Stop eläinsuojeluterrorismille.

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Stop eläinsuojeluterrorismille..

Luonnollinen elinympäristö
Vieras

#201 Takaisin metsään ja luolaan.

01.02.2011 17:37

Tällä menolla kyllä joku saa vielä päähänsä alkaa "vapauttaa" myös ihmisiä takaisin luonnolliseen elinympäristöönsä :)
Minä
Vieras

#202 Onneksi

01.02.2011 18:05

USAssa on tuo residentti jo vaihtunu muuten se olis jo varmaan aloittanut terroristien vastaisen sodan suomessa kun täälä on näitä eläinterroristeja tai sitte olis tullu muutama ydinohjus ja suomi olis tyhjä maa sen jälkeen.

Vieras
Vieras

#203 Re: Rauhaa

01.02.2011 18:26

#199: Vierailija - Rauhaa 

 Ovatko nämä eläinsuojelijat sitten pyytäneet lupaa tulla päiväsaikaan tiloille.  Kyllähän jokainen ymmärtää, ettei tilat yöllä ole yhtä siistiä kuin päiväsaikaan, sillä eläimethän tekevät myöskin öisin jätöksiä.  Sitä enemmän on jätöksiä, mitä enemmän on eläimiä.

 Eikö pihatoissa ole  niin paljon eläimiä, että niiden ulosvienti olisi varmaan hankalaa eikä riittäisi valtavalle joukolle ruokaa.  Lisäksi aitojen rikkoutuessa kaikki eläimet lähtisivät liikenteeseen.  Siitähän syntyisi haittaa liikenteelle.  Entäpä valtavat sonnit, jos ne olisivat ulkona irtaimenaan.  Huh, enpä uskaltaisi olla lähelläkään niitä.

Suomessahan on keskimäärin pieniä karjatiloja, keskilehmäluku muistaakseni vähän yli 30, kun taas Kaliforniassa pienimmätkin karjat ovat 10.000 lehmän karjoja. 

Eläinaktivistit väittävät kaikkien tuotantoeläinten voivan huonosti, mikä ei kuitenkan todellisuudessa pidä paikkaansa.  Hyvinvoiva eläin tuottaa myös hyvin.

Itse en voi hyväksyä sitä, että luvatta mennään toisten rakennuksiin.

Vieras
Vieras

#204 Re: vapauttakaa vanhukset

01.02.2011 22:18


Minä vaadin että kaikki huonosti hoidetut vanhukset pitää päästää luontoon vapaaksi koska ei niitä saa kohdella huonosti! nyt voisin parit muorit ja vaarit käydä päästämäs tonne pakkaseen ja jättää samalla ovet auki ja muutaman vesihanan päälle. vois myös kuvata salaa kuinka niitä oikein kohdellaan.

Kuka lähtee mun mukaan?

eikö kukaan?

ai niin mutta suomessahan on eläinten olot etusialla!

pitää tyytyä kuvaan niitä.


Vieras

#205 Totuus

01.02.2011 22:28

On todella typerää alkaa saarnaamaan eläinten huonosta kohtelusta, jos ei ole mitään käytännön kokemusta/koulutusta kyseisistä eläimistä ja työnteosta maatilalla.

Tarkoitushakuiset yöntunteina kuvatut otokset eivät kerro KOKO TOTUUTTA. Ne eivät kerro sitä mitä tuottaja on tehnyt sairaan eläimensä hyväksi, ne eivät kerro eläinlääkärin antamista lääkepistoksista, ne eivät kerro murheesta jonka eläimen sairastuminen aiheuttaa, ne eivät kerro siitä tuottajan toiveesta että olisipa hoito ja yölepo alkanut tehoamaan ja eläin voisi jo aamulla paremmin.
Hyvästä hoidosta huolimatta eläinkin voi sairastua kuten me ihmisetkin. Eläin vain saa lääkärin kotikäynnille saman vuorokauden sisällä ja armokuoleman jos tilanne on toivoton.

