Stop eläinsuojeluterrorismille.

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Stop eläinsuojeluterrorismille..

Vieras
Vieras

#176 Re: Tukiaiset pois karjankasvattajilta

28.01.2011 16:05

#35: eläinraukat - Tukiaiset pois karjankasvattajilta 

 Ihmiset ovat niin vieraantuneet luonnosta, että esim. porsaiden syntymä oli järkyttävää samoin kuin istuva sika.  Kyllähän jokainen tietää, että eläimet tekevät yölläkin jätöksiä samoin kuin ihmiset.  Eihän hoitajien tarvitse olla 24 tuntia sikalassa siivoamassa jätöksiä.   Eläimilläkin täytyy olla nukkumisrauha, joten yölliset vieraiden liikkumiset ilman tilan hoitajaa on ehdottomasti kiellettävä.

Ihmettelenkin, mikseivät tilalla useasti käyvät huomaa eläinten huonoa hoitoa, jos sitä olisi.   Mielestäni suomalainen viljelijä on ammattilainen eläinten hoidossa. 

Make my day
Vieras

#177 Jyväskylän tuottajille uusi ilta

28.01.2011 18:59

DIALOGI JA MALTTIA ON VALTTIA TUOTTAJA KOULUTUKSEEN

OIKEUTTA ELÄIMILLE/HIHULLIT



Tapahtuma Otsikko:Uusien ilta, Jyväskylä

Milloin: 30.01.2011 klo 15.00

Sijainti: Kahvila Lutakko - Jyväskylä
Kategoria: Tapaaminen

.Kuvaus
Tervetuloa kaikki Oikeutta Eläimille -yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet Jyväskylän paikallisaktiivien järjestämään Uusien iltaan! Mikä on OE, mitä sen nimissä tehdään, mitä sinä haluat tehdä? Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan.

Tapahtumapaikka Venue:Kahvila Lutakko - Kartta

Katuosoite: Schaumaninkatu 3 / Messukatu 3
Postinumero: 40100
Kaupunki: Jyväskylä

tietoo
Vieras

#178 onks

28.01.2011 19:54

nää niit piikomiskurssei, vai tuleeks niist paimen poikii ?
Esa
Vieras

#179 Valmis

28.01.2011 20:09

Kyllä mielelläni tansittaisin koivuniemen herralla ripas kaa eläinterroristin takapuolella tai vois sitä notkeaa pajuakin kokeilla miltä se tuntuu.
Make my day
Vieras

#180 Hulluutta

28.01.2011 21:42

Luin juuri Eviran tiedotteen,pitäis olla hyväksytyt loppettamis työkalut ja vielä katsastaa nää.
Tarkastajan otsaanko???
Make my day
Vieras

#181 Valinta poliittisesti

28.01.2011 21:57

Kovasti kutsuu perussuomalisten äänet nyt,tuntuu että keskustan kiinnostus on mennyt pääkaupunkiseudulle, kokoomuus järkeviä yksilöitä ,mm Katainen ja Niinistö ,en tiä kahen välillä ollaan ,toki jos äänestää perusuom. niin kai se on otettava protestiäänenä ja kaikki lupaavat jotain ,mutta mikä on pitkäjänteisyyden tavoitteet,
Kait siitä tulee henkilövaalit pitkälti .

Kaikkihan ne lupaavat maat ja taivaat ennen vaalia ja unohtaa sitten asian.

Vaikutteita on selvästikin poliittisesti Evira/teollisuus/tukku,lobbausta ,mielistelyy,jne.

Vaimoni oli lihaosaston vastaava,ennakkotilaus-työt  tuodaan kotiin välillä(kate näkyy).Uskokaa että tukku,(keskusliikkeet) on se pahis.

Ainut joka toimisi on totaali black out ,logistiikka ,satamatyöntekijät,ynnä muut,se tehoaa,ei tulia ja traktori marsseja kiusaamaan maksavia  asiakkaita.Ja ei tarttis keskusliikkeiden uhota tuonnilla.

Tuntuu ja on todettu valitettavasti  että  omat "liitot" käyttää asiaa parhaakseen sen mukaan mistä enimmät pinnat saa,kielet olevat ruskeita niin että haisoo tänne asti.


