Pohjois-Karjalan Prikaatin puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Pohjois-Karjalan Prikaatin puolesta.


Vieras

#501 Re: Re: Re: Re: Re:

11.03.2015 12:46

#500: - Re: Re: Re: Re:  

 Koko maan puoustuksesta ja turvallisuudesta on tingitty nyt liian rajusti, rajaseudun asukkaat eivät ymmärrä enää tätä kehityksen suuntaa. Kaikessa on tullut rajut säästöt ja leikkaukset konkreettisesti näkyviin, rajaloukkaukset ja yhä raaemmat väkivallanteot, varkaudet ym. kansalaisia huolestuttavat  lainrikkomukset ovat rajusti lisääntyneet. Rajan takaa tulee huolestuttavia kommentteja koko ajan lisää. Huumeet leviävät uhkaavasti ja rajusti joka paikassa. Poliisi on voimaton, resurssit eivät kertakaikkiaan enää riitä, miten täällä puolustaudutaan ja eletään, nyt kun varuskuntakin menetettiin? Vanhat elinkeinot on romutettu, maaseutuja ei enää saada vireiksi kaiken tämän jälkeen. Esim. vanha kunnon Postin toiminta ällistyttää nykyään, on menettänyt uskottavuutensa täysin, mikään ei riitä, koko ajan supistetaan ja saneerataan, asiakkaat saavat hoitaa itse jokapaikassa viimekädessä palvelut, ja sekään ei riitä. Oma väki työttömänä vaikka töitä olisi esim. metsätaloudessa, miksi otetaan ulkomaalaisia näihin tehtäviin, eikö omia työttämiä saada lainmuutoksilla näihin töihin. Sama koskee lääkäripulaa, lääkärit terveyskeskuksiin töihin, niin että niitä on riittävästi sama hoitohenkilökunnan kohdalla. Lakeja on muutettava niin, että toiminta on järkevää joka saralla.


Vieras

#502 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

18.03.2015 12:33

#501: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Joo, samaa mieltä lakien muuttamisesta monessa kohtaa, miksi niitä lakeja ei voi muttaa, JOS ne eivät toimi ja vastaa nykypäivää, Suomessa on tekemätöntä työtä pilvin pimein, miksi näitä työttömiä ei saaha töihin, miksi pitää Suomeen tuoda ulkomaalaista porukkaa tekemään ns. käytännön töitä tai lääkärin (miksi lääkäreille on annettu tällainen valta kiristää palkoilla ja sillä, etteivät lähde terv.keskuksiin töihin / LAKIMUUTOS tähänkin),  ja hoitajien töitä, kun omassa maassa ollaan työttöminä, ja sitä työtä pitää jakaa useammalle, niin, että ihmiset jaksavat olla töissä. Nämä hehkuttajat työurista ja pidemmistä päivistä ja lisäkiristeistä työelämässä, voisivat lopettaa p.puheet, kun samanaikaisesti itse kahmivat kaikki edut liiviinsä. Rikolliset, raiskaajat, huumeenkäyttäjät, rappijuopot, kovemmat rangaistukset käyttöön, aivan järkyttävää mihin ollaan menossa! Mikä suomalaisia oikein riivaa, KUN täältä myydään ulkomaille suomalaista firmaa, omaa maata, Anttila -ketju esim. saksalaisille, järkyttävää, tällaista ei esim. saksalaiset tekisi. Eikä enää ajatella tulevia sukupolvia ollenkaan, ja sitä mihin tämä kaikki johtaa. Suomi on kohta vieraan vallan alla totaalisesti. Eikö valtiovalta puutu asiaan, muuttakaa lakeja. Mitä tulee menetettyyn varuskuntaan, mielestäni oli yksi suurimmista virheistä lopettaa täältä varuskunta.


