EU:N JÄSENYYS VAHINGOITTAA SUOMEN TALOUTTA

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista EU:N JÄSENYYS VAHINGOITTAA SUOMEN TALOUTTA.

Frank Mercy
Vieras

#26

13.09.2011 11:44

Isäni taisteli sodissa Suomen itsenäisyyden puolesta ja sai Mannerheimilta 3 kiitosta ja Vapaudenristit miekkoineen. Mitähän mieltä Mannerheim ja rakas isäni olisivat olleet siitä, kun Suomen Herrat, Eduskunnassa mitätöivät maatamme puolustamassa olleet lukuisat sotilaat ja heidän pyrkimyksensä, vapaasta Suomesta?
En ole koskaan äänestänyt EU:n puolesta, enkä haluaisi siihen kuulua, mutta pakko on, että Pörssikeinottelijat yms. muut vastaavat pääsevät hyötymään EU:hun kuulumisen kautta.Suomi ei ole enää ollut itsenäinen aikoihin, emmekä saa enää päättää omista asioista. Eikö tämä ole jo selvää niille henkilöille Eduskunnassa,jotka omasta mielestään tekivät hyvän päätökseen Suomelle, kun liittivä meidät EU:n orjiksi, joilla ei ole enään kotimaataan ja itsehallintoa! Tosi törkeätä, mitä Kansanedustajat päättivät aikoinaan ja muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, eivät uskalla vastustaa sitä vääryyttä, jolla Suomalaisia kohdellaan joka päivä.Älkää nyt sentään sille Kreikalle lisää rahaa antako, vaan Suomen on erottava orjuuttavasta EU:sta, ennenkuin Suomikin/Suomalaiset joutuvat konttauskerhoon, lakki kourassa kerjuulle. Kaikki Kansanedustajat ja Suomen asioista päättävät on saatettava tulosvastuuseen kaikista päätöksistään.Näinhän isoissa firmoissakin tehdään, vaikka valitettavasti useat " töpeksijät "saavatkin ns.kultaisen kädenpuristuksen,aiheetta.Muistakaa tämä:Kaikki me joudumme sanoistamme ja teoistamme vielä tilille, kun alkaa maailmankaikkeuden suurin käräjäoikeudenistunto, jonka Tuomarina on Elävä Jumala. Silloin kannattaa olla Puolustajan puolella, joka on elävän Jumalan ainosyntyinen Poika; Jeesus Kristus! Joko Hän on sinunkin sydämesi Herra? Jos ei, niin nöyrry Jumalan edessä ja tunnusta syntisi,Hän armahtaa ja antaa anteeksi ja pelastut, tulevalta Jumalan vihan ajalta, joka on pian koittava kaikkea maanpiiriä ja pyydä Jeesusta Kristusta tulemaan sinunkin sydämesi Herraksi, jolloin uudestisynnyt Pyhän Hengen kautta ja nimesi kirjoitetaan Karitsan veren elämänkirjaan, eikä sinua tuomita. Tämän kaiken saat ilmaiseksi elävän Jumalan suuren rakkauden,armon ja anteeksiantamuksen kautta. Taivaan Isä teitä kaikkia ja suomen kansaa ja herroja armahtakoon ja siunatkoon. Kiitos Herralle, että olen saanut antaa elämäni Jeesukselle Kristukselle jo ajat sitten. Se on Jumalan armoa ja käsittämätöntä rakkautta, että sain kokea eläessäni tämän. Kiitos Jeesus, Herrani ja Vapahtajani!

Vakavaa asiaa

#27 Re: MIKSI SUOMEN TALOUTTA ON VAHINGOITETTU JA VAHINGOITTAMINEN JATKUU?

23.10.2011 23:01

#1: Erotaan EU:sta - MIKSI SUOMEN TALOUTTA ON VAHINGOITETTU JA VAHINGOITTAMINEN JATKUU?

