Pohjois-Karjalan Prikaatin puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Pohjois-Karjalan Prikaatin puolesta.

Koko Suomen puolesta

#226 Re: sokeita vai tyhmiä?

03.01.2012 13:49

#221: olemmeko - sokeita vai tyhmiä?

Sokeita vai tyhmiä, just niin, käsittämätöntä, että täällä Suomessa on rahan sokaisemana ruvettu jo mm. myymään  tätä vähäistä Suomen maakaistaletta, luulisi jo järki sanovan, että Suomella ei kertakaikkiaan ole varaa menettää senttiäkään tästä maapahasesta, mikä on kaikenlisäksi aikoinaan suoraselkäisten, sitkeiden sissien uhrauksilla puolustettu meille jälkipolville, joka ei tunnu käsittävän enää  maansa arvoa. Niin, hyväksytään vaan kaikki saneeraukset, leikkaukset, Kreikan, Italian avustukset, ulkomaalaisille myynnit, Kiinaan viennit. Kun vapaus omassa maassa on mennyt ja muut sanelee ylhäältä, mitä tehdään, ei olekaan varaa enää mässäillä eikä ilmaista mielipiteitään, avustuksia ei tipu, muistuu ehkä ne kulta-ajat sitten mieleen, Suomen omavaraustalous ja itsenäisyys, oma puolstusjärjestelmä ym, ne on kullanarvoisia asioita, älkäämme myykö nahkaamme. Jälkipolvia ja tulevaisuutta ajatellen raha ei saa ratkaista, on muitakin arvoja!


Vieras

#227 Re: Re: Prikaati säilytettävä

04.01.2012 13:00

#226: Koko Suomen puolesta - Re: sokeita vai tyhmiä?

Kyllä ihmisiltä menee kaikki usko päättäjiin, jos nyt tämä prikaatimmekin lopetetaan kaikista pohjois-karjalaisten näyttävistä ja kantaaottavista kampanjoista,asiallisista perusteluista huolimatta, tehokkaasti toimiva varuskunta ja arvokasta maanpuolustusta suorittava työyhteisö romutetaan, ei saa kyllä ymmärtämistä yhtään. Mitkä säästöt tästä tulee? En voi myöskään ymmärtää esim. mainittuna, miksi täältä lopetettiin mm. suomalainen vauvanvaate-äitiyspakkaus-valmistus Viroon, tälläkin olisi meidän suomalaisten pitänyt pitää oma tavaramerkkimme ja suomalaisuus tallella, sama on monen muun tuotteen kohdalla, nämä ovat kaikki anteeksiantamattomia värväyksiä Suomen kansalle !

 


Vieras

#228

04.01.2012 23:48

Kataista ei näytä Suomen asiat pahemmin kiinnostavan. Häntä iinnostaa vain Euroopan ja sen rahaeliitin etujen turvaaminen. Ei ole pääministeri pahemmin maakunnissa vieraillut virkaan tulonsa jälkeen.

Vieras

#229

05.01.2012 19:04

Pääministeri Suomessa on tällä kertaa kuin eräänlainen puppugeneraattori. Paria sataa fraasilausetta toistaa eri yhdistelminä. Yhtään omaa ajatusta, monipuolista elämänkokemusta tai omaa persoonallisuutta ei näytä olevan. Aika pitkälle tuo pätee muihinkin Suomen junioripitoisen hallituksen jäseniin. Ei hyvä näin.

Vieras

#230

05.01.2012 22:43

Sanokaa joku jokin kohta mistä Suomen hallitus ei leikkaisi. Suomea ajetaan alas oikein urakalla. Mistä syystä ja kenen eduksi?

Vieras

#231

06.01.2012 22:01

Rajanaapurimme Venäjän ja Norjan valtiot ovat käytännössä velattomia. Kumpikaan näistä ei ole EU:n jäsen ja tuskin koskaan tulevaisuudessa ovatkaan. Miksi Suomen päättäjät ovat epäonnistunneet Suomen kehittämisessä? Sitä kannattaa kaikkien pohtia. Hävettää olla suomalainen, kun meillä on ammattitaidottomat ja vailla näkemystä olevat poliittiset johtajat.