Vieras

#503

24.03.2015 14:53

Tämä tunarointi vielä maksaa Suomelle tulevaisuudessa, onko suomalainen tosiaan nykyään valmis myymään oman nahkansakin rahasta, koko suomalaisuuskäsite on pahasti romutettu. Jos vähänkään seuraa muita maita, siellä panostetaan puolustukseen ja omiin vahvuuksiin, kunnioitetaan perinteitä ja kehitetään tulevaisuuden uutta osaamista ja tuotanoa omista lähtökohdista, veromarkat ja tulos oman maan hyvinvointiin ja kehitykseen. Omaa tuotantoa ja osaamista ei kaiken järjen mukaan pidä päästää vieraisiin käsiin. Nyt puheet alkavat kääntyä, puolustukseen pitäisikin satsata, turvallisuuskäsite nousee pintaan kaikilla sektoreilla, kansalaisten turvallisuus pitäisi olla varmistettu, ja koko maata ajatellen, sitähän se ei nyt ole. Miten pitkälle annetaan esim. rikollisten täällä hillua vapaasti ennekuin rangaistuksia ruvetaan koventamaan, käsitätöntä, millaisia raakuuksia, varkauksia, herjauksia uskalletaan röyhkeästi nykyään tehdä ja jopa aivan viattomille ihmisille, näihin ei tehoa enää mikään muu kuin järeät rangaistukset.

 


Vieras

#504 Re:

26.03.2015 17:19

#503: -  

Totta on, että  turvattomuus on lisääntynyt, etenkin täällä rajan pinnassa. Varuskunta antoi omalta osaltaan tiettyä turvaa ja vakautta, oli suuri menetys kaikille.  joka päivä saa lukea ja kuulla yhä kovemmista rikoksista ja varkauksista ympäri maata, eikö tähän voida vaikuttaa rangaistuksia koventamalla, että ihmisten turvallisuus taataan ja rikolliset saadaan kuriin.


Vieras

#505 Re: Re:

13.04.2015 14:10

#504: - Re:  Kontiorannan puolesta

 Hälyttäviä uutisia kuuluu vähän joka suunnalta, maan puolustuspolitiikka on tapetilla päivän lehdissä yhtenään, vaikuttaa vahvasti siltä,että Suomessa mentiin ns.metsään varuskuntien lakkauttamisryöpyssä. Kontiorannan sissitaidot ja varuskunnan rautainen valmius ja osaaminen sotilaskoulutuksessa erinomaisine kouluttajineen ja maan itäisen rajan turvaamisessa olisi ollut äärimmäisen tärkeää turvata säilyttää  ja  pitää yllä kaikin keinoin, eikä missään  tapauksessa romuttaa tätä  toimintaa. Muualla  saatikka omassa  maassamme tätä ei voi käsittää mitenkään. Koko maan ja etenkin Itä-Suomen puolustus on heikoissa kantimissa.  Myöskin Kauhavallta siirto oli todella virheratkaisu. Armeijan käynyt ja kertausharjoituksissa kerrannut reserviläinen ihmettelee, miksi tehtiin häitköityjä päätöksiä  säästämisen kustannuksella, menetykset ja kerranaisvaikutkset ovat paljon suurempi potti laskurissa,myöskin hyvä koulutus ja maineikas toiminta menetettiin vieläpä turvallisuuden kustannuksella.

 


Vieras

#506 Re: Re: Re:

16.04.2015 14:04

#505: - Re: Re:  Sissi

 Täällä on otettu kantaa Kntiorannan varuskunnan puolesta aivan oikeutetusti, varuskunta on ollut puolustamisen arvoinen. Maan parhaat sissitaidot osaava ykskkö kunniakirjan arvoisine kouluttajineen ei olisi ollut  lakkautuslistalla missään mielessä minunkaan mielestäni, ja kun ajattelee Pohjois-Karjalan kunniakkaita perinteitä varuskunnan vaikuttamisella maakuntaan  ja Itä-Rajan puolustamispolitikkaa kaikenkaikkiaan sekä veteraanien arvokasta isänmaan hyväksi tehtyä uhrautumista, olisi ollut erittäin kunniakasta säilyttää varuskunta ja sitä olisi valittujen maakunnan edustajien pitänyt kaikintavoin ja sinnikkäästi puolustaa ja vaikuttaa päättäjiin, mielestäni näin ei tapahtunut. Olen samaa mieltä em. kirjoittajien kanssa, miksi maakuntaa jatkuvasti alasajetaan monessa mielessä, myöskin turvallisuuden kustannuksella.


