Yöllistä läpiajokieltoa vastaan

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Yöllistä läpiajokieltoa vastaan.


Vieras

#76 no nythän on niin

17.04.2011 13:55

että, ei ne pelkästään ne autoilla ajelevat ihmiset niitä roskia sinne nakkele, sieltä löytyy myöskin ihan niitä paljon nuorempaa sukupolvea edustavat sekä myöskin vanhempaa!!Olen itse omin silmin nähnyt kuinka perheellinen mies kolmen lapsensa kanssa oli urheilukadulla syömässä mc donaldsin ruokia, jonka jälkeen HE heittivät autosta roskapussit maahan!että ei niitä rallia ajavia nuoria voi pelkästään roskaamisesta syyttää.. Ja tuo kaupungissa asuminenhan on jokaisen oma valinta,mutta se että muutaman mummon tähden aletaan läiskiä ajokieltomerkkejä sinne sun tänne niin on jo pikkusen liian ylimenevää. jonka vuoksi sitten esimerkkinä eilisen illan mielenosoitus oli hyvä näyte siitä, kuinka tullaan myös muualta paikkakunnilta ajamaan näinkin "pientä" asiaa, joillekkin tuo koko ajokielto homma on pieni, mutta näille nuorille, jotka pitävät sosiaalista elämää yllä tällä tavoin, niin se on heille hyvinkin suuri asia! Ja eilen kaupungin keskustassa olevista autoista sekä ihmisistä päätellen tämän adressin takana seisoo suuri joukko ihmisiä!!!

Vieras

#77

19.04.2011 20:10

Vittúako väliä jos ei saa muutamalla kadulla ajaa, vitún pellet nostaa tämmösen haloon, haittaa mittään eikä kettään tuo sääntö. jos häirittee niitä jokka tästä on valittanu nii antakaa olla ja kiertäkää, tulee 30 metriä lissää matkaa... ja vaihtakaa sitä reittiä.

Vieras

#78 Re: VOI HYVÄÄ PÄIVÄÄ

19.04.2011 20:20

#21: moivaan - VOI HYVÄÄ PÄIVÄÄ

näinpä. eikä se tuosta kirjotuksesta paista ko siitä että joku alkaa tämmösestä valittamaan ko ei saa muutamalla kadulla ajaa.

jarse
Vieras

#79

19.04.2011 21:00

te jotka oletta sitä mieltä että ajokielto on hyvä homma nii tajutkaa nyt että tuo ajaminen menee vaan koko ajan pahemmaksi mitä enemmän siitä valitatte,esim nyt tuleva kokoontuminen kun on niin siellä toista sataa autoa ajaa ympäri kaupunkia popit täysillä,onko se sitten hyvä homma?!?ja eihän siellä kaupungilla ole yleensä ollut kun muutama auto joka häiritsee mutta nyt niitä on useampi kymmenen ;D olen itse sitä mieltä että tuo kielto on ihan pe...stä! ja nuo kokoontumiset jatkuu luultavasti niin kauon kun nuo kiellot on voimassa..

kepla
Vieras

#80 ho hoi

19.04.2011 21:46

v1tun amikset!en kyllä kehtais alkaa tollasesta asiasta edes tappelemaan.

Vieras

#81 pällit hoi!

20.04.2011 00:09

no v1ttu onhan se naurettavaa jos jossain v1tun yks.kolmosessa corollassa on joku v1tun pörinä pönttö josta varmasti lähtee ääntä.ihme jos ihmiset valittaa...
ja ku ihmiset ei nyt pääse omilla kyydeillä hilpeään krouviin niin voi mitä v1ttu sitte?(muita baareja siinä urheilu kansankatu baanalla ei oo)sinne pääsee taksillaki!
niin ja urheilukadun kerrostalossa asuva vanhamieskö se tässä väärässä on ku soittaa poliisit teille v1tun älleille ja tälleille ku kuskaatte mäcin paperit ja paketit sen ikkunan/parvekkeen alle?!urpo!
4 vuotta keskustassa asunut eikä häiritse!!!
Vieras

