Kansanäänestys sukupuolineutraalin lakiehdotuksen kumoamiseksi


Vieras

#401

28.12.2014 16:40

 

 

Timo Laaninen gallup-tuloksista 8.12.2014https://www.youtube.com/watch?v=BIrSlEiWNDA&list=UU1FAcfI6VE5e


Vieras

#402

28.12.2014 16:46

 

Mitä  Saarijärven nuori toivo  tuumaa?                      

 

193

Keskustapuolueen
Petri Honkonen

Mikä on Petrin kanta avioliittolakiin?

Opiskelija, 26 v.
Saarijärvi





Vieras

#403

28.12.2014 19:05

RANSKALAISET JULKIHOMOT VASTAAN SUKUPUOLINEUTRAALIA AVIOLIITTOLAKIA:

Homojen mielipiteitä homojen avioliittoja vastaan

Video:

JEAN PIER

Mikä on mielipiteesi laista?

"Ihmettelen ketä varten tämä laki on? Tunnen erittäin vähän homoja, jotka toivovat mennä naimisiin. On jo rekisteröity parisuhde. Vähemmistöjä on tosi vähän. Ketä varten lakia tarvitaan? Sen takana täytyy olla kysymys lapsista."

Olisiko laki vapautta ja tasa-arvoa kaikille?

"En kuulu mihinkään poliittiseen puolueeseen. Mielestäni kyse tässä takana on lapset. Sitten teen tällaisen kysymyksen: Mitä tulee lapsen vapauteen ja tasa-arvoon? Lapsi ei saa tasa-arvoaan koulussa, mutta heillä on sentään kotona isä ja äiti."

Entä adoptio?

"Olen joskus toivonut lasta, mutta ymmärsin melko pian, että jos saisin lapsen sillä tavalla, se olisi väärin lasta kohtaan."

Video:

JEAN MARC

Mitä mieltä olet LGBT-liikkeestä?

"LGBT puhuu mediassa… mutta kukaan homoseksuaali ei ole äänestänyt heitä. He eivät puhu minulle. He eivät myöskään puhu puolestani."

"Kuten yhteiskunta meidän ei pitäisi rohkaista tätä. Se ei ole biologisesti luonnollista."

"Meillä homoilla ei ole hedelmällisyyttä, siten että voisimme tehdä lapsia. Meillä on muunlaista hedelmällisyyttä, kuten esimerkiksi taiteellista ja muita hedelmällisyyden muotoja."

"Ihmisten pitäisi suosia sitä, mikä on parhaaksi lapselle. Kukaan ei voi kiistää sitä, että lapselle on parasta saada äiti ja isä, jotka rakastavat toisiaan niin hyvin kuin osaavat."

Video:

XAVIER

Ajattelevatko kaikki homot samoin sukupuolineutraalista avioliittolaista?

"Ihmiset sanovat, että kaikki homoseksuaalit ovat lain kannalla, mutta se on ehdoton valhe! Suurin osa homoista ei voisi vähemmän välittää siitä ja heillä on maalaisjärkeä."

"Enemmistö homoseksuaaleista vitsailee tällä ehdotetulla lailla, koska heillä on äiti ja isä kuten muillakin. He haluavat sen pysyvän samanlaisena kaikille lapsille."

"Mielestäni ensin ja ensimmäiseksi meidän tulisi suojella lasta. Ranskassa, avioliitto ja lasten kasvatus ovat erityisen lähellä toisiaan. Jos vastustetaan naisen ja miehen välistä avioliittoa, se olisi sama kuin vastustaisi jyrkästi luonnollista lasten kasvatusta. Minä kannatan lapsen suojelua. Mielestäni ensin meidän tulee suojella lasta." 

"Tämä ehdotettu laki on sidottu ehdotukseen, jossa tulisi laillistaa homojen adoptiot. Mutta ei ole hyvä tehdä hätikoityjä päätöksiä, meidän täytyy tarkastella asiaa lähemmin. Meidän tulee pitää mielessä, että vaaditaan lääketieteellisesti avustettu lisääntyminen kun mennään harkitsemaan asiaa."