Vieras

#232

07.01.2012 18:10

Kokoomuksessa on tehty työnjako näin: Katainen on pääministerinä 2011-2019. Sen jälkeen hänelle järjestetään korkea EU-virka. Stubbista tulee Suomen seuraava EU-komissaari vuonna 2014 Rehnin jälkeen. Presidentti Niinistön tehtävänä on viedä Suomi Natoon ja puhua pehmoisia kansalle, jonka sumuverhon takana kokoomus harjoittaa Suomea alasajavaa politiikkaa. Suomen natotus alkaa välittömästi Niinistön aloitettua presidenttinä 1.3.2012. Tämä on ennustus. Jos Suomesta tulee Naton jäsen Venäjä reagoi talouden keinoin, arvioi Suomen puolustusvoimien tiedustelupäällikkö Georgij Alafuzoff Talouselämä-lehdessä. Linkki:
http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=201201111375

simplex 4

#233 Leikataan , leikataan

12.01.2012 12:01

Keskittäävät voimat, kok, sd ja vihreät leikkaavat, lopettavat, keskittävät. Siinä menee varuskuntia, kuntia, maakuntia, kehitysvammayksiköt, keskussairaaloita, mielenterveysyksiköitä ja vieläpä seurakunnat. Keväällä olemme viisaampia.

Vieras

#234

14.01.2012 14:01

Pääministeri ei tiedä kotimaan asioista:
http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2012/01/katainen_tietamaton_kuntauudistuksesta_3173130.html
Eikös pääministerin kuulu tietää asioista mitä hallitus valmistelee. Taitaa vaan kierrellä vastuutaan.
Res.Sotilasmestari.

#235 Stradeksisen tärkeä kohde.Valmius Prikaatiksi.

14.01.2012 14:50

Kontionjärven puolesta ehdottamasti.Malli cajander ei toimi kriisiaikana.Taakse poistu on kuultu aikakausien ajan ja tulee oikeudellisesti kuulumaan.
SISSIMAJURI

#236 VAPAUDENKAIHO

15.01.2012 12:04

Olen kovasti koko Suomen puolustamisen kannalla. Mutta, mutta prikaati ei kuulu presidentin vaalien jälkeen (taktiikasta kysymys ) julkistettavaan jatkavien varuskuntien karttaan. Kokoomus, sosiaalidemokraatit ja vihreät keskittävät Suomen ja palvelut! Moni muukin varuskunta ja yksikkö siitä poistuu ja rajoille tulevat miehittämättömät patterilentokoneet valvomaan rajojemme turvallisuutta. Olemmeko tehneet turhaa työtä?
Maakuntakin näyttää menevän kun jäljelle jää viisi-kuusi keskitettyä, koottua maakuntaa. Mutta, mutta siihenkin karttaan palaamme kunhan on vaalit käyty!
NAPLITSOO

#237 RAJAKANSAN PALVELUT

15.01.2012 12:13

POLIISIJOHTAJA PAATERO ILMOITTI EILEN , ETTÄ POLIISI EI VOI TURVATA ENÄÄ PALVELUJA ENTISEEN JA TASAPUOLISEEN TAPAANSA KOKO SUOMEN ALUEELLA. KOVAN LUOKAN ILMOITUS JA TUNNUSTUS!
KANSASTA JO 6-7 % ON KÄYNYT EMPIMÄÄN PITÄÄKÖ JA VOIKO KOKO SUOMEA ENÄÄ PUOLUSTAA. HELSINGIN EIRASSA JA KRUUNUHAASSA TUO PROSENTTILUKU VOI OLLA JO 10-15 . Raaka luku ja kehitys syvälle pohjoisen , itäisen ja väli-Suomen alueelle ja kansalle!
Kokoomus,ruotsalaisten ja vihreiden raaka politiikka ja keskittäminen jatkuu.