Suomi vietiin petoksella EU:hun! Kyseessä siis todella petollinen juoni. "Historian petollisin hanke toteutumassa" On väkevä ja totuuden mukainen kirja.

Koittakaa saada jostain luettavaksi kirja "Maailman yhdentyminen" Kirjoittaja: Pekka Lahtinen

Paavo Lipponen haluaa viedä Suomen yhä syvemmälle EU:hun. Viisas ei äänestä petoa.

Päätös on kuitenkin jokaisen itse tehtävä.

Jukka L.


Anonyymi

#28

13.11.2011 10:32

Olen varauksellisesti samaa mieltä, koska EU:sta on erittäin paljon myös hyötyä. Esimerkiksi tupakointi nuorten diskoissa, ravintoloissa ja muillakin paikoilla olisi sallittua ilman EU:n jämerää päätöksentekoa. Myös on saatu aikaan paljon yhteistyötä eri maiden välillä, jotka monet ovat erittäin hyödyllistä ja jota ilman EU:ta tuskin olisi syntynyt.

Kuitenkin EU:ssa on paljon mätää erityisesti sen aiheuttamien suurten haitallisten eli mitään tuottamattomien kulujen vuoksi! Esimerkiksi EU-virkamiehet eivät osallistu yhteiskunnan rakentamiseen, koska he eivät maksa käytännössä mitään veroja suurista tuloistaan. Virkamiehet myös tekevät paljon mitä mitäkin näennäistyötä, lintsaavat perjantaisin töistä ja aiheuttavat järjettömän suuria matkakuluja. Matkustelusta tulisi siirtyä pysyvään asumiseen ja matkakuluja ei tulisi korvata, kuin yhtä tiheällä seulalla, kuin mitä vaikkapa Suomen oppilaitoksissa. Ei ole mitään järkeä, että suuret virkamiesjoukot ministereistä alkaen matkustelevat kovalla palkalla kestittäväksi kokouksiin milloin minnekin jopa ympäri maailman, kun saman asian voi hoitaa PDF-muistiolla, sähköpostitse, puhelinneuvotteluilla jne.. Onhan tietysti hauskaa tavata muita isotuloisia, mikä näkyy myös TV:stä, kun tavataan naamat virneessä.

EU:n tavattomat ylimääräiset kulut on saatava kuriin ja EU-työntekijät samalle viivalle muun kansan kanssa!! Luulen että siinä on eräs syy nykyiseen EU:n taloudellisiin ongelmiin. Ilman komission, parlamentin ja EU:n lukuisten muiden instituutioiden ja laitosten tuhlailevaa toimintaa asiat olisivat varmasti paljon paremmin. Nyt on ryhdyttävä pistämään nämä rohmuajat vähitellen ruotuun!


Anonyymi

#29 Re: Oli virhe liittyä.

13.11.2011 12:14

#2: en ole liittynyt enkä vaihtanut markkaa pois - Oli virhe liittyä. Myönteisen mainonnan ja sen rahoituksen huomattavasti suurempi osuus pitää paikkansa!

 


Vieras

#30

13.11.2011 17:25

suomalaisella osaamisella on taatusti kysyntää maailmalla, ei voi olla totta että menehtyisimme ilman eu:ta, meille valehdellaan rahaintressipiirien edun vuoksi.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

27.12.2011 20:42


KYRPÄ

#32 EU VÍTTUUN JA VASEMMISTO HOMO VIHER STALLARIT PERUSSUOMALAISET KANSSA

25.09.2019 11:42

      (卐)      

 

HEI HOMO RAHA ON VAAN KASA PUUTA JOSTA VALMISTETAAN '''WWCC'' PAPERIA WC JA JOS SE LOPPUU KESKEN VAAN HOMO MYY HUUSSINSA KU UUTTA SAA WC :*AINA PARI PUUTA  KAATAMALLA JA SE SIITÄ1

 

NIIN KAUAN KU PUUTA RIITTÄÄ , ... RIITTÄÄÄ RAHAAKIN!