Autetaan vammaisperhe voittoon taistelussa huostaanottoa vastaan

Siunausta perheelle
Vieras

#101 autetaan vammaisperhe voittoon taistelussa huostaanottoa vastaan

19.01.2011 10:18

Mielestäni ei tarvita kotikäyntejä, miksi ihmeessä pitäisi käydä jonkun sosiaalivirkailijan katsomassa heidän koti.Tällä perheellä on samat oikeudet, kuin muillakin kansalaisilla, koti on pyhä paikka sinne saa mennä vain ne jotka perhe päästää, kotietsintälupahan pitää olla viranomaisillakin ja sen he saavat vain jos epäiltävissä on vakava henkirikos tai jokin vastaava.Johan maalaisjärkikin sanoo, että lapsistahan jo näkee, että lapset voi hyvin. Mielestäni näillä lapsilla on asiat paremmin, kuin keskiverto perheissä.Käyvät koulua eivät lintsaa koulu menee keskivertoa paremmin harrastavat terveesti ja käyttäytyvät fiksusti eivät polta tupakkia kuten monet heidän ikäiset jo nurkan takana sauhuttelevat nämä lapset voivat hyvin. Mitä heiltä vielä voisi vaatia ja mitä äidiltä ja isältä pitäisikö heiltä vielä vaatia jotain, sanokaa mitä? Eivät varmasti käytöksellään ole kenellekään pahaa sanoneet tai tehneet. Minun vaatimus on se, että koko virkakunta pitäisi jättää tämä perhe rauhaan.Miksi heitä kytätään minä ihmettelen, aivan kuin he olisivat jotain avaruusolentoja, Aivan hirvittää ihmisten typeryys. Eikö äidillä ole jo elämässä ollut riittävästi surua,kun ei Luoja ole hänelle terveyttä antanut jalkoihin.Miksi häntä kiusataan niin valtavasti. Onko se ihmisten kateutta, kun äiti on sinnikäs, yritteliäs ja käynyt kouluja on koti ja perhe jne siltä vähän näyttää että ei saisi olla mitään, eikö se jo riitä, että hänellä ei ole kävelykykyä pitäisikö istumakykykin antaa pois,että virkakoneisto rauhoittuisi. Toivon koko perheelle menestystä elämässä ja onnitteluni siitä mitä olette saaneet aikaiseksi ja rukoilen puolestanne,että jokin kaunis päivä lapsenne juoksee pihamaallanne ja saatte elää rauhassa elämänne loppuun asti.Jos lastensuojeluhenkilökunnalla on järki päässä he vetävät paperinne pois, sydämetön ihminen ei vedä. Uskon, että lapsenne ovat ennen kevättä kotona, toivon ja rukoilen puolestanne.
Janita Leppäniemi
Vieras

#102 Erilaisuutta ei hyväksytä

25.01.2011 13:30

Suomessa on hyvin heikkoa hyväksyä vammaisia henkilöitä. Heitä karsastetaan vain ulkoisten seikkojen takia. Kuten,itsekin konkeneena lyhytkasvuisuuden takia, pidettiin tyhmänä ja munuaissairauden takia kykenemättömänä huoltaman lastani,joka myös huostaanotettiin ja todettiin sijoituksesa ollessaan kehitysvammaiseksi, autismisen lapsen piirteet. Kemissä Joona oli muka " täysin terve poika lapsi " Huomasimme itse, jo alkuaikoina,ettei pojalla ollut kaikki ok. Tätä ei uskottu ja poika huostaanotettiin kiireellisesti suoraan lastenosastolta 29.01.2007 veimme3 osastolle kuumeessa ja hengenahdistuksessa,l Pojalla ei ollut kuulemma lastenosaston ylilääkärin mukaan mitään, päivystyksen lausunto oli erilainen. En olisi saanut vaatia hoitoa pojallen vaan ottaa kotiin , vaikka tiesin hänen joutuvan jokatapauksessa osastolle. Tämä oli ilmeisesti liikaa sairaalalle ja poika siirrettiin tukikoti Wilkkaan jkosta Suomussalmelle perhekotiin,jossa paljon muitakin lapsia huostaanotettuina. Olemme taisteleen edelleen takasin saamiseksi ja tulemme viemään asiat niin pitkälle kuin tarvis..
Facebookissa tapauksestamme enemmän Rikottu Perhe.
Vieras
Vieras

#103 Re:

25.01.2011 14:41

#12: -  

Naapuri kateuttako?? ... Niitä riittää..

