Pysäyttäkää Siuntion ryhmä 14 ja nostakaa demokratia kunniaan!

Oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon puolesta

#26 Ajattelun aiheita

11.05.2012 22:34

Siuntiossa vallitsee anarkia. Soppaa sekoittavat ryhmä 14, joilla ei ole minkäänlaista vastuuntuntoa sote-palveluiden järjestämisestä. Vai onko joku kuullut, miten ryhmä aikoo ne järjestää, eihän porukan koulutustasokaan päätä huimaa. Siuntiossa ei ole perusturvajohtajaa, pian ei ole sivistystoimenjohtajaa, ei hallintopäällikköä, ei virkarehtoria. Tällä hetkellä on sote- puolella pätevää henkilökuntaa. Ainoat vaihtoehdot terveyspalveluille on järjestää ne kansainvälisten firmojen kanssa (joka kerralla eri lääkäri) kalliisti tai Raaseporin kanssa. Miettikää ihan tosissanne.
Onko Marcus Nordström (ryhmä 14 nokkamies) esittänyt suunnitelmia sote-palveluista? Voisiko joku kertoa! Ota Rabbe järki käteen, niin saat ansiokkaan urasi päätökseen. Kielellä ei ihmisiä hoideta. Ruotsinkieli turvataan Lohjallakin.
Simpauttaja

#27 Re: Ajattelun aiheita

11.05.2012 22:50

#26: Oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon puolesta - Ajattelun aiheita

Rabbe on käynyt jo kerran anelemassa Lohjalla, etteikös siltikin saataisi sote-palvelut Lostilta. Hukkaan menevät nuo kerjuureissut.

Nordström on puolestaan uhonnut lohjalaisille päättäjille, että Paras-hanke sisältää vaatimuksen, joka velvoittaa Lohjan jatkamaan sote-palvelujen tarjoamista Siuntiolle.

Arvaappa kerran, kuin jyrpiintyneitä ja tuttuuntuneita lohjalaiset päättäjät ovat Siuntion Rkp:n röyhkeyteen. Ensin ajetaan traktorilla ja puimurilla yli pariin kertaan kummallakin vempeleellä ja sitten kuskit tulevat pyytämään yliajetulta, että auta vähän, kun traktori meni ojaan.

Taisit arvata oikein!

oikeuden ja tasa-arvon puolesta

#28 Re: Re: Ajattelun aiheita

11.05.2012 23:08

#27: Simpauttaja - Re: Ajattelun aiheita 

 Miettikää:Ihminen viedään ambulanssilla pillit päällä sairaalan poliklinikalle tai lapsella on hengenvaara. Onko silloin tärkeämpää, että on osaava henkilökunta vai se ,että osataan puhua ruotsia. Enkä mitenkään väheksy ruotsinkieltä. Marcus Nordstömille, Yrjö Kokkoselle, Kikka Pesoselle ja Anna Paasikivelle ja co. on tärkeintä, että henkilökunta osaa ruotsia. Miettikää!

Lisäksi Porkkala halutaanperustaa vain ja ainoastaan siksi, että RKP olisi siellä suurin puolue!!!!

Me tavalliset ihmiset!

#29 Re: Ajattelun aiheita

11.05.2012 23:13

#26: Oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon puolesta - Ajattelun aiheita

Niinpä niin.

Ei RKP:n liittoumalla Siuntiossa tunnu olevan mitään vastuuntuntoa meidän tavallisten kuntalaisten, esim. lapsiperheiden, ilman työterveyshuollon palveluita olevien tai eläkeläisten, kipeästi tarvitsemista palveluista!

Kovin oli 9.11. huolettomia heittoja kuultavissa näiltä R14-valtuutetuilta: "... no, kyllä muutaman vuoden jokainen voi käyttää vaikka yksityisiä terveyspalveluita ..."; "... Lohjan laihat miehet ..."; "... ei Lohjaa tarvita mihinkään ... Lohjalta omenat, Siuntiosta sienet ...".

Voi helv...ti mitä huolettomia huldia ja jalmareita tämä maailma päällään kantaakaan. Ja osa vielä päättäjinä. Jos voi sanoa jotakin, niin "tyhmyys on tiivistynyt numeroon 14."

No. Kunhan sotkunsa saavat tehtyä, niinkuin ääääRKoooPeeee-johto on päättänyt ison rahan voimalla, niin sitten lähtevät "palkkioidensa" kanssa luikkimaan ja jättävät kunnan rempalleen kuin "pask...n pers...stä!" Koitetaan arvata ketkä sotkun tekevät, lähtevät luikkimaan ja jättävät: otetaan, petetään ja sitten vielä jätetään.