"Jos aloitetaan, että tasa-arvo on pyhää, ota huomioon tämä: Jos kaksi naista voi saada lapsen, kiitos tieteelle, sitten tasa-arvon nimeen miestenkin täytyisi saada sama asia, asettamalla raskauden tilaan jonkun toisen kohtu. Joten asia lankeaa naisia puoltavan oikeusministerin käsiteltäväksi, jonka tulee  kieltää prostituutio. Olisi järkyttävää, että nainen vuokraisi kohtunsa, siis millä tavalla rohkaisisimme naisia vuokraamaan kohtunsa? Tämä ahdistaa minua, ja se ei istu kovin hyvin päähäni."

Pitäisikö kaikkien päästä naimisiin?

"Ei missään tapauksessa, avioliitto on instituutio rakkaudelle. Jos se olisi vain rakkaudelle, sitten siihen perustuen, miten voitaisiin kieltää 3:n syvästi rakastuneen henkilön yhteinen avioliitto? Tai entä isä joka rakastaa tytärtään?"

"Laki kukistaisi normaalin perheen tasa-arvon tarkoituksen ja lapsen alkuperän. Jos joku tukahduttaa sen, miten lapsesta tulee lapsi?  Laki olisi halukas hävittämään perheen tutun ympyrän, ja siten tuhoamaan lapsen sosiaalisen yhteenkuuluvuuden."

 

 

 

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

28.12.2014 20:52



Vieras

#405

28.12.2014 21:52

 

 

 

Käytä tätä pääkonttoriin!


Vieras

#406 Re:

28.12.2014 22:13

#404: Jorma -  

 

 

 

Siellä käydään kuumana!  Sitten kun et enää jaksa,  ja olet rypenyt elosi loppuun ja tuo ruskea reikä alkaa näyttää yhä enemmän siltä tieltä siihen todelliseen päämäärääsi,  muista että apua voi huutaa! Jos vielä kykenet ja ehdit.  Siellä valoa ei nää,  missä ruosteeseen peittyy putken pää.


  Daavidin sukujuuresta noussut Nasaretin kyläpahasen puusepänpoika nousi kuitenkin
sunkin tähtes ristille,  ja olis voinut pyytää siihen monta legioonaa enkeleitä vapautuakseen.  Muttei häntä naulat siellä pitäneet,  vaan tietoisuus siitä,  mihin sinäkin olisit kaikissa lioissasi menossa.
Ikuiseen pimeyteen,  jossa ei näy edes kännykän pientä vaivaista valoa.
Ja minä,  omien syntieni kanssa myös.     Tämä rakkaus hänet siellä piti. Kuusi tuntia  sai ponnistettua hengittääkseen,   mutta nousuliike tuotti arvaa millaista  tuskaa,  kun naulat olivat hermojen risteyskohdissa,,  selkä, hartiat hakattuna mössöksi.  
Mutta ennenkaikkea,  tullut  k i r o u k s e k s i  syntisen ihmiskunnan sijasta.  Ei kirotuksi,  vaan kiroukseksi.  Täynnä kaikkea pahuutta ja Jumalan tuomiota.  Tässä lihassa Jumala teki sovinnon itsensä kanssa,  eikä lukenut sinulle sinun rikkomuksiasi.   Eli Jumala teki itse sovinnon itsensä kanssa. Pääset tähän valmiiseen pöytään,  kun menet eteensä ja pyydät:  Puhdista ,  anna anteeksi! Ota omaksi.  

 

 


Vieras

#407 Re:

29.12.2014 00:16

#403: -  

 

 

KIITOS TAAS PALUUSTA RANSKAN RAIKKAALLE MAAPERÄLLE!