Vieras

#182

29.01.2011 21:38

Poistetaan kaupungit ja tapetaan 3/4 kansalaisista niin säästetään kaikessa:) V.tun metroseksuaalit imekää omaa varvastanne:)

Vieras

#183

29.01.2011 22:43

on se väärin kun meitä viljeliöitä aina haukutaan ja halutaan aina vain ajaa ahtaammalle.
herratkin vaan istuu eruskunnas ja miettii kuinka ne seuraavaksi sais aiheutettua meille vahinkoa mahdollisimman paljon.
kaikki on niin per...
petosta
Vieras

#185 olisiko aihetta

30.01.2011 11:43

tutkia OE:n tilejä, kenen tai keiden hyvin vointia tällä rakennetaan. kuka on kukko tunkiolla? olen aivan varma että taustalta löytyy organisoitua rahankeräystä. jonka toiminta tavatkin hyväksyy laittomuudet, niin kyllä se kassakin rehoittaa.

Harmaakettu
Vieras

#186

30.01.2011 16:36

Ei niillä tehotuotantoeläimillä asiat hyvin kyllä ole... Eläinaktivistin ei minusta pidä vapauttaa kettuja tai lehmiä, vaan levittää tietoa , puhua , näyttämällä esimerkkiä , ja kirjoittaa vetoomuksia yms. Juuri tuollaisista vapautus jutuista kaikki eläinaktivistit nähndään terroristeina, vaikka suurinosa ei ole.
Vieras
Vieras

#187 Re:

30.01.2011 17:33

#186: Harmaakettu -  

 Selitä tarkemmin, mitkä asiat eivät ole hyvin tuotantoeläimillä.  Näistä saa sen käsityksen, että kaikki tuotantoeläimet voivat huonosti, mikä ei todellakaan pidä paikkaansa.  Miksi sitten ihmiset ovat hiljaa käydessään tiloilla, jos siellä ei olisi asiat hyvin.  Itse ainakin ottaisin heti yhteyttä viranomaisiin enkä puolen vuoden päästä.

Taitaa olla vaan niin, että ihmiset ovat täysin vieraantuneet luonnosta.  Asia on niin, että ihminen  kouluttaa eläimiä eikä eläimet ihmisiä.  Enkä todellakaan hyväksy näitä öisiä kuvauksia, sillä eihän näillä kuvaajilla ole oikeutta mennä luvatta toisten rakennuksiin.  Mikseivät he voi ilmoittaa tulostaa, niin tilan väki voisi selostaa tilanteen tilalla.  En minä ainakaan voisi ennustaa, onko sairas eläin saanut jo hoitoa vai onko se jätetty hoitamatta. 

Vieras
Vieras

#188 Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

30.01.2011 18:50

Vieras
Vieras

#189 Re:

30.01.2011 18:53

#186: Harmaakettu -  

 Tiedonlevittämisenkin pitäisi perustua oikeaan tietoon, eikä tarkoitukselliseen mustamaalaamiseen.

Vieras pena
Vieras

#190 Re: Hyvä Spare,

30.01.2011 21:04

#97: - Hyvä Spare, 

 97  siinä vasta asiaa.kirjoittaja ehkä tarkoittaa että nämä terroristit ovat omaksuneet sian tasolla olon         ,se on aivan hyvä ,että voi laskeutua eläinten tasolle ,silloin voi ajatellakin kuin esim  sika ,sekä kysyä itseltään haluaisinko kirmaamaan tuonne raittiiseen ulkoilmaan,,

Peikko
Vieras

#191 Viestin nro 1 esittäjästä

31.01.2011 10:03

Taisipa tämä globaali suurkapitalisti poistu ESS:n sivuille julistamaan tuontiruoan varassa elämisen ihanuutta. Erään yrityssaneerauksessa olevan SUUREN kauppaketjun (toimipaikkoja mm. Ylivieskassa ja Lahdessa) medialehdessä oli mielenkiintoinen kirjoitus maailman nykymenosta ruokaan ja sen tuottamiseen liittyen. Ja vallankin siitä, mihin se ehkä johtaa annettujen esimerkkien perusteella. Liittyy aika oleellisesti tähänkin ketjuun, vaikkei suoranaisesti pääasiaan.

