Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!.


Vieras

#476 Re: Re: Ei oo häpee olla hopee, iykwim-

26.04.2015 15:51


Vieras

#477

26.04.2015 18:26

Avioliitto on vain naisen ja miehen välinen liitto. Muut saa olla mitä tykkää, kaverisuhde tai parisuhde.

Vieras

#478

26.04.2015 18:43

Kyseinen laki on raamatun opetuksen vastainen sekä luomisjärjestyksen vastainen.

Vieras

#479

26.04.2015 19:47

Koska olen homoja vastaan!!

Vieras

#480

26.04.2015 20:56

Miksi ei homoille ja lesboille riitä,että he rekisteröivät liittonsa.Olisivat ja eläisivät rauhassa ja miksi he koko ajan vaativat lisää. Avioliitto on aina ja iankaikkisesti naisen ja miehen välinen liitto.

Vieras

#481

27.04.2015 00:10

Raamatussa kerrotaan selvästi, että homous ja lesbous ovat
syntiä Jumalaa vastaan.

Vieras

#482

27.04.2015 05:29

Kannatan yksinkertaisesti evoluutiokehitykseen pohjautuvaa peruskaavaa jonka pohjana on miehen ja naisen välinen yhteisliitto ja elämän jatkuvuus. Samaa sukupuolta olevien liitot eivät tästä suoriudu.

Vieras

#483

27.04.2015 20:44

Olen myös sitä mieltä,ettei kaikkea voi kirjoittaa uudestaan.Me jotka uskomme raamatun sanan olevan Jumalan laki,lakeja,ei niitä saa ihminen muuttaa.
Aidosti uskossa

#484 Re: Re: Oletko vielä alakoulussa?

28.04.2015 16:15

#459: Peelo - Re: Oletko vielä alakoulussa? 

 Alakoulussa on opetettu lisäksi sivistyksen ja kristinuskon perusteitakin. Oletko milloinkaan lukenut Raamattua ajatuksellisesti?  Ajatteleva, aito kristitty syventyy Raamatun sanoman-Jeesuksen opetusten oleellisimman ja tärkeimmäksi priorisoimiensa periaatteiden äärellä ja hyvässä rakentavassa rakkauden tahdossa pyrkii Jumalan/HERRAMME HENGEN YHTEYDESSÄ ETSIMÄÄN TOTUUTTA JA VIISAUTTA ! 

Jos olet Raamattua lukenut ja pohtinut nähdäksesi sen kerroksellisuutta ja jos ymmärrät elävämme nykyaikana kehittyneemmässä yhteiskunnassa ja kulttuurin todellisuudessa,  voinet syventyä pohtimaan.  Sananlaskujen kirjat haastaa meidät käyttämään älyämme ja oppineisuuttamme viisauteen pyrkimällä. Tutustu tähän Sananlaskujen kirjoista. Ihmisinä viisautemme on aina rajallinen, mutta ihminenkin voi tavoitella ajatuksella viisautta ja tarvittaessa anomme Taivaan Isältä viisautta ymmärtääksemme paremmin.

Raamattua lukeneena tiedät myös, että oikeudenmukaisuus, tasa-arvo ja Rakkauden kaksoiskäsky ovat kristillisiä periaatteita. Ohje on myös kunnioittaa esivaltaisia päätöksiä. Raamatun mukaan voimme ymmärtää, että Jumala on valinnut/asettanut myös arkkipiispamme tehtäväänsä, kuten myös avioliittolaista päätettäessä esivaltaisia olivat muun muassa pääministeri entiset ja nykyinen presidenttimme. Jos vastustaa uutta avioliittolakia,  silloin vatustaa myös Jumalan asettamia valintoja nykyaikaisessa sivistysvaltiossa. Herramme tietää, että YK:n ihmisoikeusjulistus on yleismaailmallisesti sitova, johon kaikkien valtioiden sitoutumista edellytetään.

