: "Filosofi Peter S. Williams sanoo, että usein jo kärsimyksen ongelman ääneen lausumisen oletetaan kumoavan Jumalan olemassaolon." Tässä olikin jotain erittäin, erittäin tuttua. Käydyissä Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto -keskusteluissa kävi todella usein ilmi tuo sama kaava. Jollakin suhkoht kevyellä heitolla vastaleiri pyrki kumoamaan miehen ja naisen välisen avioliittoinstituution ja vieläpä kyseenalaisinkin konstein ja tunteisiin vetoamalla. 

Hessuhopo

#468 Ei oo häpee olla hopee, iykwim-

26.04.2015 09:26

Tähän käytätte teidän omaa, toivottavasti, arvokasta aikaanne elämästänne, kiihkoillen ja vaahdoten asiasta, joka ei teidän omaan pieneen elämään vaikuta mitenkään. Maailma muuttuu, muuttukaamme sen mukana, se on luonnollista (EVOLUUTIO). Käyttäkää nyt se oma aikanne harkiten, ja eläkää ilosta, ei toisten surusta.

 

 

 

PS. Jumala on satuolento. Ja raamattu on satukirja. <3

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

26.04.2015 09:31


mippppe

#470 Re: Re: Re:

26.04.2015 09:46

#156: - Re: Re:  

2000 ihmistä kirjottanut,/wau. Paljonkos suomessa on asukkaita?;)


Vieras

#471

26.04.2015 11:14

Lapsen syntymään tarvitaan 2 aikuista mies ja nainen. "Kun kova tulee niin koiraskin poikii" mutta sitä en ole vielä nähnyt.
Sinä päivänä kun minun koti kirkossa vihitään homopari eroan heti
mummi 203

#472 Re:

26.04.2015 11:15

Vaivainen syntinen
Vieras

#473 Re:

26.04.2015 12:04

#471: -  

 Samaten täällä, evl.lut. kirkosta arvelen täällä päin loppujenkin lähtevän, siis noin karkeasti ottaen. Saattaisi jokunen kirkonrotta jäädä jäljelle. Hei! Onko muilla arviota? Ollaan oltu pitkämielisiä ja seurattu tilanteen pahenemista, odotettu samalla kuitenkin päinvastaista kehitystä tulevaksi. Jos kirkossa vihitään homopari, ihan siinä vaiheessa kyllä siirryn Lähetyshiippakuntaan tai muuhun vastaavaan sen hetkisen tilanteen mukaan. Tää on totinen tosi. On kauan jo kateltukkin kirkonjohdon touhuilua.


Vieras

#474 Re: Ei oo häpee olla hopee, iykwim-

26.04.2015 13:47

#468: Hessuhopo - Ei oo häpee olla hopee, iykwim- 

Jaaha, ettäkö Raamattu olisi satukirja. Tuo täytyy olla jotain ateistin huuhaata. Saduissa sanotaan "Olipa kerran." Kukaan ei tiedä missä ja milloin ja kun on satua, ei tarvitse tietää.

Raamatussa lähestytään asioita toisella tavalla. Siinä kerrotaan tarkemmin näistä asioita, missä ja mihin liittyen. Raamatusta tai myöhemmin on pystytty kartoittamaan myös milloin tai muita kysymyksiä.   

Aapeli Saarisalon Raamatun Sanakirja: Raamatun pysyvää arvoa historiallisena lähdeteoksena on tähdentänyt W. F. Albright, joka on Raamatun arkeologian kuuluisimpia tuntijoita, lausuessaan: "Raamatun antamat historialliset tiedot ovat paljon luotettavammat kuin mitä nykyajan kriitilliset oppineet kuvittelevatkaan. Tutkimusteni edistyessä olen havainnut Vanhan testamentin olevan mitä luotettavimman historiallisen lähteen. Sen kertomukset  eivät ole myyttejä, vaan historiallisia asiakirjoja, jotka pitävät paikkansa pienimpiä yksityiskohtia myöten." 

 

 

 

Jumalan olemassaolosta on kullakin oma mielipide ja näin tottakai saakin olla. Itse uskon ehdottomasti Jumalaan.

Raamatusta väite satukirjana on niiiiiiiiiiiiiiiiiin älytön. Ymmärrän tietenkin joillakin olevan tarve levittää satukirjaväitteitään, mutta Raamattu ja arkeologia, "muinaistutkimus", eivät ole kai tuttuja sinulle.

Jos Jumala on kadoksissa tyylillä "Jumala on satuolento", yleensä silloin myös Raamattu mielletään satukirjaksi. Tämä selvä.


Vieras

#475 Re: Ei oo häpee olla hopee, iykwim-

26.04.2015 14:25

#468: Hessuhopo - Ei oo häpee olla hopee, iykwim- 

 "asiasta, joka ei teidän omaan pieneen elämään vaikuta mitenkään"

Tämäkin on jo aiemmin selvinnyt, että tuota noin, tuohon et usko edes itekkään. Hessuhöpö, puuttuu öön pisteet. Onko ne sulta unohtunu.