Vieras

#192 Terroristit kuriin

31.01.2011 10:40

Eläintensuojelujärjestöillä pitäisi olla selkärankaa poistaa jäsenistöstään rikollista toimintaa harrastavat henkilöt ja ilmoittaa heidät poliisille. Vasta sen jälkeen voisimme uskoa, ettei koko järjestö ole osallisena aktivismiin.
Vieras entinen karja tilallinen pohjolasta
Vieras

#193 Re: Re: Pelottaa navetan asukkaiden puolesta

31.01.2011 11:29

#126: Vieras - Re: Pelottaa navetan asukkaiden puolesnaulan

naulan kantaan !moraalista ,ja sydämen sivistyksestä?? onkohan noilla yöllisillä kulkijoilla ,jäänyt moraali ja sivistys narikkaan

toisaalta,tukiaisista ja verorahoista ,teidänkin <palkka> maksetaan,,maatalouden työpaikat ovat itse rakennettuja,,

kirjoittajalle 118 sanon sivityneesti ,sivistys ei ole kirjaviisautta ,se on tai ei ole,ajattele itse

ei tule mieleen
Vieras

#194 en ruoan tuottaja, mutta

31.01.2011 12:24

kertokaapa hyvinvointi valtioita joka ei kykene omaan ruoan tuotantoon.
snachy
Vieras

#195 Mitä vieraampi on luonnosta sitä enemmän uhoa

31.01.2011 14:26

Vaikka olenkin syntyperäinen Stadilainen on jyväjemmareitten kujeet tutuja. Lapsena monta kesää tuli vietettyä maatilan naapurina joten lähes kaikki työt tuli tutuiksi.

Yksi asia tuli varmaksi: jos viljelijän on saatava leipänsä maasta ja karjasta ei yhtään eläintä kohdella huonosti. Kesällä 16 tunnin työpäivän jälkeen isäntä tarkisti että jokaisella elikolla on asiat hyvin: aina lehmistä kanoihin ja pihapossua myöden.

Vain täysin tosielämästä vieraantunut vikuu joka asiata eläinrääkkäyksenä. Possun kuohitseminen, jota joku kuvasi kauheana kidutuksena on hetken kipu ja sen vastineena possu saa ruuan, lämpimän ja hoidon. Paremmin possulla menee kuin vaikapa Stadin asunnotttomilla. Tokoinrannassa on moni jäätynyt kuoliaaksi ja sitä ei kukaan pidä rääkkäyksenä. Maan suurin sosiaalikeskus on sadanmetrin päässä ja eivät enää saa edes tilastoa tehdyksi saati että auttaisivat.

Jos yhteiskunnan rahaa käytetäänvalistukseen niin ehkä pari päivää työssä sikalassa tai kanalassa opettaa enemän kuin noiden ekoterroristien videot.
Pertti Pesonen
Vieras

#196 Eläinsuojelijat ei edes halua ajaa asiaa!!!

31.01.2011 18:48

Noilla tyhmillä pennuilla on jäänyt vain selkäsaunta saamatta ja nyt pitää hakea huomiota eläinressukoiden kustannuksella.
Vieras
Vieras

#197 Re: en ruoan tuottaja, mutta

31.01.2011 22:14

#194: ei tule mieleen - en ruoan tuottaja, mutta 

Ei tule minullakaan mieleen yhtään maata mutta kohta voi sanoa että suomi koska koko maatalous on ajettu jo niin ahtaalle että ei edes kääntymään pysty paikallaan.

Esa-hermanni
Vieras

#198 Re: Re: en ruoan tuottaja, mutta

01.02.2011 07:13

#197: Vieras - Re: en ruoan tuottaja, mutta 

 myö on annettu liikaa tilaa noille elukoille

Vierailija
Vieras

#199 Rauhaa

01.02.2011 15:00

Mielestäni ei kannattaisi lietsoa pelkoa käyttämällä termejä, jotka eivät ole asiaankuuluvia: terrorismi-sana viittaa väkivaltaan, kun taas eläinoikeusaktivistien harjoittama toiminta on lähinnä ilkivaltaa. En kuitenkaan sen kummemmin ota kantaa aktivistien toimiin, mutta ihmetyttää, kun joskus kaikki eläinsuojelijat leimataan luonnosta vieraantuneiksi. Kun itse olin lapsena isovanhempieni maatilalla niin kesäisin sioilla oli mahdollisuus olla ulkoläävässä, kanat ja kukko saivat tepastella avoimen kanalan oven kautta ulos ja sisälle mielensä mukaan ja lehmät olivat laitumella muun ajan, paitsi lypsyllä navetassa. Mielestäni nykyinen tehotuotanto puolestaan on vieraantunut luonnosta ja mieluummin sille asialle tulisi tehdä jotain, eikä yrittää estää eläinsuojelijoiden toimintaa, se kun ajaisi toiminnan maan alle ja sen seurauksena teot saattaisivat vain koventua.