Suomessa on  voinut syntymästään kehitysvammaiset avioitua, joten ei ole oikeudenmukaista kieltää älylliseltä kehitykseltään normaaleilta järkeviltä ja vastuullisilta ihmisiltä ihmisoikeuksia.  Heissä on usein hyvin lahjakkaitakin yksilöitä ja monilla on korkea koulutuskin, joten on ihan älytöntä asettaa heitä vajaavaltaisten vastuuttomien kategoriaan! Ylemmyyden tuntoisesti ja kiusaamisen tahdossaan, ilkeyttään moni kristitty heiltä tahtoo  estää ihmisoikeudet.  Jeesuksen opetukset  sisältävät sivistyksen perustan. Se täytyy  jokaisen kristityn sisaren ja veljen ymmärtää ja myös hyväksyä.  Kristityn täytyy omaksua sydämen sivistys, kuten Jeesus opetti rakkauden välttämättömyyden sisimmässämme. Jos sielumme, ajatuksemme ja oppimamme on kovin ahdasta tiedollisesti ja ajatuksellisesti, voi olla vaikea "rakastaa" ja hyväksyä  tuntematonta erilaisuutta. Meillä kristityillä on haaste avartua tiedollisesti ja intellektuaalisesti, jotta voisimme kasvaa meille annettuihin kristillisiin haasteisiin. Herra tukee kasvuamme, mutta itse täytyy myös kilvoitella kristillisiin haasteisiin tavoitellen.

Päivi Räsänen itse  ja lukuisa joukko muita kristittyjä elää vastoin Raamatun kuvailemia oppeja. (Esimerkiksi naisen aseman suhteen/uranluomisen ja pariskunnan asetelman keskinäisyys. Tällöin Räsäsellä ei ole vähäisintäkään selkärankaa kieltää/estää toisten ihmisten onnellista/rakkaudellista perhe-elämää vetoamalla Raamattuun.) Lisäksi on huolestuttavaa, että eduskunnassa on Hakkaraisen lisäksi Räsänen, joka ei tunne edes YK:n ihmisoikeusjulistusta, kansainvälisiä ihmisoikeussopimuksia  ja sen linkkiä valtiomme Perustuslakiin sekä muun lainsäädännöllisen/ohjekirjeiden ohjauksen hallinnollisena perustana, kaikessa. Hän on vääristellyt artikloja, kansallisia ihmisoikeussopimusten tarkoituksia ja perusteita, jotta saisi ymmärtämättömiltä äänestäjiltä ääniä itselleen.  Kannattaa käyttää omaa älyään eli  kriittistä ajattelua kun oppineisuudessaan näiden Soini-Räsänen-Hakkaraisten intellektuaalisesti näivettynyttä läpän heittoa kuulee tai lukee jostakin. Joskus siellä vilahtaa jotakin kristillisestikin ok, usein kuitenkin kyseenalaista.  Jos lukisit Raamatun uudelleen, ymmärrät ja löydät sieltä myös sen ajatuksen, ettei Kaikkivaltias äärettömän älykäs ja luomisvoimainen Jumalamme ole tarkoittanut profiloida kristinuskoa ainoastaan tyhmyyden, ilkeyden ja pahuuden (sivistymättömyyden) ilmentymäksi. Ei ole tarkoitus eriytyä eriseuraan sivistyksestäkään. 

Etsikäämme kristillistä viisautta ! Omien oppimis-ja tutkiskeluprosessien kilvoittelun lisäksi, anokaamme Herralta viisautta!


