ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!.

Vieras

#476 Re: Totta joka sana

22.08.2011 13:38

#468: -

Ainut järkevä viesti pitkään aikaan!

Vieras

#477 Re: Re:

22.08.2011 13:52


Vieras

#478 Re: Re: Totta joka sana

22.08.2011 13:55

#476: Vieras - Re: Totta joka sana 

 He hee. Sarkasmi on vaikea huumorinlaji

*

#479 Re: Re:

22.08.2011 13:56

Vieras

#480

22.08.2011 14:01

#361:

Totta

Vieras
Vieras

#481 Re: Re:

22.08.2011 14:04

#475: - Re:  

Jeesus lähettää Luciferin kostamaan suomalaisille, jos emme tue Israelia. :)

Vieras

#482

22.08.2011 14:28

#478: - Re: Re: Totta joka sana

Kuinka sen kukin haluaa ymmärtää.    Olen huomannut,että tällä sivustolla muutamat viljelee SARKASMIA(repiä lihaa) aika tavalla. Tunnusmerkit: pureva iva; loukkaukset tai päinvastaisuus ovat tulleet aika hyvin esille. Aiheuttaako se teille sisäisiä kiksejä, kun joku vanhus tai vaikka nuorempikin vuodattaa tällä sivustolla rakkauttaan Jumalalleen tai siunaa Israelia ja te heitätte lonkalta jonkun sarkastisen letkautuksen. Tälläkö te yritätte esittää fiksuutenne.

*

#483 Vinkki

22.08.2011 14:31

#482: Vieras -  

Jos vähäinenkin vastakritiikki pistää pelihousut noin sekaisin, ei keskustelufoorumeilla kannata roikkua.

vieras

#484 Re: Vinkki

22.08.2011 14:38

#483: * - Vinkki

No miksi sä roikut, jos sisältö on sullevain herjanheiton arvoinen. Taatusti löytyy foorumeita, jossa voit osoittaa fiksuutesi.

Vieras

#485 Re: Vinkki

22.08.2011 14:43

#483: * - Vinkki

Jos fiksuus pitää osoitta vanhusten ja uskovien kustannuksella,ei se paljon järkevyydestä kerro, varsinkin kun huomaa missä arvossa sinä heitä pidät.


Vieras

#486 Re:

22.08.2011 15:23

#482: Vieras -  

 Kommentistasi tulee sellainen vaikutelma, että sinulla on vaikeuksia hyväksyä uskon- ja sananvapautta. Älä hauku muita kirjoittajia, vaan koeta mieluummin argumentoida aiheesta.

TeroK

#487 Emme ole kirkossa vaan internetissä

22.08.2011 15:54

Ymmärrän kyllä,että tämä adressi on (taika)uskoisille todella tärkeä asia.Todennäköisesti lahkojenne jumalanpalveluksissa muistutetaan usein israelin asiasta ennenkuin kolelehti kerätään.sen jälkeen kun olette syöneet jumalan lihaa ja juoneet hänen vertaan ja mongertaneet hiemaman siansaksaa pyhällä hengellä niin tokikin sitä alkaa kuvittelemaan,että tämänkin adressin allekirjoittaminen on jotenkin jumalan tahdon toteuttamista...varsinkin kun hangonkeksinaamainen pastori niin vakuuttaa.

nyt sitten vedotaan vanhusten uskomusten kunnioittamiseen kun ei muita argumentteja ole.en ole tulossa teidän temppeliinne häiritsemään pyhiä kannibalismi hetkiänne, älkää huoliko, mutta älkää käyttäytykö kuin tämä tila olisi jotenkin hartaushuoneenne jatko.


Vieras

#488 Re: Re: Vinkki

22.08.2011 16:14

#484: vieras - Re: Vinkki 

 

Päättelysi hieman ontuu. Oletat, että ne jotka pitävät aihetta tärkeänä väistämättä puoltavat adressia. Sinulta jää havaitsematta se tosiseikka, että tämä aihe on tärkeä monelle sellaisellekin kirjoittajalle, joka vastustaa adressin viestiä.

Täällä joku näyttää loukkaantuvan pahan kerran sen vuoksi, että on olemassa henkilöitä, jotka ovat äärimmäisen kriittisiä Israeliin nähden. Vastakkaisten mielipiteiden esittäminen on kuitenkin varsin tavallista dialogia. Saattaa toki olla, että kristityissä piireissä keskustelua ei synny ja se sen takia loukkaa.  Sille ei voi mitään, mutta uskovien tulee pikku hiljaa hyväksyä se että uskoa saa kritisoida.