Tietääkseni radikaalimmat eläinoikeusyhdistykset eivät saa, eivätkä edes hae valtion tukea vaan sitä saavat vain ne, jotka toimivat laillisin keinoin. Jos laillisesti toimivien eläinsuojeluyhdistysten jäseninä kuitenkin on laittomia keinoja käyttäviä aktivisteja niin he toimivat omaan lukuunsa. Maassa on paljon kaikenlaisten asioiden puolesta toimivia yhdistyksiä, joiden jäseniä on tuomittu esim. rattijuoppoudesta, myymälävarkauksista tms., joten silloinhan kaikista yhdistyksistä pitäisi ajaa pois muut kuin täysin nuhteettomat jäsenet, mikä kuulostaisi mahdottomalta.

Lapsuudessani ei myöskään ollut nykyisenkaltaista lihan kerskakulutusta. Lihan kulutus on lisääntynyt ja eläinsuojelijoiden kouluissa antama kuva nykyisestä tilanteesta tehotuotantotiloilla taitaa olla asianmukainen ja sitä faktaa on turha kieltää. Eläinsuojelijoiden toiminta pyrkii edesauttamaan lihansyönnin vähentämistä ja lihan arvostuksen nostamista sille kuuluvalle tasolle. Se taas voisi johtaa siihen, että tuotantoeläintilat saisivat vähemmästä eläinmäärästä tarvittavan tulon ja eläinten olot paranisivat lähemmäs luonnonmukaista.

Itse en enää käytä mitään eläinperäistä ruoassani, mutta en ole koskaan näiden vuosikymmenien aikana halunnut puuttua muiden syömisiin. Olen löytänyt nykyisten tehotuotantotilojen suhteen paljonkin kritisoitavaa, enkä esimerkiksi ymmärrä, miksi emakkosikaa pidetään porsimisaitauksessa, vaikka luonnollisemmissa oloissa emakko osaa äännellä siten, että porsaat osaavat pysyä pois alta. En myöskään ymmärrä, miksi rikotaan lakia karjuporsaita kastroimalla ilman kivunlievitystä. Toivottavasti kemiallinen kastraatio yleistyy tai keksitään jokin muu keino karjunhajua kammoavien mieliksi. Tuotantoeläinten pidon voisi yleensäkin saada jälleen lähemmäs luonnonmukaista ja eläinystävällisemmäksi, jos niin halutaan ja kunnollisille luomutiloille ja tilateurastamoille tms. toivonkin menestystä.

Hyväksi varmaankin olisi, jos tuotantotiloilla päästettäisi eläinsuojeluihmiset kylään päiväsaikaan isäntäväen seurassa, ettei tarvitsisi öisin liikuskella. Jotain huonoja jauhoja kuitenkin oli pussissa silläkin jostain väärinteosta kärähtäneellä sikalanpitäjällä, joka ei sallinut edes YLEn toimittajan vierailua sikalassaan kuvaajan kanssa keskellä päivää.
Kunpa tuotantotiloilla voitaisi hieman ohimennen katsella, mitä naapuri tekee ja rohkeasti puuttua virheisiin ja huomioida uupumukset ym. ja opastaa ja tukea kolleegaa, sehän olisi kaikkien etu, etteivät yksittäiset hulttiot tai loppuunpalaneet eläintenpitäjät munaa kaikkien mainetta.

Turkistarhauksen suhteen on kuitenkin täysin mahdotonta luoda eläimille Suomen Eläinsuojelulain turvaama oikeus lajityypilliseen käyttäytymiseen. Jos on epäselvää, miten turkiseläimet käyttäytyvät ja toimivat luonnossa niin tietoa olisi paljonkin saatavilla. Mielestäni turkistarhaajat ovat totaalisen täydellisesti vieraantuneet luonnosta, luonnoneläimistä ja inhimillisestä moraalista, samoin kaikki, jotka sitä alaa puolustavat. Toivottavasti tarhaajat itse vapaaehtoisesti lopettavat tarhauksen tai jos niin ei käy niin toivon todella, että päättäjät ja viranomaiset olisivat vihdoin valmiit noudattamaan eläinsuojelulain henkeä ja pykäliä ja turkistarhaus siirtyisi historian kirjoihin. Itse olen elänyt koko elämäni ilman yhtäkään eläimen karvaa ja samoin voi elää kuka tahansa.
timo
Vieras

#200 kaikki pinnat turkistuotannolle

01.02.2011 16:38

ketut ym.petoeläimet sopeutuu kaupunkiinkin niin miksikä sitten ei turkistarhaankin, siellähän ne ovat syntyneetkin. aivan köppästä elinkeinoa kaatamaan ruveta. ihmisen olot aina ensi ja niissä on kyllä tehtävää.