Te, joita tuotantoeläinten hyvinvointi huolettaa, tulkaa tekemään työtä maatiloille näiden eläinten hyväksi älkääkä vaan parkuko, ettei me muka hoideta niitä niinkuin pitäisi. Tiedättekös edes sitä, että esimerkiksi lehmä voi pidättää maitonsa jos kokee lypsytilanteen/ lypsäjän uhkaavaksi? Tämän suurisilmäisen eläimen luottamus on ansaittava ja ihan turha olisi huonosti kohdellulle lehmälle yrittääkkään laittaa lypsykonetta.
hannu
Vieras

#206 Re: Rauhaa

01.02.2011 22:43

#199: Vierailija - Rauhaa 

Kaikki eläin suojelu järjestöt saavat tukea ja ne hakevat myös sitä ja osa siitä rahasta menee varmasti tähän eläin terrorismiin, ja varmasti joka eläin supjelu järjestössä on joku joka tekee näitä iskuja ja ne iskujen tekiät pitäisi saada poliisin tietoon niin vain se voisi pelastaa eläin suojelun maineen. ja mitä tulee lihan syöntiin niin senhän ne järjestöt nimen omaan haluaisivat lopettaa suomesta kokonaan ja viedä näin meidän elinkeinomme ja millä perusteella sinun mielestäsi ne antavat oikean kuvan suomen eläin tuotannosta moska mun mielestä on liian helppo kuvata vain sairaita sikoja sairas karsinois mutta entä ne kaikki muut siat ne terveet ja hyvinvoivat miksi niitä ei kuvattu olenkaan? minun mielestäni olisi ollut kohtuus kuvata myös niitä terveitä sikoja mutta ei se olisi antanut toivottua tulosta asiassa.

no minä kuitenkin hyväksyn kaikki ihmiset sellaisena kuin ne ovat kasvis kuin lihansyöjätkin enkä muuten haluaisi mitään pahaa kellekkään mutta nyt on asia eri nimittäin en voi hyväksyä näitä rikollisia jotka tekevät vain pahaa toisille ja yrittävät tuhota toisen elämän!! mieti miltä itse siitä isännästä ja emännästä sitten tuntuu... sama tunne varmasti jos sulta vietäis sun lemmikit pois sen tähden kun olisit hoitanu niitä muka huonosti vaikka itse tiedät että olisit hoitanu niitä mitä parhaimmalla tavalla... mutta selitykset ei auta kukaan ei sua usko!


Vieras

#207 "Vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

02.02.2011 13:00

"Vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

Valtio tukee nimenomaan noita sikaloita ja navettoja, ei suinkaan aktivisteja. Aktivistit yrittävät herättää päättäjien huomion noilla tempauksilla, ja ymmärrän heitä, mutten sano että se olisi oikein. Elinkeino sekin on, tosin sairaasti toteutettu sellainen. Suursikalat, joissa eläimet kituuttavat, ovat kuin keskitysleirejä. Eläinten silmissä olemme natseja, kenties vielä pahempiakin, koska natsit eivät sentään syöneet tappamiaan ihmisiä.

Lopetetaan tämä hulluus.

http://www.sikatehtaat.fi/
Vieras
Vieras

#208 Re: "Vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

02.02.2011 13:46

#207: - "Vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. " 

 Oletko lukutaidoton vai onko sinulla vaikeuksia ymmärtää lukemaasi?

