Bratz nuket pois suomen markkinoilta!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Bratz nuket pois suomen markkinoilta!.

Niina Jääskeläinen
Oulu

#26

29.12.2007 12:52

no se opi nykyisin voi tlla myös nukeista koska yhteiskunta vaatii vanhempien oleva koko ajan töissä.
Braz nuket lisöksi näkyvöt aika paljon mediassa.
ellis saasta
joutseno

#27 ei todellakaan pois >;(

22.02.2008 22:34

Siis jos aikuiset päättää, että bratzit pitäisi vetää pois markkinoilta suutun >;( AJATELKAA ASIAA LAPSEN NÄKÖKULMASTA!! olen khota 11v ja leikin brätseillä, ne ovat kauniita, ja niillä on hienoja vaatteita, jos bratseissä on jotain valitettavaa, voihan vaatteita vaihtaa. minusta olisi TODELLA tyhmää jos bratsejä ei enää muutäisiin. ajatelkaa että olette lapsi, ja pidätte jostain lelusta TODELLA paljon, ja sitten yht'äkkiä niitä ei enää muudäkkään, SEHÄN OLISI KATASTROFI! ei saa vetää pois markkinoilta!!
Bella op+åoi
Kaavi

#28

02.05.2008 10:24

Yks juttu muuten, tehän voitte vaihtaa vaatteita. Kyllä te niille Bratzeille voitte laittaa tavallisen paidan, tavalliset housut ja tavalliset kengät. Jos te vihaatte niitten vaatteita.
Minna Annola
Oulu

#29

30.07.2008 01:53

Itse muistan kuinka pienenä leikin barbeilla ja halusin prinsessamekkoja ja kaikkea ihanaa. Nykyään siskoni lapsi (7 vuotta) kinuaa minua ostamaan hänelle "tuota vaaleanpunaista mitä tolla bratzillä on silmäluomissa" ja huulipunaa, sekä mitä pienempiä ja paljastelevimpia vaatteita. On järkyttävää nähdä pieniä lapsia kaupungilla keskellä talvea minihameet ja pikkutakit päällä puhuen kaikkea esim "kuinka monen kaa sä oot jo seukannu", "mä ostin tänään niin ihQun hameen, mut mun äiti ei varmaankaan tykkää siitä ko sen helma on polvien yläpuolella" tai "siis näitkö sä ton tyypin? ihan törkeen näkönen!". JÄRKYTTÄVÄÄ!!! Ja niitä ihme bratz ponejakin... Miksi niillä on luomiväriä ja ripsiväriä? Ne ovat eläimiä! En sano että Bratzit ovat huoran näköisiä, vaan niitä matkivat lapset ovat...
Sunna Kokkonen
Inari

#30

30.07.2008 11:54

Olen sitä mieltä, että nukkeja ei tarvitsisi ottaa pois markkinoilta. Olen itsekin pienempänä leikkinyt niillä, eivätkä kaikki vaatteet ole pikkulapsile sopimattomia. Bratzeilla on tavallisia farkkuja, t-paitoja, pitkähihaisia paitoja, takkeja ja mekkoja, joita tavalliset ihmiset pitävät. Minihameita ja avokaulaisia yläosia on, mutta ei pelkästään. Ihan hyvin voi alle kouluikäiselle tytölle ostaa Bratz-nuken, ja voihan vanhempi katsoa, millaiset vaatteet sun muut nukella on yllään.
Minusta markkinoilta pois vetäminen ei ole ratkaisu, vanhemmathan itse päättävät millä leluilla antavat lastensa leikkiä. On totta, että liian pikku tytöt pitävät "aikuisten vaatteita" (eivät todellaakaan kaikki aikuiset pukeudu niin! Harvat!) Tuskin se yksin Bratzien syy on. Itse olen leikkinyt niillä, niin kaverinikin, enkä huomaa että siitä olisi tullut mitään haittaa.

Eivätkä pikkulapset ajattele niistä lyhyistä hameista että "Hei! vähänkö seksikäs!" Jos hame on lyhyt ja toppi niukka, niin he ajattelevat että nytpä on hellepäivä ja Bratz pukeutuu kevyesti.

Kaiken lisäksi tyypillinen Bratz-tyttö ei ole blondi ja vaalea, vaan Bratzeja on kaikilla hiusten, -silmien, ja ihonväreillä. Kun olin pieni, suosikkini Bratzeista oli tummaihoinen Sasha, jolla leikin aina. Lapset oppivat jo nukeista, että ihmisiä on kaiken näköisiä.

Ei Bratzeja pois markkinoilta. Niistä ei ole kerrassaan mitään haittaa. Tässä asiassa aikuisilla on varsin suppea näkökulma, miettikää lasten kannalta.
Pinja Luoma
Nurmo

#31 Haloo..