Vieras

#507 Katajainen kaveri

18.05.2015 13:00


 

 Omaa uskottavaa puolustusta korostetaan toistamiseen, että sen pitää olla kunnossa, herää vaikea kysymys, MITEN kunnossa se mahtaa olla kaiken tämän saneerauksen jälkeen? Ruotsissa ruvettiin radikaalitoimenpiteisiin nyt jo ennakkoon  tosin jälkiviisaana sielläkin, entinen varuskunta palautetaankin sitten toimintaan, ottaisivat nyt päättäjät mallia ja rohkeasti palauttaisivat myös täällä alasajetut varuskunnat, etenkin Kontiorannan varuskunnan palauttamisella toimintaan olisi merkittävän painavat syyt, kakkihan tämän jo ymmärtävät. Toivottavasti ymmärretään myös, että omaa maata eikä omaa kansallista osaamista, tietotaitoa, laatutuotetta myydä ulkomaille, jos Suomen maine, korkeatasoinen työ- ja laatutakuu, tuotanto, halutaan säilyttää, tästä on menetyksiä tullut aivan liikaa koko kansalle.


Vieras

#508 Raja-asukas

01.06.2015 12:02

Kannatan vankasti em. kirjoittajaa. Fakta mikä fakta, vaikka vaikeaa on varmasti myöntää tällaista vikapäätöstä. Varuskunnan palautus olisi myös minun mielestäni  ehdottomasti nyt päättäjiltä kunnoitettava ja erittäin tarpeellinen isänmaallinen teko. Puolustusmenoistahan ei nyt karsitakaan, tätä painotetaan toistuvasti, mitä tästä kaikesta voi päätellä?

 


Vieras

#509 Re: Raja-asukas

29.06.2015 13:26

#508: - aluepolitiikka

 Mihin unohtui koko maan puolustaminen ja paljon puhuttu aluepolitiikka, pidetään koko maa asuttuna ja vireänä, täällä rajan pinnassa ei ainakaan asia  toteutunut, hälytyskellot pitäisi soida.

mark

#510 Loan Offer

25.08.2015 06:13

Hyvää päivää: Tarvitsetko kiireellinen laina ratkaista taloudelliset tarpeet, tarjoamme vaihtelevat $ 5,000.00 ja $ 10,000,000.00 laina Max, olemme luotettava, tehokas, nopea ja dynaaminen, 100% takuu myös antaa u luottoa (euroa, puntaa ja dollaria.) korkoa, jota sovelletaan kaikkiin palkkapäivä lainat (3%), jos olet kiinnostunut saada takaisin meille kautta [) kanssa seuraavat tiedot: lainansaajan INFORMATIONS Koko nimesi:.... Maa: .... Lainan määrä: .... Kesto: ..... Ammatti: ..... Puhelinnumero:..... Osoite: ..... Ikä: ..... Sukupuoli: ..... Kuukausitulot...... Oletko Käytä Ennen: ..... Kiitos. Mark See Sähköposti:

marksee_123yahoo.com

#511 laina tarjous

25.08.2015 06:15

Hyvää päivää:

Tarvitsetko kiireellinen laina ratkaista taloudelliset tarpeet, tarjoamme vaihtelevat $ 5,000.00 ja $ 10,000,000.00 laina Max, olemme luotettava, tehokas, nopea ja dynaaminen, 100% takuu myös antaa u luottoa (euroa, puntaa ja dollaria.) korkoa, jota sovelletaan kaikkiin palkkapäivä lainat (3%), jos olet kiinnostunut saada takaisin meille kautta ) kanssa seuraavat tiedot:
lainansaajan INFORMATIONS
Koko nimesi:....
Maa: ....
Lainan määrä: ....
Kesto: .....
Ammatti: .....
Puhelinnumero:.....
Osoite: .....
Ikä: .....
Sukupuoli: .....
Kuukausitulot......
Oletko Käytä Ennen: .....
Kiitos.
Mark See
Sähköposti:

mark

#512 laina tarjous

25.08.2015 06:18

Hyvää päivää:

Tarvitsetko kiireellinen laina ratkaista taloudelliset tarpeet, tarjoamme vaihtelevat $ 5,000.00 ja $ 10,000,000.00 laina Max, olemme luotettava, tehokas, nopea ja dynaaminen, 100% takuu myös antaa u luottoa (euroa, puntaa ja dollaria.) korkoa, jota sovelletaan kaikkiin palkkapäivä lainat (3%), jos olet kiinnostunut saada takaisin meille kautta [marksee_123yahoo.com) kanssa seuraavat tiedot:
lainansaajan INFORMATIONS
Koko nimesi:....
Maa: ....
Lainan määrä: ....
Kesto: .....
Ammatti: .....
Puhelinnumero:.....
Osoite: .....
Ikä: .....
Sukupuoli: .....
Kuukausitulot......
Oletko Käytä Ennen: .....
Kiitos.
Mark See
Sähköposti: marksee_123yahoo.com


Vieras

#513 Re: Re: Raja-asukas

27.08.2015 14:18

Turvallisuus

Laitetaan ensin oman maan asiat kuntoon ja suomalaiset töihin, ei ole minkäänlaista rasismia, jos pitää oman maan puolia ja rakentaa isänmaata tämän pohjalta, siinä ne ulkomaalaisetkin sitten saavat lisää hyötyä kun maa vaurastuu ja voimme paremmin auttaa taas heitäkin. Myös rikollisuus ja väkivalta pitää saaha loppumaan, nyt ihmiset ovat jo kovin peloissaan, kun esiintyy ennenkulumatonta rikollisuutta viattomia ihmisiä kohtaan, ihmisten koteihin tunkeudutaan, ryöstetään, raiskataan, pahoinpidellään, viedään ihmisten rahat ja omaisuutta, ei tätä suomalainen, tervehenkinen, kansalainen voi pitää hyväksyttävänä millään tavalla, voisiko valtiovalta ruveta puuttumaan tähän terrorisointiin ja saaha rikolliset kuriin. Armeijatoiminta olisi pitänyt antaa jatkua täällä rajan lähellä, se antoi turvaa ja suoraselkäisyys tuli monessa mielessä näkyviin tavan kansalaisillekin. Suomalaiset tunnetaan rehtiydestään ja suoraselkäisyydestään, ja armeija kasvattaa nuoria miehiä monela tavalla kuuliaisiksi kansalaisiksi. Suomalaisissa ei ole rasismia vaan isänmaallista rehtiyttä, sen ovat veneäläisetkin ja myös muut ulkomaalaiset meille monesti sanoneet.

 


Vieras

#514 Re: Re: Re: Raja-asukas

10.09.2015 14:27

Karjalainen mies

 Rajan takkaa ryskää, meno taitaa vaan kiihtyy. Nyt pitäisi laittaa rattaat täälläkin puolen pyörimään ja kääntää suuntaa, puolustus kuntoon myös täällä rajapinnassa, tovellaankin se varuskunta uuvelleen pystyyn, Jussille tulee täysi tuki täältä, hänellä tuntuu olevan homma hanskassa ja älliä päässä. Vielä niitä honkia humajaa Suomen salomailla.

Idästä tuulee jo

#515 Tilannearvio

11.09.2015 13:42

Venäjä varottaa Natosta, koittakaapa arvata syyt ja seuraukset. Edell. kirjoittajaan viitaten, MIKSI Kontiorannan varuskunta tulikaan ajettua alas, varuskunnalla olisi ollut tarvetta enemmän kuin osataan arvatakaan. Missä maassa on tehty vastaavaa, raja jätetään puolustamatta? Kokemusta on menneistä. Onko nykypolvi menettänyt kokonaan tosiasioihin perustuvat faktat huomiotta? Maakunta on ihmetellyt raskaasti tätä päätöstä. Merkillepantavaa kyllä on, että nyt on alettu herätä jollakin tavoin asiaa miettimäänkin päättäjien päässä? Että mitä tehdä ?