Vieras
Vieras

#209 Re: "Vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

02.02.2011 14:06

#207: - "Vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. " 

Oletteko kuvanneet samaisen tilan päivällä, minkä olette kuvanneet yöllä?  Ero on kuin päivällä ja yöllä.  Jos sika on porsinut kuolleen porsaan, niin kyllä ne kuolleet eläimet kerätään hoitajan mennessä sinne.  Miksi muuten raatokonteista on kuvattu sianraatoja? Niin kuolema kuin syntyminenkin ovat luonnollisia asioita, muttei ilmeisesti kaikille.  Miksi muuten ulkomailla eläinaktivistien ilmoittamalla tilalta läänineläinlääkäri ja kunnaneläinlääkäri eivät löytäneet muuta huomautettavaa kuin kuivikkeiden määristä.  Toisen mielestä oli käytetty liikaa kuivikkeita ja toisen taas liian vähän. 

Vieras
Vieras

#210 Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

02.02.2011 14:32

#1: suurkapitalisti - "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. " 

Eiköhän aktivistit ole kuvanneet samanlaisia kuvia ympäri maailmaa.

Make my day
Vieras

#211 Neljälle syyte sikaloiden kuvaamisesta

02.02.2011 14:58

Neljälle syyte sikaloiden kuvaamisesta
Neljä sikaloita videoinutta henkilöä saa syytteet. Heitä syytetään julkisrauhan rikkomisista ja törkeistä kunnianloukkauksista. Syytteistä päätti Länsi-Suomen kihlakunnansyyttäjä.

Syytetyt kuvasivat salaa monia sikatiloja eri paikkakunnilla. Internetissä julkaistussa materiaalissa annettiin ymmärtää, että tiloilla tehtiin eläinsuojelurikoksia. Viranomaiset eivät havainneet tiloilla rikokseen viittaavaa, sanoo syyttäjä.

Oikeutta eläimille -järjestön jäsenet kuvasivat sikaloita syksyllä 2009. Materiaalia esitettiin tuoreeltaan myös A-Studiossa.

STT

Vieras

#212 sian kaverit

02.02.2011 15:09

sikalassa sialla on virikkeitä,kun on paljon sika kavereita.Yksinäinen sika voi huonommin.

Vieras

#213 Kysymys kasvissyöjille

02.02.2011 15:34

Ihan uteliaisuuttani kysyisin, että mitä te syötätte kissoillenne ja koirillenne? Tietenkin olette tietoisia, että näiden eläinten elimistö tarvitsee terveenä pysyäkseen lihaa. Nimenomaan raakaa lihaa. Älkää vain nyt sanoko, että syötätte lemmikkiänne vain kaupan kuivamuonalla. Ettehän te tietenkään olisi niin vastuuttomia, että vaatisitte lemmikkiänne syömään vastoin luontaisia taipumuksiaan ja tarpeitaan. Ettehän?!
Vieras
Vieras

#214 Re: Re: Rauhaa

02.02.2011 17:18

#203: Vieras - Re: Rauhaa

"Suomessahan on keskimäärin pieniä karjatiloja, keskilehmäluku muistaakseni vähän yli 30, kun taas Kaliforniassa pienimmätkin karjat ovat 10.000 lehmän karjoja. "

 

Pikkusen lioottelua. Suomessa maitotilojen karjakoko on juuri sen 30 tai himpun alle. Kaliforniassa voi olla jokunen 10000 lehmän tila, mutta keskikarjakoko on varmaan jotain 200 lehmän korvilla.Sellaisellakin tilalla tai yhtymällä jolla on 10 000 tuhatta lehmää niin niitä navetoita on kymmenkunta eli yhdessä navetassa ei suinkaan ole 10000 lehmää ja vielä se navettakin on osastoitu niin että ovat pienemmissä rymissä. Totta on että Suomen touhu on Amerikan malliin verrattuna pelkkää harrastelua ja siltä tämä välillä tuntuukin.

futuriemäntä
Vieras

#215 Eikö mennä liiallisuuksiin?

