Yöllistä läpiajokieltoa vastaan

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Yöllistä läpiajokieltoa vastaan.


Vieras

#26 hengessä mukana.

13.04.2011 17:35

Nuoret, älkää antako periksi!!!!

Vieras

#27

13.04.2011 17:36

Onhan sitä jo ikuisuudet ajettu hurua kylillä että kaupungilla. Silloin ennen vanhaa oli vain pikkasen kovempi ääniset autot! Nykyajan autot on siihen verrattuna aika paljon hiljaisempia. Että jos se ei silloinkaan noin paljoa haitannu niin miksikä nytten? Ai, kun on saatu autot hiljaisemmiksi, niin nyt sitte pitää lähteä ajamaan asiaa ettei ollenkaan olis niitä autoja kylillä?! Kohta sitte valitetaan, että onpas täällä kuollutta eikä kukaan enää liiku missään.
Niin ja mistähän tuo rallin ajaminen on yleensä saanu alkunsa? Tai miten nykyajan nuoret on sen keksiny? No, varmaankin vanhemmiltaan. Meidän papat ja mummot on rillanneet kylillä autolla, meidän isät ja äidit on ajaneet bilistä ja nyt on meidän vuoro. Tuo rallin ajo on vain perinnettä.. Ja itse asiassa se ei ole pelkkää rallia! On tietty paikka mitä kulkea, näkee kavereita, tutustuu uusiin ihmisiin, pysyy kärryillä elämän menossa, luo yhtenäisyyden tunnetta (voi käydä leuhkimassa uuella autolla muille ja kertomassa juoruja etiä päin :D) jne. Miksi muuttaa keskelle kaupunkia, jos auton äänet niin häiritsee? Eiköhän se ole aina ollut tiedossa, että keskustassa on enemmän mölyä kuin keskustan ulkopuolella! Ihan jokaisen kaupunkin ja kylän keskussa on mölyisämpää ja siellä kulkee enemmän autoja. (JA ajetaan rallia!) Valittajat keksikää parempaa tekemistä. Onhan maailmassa muitakin huoleja, kuin joku autolla rallia ajaminen! Se nyt on niin pientä maailmaan muuhun menoon verratessa! Älkää olko noin pikkumielisiä.

Ps. Eikös se ole ihan hyvä, että on omasta takaa kyyti yöllä kavereille/baareihin keskustaan ja sieltä takaisin kotia? Ainaki se on turvallisin kyyti. Kuin rahan puutteen ja taksien kalliiden kyytien takia joutuisi kävelemään illalla/yöllä keskustaan taikka kotia? Ei sitä tiedä kuka hullu tulee vastaan pimeällä kadulla.
nimimerkki
Vieras

#28 Re: Re: keksippä itelles jotaki viisaampaa ko istua kaljalla ja kytätä ihmisiä, prkl juoppo!

13.04.2011 17:51

#13: istunut kaljalla ja laskenut saman auton ajavan 10 min sisään 15kertaa ohi - Re:

keksippä itelles jotaki viisaampaa ko istua kaljalla ja kytätä ihmisiä, prkl juoppo!

SD
Vieras

#29

13.04.2011 19:09

Täällä ei saa kohta tehdä mitään..
Pyrkele
Vieras

#30

13.04.2011 20:27

Onpa kyllä hämmentävän huono adressi. Kieli on asiatonta ja välimerkkivirheet rehottaa asiavirheiden vieressä käsikkäin. Suurin yksittäinen perustelu tekstissä on
"Yöllisen läpiajokiellon vuoksi kaupungin keskustassa syntyy yhä enemmän ääniä esim viikonloppuisin baarien mentyä kiinni,kun ihmiset eivät enään kyytiä saa baarin edustalta,muutakuin taksin,suurin osa porukasta aiemmin on mennyt omilla kyydeillään baareihin ja poistunut myös samalla kyydillä, mitä nyt ei ole sallittu enään!"