Vieras

#485

28.04.2015 17:22

Avioliitto on miehen ja naisen välinen. Jokainen voi elää kuten haluaa, mutta avioliittoa ei pidä sotkea siihen.
Kristitty opettaja

#486 Re:

28.04.2015 18:40

#10: Juumoi -  

 Jumala on luonut kaikki ihmiset. Ihminen ei voi edes kiimassaan muuttaa sukupuolista suuntautumistaan, joka on ihmisen kokonaisuuden olemuksessa henkistä, ei siis vain lihallinen ilmiö. Tämän ymmärtää jokainen seksuaalinen ihminen, mutta myös tiede vahvistaa tietomme siitä. Terveen, hyvän-ja onnellisen elämän kieltäminen lähimmäisiltä kristittyjen syntisellä vihamielisyydellä, ei ole oikein. Nämä adressit ja avioliittolakia vastustavat kansalaisaloitteet ovat syntiä! Tutustu Raamatun opetuksiin analyyttisesti pohtimalla. Pohdi erilaisia Raamatun opetusten filosofisia perusteita, kerroksellisuutta ilmiöissä ja periaatteissa, toisiinsa liittyviä osa-alueita, ristiriitoja ja toisaalta painoarvoltaan oleellisimpia perusteita kuorien. 

RAAMATUSSA EI OLE ANNETTU VALTUUKSIA KRISTITYILLE ESTÄÄ JA KIELTÄÄ näiden LÄHIMMÄISTEMME (Jumalan luomia) IHMISOIKEUKSIA, TERVETTÄ JA HYVÄÄ ELÄMÄÄ. Jeesus ja Paavali kieltää tuomitsemisen!  Uskoville ei ole annettu valtuutusta kivittää, solvata ja tuhota jatkuvasti ja  vihamielisesti näitä lähimmäisiämme. Päinvastoin Raamattu opettaa. Syntisiä olemme kaikki ihmiset, myös kristityt. Ei heteroiden tarvitse rakastua itsensä kaltaiseen sukupuoleen. Edelleen voit solmia heteroavioliiton. Lähimmäisille ihmisarvon ja elämän (avioliitto-oikeuden) salliessa, ei uskovien tarvitse pelätä omien ihmisoikeuksiensa menettämistä. Tutustu myös ensimmäinen Samuelin kirja, luku 18, jakeet 1-5 ja 14. Jumala rakastaa siunauksellisesti myös ihmistä joka rakastuu itsensä kaltaiseen sukupuoleen ja asuvat yhdessä. Ensimmäisen room.kirjeen 2.luvun lukemista ajatukella suosittelen luettavaksi. Lisäksi aina täytyy muistaa, mitä Jeesus itse opetti. 

Tiede tutkii myös ilmiön geneettistä perinnöllisyyden taustaa. 

YK:n ihmisoikeuksien julistuksen 1.artikla on perustana kaikessa suuntauksessa Perustuslaista muuhun ohjaukseen, periaatteisiin: "Kaikki ihmiset syntyvät vapaina ja tasavertaisena arvoltaan ja oikeuksiltaan. Heille on annettu järki ja omatunto ja heidän on toimittava toisiaan kohtaan veljeyden hengessä." Tämä ei ole ristiriidassa Raamatun oppiin. Jos joidenkin ihmisoikeuksien vapautta on tuhottu, uudestisyntymisessä viimeistään Jeesus vapahtaa- antaa vapauden. 


Vieras

#487 Re: Ei oo häpee olla hopee, iykwim-

28.04.2015 19:07

#468: Hessuhopo - Ei oo häpee olla hopee, iykwim- 

 Tämä on niin totta.

Antakaa hyvät ihmiset olla, jos tämä ei koske teitä.

Oli sitten Jumalaa tai ei.


Vieras

#488 Re: Re: Ei oo häpee olla hopee, iykwim-

28.04.2015 19:12

#474: - Re: Ei oo häpee olla hopee, iykwim- 

 Ymmärrätkö, että Raamattu on kirjoitettu aikana, jolloin hallusinogeenit olivat yleisin maksuväline. Sen ovat kirjoittaneet henkilöt, joita ei voida todistaa edes olleen. Älä pidä sitä varmana.

Ainoa tapa, joka ei vahingoita ketään, lukea raamattua, on oppia ja ottaa mallia sen filosofiasta. Älä lue raamattua kirjaimellisesti kuin sokea. Lue sitä oppaana, ja hyvin objektiivisesti ottaen siitä iloa ja hyötyä vain omaan elämääsi.