What a wonderful world - Always "happy" ending! :-(

Roope

#30 Re: Re: Ajattelun aiheita

11.05.2012 23:19

#29: Me tavalliset ihmiset! - Re: Ajattelun aiheita

Liikeidea Siuntioon. Kohta on tilausta paikalliselle, kaksikieliselle hautaustoimistolle.

Inhimmillisyys

#31 Re: Re: Re: Ajattelun aiheita

11.05.2012 23:25

#30: Roope - Re: Re: Ajattelun aiheita 

 Hyvä oivallus. Sääliksi käy etenkin vanhoja ihmisiä, niin suomen- kuin ruotsinkielisiä.

Aikaisemmin vihreitä äänestänyt

#32 Apupuolue

11.05.2012 23:40

Siuntion vihreiden nykyiset valtuutetut ovat tosiaan löytäneet viiteryhmänsä: ryhtyneet RKP:n apupuolueeksi. Surullista.
entinen espoolainen

#33 Re: Apupuolue

12.05.2012 08:48

#32: Aikaisemmin vihreitä äänestänyt - Apupuolue

Vihreiden (muiden kuin Toivonen ja Haanpää) pääpuolue RKP ei taida uskaltaa ottaa vastuuta LOST-yhteistyön ja kuntaliitossopimuksen mitätöimisestä, vaan toivoo Lohjan ajavan Siuntion ulos - silloinhan syy on Lohjan, ei Siuntion vihreiden tai RKP:n. Ja kalliiksi tuleva tavoite  - Siuntion saaminen ulkohelsinkinä toimivan Espoon ulkoalueeksi entistä vahvemmin pyrkivän Kirkkonummen maatalousreservaatiksi - on silloin entistä lähempänä, mutta edelleen niin kaukana kun Kirkkonummi ei halua Siuntion RKPläisiä sekoittasmaasn auvoista kunnallispolitiikkaansa.

Terkkari

#34 Ongelma

12.05.2012 08:54

Sote sopimuksen uusiminen on vain tekninen päivitys! Antipatiat RKP:tä kohtaan on paljon vaikeampi asia.
Kaupunkipoika

#35 Re: Ongelma

12.05.2012 09:33

#34: Terkkari - Ongelma

Taitaa sote-sopimukseen liittyä myös isoja taloudellisia kysymyksiä, ei se ole pelkkä tekninen päivitys.  Antipatioista RKP saa syyttää ainoastaan itseään.


Vieras

#36 Re: Ongelma

12.05.2012 09:48

#34: Terkkari - Ongelma

RKP vastasi kauan jokseenkin menestyksellisesti Siuntion asioista. Ehkä silloin hieman vahingoniloisinakin katselimme Kirkkonummen ja Inkoon sekoiluja. Nyt tämä on muisto vain, sama puolue on ajanut kunnan täydelliseen umpisolmuun, ei tosin yksinään, kokoomuksen ja sitoutumattomien taannoiset sekoilut muistetaan myös nykyisen valtuuston alkutaipaleelta.

Mutta nyt RKP  on muuttunut yhden asian liikkeeksi, jolla vain omat valtuustopaikat painavat (erityisesti Lohjalla taitaisi tulla miinusta), ja edes Lohjan alueen RKP:n sana ja maanitteu ei vaikuta tässä yhteydessä lainkaan. Ja se yksi asia on Suur-Lohjan vastustaminen. Viime kunnallisvaalien aikaan yksi kellokkaista (Marcus Nordström) jopa levitteli lakanoita pelloille kerrassaan kammottavalla teksitillä "tässä kulkee tulevan Suurlohjan raja", en muista millä keilellä, ja on nyt tainnut saada ryhmänsä kokonaisuudessaan kuningasajatuksensa taakse, maksoi mitä maksoi, ja siuntiolaiset taitavat maksaa.

Näinhän se vain menee...

#37 Siuntion tulevaisuus...

12.05.2012 10:23

Radionovalla kuulin kertomuksen Kreikan tulevaisuudesta. Erehdyttävästi muistutti Siuntion tulevaisuutta. Opettajat pakkolomautetaan ja virkamiehistä suomenkieliset vaihdetaan "kavereihin" ja rahaa saa vain Aktiasta (mikäli on oikea kirja taskussa). Rahayksiköksi tehdään Siuntion kruunu, jonka vaihtoa arvo on 1 Siuntio kruunu = 100 euroa ja RKP:n jäsen automaattisesti. Kruunun painaitus Raaseporissa ja kuvana Rabbe kruunu päässä. Ja kymmenen kruunun setelissä Pesonen/Paasikivi tanhuavat juhannussalon ympärillä. 1000 kruunun setelissä Marcus Nordström ja sukuvaakuna. Yrjölle annetaan verojen keruu ekologisin perustein. Muut 14 ryhmän jäsenet hoitaa muut "likaiset työt".
järkee vai ei

#38 Näyttääkö tutulta????