Vieras

#516 Re: Tilannearvio

07.10.2015 10:22

Suomen koko maan puolustus

 Ketkä päättivätkään varuskuntien lopetusoperaation, ja millä seuraamuksilla ja vaikutuksilla? Millään ei voi käsittää, että esim. lännessä ylläpidetään (ja se  kannattaa) suurta varuskuntaa, samoin etelessä, niitä pysytytään kehittämään ja uudistamaan, kun taas Pohjois-Karjalassa rajan pinnassa uudistuksiin ei ollut varaa eikä ollut halua eikä  näkemystä asioiden oikeaan laitaan ja vakavuuteen? Kauhavan ilmasotakoulun siirto oli myös aivan järjenvastainen operaatio! Koko maan puolustus, miltä tosiasiat  nyt näyttävätkään? Mitä tulee koko Pohjois-Karjalan näivettämiseen, nyt kun junaliikennekin ajattelemattomasti saneerataan, päättäjien olisi aika suoraselkäisesti hoitaa hommat niin, että Pohjois-Karjalassakin voidaan asua ja elää sekä viihtyä, lisäkurjistamisen sijaan tulisi näyttää vihreää valoa uuteen nousuun, näillä pahimmilla  kehitysalueilla, myöskin Pohjois-Suomessa.  Sehän on ollut alunperin kait tarkoitus, että koko maa voi hyvin ? Vr pitäisi palvella koko maan tarpeita ja etenkin täällä junaliikenne on tuiki tärkeää, miksi tätä junaliikennettä ei saada toimivaksi ja kannattavaksi kattaen koko maan, kun ihmiset tarvitsevat kuitenkin  tätä palvelua, Suomi on pitkä maa,  (katsokaa Itävaltaa, siellä kaikki toimii ja erinomaisesti, joukkoliikenteen voimin. Yksityisautoilua pitää vähentää, se on aivan katstrofaalista jo Suomessa, samoin rekkakuljetukset pois maanteiltä, siirto raiteille, säästetään teiden kunnostuksissa, onnettomuuksissa, saadaan uusia työpaikkoja, liikenne kulttuuri rauhoittuu ja toimii huomattavasti paremmin. Miksi tähänkään asiaan ei saada järkiratkaisua. Maantieliikenne on aiva järjetöntä showta nykyään ja henkensä kaupalla tiettyjen kaahaajien takia. Ja vielä: suomalaiset työttömät töihin omiin metsiin ja rakennuksille, ja kaikkiin töihin, missä on työvoimapula, nuoriso töihin, eläkkeellä olevat pois töistä, perheille joustavat työajat, ja ne äiditi, jotka haluavat hoitaa lapsia kotona pidempään, korvaus kotiäidin työstä, hyvä palkkaisilta voi nostaa päivähoitomaksuja, pienipalkkaisilta taas EI! Monta siaa voi järkevöittää ja säästää kustannuksia, JOS vain halutaan! Miksi Suomessa firmat lopettavat ja myyvät suomalaisuutta ulkomaille, tätä Ei käsitä kukaan enää?


Vieras

#517 Re: Re: Tilannearvio

21.10.2015 14:28

#516: -Suomi nousuun

 Päättäjät laitetaan nyt Suomi pystyyn ja vankat rakenteet ympärille, niin että niitä ei horjuta pienet myrskyt. Suomessa ja suomalaisissa on vielä ytyä, voimaa ja rohkeutta. Puolustus myös vankalle pohjalle  ja koko maata puolustetaan niin kuin on luvattu ja sovittu, suomalainen pitää lupauksensa läpi harmaan kivenkin vastakin.


Vieras

#518 Re: Re: Re: Tilannearvio

23.10.2015 11:57

puolustetaan

 Eihän tämä ole konsti eikä mikään laittaa varuskunta uudelleen pystyyn rajalle. On niitä suurempiakin muutoksia saatu aikaan ja nopeastikin. Suomihan on tunnettu hyvästä organisoinnistaan  ja jämäkästä toiminnasta, kun tilanne sitä vaatii. Jussi Niinistössä on kyllä ainesta hoitaa asiat kuntoon. Tämä olisi kyllä kannatettava ajatus.

wonkam.

#519 Re:

09.11.2015 16:59

#43: -  

 Joo eikun lihoiksi vaan työpaikat. Perlos meni kiinaan jne... Kyllä ei nuoriso jää P-Karjalaan...


Vieras

#520

23.02.2016 13:53

Sotaveteraanit ja esi-isämme, suuret edesmenneet maanisät; hävettää, että suomalaiset ovat sinisilmäisesti laskeneet asiat tähän pisteeseen. Mikä suomalaisia oikein riivaa, kun omaa maata ja kansallisomaisuutta, osaamista, omistusoikeutta jne.  myydään rahankiilto-silmässä, kantamatta huolta-huomisesta ja tulevista sukupolvista, häikäilemättä, ulkomaille: MIKSI  tämä on mennyt näin käsittämättömän hulluksi touhuksi Suomessa?  Kohta ollaan puilla-paljailla, meitä ei puolusta eikä pelasta EU eikä muukaan, tavan kansa saa täälläkin puolustaa ja suojella itseään, sen minkä voi, poliisi, varuskunta, rajavalvonta; kiitos valtiovallan sannerausten. Mitä maakunnan päättäjät tekevät maakunnan asioiden hoitamiseksi?  Tässä ollaan rajalla, mikä kertoo meille aikalailla selviä totuuksia!