30.07.2008 11:54

Ei tämä meikeillä töhrääminen ja huoramaisten asujen käyttäminen mistään nukeista johdu, ja tiedän mistä puhun. Enimmäkseen se johtuu kasvatuksesta, ja eiväthän useimmat lapset itse niitä vaatteitansa osta,(en minä ainakaan!) ovat vain mukana ja sanovat mitkä vaatteet haluaisivat, äiti ne vaatteet ostaa. Ja sitten nämä tv-sarjat. Ehkei kannattaisi lasten antaa katsoa aivan kaikkea?
Pikkusiskoni ei ainakaan käytä mitään huoravaatteita, vaikka leikkiikin Bratzeillä. Enkä minä itsekkään tuhrinut naamaani meikeillä kun leikin pienempänä Bratzeillä.
Iiro Wasen
Turku

#32 Pinjalle vastaus

30.07.2008 13:13

Mä kullä oon eri mieltä sun kanssa. Mä olen nähnyt jo liian monta pikku tyttöä muuttuvan aivan järkyttävän nopeasti karmiviksi horoiksi. Melkein on jo trauma siitä.

Mut hei hyvä adressi, allekirjoitin.
Markku Widberg
Helsinki

#33 hahahahaha

30.07.2008 13:20

oletteko tosissanne sitä mieltä, että se horoksi "muuttuminen" johtuu jostain nukesta jolla leikitään kakarana?

en oikeasti tiedä kumpi on säälittävämpää nämä pikkuaikuiset jotka pukeutuvat miten pukeutuvat. vai te jotka haluaisitte muksujen kasvavan jossain tynnyrissä. see no evil hear no evil speak no evil...jne.
Nani Niiranen
kuopio

#34 Hölmöä...

18.12.2008 17:09

...joka tämmöisen adressin tänne on laittanut. Lapset pitävät Bratzeista! Jopa minäkin! Ne ovat hieno keräilykohde ja muutenkin pienet lapset ja vähän vanhemmat tykkäävät Bratzeista. Ei taida sulla elämää olla kun haluat lapsilta viedä Bratzit pois, se on NUKKE, korostan vielä NUKKE, pitääkö kaikkea ajatella niin kieromielisesti ja naisia muka loukkaaviksi? Bratzit ovat NUKKEJA. Joko ymmärsit?
Nani Niiranen
kuopio

#35 Ja lisää

18.12.2008 17:14

Noona Alho:lta tuli hyvä kommentti, ihmiset hyvät , Bratzit ovat nukkeja jotka eivät millään lailla vahingoita ketään, sen enempää kuin Barbietkaan!
Sini Laine
Lahti

#36 Ei käy!

11.01.2009 18:21

Bratzejä ei saa viedä pois! Silloin Barbietkin lähtee pihalle! Ettekö ole huomanneet uusimpia barbieita, niilläkin on rajusti meikkiä ja lyhyet minihameet. Bratzeillä ei ole aina lyhyitä minihameita. Ja mistä vetoa, että jos Bratzit viedään, niin nuoret käyttävät silti "seksikkäitä" vaatteita.

Etttekö ole huomanneet, että monien (porno)lehtien kansissa on paljastavia kuvia? Ja TV:stä tulee päivittäin sellaisia ohjelmia. Bratz ei ole mitään verrattuna niihin. Lapset tykkäävät olla nättejä ja pitää nättejä vaatteita. Tuskin se johtuu Bratzeistä.
Sini Laine
Lahti

#37 Hullua!

11.01.2009 18:26

Laitan nyt vielä toisen kommentin. Eli millaisiksi lasten pitää pukeutua? Jos he eivät kuumana hellepäivänä saa pitää farkkuhametta ja toppia, niin mitä? Jotain pitkähihaista villapaitaa ja housuja? Ja oisihan sekin hullua, jos kaikki lapset pitäisivät pitkiä juhlamekkoja päivät pitkät. Joten mitä lasten pitäisi sitten laittaa päälleen?
olli jokela
vantaa

#38 Kröhöm...

27.02.2009 11:30

Eikös suomessa myydä niitä bratz-posliininukkeja? Jos ei aikuisia ihmisiä kiinnosta muovibratzit ja he huutavat niiden takia lapsille: Etkö sää nyt haluu leikkiä mollamaijalla? Tai: Ostaisit nyt ees posliininuken! Niin menkööt ostamaan itselleen mollamaijan ja huutakoon sille. PISTE.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

27.02.2009 23:07


Pihla Pirhonen
Joensuu

#41 Ei tartte ottaa pois

18.05.2009 18:32

Mäkin olin pienempänä tosi kova bratz-fani,
mutten kyllä todellakaan haaveillu olevani niiku ne.
Saatto se kyl vaikuttaa ulkonäköön, rupesin esim. haaveilemaan meikeistä.
Mutta eihän niitä ollu ku siskon vanhoja, joilla aina suttailin kotona.
Mutta luulis että vanhemmilla on sellanen osuus lapsen elämään että ne vois kieltää niiltä meikin, itekki rupesin vasta 11/12-vuotiaana meikkaamaan vakituisesti. Mutta meikitön naama, on kaunein.
-
Luulisin että televisio, esim. musiikkivideot..jne, vaikuttavat enemmän, kuin nuket. Koska niissä on usein vähäpukeisia tanssijoita..ja muuta.
Pihla Pirhonen
Joensuu

#42 lisää..