Mitä tulee viestien sävyyn, adressin vastustajia syytetään loukkaavista ja lonkalta heitetyistä kommenteista. Osa kommenteista on selvää trollaamista ja on toki omituista että niihin tartutaan noin hanakasti, mikä vain ylläpitää ilmiötä. Toisaalta adressin puolustajat kopioivat tänne raamatunlauseita sivukaupalla ilman mitään rakentavaa perustelua. Trollaamista mielestäni sekin.

 

Vieras

#489 Re: Re: Re: Vinkki

22.08.2011 16:55

#488: - Re: Re: Vinkki

Edelleen ihmettelen, miksi te notkutte täällä. Tämähän ei ole edes varsinainen keskustelufoorumi. En tosiaan itse viitsisi olla vapaaehtoisesti mukana paikassa, missä esitettäisiin minulle erittäin vastenmielisiä asioita. Näinhän muutamat ovat esillä olevia asioita nimittäneet. Mulla tosiaankin olisi taatusti muuta tekemistä. Mulle on hahmottunut tää kuva vuorokauden aikana, kun olen muutaman kerran täällä käynyt allekirjoitukseni jälkeen. Enkä taida paljon jatkossa käydäkkään.  Kuitenkin kaikille siunausta ja olkaa kestävät.

 

Rukoillaan kaikki kristityt ja juutalaiset tätä yhdessä meidän Isä Jumalaltamme

#490

22.08.2011 16:59

Muistathan, että yksi uskova joka rukoilee Israelin ja Suomen puolesta on kuin divisioona sotilaita suojaamassa Suomea sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Rukous Israelin puolesta. Rukous juutalaisten maan ja juutalaisen kansan puolesta.

Pyhä Jumala, Sinä Abrahamin, Isakin ja Jakobin Jumala, muista lupauksesi maasta, jonka Sinä kättä kohottaen ja vannoen annoit heille ja heidän jälkeläisilleen ikuiseksi omaisuudeksi.

Pyhä Jumala, varjele Juudean ja Samarian vuoria, kukkuloita, laaksoja ja puronotkoja, jonne Sinä lupasit palauttaa kaikkeen maailmaan hajotetun kansasi jäseniä, ja jossa Sinä lupasit hoitaa heidän vammansa ja lääkitä heidän haavansa, mutta jota viholliset miehittävät ja ilkkuen väittävät, että nuo ikuiset kukkulat ovat tulleet heidän omaisuudekseen.

Pyhä Jumala, Sinä lupasit, että kansasi saa istuttaa viinitarhansa ja oliivi- ja hedelmälehtonsa Juudean ja Samarian kukkuloille, rinteille ja laaksoille ja asua siellä kenenkään pelottelematta. Muista tämä lupauksesi Pyhän Nimesi tähden.

Pyhä Jumala, varjele Jerusalemia, sitä Suuren Kuninkaan Kaupunkia. Varjele sen muureja, rakennuksia, katuja, aukioita ja puistoja. Varjele Temppelivuorta, jonne Sinun Messiaasi on luvannut rakentaa Jumalan Temppelin. Poista Pyhältä Vuorelta sinne pystytetyt iljetykset ja epäjumalain palvonta Pyhästä Kaupungista.

Pyhä Jumala, varjele Öljymäkeä ja Sionin vuorta, aluetta, jonne Sinun Messiaasi tulee astumaan jalallaan.

Pyhä Jumala, Sinä lupasit luoda Jerusalemin iloksi, riemuksi sen kansan,josta Sinä sanoit iloitsevasi, ja kansastasi, jonka keskuudessa ei enää kuulla itkun eikä valituksen ääntä. Jerusalemissa Sinä, Pyhä Jumala, lupasit lohduttaa kansaasi.

Pyhä Jumala, armahda kansaasi, juutalaista kansaa, jota Sinä olet alkanut koota esi-isiensä maahan kaikista maailman kansoista. Armahda niitä, jotka jo asuvat Pyhässä Maassa ja armahda niitä, jotka asuvat vielä vieraissa maissa.

Pyhä Jumala, herätä Sinä heidän sydämessään polttava halua muuttaa omaan maahansa, niidenkin, jotka ovat kadottaneet juutalaiset juurensa edes tietämättä kuuluvansa valittuun kansaan, mutta Sinä tiedät ja tunnet heidät.