Vieras

#521 Re:

29.02.2016 13:55

#520: -  huoli huomisesta

 Kirjoitit asiaa, pahalta näyttää ja pelkokerroin kasvaa tavan kansalaisissa. Pakolaisvirrat pahentaa vielä Suomessa jo muutenkin todella vaikeita aikoja. Eikö EU ja päättäjät tosiaan osanneet hallita tätä tulevaa pakolaisongelmaa, mikä organisointi on johtanut tähän kaaokseen? Entä Suomen puolustus, tämäkin tunaroitiin pahemman kerran, järkihän jo sanoo, että varuskunnat on pidettävä voimissaan ja pystyssä, etenkin täällä rajan pinnassa, miksi etelässä ja lännessä vain vahvistettiin? Suomelle on tullut  jo monta varoittavaa ilmaisua rajan takaa, ei tarvitse paljon arvailla seuraamuksia. Miehet olisi pitänyt pitää varuskunnissa valmiustilassa ja mieluummin armeijan leivissä kuin nyt kuka missäkin, ja kortistossa, Menetykset ja seuraamukset  ovat olleet valtaiset, näissä ei säästetty yhtään mitään. Ja kaikki toiminta hiipuu aivan totaalisesti, ihmiset passivoituu, koska asioiden on annettu mennä älyttömillä säästötoimenpiteillä kaaokseen. Esim. Suomen koulutustasosta ei voida enää ylpeillä, omaa tuotantoa ei juurikaan enää löydy, eikä uutta tunnu syntyvän, ulkomaalaiset kaappaavat kaiken vähänkin. Lisäksi Suomen kansa on vajoamassa rappiokuntoon, sivistaso ja moraali on tipotiessään. Kaikenmaailman hillujat, ja susiensuojelivat saavat paljon pahaa aikaan, terve järki puuttuu kokonaan. Suomen kansa on ollut sitkeää ja raivannut hikisellä työllään olleen korkean elintason ja hyvinvoinnin, nyt tyhmyyttään menetämme kaiken arvokkaan perinteemme, ja suomalaisuuden. Älkää nyt autioittako maaseutuja ja maataloutta, voi olla että sitä suomalaista puhdasta leipää  ja kirkasta vettä vielä kipeästi kaivattaisiin ja arvostettaisiin, kun nälkä maailmassa yltyy! Ongelmia on ja paljon, yksistään  ilmastonmuutos aiheuttaa jo nyt katastrofeja  koko maailmassa. Kulutus on saatava minimiin, miksi päättäjät lietsovat koko ajan kulutushysteriaa ja kaupan kasvattamista, kun sitä pitää ehdottomasti laskea ja rajusti, samoin koko elintasoa. Maapallo ei kestä tätä älytöntä kulusta ja saastuttamista, esim.lentoliikennesaaste on vähennettävä vain välttämättömään, kenelläkään ei oikeasti olisi enää varaa

saastuttaa ilmastoa. Kuunelkaa asiantuntijoita saasteista ja ilmastonmuutoksista ajoissa!

 

 


