Vaatimus jäsenkokouksesta Suomen Kaniyhdistykselle!

Piia W.

#226 Nimim. Todisteet hukassa?

22.04.2012 19:25

Todisteita tämän adressin väitteisiin löytyy mistä?
Esko A.

#227

22.04.2012 20:53

Mihin väitteisiin sie nyt vielä niitä todisteita kaipaat... jänishousu? =)
Elisa

#228 Re:

23.04.2012 00:48

#222: Annu B. -

Mihin perustat väitteesi, että henkilön oma identiteetti lakkaa, kun saa luottamustoimen? Lukemani perusteella täällä ei hallituslaiset ehkä edes uskalla omilla nimillään puhua, koska se nimenomaan katsotaan välittömästi hallituksen ja siten yhdistyksen yleisena kannanottona, vaikka totuus on aivan muuta.

Ja Katjan kommentit vain kertovat siitä samaisesta tulkintaongelmasta, joka teillä kahdella tuntuu olevan. Ette pysty käsittämään itsekään mitä tarkoittaa hallituksen kannanotto ja mikä on yksittäisen hallituksen jäsenen yksityinen mielipide:

#173 ” On se mielenkiintoista, että mielestäsi hallituksessa istuvan henkilön puheet eivät olisi koko hallituksen mielipide.” Mielestäni tämä osoittaa, mikä tulee olemaan "koko hallituksen" kanta heidän saamaan kirjeeseen.”

# 216 ” Kommentti, joka oli kuitattu "Hallituksen jäseniltä" ei ole sama asia kuin hallitus. Tällöin voi ajatella, että kommentin takana ei olekaan kaikki hallituksen jäsenet.”

Hallituksen vastauksen ei tarvitse olla koko hallitukselta, demokraattinen vastaus riittää. Mutta yhden hallituksen jäsenen vastaus ei myöskään ole yhtäkuin" koko hallituksen" kannanotto.

Ja mitä adressiin tulee, sen tarkoitus on vain ja ainoastaan aiheuttaa eripuraa jäsenistön keskuudessa, valheellista ja yksipuolista propagandaa hallituksen toiminnasta, joka valaisee asiaa ainoastaan propagandan tuottajalle hyödyllisistä puolista. Mitään rakentavaa tällaisilla adresseilla ei saada aikaan. Päinvastoin. Onko adressin laatija Katja koskaan pyrkinyt esim. hallituksen kokoukseen keskustelemaan asioista vaiko vain suoraan laatinut tällaisia adresseja?

Minusta on järkyttävää todeta, että yhdistyksen jäsen sokeasti puolustaa ja toimii sellaisen tahon puolesta, joka haluaa tehdä selvää haittaa yhdistykselle. Se ei ole lojaalia toimintaa yhdistystä kohtaan.

Entä minne on hukkunut se harrastuksen keskipiste eli kani? Yhdistyksen hallitus tekee arvokasta vapaaehtoistyötä ilmaiseksi lähes kaiken vapaa-aikansa uhraten ihmisten tiedon lisäämiseksi, kanien olojen parantamiseksi ja jäsenistölle näyttelyitä ja muita tapahtumia. Onko oikein, että vastuutehtäviin valitut ihmiset uuvutetaan jatkuvalla propagandalla, pilkkaamisella ja vähättelyllä? Voisimme myös pohtia sitä, onko tällaisen harrastustoimintaan perustuvan hallitus niin elämää suurempi, että sen takia kannattaa laatia manifesti ja nousta barrikadeille?

 

 

Jenni T.

#229 Re: Re:

23.04.2012 10:53

#228: Elisa - Re:

Tässä asiassa olen aivan samaa mieltä :)

K.E.

#230

23.04.2012 11:03

Hallituksella olisi varmasti muutakin tekemistä kuin selvitellä huhupuheista johtuvia väärinkäsityksiä. Näkisin että esimerkiksi tulevaan eläinsuojelulakiin vaikuttamisella olisi kaniharrastukselle koko maan kattava hyöty. Se hyödyttäisi näiden propagandan levittäjienkin harrastusta kummasti.
Annu B.

#231 "Elisalle"

26.04.2012 12:11

En tiedä minkä vuoksi minun pointtini on niin kovin vaikea ymmärtää? Kun sanon, ettei hallituksen tai toimikunnan jäsen voi puhua erillisenä yksityishenkilönä, tarkoitan sillä sitä (vielä kerran pojat...), että ihminen, joka on valittu luottamustoimeen, puhuu aina sellaisen jäsenenä.
Rautalankaa: luottamushenkilö F on kokouksessa ottaa kantaa asiaan Y, henkilö F on sitä mieltä, että asia Y on hyvä asia ja puoltaa sitä. Keskustelupalstalla henkilö F kritisoi aihetta Y ja sanoo puhuvansa "yksityishenkilönä".
= ei näin. Tällöin keskustelupalstan henkilöt saavat henkilöstä F kuvan, että tämä on asiaa Y vastaan. Eli tosin sanoen henkilö F puhuu läpiä päähänsä. Ja tietysti tällaista valehtelua ja petkutusta tapahtuu, mutta ei voida olettaa sen olevan hyväksyttävää! Tämä oli aika karkea esimerkki.
Toivottavasti Elisa ymmärsit nyt mun pointin. En viitteis sitä enää selittää.

Se, mitä tulee tapaasi arvostella adressia ja sen kannalla olevia ihmisiä, on tekstisi aivan täyttä p*skapuhetta. Vai että oikein propagandaa! Heräisitte nyt todellisuuteen jo hyvät ihmiset. Virheitä on tapahtunut aivan liikaa ja se on niin kamalan paha asia, että ne halutaan saada korjatuiksi. Tämänhetkinen hallitus ei nauti minun luottamustani millään tavalla. Valitettavasti. Olisi valtavan hienoa, jos tällä rusakkoseuralla jonain päivänä olisi taas sellainen hallitus, joka saisi porukan yhteen.
K.E.

#232

26.04.2012 17:56

Tuskin nyt kukaan edes ajattelee että hallitus on niin täydellinen ettei se tee virheitä. Tämä tapa vaan kirjoitella netissä ei näytä vievän asioitanne eteenpäin. Yleensä on tapana laatia esitys hallitukselle tai jäsenistölle jäsenkokoukseen; esim. "esitän jäsenkokoukseen korjattavaksi yhdistyksessä asiaa A keinolla B" jne. Koittakaahan sitä. :)