Janita
Vieras

#104 Re: Re:

25.01.2011 14:50

#37: totuuden torvi - Re:  

Kyllä se kahvi maistaa PTT:lle kuten avustajillekin.. avustajan tehtävä on auttaa eikä palloilla muuten vain.

Vieras
Vieras

#105 Re: Erilaisuutta ei hyväksytä

26.01.2011 12:59

Lapset kotiin ja äkkiä
Vieras

#106 Autetaan vammaisperhettä

29.01.2011 10:12

nro 5 AIRI JA TEUVO VÄLIHEIKKI, Todella hyvä kommentti tästä aiheesta. Siis todella hyvä. Lukekaapa. Olen samaa mieltä kanssanne.
suomi 2011
Vieras

#107 kuultua

03.02.2011 21:24


Radiosta tänään kuultua ..... Monikkoperheen äiti oli puhunut väsymyksestään, kunta oli ilmoittanut, että lapsi voidaan ottaa huostaan.

Kyse ei ole lapsen edusta vaan puuttuvista peruspalveluista ja huostaanoton helppoudesta.
Vieras
Vieras

#108 Re: kuultua

04.02.2011 08:46

#107: suomi 2011 - kuultua 

Ei ole oikein että lapsi otetaan huostaan jos äiti on väsynyt. On väärin. On annettava apua silloin äiti tarvitsee lepoa ja omaa aikaa  silloin  jaksaa hoitaa..... Suomen hyvinvointivaltio on huono.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

09.02.2011 18:24


tiina vousden
Adressin tekijä

#110 SUURKIITOS

10.03.2011 12:11

Kiitos kaikille Teille, jotka olitte tukemassa!!!
Huostaanotto on historiaa ja perhe onnellisesti koossa <3
Riitta Marjamäki
Vieras

#111 Lasten huostaanotto ja huostaanotto yleensäkin

10.03.2011 12:37

Olen istä mieltä, että omaisia on aina kuunneltava ennen huostaanottoa oli kyseessä minkä ikäinne ihminen tahansa.
Tovion sydämestäni ettei näille lapsille ole tullut traumoja. Ei vammaisuus ole este hoitaa omia lapsiaan. Kuka ihmeen pyrkyri sosiaali-ihminen on ollut tällaista asiaa toteuttamasssa. Hänet pitää saada vastuuseen teoistaan!
Pirjo H.
Vieras

#112 Kiitos!

11.03.2011 18:11

Sydämellinen kiitos kaikille allekirjoittaneille tuestanne! Nyt taakse jää surun kyyneleet ja silmissäni virtaa onnen kyyneleet ja sisälläni virtaa suuri helpotus! Nyt se on ohi!

Koko perheemme puolesta
Pirjo Hernesniemi
Äiti
Vieras
Vieras

#113 Re: Autetaan vammaisperhe voittoon taistelussa huostaanottoa vastaan

15.03.2011 14:25

#5: Airi ja Teuvo Väliheikki - Autetaan vammaisperhe voittoon taistelussa huostaanottoa vastaan

Onko tässä missään vaiheessa kuultu lasten omia kokemuksia ja lasten omaa mielipidettä missä he haluavat olla, omassa perheessä vai huostaanotettuna ja onko tämä asia mennyt yleensä eteenpäin.


Vieras

#114 Re: autetaan vammaisperhettä

29.03.2014 20:40