Yksikin lapsimurha on liikaa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Yksikin lapsimurha on liikaa.

Lättähattuko?

#351 Re: Rajansa kommenteissa...

02.09.2012 19:43

#350: Ei edes filttihattu! - Rajansa kommenteissa...

Siis se oli viesti 328, jota nimmari Tietäjä jalossa ja kauniissa viestissään 346 kommentoi. Että silleen nämä osaavat, sekä sanat että teot!

Otapas selvää ja herää!

#352 Faktaa vai fikiota?

02.09.2012 20:03

#349: lasten puolesta - yksikin lapsiuhri on liikaa

Lasten puolesta kirjoittaa asiaa!

 

Ainahan aikuisia on suojeltu? Ja he suojelevat surullisen usein itseään... Ja vikravalta suojelee kavereita. Ei korrppi korpin silmää noki. Ja koulus suojelevat mainettaan! Ja Pankit suojelevat mainettaan, oikeuteen joutuessaan.

Ja Oikeusgansteri ja Oikeus-aisa-mies suojelevat virkavaltaa, aina kun se vain sopii, taikka ei edes ole näyttöä!Ja KKO suojelee vääriä tuomioita tehneitä tuomareita, vaikka päätös olisi täysi sika...

Ja työnantaja suojelee firmansa mainetta, kun sattuu paha moka, vanhusta rääkätään ja häiriköidään seksuaalisesti, keskellä kirkasta päivää!

Ja poliisi suojelee silmäätekeviä, ja mätkii päähänkin, kun pinna palaa!Kuten vuonna 2000....

Ja työkaverit valehtelevat yksissätuumin, kun pelkäävät työpaikkaansa, ja antavat kiusatun ihmisen jäädä kärsimykseensä! - Oi, emme me mitään nähneet!  Ja poliisi suojelee pankkilaitosta, ja pyörittää muka tutkintaa monessa yksikössä, ettei vain väärennysrikos selviäisi, vanhentuisi syyteoikeus, saisi pitää pankin maksamat rahat...

Ja se pedofilia? Parasta paiskata pakkohoitoon se kiusallinen lääkäri! Piikittää se pehmoiseksi, moinenkin mami, jotta päästään pakoon niitä pedofiileja, ne kun on niin aggressiivisia! Joo, sinne Vanhan Vaasan hospitaliin se lekuri vain! Kyllä se oppii siitä hiljaa olemaan (vaikka toki se on totta, se on lääkärinä nähnyt ne todisteet...)

Mutta poliisin maine, lastensuojelun maine! SE on pakko pitää, muuten kansa hermostuu... Ja se kamala akka? Pistetään se vaikka putkapedille, pelotellaan se hiljaiseksi! Joo, pojat! Se on liiaksi aktiivinen, liian rohkea.  Se pitää ajojahdilla pelotella... joo tehdäänpä se, ja tehtiin vuonna 2007.  Se oli niin kamala, ettei se edes talttunut kahdesta väärästä rikostuomiosta, valeoikeudenkäynnistä! Jonka me pojat saimme yhteistyöllä kasaan!  Kyllä se viranomaisyhteistyö pelaa, kun pitää liian rehelliset kansalaiset saada ruotuun! Kilteiksi. Hiljaisiksi. Suut suppuun, jotta ei virkavallan virheitä mainita...

Yhteistyö on mottomme!  Vahvat kehiin, heikot pellolle.... Maailma on VAIn vahvojen ja suurten...

Joopas, joo... Kyllä me kiiltävät kulissit säilytämme Hinnalla millä hyvänsä. Ei siinä muutaman surkean kansalaisen henkiriepukaan ole edes kulkukissan arvoinen. Maine! Imago. Meriitti!

 

Joo?joo...

Outi

#353 Baby P

02.09.2012 20:07

Tästä tapauksesta tulee mieleen se järkyttävä Baby P:n tapaus Lontoossa viisi vuotta sitten. Siinähän lapsen pahoinpitelyt ja lopulta kuolema olisi myös voitu estää sosiaalityöntekijöiden ja myös lääkärien oikeanlaisella toiminnalla. 1,5 -vuotias lapsi kuoli huonossa kodissa pahoinpitelyn seurauksena vain 2 päivää sen jälkeen kun häntä oli käytetty sairaalassa, jossa lääkäri ei huomannut luunmurtumia mm. selässä. Sosiaalihuolto oli koko lapsen elämän ajan tarkkaillut äitiä ja lasta mutta eivät ottaneet tätä lopullisesti huostaan. Pahoinpitelyt olivat rajuja ja toistuvia. Muistaakseni ainakin paikallisen sosiaalihuollon pomo sai kenkää tai jonkun syytteenkin.