Mieti maailma jossa kaikki elävät tarkalleen jonkin oman kirjansa orjana. Myös muita uskontoja on, pyritään vähentämään kuitenkin niiden vaikutuksia ja pitämään oman uskon asiat oman tietonamme.


Vieras

#489 hmm

28.04.2015 19:19

Haluaisin uskoa toisin, mutta kaikista tuntemistani henkilöistä kristityt ovat ahdasmielisimpiä.

Säälin heitä. Kun itse luulin, että Jumala hyväksyy meidät sellaisina miksi meidät hän on luonut.

Ystäväni uskoo teidän Jumalaanne vaikka hänellä on samansukupuolinen kumppani. Kysyin häneltä, miten hän voi uskoa tällaiseen hirviöön joka ei hyväksy hänen omaa suhdettaan ja halua sinetöidä tätä.

Hän sanoi rukoillessaan saaneen viestin Jumalalta, ja Hän oli sanonut haluavansa vihkiä heidät. Tähän höpönpöppööseen minähän en usko, mutta halusin tuoda tämän näkökulman keskusteluun.


Vieras

#490 Re: Re: Ei oo häpee olla hopee, iykwim-

29.04.2015 13:10

#487: - Re: Ei oo häpee olla hopee, iykwim- 

 Ei kiihkoilla ja vaahdota, aivan asiallisesti sanotaan tämän koskevan meitä. Kirjoitit "jos tämä ei koske teitä" vaan kun koskee meitä. Siinäpä se juuri onkin. Kaikkien avioliitot, koko avioliiton olemus muuttuisi täysin. Parisuhdelaki, siihen muutosta, avioliitto on naisen ja miehen välinen. Mikä on avioliitto, se on jäänyt sinulta ymmärtämättä. 

normaali

#491 Re: Re:

30.04.2015 07:14

#486: Kristitty opettaja - Re:  

Kautta ihmiskunnan, on ollut seksuaaliseti kieroutuneita hekumoitsijoita ja omien himojensa vankeja. Nämä ihmispoloiset ei halua kuulla totuutta, vaan menevät irstauksissaan vielä syvemmälle ja haluavat teoilleen lain siunauksen. MUTTA MUTTA Jumala ei siunaa syntiä ja rajan takana on olemassa kadotus, jolleivat ota totuutta Jumalan Sanasta vastaa ja tee parannusta.


Vieras

#492 Re: Re: Ei oo häpee olla hopee, iykwim-

02.05.2015 09:25

#487: - Re: Ei oo häpee olla hopee, iykwim- 

 

 

Oli sitten Jumalaa tai ei,  niin tämähän koskee aivan jokaista!  



Vieras

#493 Re: Re: Re:

02.05.2015 09:31

#491: normaali - Re: Re:  

 

 

ON myös paljon inhimillistä vajavuutta ihmisen  monimutkaisessa ja hitaassa kasvussa kypsään identiteettiin.  Ja on niitä jotka käyttävät tätä tilannetta hyväkseen.

 Ihmispoloinen,  jolla kehitys ei mennyt niinkuin olisi pitänyt,  tulee vedetyksi TUNTEIDENSA  kautta oikein todellisen turmion tielle,  joka naamioidaan  "nice and easy" mentaliteetilla.  Mutta joka miesten kohdalla on jo fyysinenkin tuhoutuminen ennemmin tai myöhemmin vakaviin sairauksiin.

Ihminen ei löydä kuitenkaan sitä todellista tyydytystä homoseksuaalisista suhteista,  mitä on etsimässä.  
Se ei voi nimittäin tapahtua kulkemalla omien ,  tiedostamattomienkin,  moraalisten prinsiippien yli. Aktit aiheuttavat vain syvää häpeää ja syyllisyyttä,  ja se johtaa kierteeseen jossa etsitään helpotusta siihen taas uudesta aktista,  joka ei voi tuoda apua tilanteeseen. Luonnottomuus vaan on asia,  jota ei voi pyyhkiä pois,  niinkuin voi pyyhkiä Raamatulla pöytää,  sielu ei ole siitä moksiskaan,-   sitä ei voi lahjoa. 