Ihan hyvä perusteluksi, mutta läpiajokiellon alueella taitaa sijaita yksi ainoa baari, kun suurin osa baareista sijaitsee Rovakadun, Poromiehentien ja Lordin aukion läheisyydessä. Minusta ei mitenkään mahoton ajatus heilahtaa jostain Roipparista vaikka öööö... Roipparin eteen, johon saa ajaa. Edes Legenda ei taida sijaita sellaisessa paikassa, ettei siihen viereen saisi ajaa

Oliskohan ollu mitenkään mahotonta kirjottaa asiallista, adressia jossa käytäisiin läpi vaikkapa vaihtoehtoja tuolle ajokiellolle? Nyt tämä jää vain turhan kärtyämiseksi joka aiheuttaa vain vihamielisen vastareaktion, älykkään ja rakentavan keskustelun asemasta.

Yritän siis sanoa, että tuota on mahdoton ottaa tosissaan, koska sen kirjoittaja on kykenemätön kirjoittamanaan asiallista tekstiä



Torniolainen ( Ja ajan muuten varmana läpi jos satun käymään!)
Vieras

#31 Tyhmää sakkia.

13.04.2011 21:44

Oma vika mitä muuttaa kaupunkiin jos ei saa siellä unta.
Muuttakoot jonnekki Pelkosenniemelle jos katumelu haittaa nukkumista.
Havaittavissa PIENOISTA ylireagointia kaupungin toimesta!
Nyt oikeasti se järki käteen?
Vieras

#32 Vaikutukset

13.04.2011 22:22

Ensinnäkin tämä tulee vaikuttamaan muihinkin kuin nuoriin. Esimerkiksi taksikuskit, ennen sai mennä sitä lyhintä reittiä, mutta ei enää, kun muutama ihminen valittaa "melusta". Tässä kai pitänee seuraavaksi alkaa miettimään sellaista lakiehdotusta että ydinkeskustalaisille ulkonaliikkumiskielto? Yhtä lailla se rajaa ihmisten oikeuksia. Ja tällaisesta asiasta olisi pitänyt( kuten aivan helvetin monesta muustakin asiasta) järjestää ÄÄNESTYS, eikä vain niin että:" Autoajoi ohi, voi mikä meteli, laitetaanpas ajokielto." Kohta se tulee varmaan ajokielto nelostiellekkin kun öinen ajaminen häiritsee rottien unia... Tämä tulee aiheuttamaan poliisille aivan turhaa työtä, jos vuoden päästä jaksavat koko asiasta edes välittää.
AnaaLi
Vieras

#33

13.04.2011 22:25

onhan tuo kyllä aivan järjetöntä touhua ja mitä siitä kumminkaan hyödytään kun eiväthän poliisitkaan kerkeä aina olemaan kyttäämässä millonsiitäajetaan ja millonei :DDDD
qmoi
Vieras

#34 Re: Ei missään tapauksessa läpiajokieltoa

13.04.2011 22:31

c-
Vieras

#35 Huoh..

13.04.2011 22:32

Mitä järkeä pistää mitää ajokieltoja ku ne ajaa siitä huolimatta? Rovaniemiki opiskelukaupunki ni tottakai siellä nyt hurua heitetää ja nähään kavereita ja vietetää aikaa. Keskustassa asuvien oma vika mitä ovat muuttaneet sinne, ovat varmasti tietosia siitä että siellä ei tuu ikinä hiljasta olemaan öisinkään, varsinkaa viikonloppusin, joten voisivat jättää sen valittamisen. Kyllä sitä nyt luulis sen verran olevan järkeä päässä että jos haluaa hiljaisuutta ni ei muuta ainakaa keskustaan? Ei hemmetti mitä hommaa. Kaupunkiki vaa rahastaa sillä että baareista yöllä joutuu sit taksilla tulee pois. Ja oisko sitte parempi että nuoriso heittää autoilun pois ja siirtyy kävellen kiertämään baareja ja huutamaan kadulle kännissä? Ei ainakaa mun mielestä..
Hayabusa 1300R
Vieras

#36 Kahta kauheammin...