Saman sivun video,  jossa pällistelee"kolme mekkoa yhden housun" kanssa;

How leftists demonize those who don't support homosexual "marriage" (Dennis Prager and caller)

 

 

 

- kertoo   toimittajansa Dennis Pragerin suulla kuinka sukupuolisuuden sivuuttavaa liittoa kannattavat yleensä demonisoivat toistamieltä olevan esim. seuraavilla nimityksillä, ( silloin kun   h e i l l ä   e i   o l e  v a s t a u s t a ! )

rasisti,
homofoobikko,
bicotry, =fanaatikko

Heidän todellinen tarkoitusperänsä ei ole samansukupuolinen vihkiminen vaan avioliiton uudelleenmäärittely.


Vieras

#408 Re:

29.12.2014 08:59

#403: -  

 Kyseessähän on petos, eivät homotkaan halua homolakia!


Vieras

#409 Tiedotteet....

29.12.2014 18:24

Adressin voimattomuudesta.

http://www.adressit.com/a/104045


Vieras

#410 Re: Tiedotteet....

29.12.2014 19:50

#409: - Tiedotteet.... 

 

#1173 Re: Re: Re: Tiedotteet....

29.12.2014 22:46
Valitse nimimerkki

#411 Re: Tiedotteet....

29.12.2014 20:44

#409: - Tiedotteet.... 

 Älkää lannistuko tiedotteista, adressit on voimakkaita ja yhdessä voidaan tehdä niistä vieläkin voimakkaampia, tietoa kannattaa jakaa useammille näistä adresseista, että saadaan lisää allekirjoituksia.

Adressien sulkeminen palvelee vain vastapuolta ja allekirjoittajat tuntee itsensä petetyiksi. Nää adressit on kuitenkin tosi hyvä juttu, todella tärkeän asian vuoksi.


Vieras

#412 Avioliittolaista suoritettava kansanäänestys.

30.12.2014 11:25



Tämä adressi on nyt lopetettu. http://www.adressit.com/a/104045

Avioliittolaista suoritettava kansanäänestys.

Tilallehan perustettiin kansalaisaloite, käsittääkseni siitä syystä, kun tuossa adressissa ei ollut kommentointi mahdollisuutta, ikävät kommentit menivät adressin aloittajalle. (muista syistä ei tietääkseni ole kerrottu).

Tämä on se tilalle perustettu...Avioliittolaista suoritettava kansanäänestys.

Aloitteen päiväys

27.12.2014


https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1052

 

Ja tämä se toinen kansalaisaloite.

Aloitteen päiväys

15.12.2014

Kansalaisaloite laiksi neuvoa-antavasta kansanäänestyksestä samaa sukupuolta olevien henkilöiden avioliitosta ja heidän oikeudestaan hakea perheen ulkopuolista adoptioita.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1041

Nyt vaan harkintaan, kummanko kansalaisaloitteen allekirjoitamme, vaiko molemmat. Keskittäminen varmaankin kannattaa.


Vieras

#413 Re: Avioliittolaista suoritettava kansanäänestys.

30.12.2014 11:33

fakta

#414 Re: Re:

30.12.2014 14:32

#406: - Re:  

 niinpä, paatuneinkin hinaaja huomaa jossain vaiheessa syntinsä mielettömyyden. toivotaan ettei kuolo korjaa ennen parannuksen tekoa.

Raamattu ei ole lakikirja

#415 Re: Kenen etu? Kenen tuska?

30.12.2014 18:56

#12: Äärimmäisen huolestunut - Kenen etu? Kenen tuska? 

 Missä pussissa nää kommentoijat on kasvatettu :O Se on hyvä, kun ollaan enemmän kiinnostuneita muiden elämästä kuin omasta. Tuonkin energian kun laittaisitte esim väkivaltaisissa perheissä kasvavien lasten eteen, mutta eikun vaahdotaan jotain ihan hölynpölyä. Oletteko käyneet haastattelemassa homoperheiden lapsia, kun tunnutte tietävän heidän surkean kohtalonsa niin jumalattoman (tai pitäisi kai sanoa jumalaisen) hyvin!