Vieras

#522 pienkuluttaja

02.03.2016 16:52

Kyllä ratkaisu on elintason lasku totaalisesti ja siihen tämä lopulta väkisin johtaa. Voi vain arvailla, mitä tämä pakolaispolitiikka kaikkiaan tuokaan tullessaan, ongelmia ainakin hirveesti lisää, ja mistä rahat kaiken ylläpitoon, kun nyt jo rahat lopussa kaikessa? Eikö muuten rikollisille ja raiskaajille saaha kovempia rangaistuksia, niin suomalaisille kuin ulkomaalaisillekin, herätkää nyt jo muuttamaan tuomioita kovemmiksi. Ja miksi pakolaiset ilkeävät tulla tänne vielä raiskaamaan, kun heille jo hyyssätään turvaa ja parempia oloja, törkeen sikamaista touhuu! Ja miksi kauppa vetää välistä suurimman potin, kun taas esim. maanviljelijät ja kalastajat, varsinaiset työntekijät nöyryytetään alihinnoittelulla kurjaan raatamiseen, heillehän se suurin korvaus kuuluu. Tässä on pahan kerran menty päin-mäntyä-toimintaan, pienyrittäjille mahdollisudet toimintaan ja tuotantoon. Miksi Suomessa ei mikään kannata, muissa maissa asiat paremmalla tolalla jo monella alalla, puolustuksesta puhumattakaan. Leikkauslinja ei kaikessa toiminnassa ole paras suuntaus kuten on jo nähty, vaan aiheuttaa vaan lisäongelmia, kuten poliisitoiminta, rajavalvonta ja varuskuntien lopetus, koulutussäästöt, oman tuotannon alasajo.


Vieras

#523 Re: tavantallaaja

18.03.2016 13:18

#522: - pienkuluttaja

Mietin samaa miten Suomessa on asiat päästetty täjän tilaan? Järkyttävää miten Suomessakin rikollisuus, raiskaukset, järjetön väkivalta, ihmisten koteihin yöllä ryöväämään ja hakkaamaan -meno on lisääntynyt. Eikö näille julmuereille saada mitään kuria, vankityrmään tai Siperiaan, loppuiäkseen, eiköhän se ala loppua tämä hirvee väkivalta ja holtiton meno, pakkotyöhön kun ei osata kantaa minkäänlaista vastuuta asioista! Miksi valtiovalta ei pysäytä suomalaisuuden myymistä ulkomaille, missään muussa maassa ei ole näin typerää toimintaa kun ei osata arvostaa omaa mataan ja siihen kuuluvia kalleuksia, kansallista pääomaa. Kun meno on tällaista, älkäät tulko valittamaan sitten kun vierasvalta määrää täällä. Herätkää nyt vihdoinkin todellisuuteen! Ja mikä mättää että joku PAMI saa määrätä ja huseerata tahdin niin että kaikki menee mönkään, valtiovalta kovemmat otteet ja päätökset täytäntöön, jos kenelle  ei käy, pysyköön poissa pelistä. Suomella ei todellakaan ole varaa soutaa ja huovata enää yhtään asioiden kanssa.


Vieras

#524 Re: Re: tavantallaaja

10.06.2016 11:18

#523: - Re: tavantallaaja 

 Rangaistukset kovemmiksi; miksi viattomien täytyy aina kärsiä ja maksaa laskut näiden hulttioiden ja vastuuntunnottomien rötöstelijöiden takia. Siis kuka maksaakaan aina viulut ja ketkä kantavat vastuun; jos ei pysty kantamaan vastuutaan, ei ole yhteiskuntakelpoinen, pakkotyö on tosiaan ilmeisesti paras keino rangaistukseen, edellinen kirjoittaja täysin oikeassa. Millä oikeudella jotkut voivat mellastaa toisten kustannuksella kantamatta mitään vastuuta elämässään?


Vieras

#525 Re: työmies

15.06.2016 12:56

#524: - Re: Re: tavantallaaja 

 Juuri näin, pittää paikkansa, Suomi ei enää ole turvallinen, oikeudenmukainen, sitkeä ylväs, suoraselkäinen oikeusvaltio, sivistys ja käytöstavat, perusasiat on laskenut roimasti kaikilta osin. Ryhtiä rehellisyyttä ahkeruutta arvokasta käyttäytymistä... kaikissa kansankerroksissa parannusoperaatio käyntiin. Armeijassa tuli oikeita elämänoppeja aikoinaan nuorille miehille, lepsuilu taitaa olla nykyään sielläkin voimissaan. Kontiorannan varuskunta oli esimerkillinen, moitteeton, täsmällinen, rautainen ohjeita noudattava, koulutuspaikka arvokkaine kouluttajineen, kunnioitan suuresti heidän vaativaa työtään ja harmittelen heidän puolestaan älytöntä päätöstä lakkauttaa raja-varuskunta. Mitä tämä kertoo Suomen tilasta, ulkomailla kauhistellaan suuresti tällaisia päätöksiä.