02.02.2011 17:35

Jos kotieläimiä ei saisi muka pitää tuotantotarkoituksissa sellaisissa rakennuksissa jotka ovat rakennettu vain niitä varten niin sitten kaikki lemmikkieläinten pitäminenkin pitäisi kieltää, sillä sehän on riistoa, eihän mikään olohuone ole lemminkinkään luontainen ympäristö?
futuriemäntä
Vieras

#216 Re: Re: vapauttakaa vanhukset

02.02.2011 17:46

#204: Vieras - Re: vapauttakaa vanhukset 

 Aika hurjasti kirjotettu, mutta ymmärrän pointtisi., vanhusten hoito on huonoa! Olen itse 30-kympinen ja kerran kun olin terveysasemalla pitkä jono verikokeen ottoon ja olin ainut nuori muut oli 70+ ja kuuntelin kun he puhuivat vanhusten sairaala ym. hoidosta. Eräs mies vaikutti oikein viisaalta kun sitten sanoin muille että niin kauan kaikki on hyvin kun itsellä säilyy tolkku, pystyy kävelemään ja olemaan edes kotona, mutta heti jos joutuu sairaalahoitoon ja on tämän yhteiskunnan armoilla niin siinä vaihessa vanhus on huonossa asemassa. Tiedän itsekin että lähipiirissä, samantapaiseen vaivaan sairastui alle 40 vuotias ja 70-vuotias. Se alle 40-vuotias pääsi nopeasti kuntoutukseen ja on kotona ollut lyhyen sairaala kuntoutuksen jälkeen. Tämä 70-vuotias on virunut laitoshoidossa nyt 5 vuotta ja on pelkkä vihannes ja kun vanhuksia ei laiteta siihen kuntoutukseen kun ne eivät ole tuottavia kansalaisia. Ne ovat pelkkiä loisia yhteiskunnalle. Tarkemmin ajateltuna jos tämä 70-vuotiaskin olisi heti päässyt kuntoutukseen ja olis ehkä kotonaan niin eikö sellainen olisi tullut lopulta yhteiskunnalla halvemmaksi? Minusta tämä on todella huolestuttavaa, raakaa epäinhimillistä? Ei yhtään ole kunnioitusta näillä nyt kesk-ikäisllä päättäjillä (joista tulee myös vanhuksia joskus) että ne vanhukset jotka ovat nyt 70-90 vuotiaita ovat rakentaneet meille tämän valmiin hyvinvointiyhteiskunnan jossa on turvallista kasvaattaa lapsia ym. Ei me nuoret tiedetä mitään siitä työmäärästä mitä tämä ikäluokka on tehnyt. Tarvis vähän jotain kunnioitusta!

Vieras
Vieras

#217 Re: Re: Re: Rauhaa

02.02.2011 18:03

#214: Vieras - Re: Re: Rauhaa 

Todellakin Kaliforniassa on suuria tiloja.   Taitaa tuo 10.000 lehmän tila olla vielä pienimmästä päästä.  Sielläpä onkin keksimistä lehmille nimiä vai eikö niitä puhutella nimeltään? Ja sitten vielä ne kasvuhormonit, joita Amerikassa käytetään, Suomessahan se on laitonta. 

Vieras
Vieras

#218 Re: Re: Re: vapauttakaa vanhukset

02.02.2011 19:55

#216: futuriemäntä - Re: Re: vapauttakaa vanhukset 

olet oikeassa on väärin että me emme osaa tarpeeksi kunnioittaa vanhuksia vaarinikin on sotaveteraani ja 87 vuotias ja makaa laitos hoidossa nykyään eikä enään juuri liiku makaa vain sängyssä ja elää kituuttaa kun taas ennen oli niin mahdoton työ mies ja teki varmasti enemmän töitä kun minä koskaan tulen tekemään.

väärin se kuitenkin on kun ei nuo saa ansaitsemaansa kunnioitusta kaikilta ihmisiltä mun mielestä tuo vanhusten hoito on tärkeimpiä asioita mitä pitäis saada kuntoon ja jonne tarvitaan nopeasti lisää tukea.