18.05.2009 18:39

Kyllä vois antaa lasten pukeutuu miten haluaa.
Ehkä katukuva muuttuu mutta entä sitten.
Jos joku ei halua lapsestaan mitään 8-vuotiasta huoraa.
Vaikuttakoon itse siihen, tuskin bratzeja olisi,
jos ne vaikuttais lapsen mielipiteisiin ja ulkonäköön.


HALOO IHMISET!
..

#43

24.06.2009 22:22

Pikkusiskoilla on bratzejä ja olen todellakin huomannut, miten lyhyet ne hamee on! Allekirjoitan

Satsuki
En kerro

#44

06.09.2009 22:05

Bratzien valmistus on lopetettu ja tilalle tullut Moxie Girlz. Minusta Moxiet vaikuttavat paremmilta. Ei todellakaan mitään paljastavia vaatteita, vaan ihan normaaleja vaatteita. Allekirjoitin. Mielestäni Bratzit ovat pienille tytöille huono roolimalli. 7-vuotiaan ei kuulu meikata eikä pukeutua seksikkäästi.
Tiina Heinonen
Jalasjärvi

#45

18.10.2009 16:12

on bratzeilla ollut normeja farkkujakin ja enemmän huonoa esi merkkiä antaa juniorin juontaja kana sehän se vasta huoralta näyttää meikkeissään ja vaatteissaan
Tiina Heinonen
Jalasjärvi

#46

18.10.2009 16:30

ja on itsellänikin olu bratz nukke ja sillä oli kyllä normaalit vaatteet ja oon kyllä nähnyt niitä uusiakin bratzeja mutta hei haloo mun pikku sisko käytti mini hameita jo ennen bratzeja siis vittu ootte vanhan aikasia ihmisiä kattokaas ku nykyään on muksuilla sellasii vaiheita että olaan pissiksiä, gootteja ja jotain japanilaisii manga tyyppejä niillä vasta vaatteet onki silloonku olin amikses niin sielä mitää muita ollukkaa ku goottei pissiksii ja noita japani hulluja töyhtöpäitä ja ala asteella siis samalla mitä itte kävin joskus ekaluokkalaiset polttaajo tupakkaa ja on ku mikkäki huorat mutta se ei liity bratzeihin mitenkää vaan niitten vanhempiin ja sukulaisiin ja sisaruksiin jotka ottaa mallia jostain voicen musiikki videoista ja salatuista elämistä EN SIIS TOSIAANKAAN ALLE KIRJOITA!!!
Joni Heikkilä
Oulu

#47

25.10.2009 17:46

Joo ne bratsit näyttää iha manneilta
Velli Pöksy
Salo

#48 Asiaa TIINA!

14.01.2010 07:57

Samalla kannalla Jalasjärven Tiinan kanssa.. Musiikkivideot ne tytöt saa pukeutumaan miten pukeutuu! Meillä 7-vuotias tyttö on välillä menossa kouluun sen näköisenä, että huhhuh!!! Mekään ei sentään ihan mitä tahansa anneta laittaa. Shakiran ja Lady Gagan musiikkivideoista otetaan mallit "tanssiliikkeisiin".. Mutta..!!! Mikä helvetin perverssi katselee sen ikäistä pikkutyttöä seksikkäänä!!!!??? Ei jumalauta.. Koko tämän huuhaa-adressin alullepanijan täytyy olla joku 100-vuotias himofeministi, tai ainakin samoin ajatteleva! Maailma menee eteenpäin ja muoti muuttuu.. Pysykää perkele kotona katsomassa ajankohtaista kakkosta, jollei ihmisten ulkonäkö miellytä!
Minä
Vieras

#49

11.06.2010 21:38

En ymmärrä, mikseivät lapset saisi pukeutua niinkuin haluavat! On ehkä totta, että bratzit omistavat turhan paljon meikkiä naamassaan ja pukeutuvat niin, ettei sitä ehkä joku 60-vuotias tapoihinsa jämähtänyt ihminen katso hyvällä. Mutta hei, on heidän asiansa miten pukeutuvat!

Vieras

#50 Re:

08.07.2010 21:18

#44: Satsuki -

Minusta bratzit olivat parempia. itselläni on 1 moxie ja siskollani, eikä enempää tule. Moxielta tuntuu kuin jalat lähtisi irti,  silmät on epämuodostuneet.  Ja vaatteet on törkeitä.  Bratzeja saattoi ostaa enemmän, KOSKA jokainen oli erilainen, tosin kuin moxiet ovat vain toistensa kopioita. Ja bratzeilla ei tosiaankaan ole tai ainakaa kaikilla mitää sexyi vaatteita. Ja moxien hiuksetki on jo semmmoset ihmeellisen pörröset, ei mee kampaamallakaan sileiksi. Bratzeilla oli ihanat hiukset.  Ja jos se nyt VAATTEISTA on kiinni  nii nehän olis voinu tehä erilaisia vaatteita. ja laittaa hillitymmin meikkiä mutta ei piti oikee uusi nukke tehä. Ja kuka on sanonu et 6-v lapset pitäis ottaa mallia niistä??