#82

22.04.2011 15:11

Asun itsekkin läpiajokielto alueella, käyn töissä yöt. Ärsyttäähän se että en saa mennä kotiin öisin ilman että joka ilta on poliisit vastassa pysäyttämässä ja joka kerta sama valitus vaikka kotia vain yritän väsyneenä mennä. Enemmän se ottaa päähän kun poliisit pysäyttelee turhaan, kun se että nuoriso ajelee iltaisin asunnon ohitse ei se oikeasti edes kuulu niin kovaa sisälle. Olen kuitenkin muuttanut maalta kaupunkiin eikä mulla ole kertaakaan häirinnyt melu nukkumista.
mika83
Vieras

#83

23.04.2011 08:04

Entisenä rovaniemeläisenä osallistun tähän hommaan...Ja on totta että nyky nuoret eivät saa harrastaa sitä mitä meidän vanhemmat aikoinaan on tehnyt ja se on väärin!!!!!!
Väinö
Vieras

#84 Re: Lapsirievut

01.05.2011 10:58

#83: mika83 -

Täysiälyisten ihmisten normaali ajelu normaaleilla autoilla ja roskien laittaminen roskiksiin ei tasan varmasti haittaisi edes kaupunkiin muuttanutta Pihtiputaan mummoakaan. Mutta toisilla se henkine kehitys laahaa niin ettei oma itsekeskeisyys  erota häirintää normaalista ajosta. Muutakin kun Rovaniemeä nähneenä katselee vain surkuhupaisuutta tuntien tätä touhua. Ei kai sille mitään voi jos ei kivekset ole sen vertaa kehittyneet jotta voisi kyetä aikuiseen parisuhteeseen.

On se vaan harmi että kaupungilla ei ole sitä kunnon maitolaituria jossa nämä tulevat isänmaan toivot voisivat riiailla.

Ja se tuo tähän meluun helpotusta että nämä pikku kullannuput maksavat veroistaan minun eläkkeenni ja tottakai myös katujen siivouksen samalla kun ovat esimerkkeinä tuleville sukupolville.

 

Pikku-Jani

#85 Pitäiskö niistä kajareista kuulua Lasse Hoikkaa?

05.05.2011 17:53

Tämähän on menossa aivan hulluksi.
Kohta varmaan kielletään yöllä ajaminen kokonaan, sen jälkeenhän vois kieltää hissien käytön keskustan kerrostaloissa.
Yöaikaan pitäis liikennevalotkin sammuttaa kun niistä kuuluu se korvia vihlova loksutus.
Seuraavaksi voitaisiin kieltää nauraminen ja äänekkäästi keskustelu öisin, myös lumityöt ja katujen puhdistukset olis lopetettavien listalla.
Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä yskimisen voisi kieltää koska sekin häiritsee...?
Menkää nyt näitten kieltojen päättäjät itseenne ja miettikää mikä teille riittää?
PS: totta tässä pitää alkaa huopatossun ostoon ja silpassa keskustasta ajelemasta jonnekin muualle missä tuttuja näkyy eli Ouluun?
Uneton

#86 Hyvä laki

04.06.2011 13:13

Itsekin olen nuori ja asun keskustassa. En voi muuttaa muualle ja ikkunat on niin kiinni että tuuletuskin jää liian vähälle.
Aamulla pitäisi herätä aikaisin mutta sitten porukat tulee ikkunan alle huutamaan tai jumputtamaan musiikkia.

Yrittäkää hyvät ihmiset tajuta että jos on töitä aikaisin viikonloppuaamuna ja sitten joku soittaa musiikkia täysillä kirjaimellisesti vain neljän metrin päässä, niin siinä ei pysty nukkumaan vaikka olisi minkälaiset ikkunat.

Vieras

#87 Re: no nythän on niin

04.06.2011 13:19

#76: - no nythän on niin

Niille jotka joutuvat olemaan aamulla töissä, vaikka olisikin vaikka lauantai, tämä saattaa olla aika iso asia.

Ja mitä jos nämä nuoret joille tämä on niin tärkeä asia, ajelisivat kaupungin läpi esimerkiksi päivällä? Sehän ei ole kiellettyä.  Eikö se olisi reilua? Te nuoret saatte päivät ja me työn raskaan raatajat saamme yöt? Ja kaiken lisäksi tekin saatte nukkua öisin, ei pelkästään me muinaiset kolmikymppiset.

Kuitenkin, vielä nykyaikanakin useimmat ihmiset valvovat päivät ja nukkuvat yöt, eikä tätä järjestelmää pidä muuttaa päinvastaiseksi pelkästään nuorten harrastustarpeiden takia.