Mikä siis auttaa?

Yksinkertainen avun pyyntö hänelle, jolle kaikki on mahdollista,  ja totuuteen tuleminen,  Koska ne ihmistä kahlitsevat voimat eivät ota muusta nokkiinsa kuin että irtisanoudut niistä,  ja tee se tapaamatta  tätä kaveria,  Et muuten pysty,
Se ei ole kovuutta häntä kohtaa,  Vaikka tuntuu pahalta ja saatat tuntea suurta ja syvää tuskaa vähän aikaa,  se muuttuu kuitenkin suhteellisen nopeasti koska olet astunut tielle,  jospa apu on ulottuvillasi.  Se antaa myös  sille toiselle  mahdollisuuden tulla itsensä kanssa sinuiksi, -  tulla totuuteen. 

Totuus tekee vapaaksi!    Sitten pystyt myös rukoilemaan,  ja Jumala siunaa ratkaisusi  ja HÄN  ON TODELLA HEREILLÄ JA
NÄKEE MITÄ TAPAHTUU KUN TÄTÄ PÄÄTÖSTÄ OLET TEKEMÄSSÄ.  
Hän  antaa uuden elämän yhteydessään ja syvän mielekkyyden ja rauhan.
 Vaikka heti et sitä kokisikaan.  Odota rauhassa, mutta älä saata itseäsi
kiusaukseen, menemällä lähelle.

Vaikka menisit hyvästelemään,  voima on suurempi kuin sinun,  Se on henkivalta,  ja olet jälleen lirissä!
 Pyydä joku esirukoilemaan,  ei tarvitse kaikkea kertoa,  mutta  jotain suuntaviitteitä.
  Mutta oma päätöksesi tarvitaan.  Koska kummatkin valtakunnat kunnioittavat sitä.

  Tämä  kannattaa,  koska hinta on kova,  hintana koko elämä,  tämä ja tuleva.

 

Saat rauhan varmasti!

 

 

 

 

 


Vieras

#494 Re: Re: Re: Ei oo häpee olla hopee, iykwim-

02.05.2015 09:55

#488: - Re: Re: Ei oo häpee olla hopee, iykwim- 

 

 

Aika monet elävät älypuhelimensa tai tablettinsa,  tai toisen ihmisen,  tai yhteisönsä aatteiden,  tai viihteen vankina,  täysin totellen johtajan käskyä,  seuraa johtajaa!

 

Raamattu sensijaan rakentaa ihmistä syvältä käsin kunnioittamaan kaikkia ihmisiä mutta ennenkaikkea suurta Luojaa.  Etkä voi koskaan tyhjentää sen sanomaa,   kun vain löydät sen,  mutta älä aloita Mooseksen kirjasta.  

Sinullakin koko ihmeellinen uusi maailma löydettävänä!

voi näitä

#495 Re: Lääkäri tietää anaaliseksin haitoista!

02.05.2015 17:57

#30: Lääkäri - Lääkäri tietää anaaliseksin haitoista! 

 Mene katsomaan nettiin heteropornosivuja, et ehdi minuuttia kauempaa selailla, kun löytyy hetero anaaliseksiä ja sitä on paljon. Naisilla on kaikki kolme aukkoa käytössä ja alapään rei'issä on kaksikin miestä yhtäaikaa. Samassa reijässä. Että toi sun sepustus on yhtä hömppää. Asioista et tiedä yhtään mitään, sepustelet vaan luulojen perusteella jotain. Olet typerä,ja tietämätön. 


Vieras

#496 Re: Re: Lääkäri tietää anaaliseksin haitoista!

02.05.2015 19:00

#495: voi näitä - Re: Lääkäri tietää anaaliseksin haitoista! 