Ari

#416 Re: Re: Pettynyt

30.12.2014 20:37

#36: Jumala on uskollinen - Re: Pettynyt 

Aamen ja Kiitos Sinulle kirjoituksestasi.


Vieras

#417 Re: Re: Avioliittolaista suoritettava kansanäänestys.

31.12.2014 14:21


Vieras

#418 Re: Re: Re: Avioliittolaista suoritettava kansanäänestys.

31.12.2014 14:37


Vieras

#419 Re: Re: Re: Re: Avioliittolaista suoritettava kansanäänestys.

31.12.2014 17:55

#418: - Re: Re: Re: Avioliittolaista suoritettava kansanäänestys. 

"Allekirjoitin kaikki 3! Enks ookin fiksu?" On epädemokraattista, että samasta asiasta voi äänestää useaan kertaan, mutta mitäpä te kiihkouskovaiset demokratiasta välittäisitte? Eihän sitä mainita Raamatussakaan.


Vieras

#420 Re: Re: Re: Re: Re: Avioliittolaista suoritettava kansanäänestys.

31.12.2014 18:11

#419: - Re: Re: Re: Re: Avioliittolaista suoritettava kansanäänestys. 

 Suomen lakien mukaan on oikeus allekirjoittaa vaikka kaikki kansalaisaloitteet ja adressit. Hokasitko!
Itekin olen allekirjottanut monta adressia ja allekirjootan myös nuo kaksi kansalaisaloitetta. Tämähän on demokratiaa, että silleen.

Ei homolakia kiitos!
Vieras

#421 Sukupuolineutraalin avioliittolain seurauksia yhteiskuntaan

03.01.2015 13:02

 

Sukupuolineutraalin avioliittolain seurauksia...

hah

#422 Re: Sukupuolineutraalin avioliittolain seurauksia yhteiskuntaan

03.01.2015 13:20

#421: - Sukupuolineutraalin avioliittolain seurauksia yhteiskuntaan 

Juu, aivan samoin kuin tummaihoisten saadessa muun kuin orjan aseman, kaikista tuli tummaihoisia. Ja kun naiset saivat äänioikeuden, kaikista tuli naisia.

Vaan turhapa tästä on jauhaa. Netistä löytyy kyllä ymmärtäjää sinunkin täysin epäloogiselle vihapurkauksellesi.


Vieras

#423 Re: Re: Sukupuolineutraalin avioliittolain seurauksia yhteiskuntaan

03.01.2015 13:25

#422: hah - Re: Sukupuolineutraalin avioliittolain seurauksia yhteiskuntaan 

Kuvassa ei ole mitään vihamielistä, vain 2 hymyilevää heppua:-)

Useimpiin maihin joihin homolaki on tullut, myös Norjassa, ei saa sanoa mitään homovastaista tai edes esittää hienovaraista kysymystä asiasta. Ihmiset pakotetaan hyväksymään laki.

Kouluihin tulee jo päiväkerhosta asti satukirjoja, joissa aivopestään lapset, prinssi ja prinssi tarinoilla, eivätkä vanhemmat saa sanoa mitään.


Vieras

#424 Re: Re: Sukupuolineutraalin avioliittolain seurauksia yhteiskuntaan

03.01.2015 13:56

#422: hah - Re: Sukupuolineutraalin avioliittolain seurauksia yhteiskuntaan 

Homot eivät ole ikinä olleetkaan orjien asemassa, joten asiaa ei voi verrata keskenään. Naisten äänioikeusasia on myös kaukaa haettu. On olemassa vain 2 sukupuolta, nainen ja mies. Kolmatta sukupuolta ei ole. Tosiasia on se, että homolailla on seuraukset ja yhteiskunta alkaa ottamaan uudenlaisia roolimalleja...

 


Vieras

#425 Re:

03.01.2015 16:55

#405: -  

 Maanantaina pesee!