Vieras

#238

16.01.2012 22:54

Itärajalta ei hävitetä varuskuntia
EILINEN

#239 KYLLÄ MENEE

17.01.2012 17:59

Eilen televisiossa oli jo kartta ja siinä lakkautettavien varyskuntien luettelo aloitettiin Pohjois-Karjalan prikaatista. Se on nyt jo kaikkinensa varma juttu. Valitettava menetys koko maakunnalle ja sen kansalle. Tosin maakuntakin fuusioidaan. Tieto siitä tulee vaalien jälkeen. Keskittäävä kokoomus-sosiaalidemkraattinen.vihreä- politiikka ei tunne aluepolitiikkaa!
Kunnallisvaalit on 28.10.2012!
papa

#240 Länsirannikon Tykistö

17.01.2012 18:53

Länsirannikolla emme tarvitse tykistöä. Alue on maanviljelysaluetta ja tykistö voidaan tarpeettomana poistaa maisemasta. Jos tykistö on tarpeellinen, niin yhdistettäköön Suomen itälohkolle.
Niinisalon pohjoispuolella oleva varalaskeutumiskenttä riittää länsirannikon sotilastarpeisiin ja puolustuksen varmistamiseen. Niinisalon varuskunta voidaan lopettaa tarpeettomana. Kansainvälisten turvajoukkojen koulutus voidaan siirtää myös itälohkolle. Säästöjä syntyy tätä kautta huomattavasti.
TILTU I.

#241 POHJOIS-KARJALA

18.01.2012 15:29

Maakuntakarttaa odottelen, mutta se taitaa tulla vasta kun vaali on käyty. Jäljelle jää vain kuusi maakuntaa ja siinä joukossa ei ole Pohjois-Karjalaa. Keskittäminen on kova sana tälle poliittiselle voimalle.
Auvo Ryynänen

#242

23.01.2012 23:52

"Asevelvollisuus maksaa valtion budjettirahana noin 350 miljoonaa euroa vuodessa." (Puolustusministeriö; Suomalainen asevelvollisuus. 2011)

Tämä on vain murto-osa puolustusbudjetissa. Mikä sitten lieneen Kontioranna osuus sopassa? Ja paljonko "säästöä" tulisi? Ei juuri mitään ! Jos Kontioranta menetetään sitä ei ehkä ikinä saada enää takaisin !!!!!

Vieras

#243 Re: Prikaatin puolesta koko maakunta

24.01.2012 14:02

#242: Auvo Ryynänen -

Sanomalehti Karjalainen on esimerkillisesti ajanut koko maakuntamme puolesta puhumista ja mainostamista, kunnia kuuluu myös tämän prikaatin puolesta vetoomuksen vireille saattamisesta maakuntamme lehdelle, tämä on ollut juuri niitä tekoja mitä maakunnassa nyt tarvitaan, vetoomus.adressi on myöskin saanut huomiota mediassa ja ympäri Suomea. Prikaatimme on Kontiorannan ja koko maakunnan arvostettu ja erittäin tarpeellinen yksikkö monessakin mielessä. Jos tämä täältä nyt kaikista vetoomuksista huolimatta ylempien toimien taholta päätetään lopettaa on sillä ainoastaan ja vain turmiollisia ja masentavia, rahallisia seuraamuksia. Paljon ahdistusta, katkeruutta, välinpitämättömyyttä, työttömyyttä saadaan taas aikaan, hajota ja hallitse periaatteella, säästöjä tällä ei ainakaan tule.  Nuoret perheet, loputkin saahaan kaikkoamaan etelään, miten luulette tänne saatavan jotakin ns. kestävää kehitystä ja maaseudun elinvoimaa tällaisilla toimilla. Rahaa liikenee kyllä esim. etelän kulttuurikeskuksiin ja musiikkirakennuksiin, ja millä hinnalla? Eurooppa ja pörssiyhtiöt kahmivat sen vähänkin mitä Suomi vielä kovalla työllään on tuottanut. Kansaa vaan rökitetään, että suvaitsevaisuus on kaiken aajaoo, kuten presidenttiehdokkaatkin esittelevät, varsin. talousasiat, niistä ei puhuta mitään, ei ainakaan oikeilla sanoilla. Ja käsittääkseni Suomessa koulutusta arvostetaan, ainakin ennen arvostettiin, nykyään tavallisiin hanttihommiinkin vaaditaan ja maisterin tohtorin titteli, mutta presidentiksi kelpaa ilman loppututkintojakin. Kekkosen aikaan oli vielä joku arvokkuus ja ansiot sentään huudossa. Tällainen toiminta ja kurjistamisperiaate ei tullut kuuloonkaan! Mihin tätä Suomea oikein viedään?


