Huuto.nettiä EI MAKSULLISEKSI ! (Tehomyyjä)

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Huuto.nettiä EI MAKSULLISEKSI ! (Tehomyyjä).

Hyi, pakko panna vastaan

#51 Pakkorahastusta...

30.05.2011 18:41

...yhä vain vahvemmin. Enää ei voi laittaa hintavarausta, osta heti -mahdollisuutta eikä edes määritellä huudon korotusta jos ei ole tunnistautunut ja maksanut siitä pakkomaksua. Alkaa tulla todella ikävä fiilis tästä vähittäisestä ja hivuttamalla tulleesta pakkorahastuksesta. Sen tietää, että kun kerran sitoudut tunnistautumismaksuun, niin kiinni olet, ja sen jälkeen maksua on helppo korottaa. Nyt on sanomisen paikka eikä vasta sitten, kun maksut on pysyvästi lukossa. Ahne Sanoma tekee kaikkensa, että pikkukierrättäjien killingit ropisevat sen isoon kassaan.
Pakkotunnistautuminen(ko)

#52 Re: Pakkorahastusta...

05.06.2011 22:27

#51: Hyi, pakko panna vastaan - Pakkorahastusta...

Tämä viimeinen vedätys on kyllä huippu: mikä huutokauppa se semmoinen on, jossa myyjä ei voi hintavarausta laittaa tai korotusta valita?! Ja kun jo aiemmin tunnistautumattomalta vietiin Huutonetin keskustelupalstan "oikeudet", niin nyt pitäisi ensin tunnistautua, että pääsisi julkisesti sinne ongelmasta keskustelemaan ;) Seuraava askel lienee (ehkä hieman liioitellusti), ettei tunnistautumaton myyjä voi enää määritellä aloitushintaakaan vaan Huutonet suuruudessaan päättää siitäkin...

Normaalia

#53 Vuosi- tai kausimaksu?

12.06.2011 02:40

Jos huutonetissä otettaisiin käyttöön niin upea ajatus kuin pakkotunnistautuminen eli ts. vuosimaksu, tippuisi palvelun suosio ällistyttävällä nopeudella. On helppo ja hauska keksiä mitä mielikuvituksellisimpia tapoja jolla korvataan toista raharööriä toisella, mutta yleensä ihmisen oma idea ajaa tahallisesti tai tahattomasti hänen omaa etua. Korporaatioissa linjauksia miettii yleensä useampikin henkilö sovittaen ajatusta sopimaan mahdollisimman hyvin jotta asiakkaat pysyvät tyytyväisinä ja tuottavuus nousee. Sanomattakin selvää, että asioiden suunnittelu isossa mittakaavassa ei ole niin helppoa kuin heittää pari ehdotusta kehään.

Huutonetin tapauksessa voisin sanoa että palvelu ei kovin rahasammolta vaikuta vaikka asiakkaita tuntuisi riittävän. Sivusto näyttää toimivan edelleen hyvin pitkälle samalla pohjalla kuin 5 vuotta sittenkin, joten ilmiselvästi sen kehitykseen ei olla voitu investoida kovin suuria budjetteja. Sen takia epäilisin hinnankorotuksien ja muiden rahastamisten nousun johtuvan sen nousseista ylläpito ja kehitys maksuista. Omistajilla on kova kiire saada palvelun taso nostettua tälle vuosikymmenelle, jotta saisi vielä useamman käyttäjän saapumaan sivuillensa.

Vieras

#54

29.06.2011 15:40

Ei se ole tyhmä joka pyytää maksua vaan se joka maksaa ;)

Vieras

#55

19.07.2011 13:01

Provikat vain uudelle tavaralle ja liikkeille. Harkitsen vaihtoa toiseen paikkaan myymään kun tämä kerran maksulliseksi tulee.

Vieras

#56 provikka nousee 1.12.11

30.10.2011 11:54

jälleen prosentilla !

eli provikka on sitten jo 3,9%

Loistavaa HuutoNet

Vieras

#57 Pitäiskö tirauttaa

26.04.2012 02:12


Vieras

#58

13.12.2013 16:21

Huutonet on tunnistautumattomien viikonloppu-vilperttien peuhauskenttä ja vileenit maksaa niiden pössykät ja naminamit, joten olematon tavara liikkuu vain veteen piirretyssä viivassa, sekä nauravat savun keskellä silmät päässä tapittaen!!!