Pyhä Jumala, herätä Sinä heissä tietoisuus pyhistä juuristaan ja ohjaat heidät Luvattuun Maahan ennen kuin Sinä päästät valloilleen vihasi hehkun maailman kansoja kohtaan heidän syntiensä ja saastaisuutensa sekä heidän epäjumalain palveluksensa vuoksi ja siksi, että he ovat jakaneet Sinun maasi.

Pyhä Jumala, anna lupauksesi mukaan kansallesi viisaus ja tieto ja taito tehdä tehottomaksi jokainen ase, joka kansasi varalle valmistetaan, ja lamauttaa jokainen kieli, joka nousee käymään oikeutta sen kanssa poistaakseen sen laillisuuden ja oikeuden elää rauhassa omassa maassaan,jonka Sinä olet heille antanut.

Pyhä Jumala, varjele kansasi niiltä, jotka teeskennellen sanovat puolustavansa Israelia, mutta jotka sen vihollisiin liittyen sotivat sen laillisia oikeuksia ja Sinun lupauksiasi vastaan.

Pyhä Jumala, anna pian tulla ajan, jolloin Sinä tuomitset pakanakansain kesken säätäen oikeutta heille siten, että he takovat miekkansa auroiksi ja keihäänsä vesureiksi, ettei kukaan nosta miekkaa toista vastaan eikä enää opettele sotimaan.

Pyhä Jumala, kuule meitä oman Pyhän Nimesi tähden. Amen.


Rakastatko kiduttaa itseäsi?

#491 Re: Re: Vain haittaa

22.08.2011 17:08

#471: - Re: Vain haittaa

#464: * - Vain haittaa

Olet harvinaisen oikeassa. Tämä kristittyjen vihapuhe tälläkin palstalla on hirvittävää seurattavaa.

 

Vastaus: Mikä ihmeen kristittyjen vihapuhe???

Sitäpaitsi jos puheitamme on HIRVITTÄVÄ seurata, kuten kirjoitit, niin miksi sinä sitten olet täällä???

Darwin

#492 Re: Re: Re: Kyllähän me raamatussa luemme, mitä maailmassa tapahtuu. Ennustukset taoteutuvat kiihtyv

22.08.2011 17:14

#5: - Re: Re: Kyllähän me raamatussa luemme, mitä maailmassa tapahtuu. Ennustukset taoteutuvat kiihtyvän

Täyttä sontaa, älkää aikuiset ihmiset sekoilko. Raamattu on ihmisten kirjottama kirja jota on muunneltu kymmeniä kertoja, vähintään. Sanokaa yksikin toteutunut ennustus.

Siunatkaa, ÄLKÄÄ kirotko Jumalan Israelia!!!

#493 Re: Vain haittaa

22.08.2011 17:15

#464: * - Vain haittaa

- Voimakkaat Israelia tukevat ryhmät länsimaissa ovat yksi syy Lähi-idän kriisin pitkittymiselle, sanoo Kirkon ulkomaanavun johtaja Antti Pentikäinen. Suomi ei ole poikkeus.

Tällä lauseellaan Kirkon ulkomaanavun johtaja Antti Pentikäinen vetää päälleen Jumalan kirouksen, sillä hänen kommentinsa oli Israelia vastaan.

Hah hah!

#494 Mahtava luvattu maa.

22.08.2011 17:19

Hienon maan jumala heille antoikin, kivinen kuiva pläntti missä ei luonnostaan ja vettä tuhlaamatta kasva mikään. Taisi piruuttaan heidät sinne lykätä, olisihan noita huomattavasti parempia paikkojakin maapallo täynnä.

Vieras

#495 Re: Re: Re: Re: Kyllähän me raamatussa luemme, mitä maailmassa tapahtuu. Ennustukset taoteutuvat kii

22.08.2011 17:20

#492: Darwin - Re: Re: Re: Kyllähän me raamatussa luemme, mitä maailmassa tapahtuu. Ennustukset taoteutuvat kiihtyv

Täyttä sontaa, älkää aikuiset ihmiset sekoilko. Raamattu on ihmisten kirjottama kirja jota on muunneltu kymmeniä kertoja, vähintään. Sanokaa yksikin toteutunut ennustus

Mene sontinesi muualle ja anna meidän rauhassa tukea Israelia.