Vieras

#244

01.02.2012 10:23

haluan että varuskunta säilyy

Vieras

#245 Re: Re: maakunnan edustajat asialle

02.02.2012 14:20

#243: - Re: Prikaatin puolesta koko maakunta

Yhtä mieltä asiasta ollaan, sanomalehti Karjalainen on korostetusti tuonut tärkeitä maakunnan asioita aina esille, mutta miten on kansanedustajien laita, miten tarmokkaasti he ovat yrittäneet ajaa suuria hankkeita ja aluepolitiikkaa, uudistuksia maakunnan hyväksi.  Pakolaiskeskus, metsäkeskus menetettiin, miksi ? ... Kuopioon kyllä siirretään toimintoja , yöjuna ym. tärkeät menetykset, nyt Prikaatin säilyminen samoin tuki  Kiteen jätteenpolttolaitokselle ovat niin kauaskantoisia ja merkittäviä asioita, että näiden puolesta on taisteltava ponnekkaasti ja aikaansaavasti, eikä myönnytykisä ja komromisseja tehden. Nuoret perheet on saatava jäämään Pohjois-Karjalaan, säilyttäkää maakunta vireänä ja elinkelpoisena, nyt on hoidettava asiat kuntoon ja Pohjois-Karjala saatava elämään kaikissa muodoissaan. Kontioranta tarvitsee PRIKAATINSA ja Kitee JÄTTEENPOLTTOLAITOKSEN, prikaati antaa nuorlle miehille arvokkaan ja tarpeellisen ryhtikasvatuksen ja jättenpolttolaitoksen siirtäminen jonnekin muualle kuin Kitteelle olisi myös narutustemppu koko maakunnalle.

Janne N Pyhäjoki

#246 joutaa lopettamaan

07.02.2012 01:55

Nyt on Suomen oikea aika liittyä Natoon,onneksi saimme naton myönteisen presidentin Sauli Niinistön niin voidaan lakkautta tämä varuskunta
SIIRANMÄKI

#247 VIHERVYÖHYKE

08.02.2012 16:13

iTÄRAJALLE ON PERUSTETTAVA TURVALLINEN VIHERVYÖHYKE.
Vihreiden kansanedustaja A Sinnemäki ilmoittaa ilonsa armeijan säästöistä ja siten myös P-K:n prikaatin lopettamisesta. Teidän on täämä hyvä tietää ja muistaa.
Samoin kokoomus ja sosiaalidemokraatit painavat päälle lakkautuksen puolesta.

Kuntavaalit on 28.10.2012
Hmph!

#248 Tapahtunut

08.02.2012 21:15

Nyt se sitte tapahtu

Vieras

#249

08.02.2012 22:43

pohjoiskarjalassa on suomen vähiten sivareita ja maanpuolustustahto maankorkein.tämä lakkauttaminen vaikuttaa ainakin minuun siten että en mene ikinä kertaamaan,eroan aliups.liitosta,kehoitan lapsiani sivareiksi.siinäpähän helsingin herrat sotikoon
Demokraatti USA

#250 Joutaa lakkauttaa

08.02.2012 22:59

Liian kalliiksi tulee uudistaa rakennukset sekä uhka ei tule idästä. Itä on mahdollisuus jota emme edes kunnolla hyödynnä.