13.04.2011 22:34

Mahtavaa ku saa hidasteella lähteä uudestaan renkaat sutien liikenteeseen :) muuten vois rauhassa pöristellä ohi.. Siitä minun osalta lähtee kyllä kahta kauheammin ääntä :D
Jonne
Vieras

#37

13.04.2011 22:36

Älä roskaa räkäinen amis. Ja tunge pörinä pönttö anuksees. Subbari saattaa olla aamulla kadonnut.
Mene töihin!
korttelikuski
Vieras

#38

13.04.2011 22:41

Miksi muuttaa keskustaan asumaan jos kerta näin paljon häiritsee? Toisaltaa ne subbarit ja pörinä pöntöt herättävät nämä ihmiset, ei pelkkä ajaminen. Voluumi pienemmälle ja vakio pönttö paikalleen. Problem solved!
luutnantti
Vieras

#39 hajotkaa mortit aamuihinne

13.04.2011 22:44

hajotkaa mortit aamuihinne

Vieras

#40

13.04.2011 22:54

Kyllä se vaan niin on. Kaikenlainen melu kuuluu keskustaan.Jos se ei miellytä kuka käskee asumaan kaupungissa.Kyllä tuota lääniä riittää, misä ei kuulu ku linnun laulu =)

Vieras

#41

13.04.2011 23:15

aivot narikkaan meininkiä
amisrallinvihaaja
Vieras

#42 ehdotus

13.04.2011 23:27

Voi voi, ajakaa helvetti edestakaisin vaikka someroharjun suoraa.

Vieras

#43

13.04.2011 23:45

keskustan ihmisille on tullut tästä joku hemmetin pakkomielle. Kytätään parvekkeelta ja muutaman kerran poliisit ovat tulleet popittamisesta paapattamaan vaikka autossa ole niitä ollutkaan!
Keskustasta ei tule ikinä hiljainen, siihen ajatukseen on vain totuttava!
popin huuattaminen on varmasti hermoja raastavaa ja sen ymmärtää, mutta ajokiellot on turhanpäiväsiä!
Normaali
Vieras

#44 Menkää töihin

14.04.2011 00:17

Hei idiootit. Mikään ei taida olla lapsellisempaa kuin yrittää puolustaa aivan turhaa ja oikeita ihmisiä häiritsevää yöllistä ajelua, menkää töihin ja tehkää elämällänne jotain järkevää. Ärsyttää suunnattomasti tollasten bensalenkkareiden valitus ettei saisi ajaa, menkää vaikka jonnekin soramontulle ajelemaan jos niin kovasti haluttaa, voisitta kokeilla vaikka kuka uskaltaa ajaa kovinta vauhtia sen montun reunalla olevaan mäntyyn, ostan voittajalle paketin laastaria.
Perheen isä
Vieras

#45 Re: Menkää töihin

14.04.2011 00:27

#44: Normaali - Menkää töihin

Siellä kuule pyörii aivan normaaleja töissä käyviä ihmisiäkin. Itsekin olen perheen isä ja avovaimon kanssa pidetään tätä harrastuksena ja sosiaalisena kanssakäymisenä. Mitä jos tehtäisiin silleen että ottaisit sormen pois peräsuolestasi ja liikkuisit muuallakin kuin tietokoneen ja jääkaapin välillä. Asuimme aikaisemmin valtakatu 30 :ssä ja vaikka jostakin riisikiposta oli otettu äänenvaimennin irti ja stereot huusivat täysillä kun ajoi ohi niin ei se meitä haitannut. Muuttakaapa someroharjulle jossa lentokentän eteläpääty on aivan nurkan takana niin veikkaan että tulee kaupunkia ikävä. Te olette asuinpaikkanne päättäneet ja saatte myös kärsiä siitä. Verot ja eläkeraja nostetaan taivaisiin että teillä riittää eläkerahoja ja vielä te kehtaatte nuorilta ottaa nämäkin elämän pienet ilot pois tästä synkästä maailmasta. Hävetkää sanon minä!