Raamatun ennustukset toteutuvat yksi toisensa jälkeen niin kiivaasti, ettei voi enää perässä pysyä.


Vieras

#496 Re: Re: Re: Re: Re: Kyllähän me raamatussa luemme, mitä maailmassa tapahtuu. Ennustukset taoteutuvat

22.08.2011 17:21

#495: - Re: Re: Re: Re: Kyllähän me raamatussa luemme, mitä maailmassa tapahtuu. Ennustukset taoteutuvat kii

Kommentti:Täyttä sontaa, älkää aikuiset ihmiset sekoilko. Raamattu on ihmisten kirjottama kirja jota on muunneltu kymmeniä kertoja, vähintään. Sanokaa yksikin toteutunut ennustus

 

Vastaus: Mene sontinesi muualle ja anna meidän rauhassa tukea Israelia.

Raamatun ennustukset toteutuvat yksi toisensa jälkeen niin kiivaasti, ettei voi enää perässä pysyä

Darwin

#497 Re: Re: Re: Re: Re: Kyllähän me raamatussa luemme, mitä maailmassa tapahtuu. Ennustukset taoteutuvat

22.08.2011 17:21

7777777

#498 Re: Re: Re: Vinkki

22.08.2011 17:25

#488: - Re: Re: Vinkki

Miten sinä sitten luokittelisit kaikki lusiferjutut ja holokaustin kieltämiset. Ovatko ne mielestäsi "RAKENTAVAA" keskustelua tällaisella kommenttisivulla. Tai sitten ne aivan sekopäiset viestit,joissa ei ole mitään järjellistä sisältöa. Ainoa asia, mikä niistä tulee julki TÖRKEÄ JUMALAN PILKKA. Nekö kirvoittaa asiallista ja sisältörikasta keskustelua. KUVOTTAVAA, sanon minä.

Tämänhän te halusittekin kuulla, otaksun


Vieras

#499 Re: Re: Voittaako rasismi?

22.08.2011 17:44

Lopun ajat NYT

#500 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyllähän me raamatussa luemme, mitä maailmassa tapahtuu. Ennustukset taoteut

22.08.2011 17:55

#497: Darwin - Re: Re: Re: Re: Re: Kyllähän me raamatussa luemme, mitä maailmassa tapahtuu. Ennustukset taoteutuvat

No sano yksikin, kiitos.

Toinen kirje Timoteukselle 3

1. Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja.
2. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita,
3. rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä,
4. pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia;
5. heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta.
6. Sillä niitä ovat ne, jotka tungettelevat taloihin ja pauloihinsa kietovat syntien rasittamia ja monenlaisten himojen heiteltäviä naisparkoja,
7. jotka aina ovat opetusta ottamassa, eivätkä koskaan voi päästä totuuden tuntemiseen.
8. Ja niinkuin Jannes ja Jambres vastustivat Moosesta, niin nuokin vastustavat totuutta, nuo mieleltään turmeltuneet ihmiset, jotka eivät uskonkoetuksissa kestä.
9. Mutta he eivät pitemmälle edisty, sillä heidän mielettömyytensä on käyvä ilmeiseksi kaikille, niinkuin noidenkin mielettömyys kävi ilmi.
10. Mutta sinä olet seurannut minun opetustani, vaellustani, aivoitustani, uskoani, pitkämielisyyttäni, rakkauttani, kärsivällisyyttäni,
11. vainoissa ja kärsimyksissä, samanlaisissa kuin minun osakseni tuli Antiokiassa, Ikonionissa ja Lystrassa. Mimmoisia vainoja olenkaan kärsinyt, ja kaikista Herra on minut pelastanut!
12. Ja kaikki, jotka tahtovat elää jumalisesti Kristuksessa Jeesuksessa, joutuvat vainottaviksi.
13. Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen.
14. Mutta pysy sinä siinä, minkä olet oppinut ja mistä olet varma, koska tiedät, keiltä olet sen oppinut,
15. ja koska jo lapsuudestasi saakka tunnet pyhät kirjoitukset, jotka voivat tehdä sinut viisaaksi, niin että pelastut uskon kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa.
16. Jokainen kirjoitus, joka on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, on myös hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi, kasvatukseksi vanhurskaudessa,
17. että Jumalan ihminen olisi täydellinen, kaikkiin hyviin tekoihin valmistunut.