Tenavapirtin on saatava jatkaa Akaassa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Tenavapirtin on saatava jatkaa Akaassa.

Sampsa Simpanen
Adressin tekijä

#101 Re: Re: Miettikääpä

22.10.2011 19:08

#100: Ekonomitar - Re: Miettikääpä

 

Se perustuu päivähoidon vastaavien omiin sanoihin ja julkisuudessa esitettyihin tietoihin, jotka ovat monien eri ihmisten kautta tulleet esille.

Ekonomitar

#102 Re: Re: Re: Miettikääpä

22.10.2011 22:40

#101: Sampsa Simpanen - Re: Re: Miettikääpä 

Keitä ovat päivähoidon vastaavat, Tenavapirtin henkilöstöä? En muista julkisuudessa olleen mitään hintavertailua.

Sampsa Simpanen
Adressin tekijä

#103 Re: Re: Re: Re: Miettikääpä

23.10.2011 23:17

#102: Ekonomitar - Re: Re: Re: Miettikääpä

En julkisuudesta tiedä sen enempää. Mut nämä on Akaan päivähoidon vastaavien omia sanoja. Että se on halvempaa yksityisellä ja laatu parempaa.

 

Olenko ymmärtänyt väärin? Korjatkaa mua vapaasti jos olen. Ei se olis eka kerta...

Äiti

#104 Halvempaa on

24.10.2011 10:36

Tenavapirttiläisen lapsen hinta ON halvempi kuin kunnallisen lapsen hinta. Fakta. Ekonimitar löytää Akaan päivähoidon johtajiston nimet Akaan kaupungin sivuilta, asian voi tarkistaa myös heiltä.
nykyinen toijalainen urpo

#105

27.10.2011 12:23

Totuushan on ihan selvä. Raha ratkaisee. Nykypäivänä vaan pitää tulla toimeen pienemmällä katteella ja toimia sen mukaan. Se on ihan sama onko paikka mukava tai paras. Jos omistaja taho halajaa suurta tuottoa liiketoiminnallansa niin kyllä silloin pitää myös katsoa itseänsä peiliin ja miettiä miksi meni häviämään tarjouskilpailun. Ei parane ryhtyä ahneeksi se voi osua omaan nilkkaan niinkuin tässä tapauksessa. Silloin vain sanotaan "sä sait potkut".... se on tätä nykyistä maailmaa. Toijalaiset on vain kuvitellu, että sisäsiittoisuus riittää. Johan täältä keskustasta on kohta hävinny puolet yrityksistäkin helvetin kovien vuokrien vuoksi. Ahneet omistajat kuvittelevat että yritykset pysyvät täällä tuppukylässä pyyti mitä pyyti. Herätkää jo ja pistäkää nenä ulos Akaasta ja katsokaa isommalle alueelle. Ei tämä tähän lopu. Pisteittäis nyt nämä kadut kuntoon, että tänne kehtais edes tuoda sukulaisia kylään kun jokainen valittaa, että on täällä hirveässä kunnossa kadut. Oikein tuppukylä maine kasvaa. Helvetin rääpismistä jokaiseen suuntaan, mitään ei saada valmiiksi. Mutta onneksi lapset ovat onnellisia Tenavapirtissä.
Äiti

#106 Jopas

31.10.2011 09:32

Ahneet omistajat vai. Edellinen kirjoittaja puhuu asiasta josta ei tiedä mitään, joten jätämme kirjoituksen omaan arvoonsa.
hoitotäti

#107

17.12.2011 14:08

#18: -

Miten yksi lapsi voi maksaa 700euroa/kk. Eihän lapsi hoidossa ole vuorokauden ympäri eikä viikonloppuja.

Mitähän ne ulkopuoliset tutkimukset ovat ?

Yrittäminen perustuu riskiin; senhän Tenapirtti varmaan otti homioon perustaessaan yritystoimintaa.

Aina ei tule voittoa niin se vain menee muillakin yrityksillä. Tiedättekö montaako yritystä se Akaan kaupunki rahoittaa.

Eiköhän kaikki hoitopaikat nykyajan Suomessa ole yhtä päteviä kuin Tenapirtti niin kunnalliset kuin yksityiset. Pääasia, että lapset viihtyvät ja saavat hyvää hoitoa, ei ne puitteet (kunhan ovat turvalliset) kaikkein tärkeimpiä ole vaan lapset.

fakta

#108 Re:

17.12.2011 14:14

#83: -

Eikös Tenapirttikin alkaessaan otettu vastaan ilman, että oltaisiin kyseenalaistettu henkilökunnan ammattitaitoa ?

Hei haloo !