 Josko olisit tutustunut tarkemmin tekstiin ja olisit siten paremmin selvillä asioista.

"Homomiehistä noin kaksi kolmesta harjoittaa erilaisia anaalisia seksuaalitoimintoja. Anaalinen sukupuoliyhteys aiheuttaa aina vahinkoa riippumatta suojavälineistä ja suojatoimenpiteistä. Peräaukko on suunniteltu toimimaan työntämään ulos ulostetta, ei niin että sen sisälle työnnetään jotakin edestakaisin hangaten. Tämä aiheuttaa sen, että peräaukon sulkijalihas vahingoittuu ja rikkoutuu helposti. Muita haitallisia seurauksia ovat peräsuolen pidätyskyvyttömyys, peräsuolen kalvon repeytymät, paikkojen rikkouduttua ja repeydyttyä bakteerit pääsevät verenkiertoon, peräaukon syöpä.

Välihuomautuksena tuon esille, että heteroseksissä anaaliyhdyntä on yhtä vaarallista kuin homoseksissä. Anaaliseksi ei kuulu luonnolliseen heteroseksuaalisuuteen."

Sinun mainitsemasi heteropornosivut ja mainitsematta jättämäsi homopornosivut ovat sellaista saastaa, johon en olisi sinunkaan uskonu vetoavan. Sen saastan tiedän ihan kuvailusi perusteella.

 

Kuule, täällä saa varsin hyvää tietoa peräaukosta, ota vain sinäkin tieto vastaan.

"Homoseksi sisältää hyvin usein sekä anaalisen että oraalisen seksiaktin, jonka seurauksena pienet ulostushiukkaset päätyvät suoraan suuhun sekä elimistöön, jossa ne aiheuttavat ongelmia. Peräaukkoon jää aina pieniä ulostushiukkasia, myös peseytymisen jälkeen. Homoudesta seuraa mittavia terveydellisiä haittavaikutuksia, jotka näkyvät myös terveydenhuollossa."

Ei homot tuo tätä tietoa esiin terveydellisistä haittavaikutuksista, jotka näkyvät myös terveydenhuollossa. Muiden se täytyy tänne kantaa ja kiitos siitä. 


Vieras

#497

03.05.2015 09:46

On biologisen perimän vastainen käyttäytymismalli.
Hajauttaa ja hajottaa ajan mittaan yhteiskunnan turvarakenteita, jotka rakentuvat psyykkisiin tunnesiteisiin. Tarkoittaa sitä, että kyseisen perhemallin biologiset siteet ovat osin muualla (=kohdunvuokraus, siittiöiden luvutus). Skenaariot 'tästä sotkusta' jo pelottavat >>> kuka perii ketäkin vaihtuvien sukupolvien ketjussa ym. ym...
Tasa-arvo tässä suhteessa 100 %:nen mielikuvaharha. Sitten kun kaksi miestä tai kaksi naista keskenään voisivat saada keskenään toisistaan aikaan ihmisalkion, silloin voitaisiin puhua tasa-arvosta. On kyse ihan jostain muusta. Kuljetaan mielettömyyden 'markkinoilla', jos tämän asian yhteydessä puhutaan tasa-arvosta!

pariliitto?

#498 Re:

03.05.2015 10:09

#6: T L -  

 Miksi ns.tasaarvoinen avioliittolaki nimenä on avioliitto? Miten naiminen onnistuu samaa sukupuolta olevien kesken? Eikö näille olisi kelvannut nimeksi pariliitto?


Vieras

#499

03.05.2015 13:15

Luonnottomuus, mikä luonnottomuus. Pitäisihän tuo 'yhtälö' olla nyt itsestään selvä tälle ns. sivistyneelle yhteiskunnalle!

Vieras

#500

03.05.2015 15:13

Koen että asia on luonnon vastaista. Raamattu, joka on Jumalan sanaa, kieltää asian. Kuitenkin kaikkia ihmisiä tulee rakastaa' muttei sitä mitä tekevät