12.05.2012 10:34

Näin Kristiinankaupungissa, jossa RKP:llä enemmistö ja näin tulee käymään myös Porkkalassa. Kuka tätä haluaa? http://www.suupohjansanomat.fi/Article.jsp?article=4982
virkailijoiden puolesta..

#39 Näyttää tutulta..

12.05.2012 11:53

Kuntalaiset (= asukkaat) eivät tätä halua, mutta R(ahaa)K(ansansortoa)P(askapuheita) haluaa hajoittaa ja hallita kaikkea niin kauan kunnes se on kadonnut. Tavallaan se on kuin syöpä leviää hiljaa ja tietämättä, ja kun se leikataan pois terveestä osasta - usein liian myöhään, niin uhri menehtyy (= Siuntio). Vain omaiset jäävät kaipaamaan (= asukkaat/sijaiskärsijät).
Kekkonen piti aikoinaan kansaa (suomalaisia) vallassaan ja peloitteli Neuvostoliiton nooteilla kohottaakseen omaa egoaan ja tässä pienemmässä yhteisössä sitä jatkanee RKP omilla uhkakuvillaan ja valheellisina tiedonannoillaan sekä katteettomilla lupauksillaan. Moni luuli, että kansanäänestyksellä olisi haluttu säilyttää Sjundeå/Siuntio itsenäisyys, mutta talouslukujen perusteella äänestivät järjelliset valtuutetut kansalaisten etujen mukaisesti aivan niin kuin niiden kuuluikin. Jos veroja kerätään lisää Siuntion ulkopuolella työssäkäyviltä, niin osoitteet vaihtuu ja kunnalle jää vain sisällä työssä käyvien verotus, joka päättyy ennen pitkään rahan puutteeseen. Kunnan viroissa olijatkin luulisi olevan huolissaan enemmälti itsenäisyyden puolesta taistelijoiden takia, jos ne voittavat loppuu se vähänenkin raha vuodessa.

Vieras

#40

12.05.2012 12:58

Pois epävarmuus, alkuperäinen päätös voimaan, sekä Siuntion kunta kunniaan vuoden loppuun asti.
Vuodesta 2013 yhteistyö postaa ainakin osittain epävarmuuden. 14 henkilöä ei voi päättää koko Siuntion kuntalaisten kohtalosta. Kiitos adressin alkuunpanijalle.
Hävettää

#41

12.05.2012 14:11

Kiitos adressin alkuunpanijalle. Nyt vain puskaradio vauhtiin, jotta hekin, joille ei tule Länskäriä, tietäisivät allekirjoittaa adressin. RKP:n ynnä muutaman muun valtuutetun takia hävettää olla Siuntiolainen!!!
Finlandsvensk som vill höra till Lojo

#42

12.05.2012 15:02

Hej alla SFP-are! Gör som Bo Lindström,lämna bort partiboken!

Vieras

#43

12.05.2012 16:31

Lopettakaa sekoilu ja siuuntion naurunalaiseksi tekeminen.
Tossa ei ole mitään järkeä
Siuntiolainen vuodesta -09 (ja ällikällä lyöty täkäläisestä kunnallispolitiikasta)

#44 Mielenosoitus paikallaan?

12.05.2012 17:47

Hyvä juttu tämä nettiadressi, kuntalaisilla on edes joku kanava saada mielipiteensä näkyviin tässä surkuhupaisassa sopassa. Soppa tosin alkaa muuttumaan pikkuhiljaa vakavanpuoleiseksi, kun vaakalaudalla on niinkin perustava asia, kuin kunnan terveydenhoitopalvelut. Mielestäni tässä voisi olla paikka niinkin "radikaalille" mielenilmaukselle, kuin mielenosoitukselle. Sillä saisi tuota näkyvyyttä vielä enemmän ja ehkä tiedotusvälineetkin uutisoisivat laajemmin.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

12.05.2012 19:43


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

12.05.2012 19:44


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

12.05.2012 19:45


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

12.05.2012 19:47


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

12.05.2012 19:48


Manipuloijat kuriin

#50 Sananvapautta?

12.05.2012 19:54

Äkkiäpä poistuivat kokeilukommenttini :D Tällainen keskusteluketju, kuten Länskärin vastaava, ovat erittäin vaarallisia, koska tänne voi kirjoittaa samalta koneelta lukemattomilla eri nimimerkeillä ja manipuloida näin ihmisten mielipidettä. Varmaan tämäkin viesti poistuu alle kahden minuutin...Demokratiaa ja sananvapautta? Tuskin.