Vieras
Vieras

#219 Re: Re: Re: Rauhaa

02.02.2011 20:02

#214: Vieras - Re: Re: Rauhaa 

kyl kuule amerikas on keski karjakoko paljon suurempi kuin se 200 yhdes navetas on aina vähintään tuhansia lehmiä.

yksi tuttu kävi amerikas tilalla jossa oli yhteensä noin 20000 emolehmää sen tilan isäntä oli kysyny että paljonko teillä itsellä olikaan niitä lehmiä? oli kaverini vastannu että 20, johon oli amerikan mies nauraen kysyny että lemmikeinäkö sinä niitä pidät?

Vieras
Vieras

#220 Re: Neljälle syyte sikaloiden kuvaamisesta

02.02.2011 20:04

#211: Make my day - Neljälle syyte sikaloiden kuvaamisesta  

mitkähän mahtavat olla näiden kuvaajien nimet ja osoitteet jos saa tiedustella?? kävisin vain kyläs vähäsen...

futuriemäntä
Vieras

#221 Re: Re: Re: Re: Rauhaa

02.02.2011 20:32

#219: Vieras - Re: Re: Re: Rauhaa 

 Keskikarjakoko on eri asia kuin ne suuremmat tilat. Hain vähän faktaa netistä; Usa:ssa pienimillä tiloilla on vain 5 lehmää ja isoimmilla yli 25 000. Isoimmat tilat ovat Californiassa jossa osavaltion keskikarjakoko lypsykarjatiloilla on 800. Koko maassa keskiarvo on 121,5 lehmää/tila eli vaihtelu on karjakoissa hurjaa verrattuna Suomeen. Suomessakin pienimmät tilat ovat alle 10 lehmän tiloja ja isommat yli 200 (tarkkaan en tiedä Suomen isointa). Lihakarjatilat ovat asia erikseen, yleensä niillä on tasaseen  tuhansia ja 10-tuhansia eläimiä kun siellähän on ne preeriat missä on tilaa laiduntaa. Jos meillä olis sellaiset olosuhteet kun Amerikan preerioilla, tai Britannian nummilla tai Uuden-Seelannin mittaamattomilla laitumilla niin tämän homman kannattavuus olis ihan toista luokkaa, kun se mikä aika paljon korpee Suoen tilojen kannattavuutta niin on se että meillä on valtavasti rahaa kiinni seinissä siis rakennuksissa. Ja näillä nykyhinnoilla se on iso raha.

Make my day
Vieras

#222 Re: Re: Neljälle syyte sikaloiden kuvaamisesta

02.02.2011 20:54

#220: Vieras - Re: Neljälle syyte sikaloiden kuvaamisesta  

 LänsiSuomen Syyttäjävirastolta voi kysyä Turu'st Kihlakunnansyyttäjä Kari Lamberg;iltä

Vieras
Vieras

#223 Re: Re: Re: Re: Re: Rauhaa

02.02.2011 20:55

Vieras
Vieras

#224 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rauhaa

03.02.2011 18:16

#223: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Rauhaa 

Varmasti tuhannen sian joukosta löytyy joku ontuva ja joku sairas yksilö. Jos kuvataan tuhat ihmistä (jotka saavat varmasti "hyvää hoitoa") löytyy myös sairaita ja ontuvia yksilöitä.

Voi kun joku menisi kuvaamaan salaa vanhainkotiin; peittojen alta löytyisi luurangoiksi laihtuneita, makuuhaavaisia mummoja oman virtsansa ja ulosteidensa keskeltä.

Vieras
Vieras

#225 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rauhaa

03.02.2011 19:19

#224: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rauhaa 

mutta kun ei mene kun tuntuu nämä eläinten asiat olevan tärkeämpiä.

niin ja mun mielipide on että nämä kuvaajat joutais saamaan rangaistukseksi vankeutta ja pakkotyötä vähintään vuoreksi voisivat ehkä edes oppia vähän oikeata työtä tekemään.