Muistan, kun Baby P:stä uutisoitiin, kuinka ajattelin, että tällainen ei ikinä voisi tapahtua Suomessa. :(
W

#354

02.09.2012 20:32

Henna Wessman. Jos tämä adressi ei Suomen päättäjiltä saa vastakaikua niin asian voi viedä Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen.
rs

#355 Pahoinpitelyt rangaistavaksi

02.09.2012 20:34

#1: - ehotus =)

Ex-mies - lasten siittäjä pahoinpiteli teinilapseni - kutsuin poliisin ja ambulanssin - syyttäjä ei nostanut edes syytettä aluksi - kuitenkin valtakunnaoikeus totesi tämän pahoinpitelijän syylliseksi pahoinpitelyihin, mutta katsoi, että on lapsen etu että tätä aikuista (aikuisella on mielenterveysongelmia - se on lupa tehdä mitä vaan) ei rangaista teosta, johon oli todistettavasti syyllistynyt. Tämä tapahtui 2009 helmikuussa ja lapset ovat edeleen katkeria siitä, että heitä saa pahoinpidellä ja satuttaa kotona ilman, että joutuu vastuuseen! Näin meillä Suomessa - Nummelassa! Lapsia kuolee lisää, jos viranomaisten toiminta on asenteella "olen vain töissä täällä, kahvitaukojen vuoksi"

Vaihtoehto

#356 Oikeus toteutukoon

02.09.2012 20:35

Voisiko ajatella jonkin tehokkaamman tutkimuspyynnön tekemistä esim. viranomaisten toiminnasta - jonkinlaisen ryhmätutkimuspyynnön tms. (ei varmaan ole oikea termi - mutta ehkä ymmärretään mitä tarkoitan. Toisaalta emmehän ole asianosaisia, mutta löytyisikö jotakin...
Kaikki on mahdollista

#357 Jos saadaan 50 000 kasaan

02.09.2012 20:38

Niin sittenhän voidaan jo tehdä kansalaisaloite lakialoitteeksi.
Pysytään asiassa

#358 Re: Tässä viimeisimmät tiedot tekijöistä

02.09.2012 21:00

#86: Sanaton - Tässä viimeisimmät tiedot tekijöistä

Hei

Onko laillista julkaista täällä sellaisten ihmisten nimiä, jotka eivät ole lasta surmanneet? Oletetun surmaajan sukulaiset ja arvailtu naisystävä. Jos naisen nimi on arvattu väärin - tai vaikka olisi oikeinkin - en kadehdi SUomen syyttömiä Laamasia ja Tarkkeja. Palstan pitäjä ohoi!!

Asiaan

#359 Re: luin jostain että...

02.09.2012 21:11

#279: ahdistunut - luin jostain että...

Se on selvitetty se pedofilia. Oli iskenyt kapakasta alaikäisen luullen tätä täysi-ikäiseksi. SIitä tuli se "pedofilia"-tuomio. Tyttö oli ollu vissiin 15 vuotta tms. Ei siis ihan liity tähän tappamiseen. Jälkimmäisestä varmasti tuomionsa ansainnut. Lehdetkin saisi kertoa tarkemmin mistä oikeasti oli aikaismemin kyse. Nyt mies linnaan ja pitkäksi aikaa.

Minä olen tätä mieltä

#360

02.09.2012 21:11

Ne sosiaalitoimen työntekijät, jotka ovat olleet vastuussa tästä tapauksesta, pitäisi erottaa tehtävistään tutkimusten ajaksi.
EICCU

#361

02.09.2012 21:32

Hmmm Tappajan äiti oli sosiaalijohtaja , eikai siksi jäänyt asia kunnolla tutkimatta , kun ns virkaatekevä suvussa... Jos kyse olisi ollut köyhästä yksinhuoltajasta. LAPSI OLISI HUOSTAANOTETTU VÄLITTÖMÄSTI!!!!! JA SYY OLISI SAATTANUT OLLA PELKÄSTÄÄN ESIM LAPSI EI HYMYILE ...
äitix4, oulu

#362 Kuulluksi ja nähdyksi myös lastensuojelussa

02.09.2012 21:35

Yksi tärkeimmistä ja aina ajankohtaisimmista aiheista on lasten oikeus turvalliseen elämään, perusta, josta kestää ponnistaa elämän haasteisiin. Yksikin tuhottu ja väkivallan traumatisoima lapsuus on rikos ihmisyyttä vastaan! Lastensuojelun työtä tekevät takuulla ollessaan vanhempia kuuntelevat omia lapsiaan ja heidän tunteitaan; miksi vieraitten Lasten arvo ja oikeus tulla kuulluksi on vähäisempi, kun oikeutta tulla kuulluksi näin räikeällä tavalla lastensuojelussa vähätellään ja tyhjäksi tehdään?! Tasa-arvoisuus ja oikeudenmukaisuus...turhia sanojako vain?
Taizuliini

#363 !!!