Sumpi
Vieras

#46

14.04.2011 01:09

Täällä puhutaan kyllä asiaa, nuorten kannalta. Ihme ko rolloa haukkuvat kaikki, täällä ei oikeasti ole nuorille (18-25 vuotiaille) mitään muuta aktiviteettiä ku huruajelu! Ensin meiltä kiellettiin jääradalla ajelu ja siitä nyt ei tosiaankaan kuulu semmosta meteliä että kerrosalossa asujia häiritis! Sitten ku me yritetään menä paikkaan missä ei oltais häiriöksí (esim. prisman piha tai jäähalli) nii meidät tullaan häätämään sieltä pois. Siinä te sitte kärtyättä ko met ollaan kylillä ja huuatetaan musiikkia..
Kyllä minusta kuitenki vois nuo ajokiellot lähteä kuikkaan, antaa meän ajella. Poppivehkeet voitaisiin klo 22:n jälkeen laittaa ja piettää hiljemmalla ei niin kauheasti jumputa.

Olen sitä mieltä että tähän pitäs saaha kaikille osapuolille sopiva ratkasu. Mutta te kaupunkilaiset ajattelette vain omaa ikäpolveanne! Ja toivosin että tämä vanhempi kansa oppis pikkusen enemmän ymmärtämään meitä nuoria, ei sole kuule helppoa meilläkään. Aina valitetaan että nuoriso ei osaa käyttäytyä yms. minä olen huomannu mummoissa ja papoissa kyllä huonoakin käytöstä, meidän nuorien pitäis osata kunnioittaa Teitä mutta miten me voidaan ko te että kunnioita meitä?!

Ja mitä te alatta meän kirjotusvirheistä tupisemaan.. Tämä koko aihe kyllä sapettaa niin maan pirusti mutta haluan olla hengessä mukana ja puolustaa yönkuskeja!! Joo ja myönnän, ite ajan melkeempä joka viikonloppu hurua, se kasvattaa itseluottamusta ratin takana.
Ns. Koskikadun kulmilta huruajelua harrastanut äiti
Vieras

#47 Re: Ei missään tapauksessa läpiajokieltoa

14.04.2011 04:06

#1: Avointa demokratiaa. - Ei missään tapauksessa läpiajokieltoa

Hei,

Tehkää selvityspyyntö, mistä kaduista yksittäiset kaupunkilaiset ovat valittaneet, niin näette että ette ole yksin. Ongelmia on eri kaupunginyhdistysten alueella. Nuoret tulkaa mukaan asukasyhdistysten tilaisuuksiin vaikuttamaan ja vaatimaan avoimenpaa ja hyväksyvämpää kulttuuria. Ennen sitä matotkin tampattiin parvekkeella ja on ne edelleekin vanhoissa kerrostaloissa eli siitä sitä ääntä lähtee, ken uskaltaa moista siivouskulttuuria harjoittaa. jne....

nainen yli 50v
Vieras

#48

14.04.2011 06:48

tämähän on rasistista touhua nuoria kohtaan. jokainen meistä aikuisista on ollut joskus nuori, myös te jotka ajatte kiellon puolesta.ANTAKAA NUORIEN ELÄÄ JA NAUTTIA NUORUUDESTA.
Mustajalka
Vieras

#49

14.04.2011 07:17

Holhous riittää,, nuoriso viettää aikaansa ajelemalla ja se on jokaisen oma asia missä ja miten !
Kaupunginjohtajasta alkaen kähmitään kaikenlaista etuoikeutta itselleen , mutta nuorisoa sakoitetaan siitä että ajelevat mm.. jääradalle menosta ,, mutta itse päättäjät eivät nää nuorisossa muuta kuin järjestyshäiriöitä ja ei osata muuta kuin sakottaa...

MUUTTAKAA TÄMÄ TYYLI JA HOITAKAA KÄHMIVÄT PÄÄTTÄJÄT VIROISTAAN ULOS ! SEN TEET ÄÄNESTÄMÄLLÄ PERUSSUOMALAISIA !

Vieras

#50

14.04.2011 08:42

ja jos lähdetään liikkeelle tästä jääradalla ajamisen kiellosta, niin pidetäänpä huoli ettei samaista tietä käytä kesällä veneilijät, koska siellä on kesällä monella ihmisellä veneet rannassa, ja kappas, he ajavat autoillaan samasta paikasta mistä kielletään tarlvella ajaminen :D tää nyt ei kyllä liittyny asiaan mitenkään mut pakko oli sanoa =)