02.09.2012 21:36

Kaikki allekirjoittamaan, saadaan nämä tunarit lastensuojelun penkiltä pois ja uudet välittävät työntekijät tilalle =)
tt

#364

02.09.2012 21:39

Todella räikeää asian painamista villaisella , kun murhaajan äiti eli lapsen mummu sosiaalijohtaja... toisia käsitellään silkkihansikkain... varsinkin sossu käsittelee toisen sossun asioita näköjään sormien välistä !!!!!Poliisitutkinta onko näin käynyt. ns tavalliselta ei virkaatekevien perheeltä ois heti viety lapsi.

Vieras

#365 Yksikin 8-vuotias murhanuhri on liikaa

02.09.2012 21:50

Toivottavasti saavat pitkän tuomion. Eivät varmaan ymmärrä mitä ovat tehneet.
Mies

#366 Yksikin 8-vuotias murhanuhri on liikaa

02.09.2012 22:05

Pitkä tuomio vain.
hannestapani

#367

02.09.2012 22:16

Kaikki rikosväitteet on aina saatettava poliisin esitutkintaan ja toimenpiteisiin on ryhdyttävä, mikäli asiassa on riittävä näyttö. Esitutkinnan ajaksi tarvittaessa lapsi on sijoitettava väliaikaisesti. Jos näyttöä ei ole, on lapsi palautettava. Nyt 2/3 osassa huostaanotoista sosiaalitoimen työntekijät tekevät huostaanottoja valheellisten väitteiden perusteella ja ilman poliisitutkintaa he väittävät toinen toistaan hurjempia rikosväitteitä kunnon perheistä saadakseen lisää uhreja häikäilemättömään lapsikauppaansa.
Hepe

#368 Kiitos

02.09.2012 22:30

Tämä on tärkeä asia - enkä näe esimerkiksi ensi kunnallisvaaleihin yhtään tämän tärkeämpää teemaa. Tämä, jos joku on asia, johon on voitava vaikuttaa.

 

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

02.09.2012 22:48


Itsekkin Äiti

#370 :'(

02.09.2012 22:49

Mun mielest täs on ikävint se et tarvittiin viattoman tytön kuolema ennen kun joku "isompi taho" tajuaa et myös tässäkin maassa on vikaa... Lapsia on meinaan pahoinpidelty ennenkin, joskus aikoinaan jopa laillisesti, kun laki muuttui niin en usko että lasten fyysinen kuritus olis loppunut, siitä vaan tehty "seinien sisällä pysyvää".. Ja jotenkin myös en usko että tuon adressin kirjottaminen muuttaa yhtään mitään, valitettavasti... Itse en hyväksy lasten fyysistä kuritusta enkä todellakaan ymmärrä tollast älytöntä hakkaamista /pieksimistä edes aikuisia kohtaan, saatikka sitten puolustuskyvytöntä lasta kohtaan.. Täs ei taida auttaa muu kun se et nämä ministerit ym isot tyypit tulis alas maanpinnal kattoo elämää meidän tavisten joukkoon. Ja jonkun näköst rajaa tähän kaikkeen, esim adoption suhteen järkyt syynit ja tutkimukset mut kuka tahansa pölö saa siittää ja synnyttää.. :'(
Keni

#371

02.09.2012 23:16

Breidvikin tyypinen tuomio näille kahdelle ja sossulle ankarin mahdollinen. Päättäjille 5 ja byrokraateille kenkää sekä eläke pois.
Nyt pitää tuomita kovaa.
vvv

#372 Re: Re: Toivon

02.09.2012 23:38

#6: no justice - Re: Toivon

nojoo, tosin kyllä ne muut vangit antaa vähän oppia varsinkin raiskaajille ja lapsentappajille/hakkaajille. tosi on, tunnen monta tyyppiä jotka on omakätisesti ojentanu tollasia linnassa.

itsekkinäiti

#373 Re: :'(

02.09.2012 23:47

#370: Itsekkin Äiti - :'(

täysin samaa mieltä. miksi aina pitää sattua ennenkuin mietitään?!

lasten kanssa tulee vallan hyvin toimeen ilman fyysistä kuritusta, enkä fyysistä kuritusta kannata. toivon vain että tämä tapaus ei nyt sitten tuo mukanaan myös sitä että ammutaan yli kuritus asioissa täysin. sillä nyky laki on jo täysin älytön ja meistä jokainen on vain ihminen. meillä jokaisella on omat väsyneet päivät ja lapsilla uhmat sekä rajojen kokeilut, tilanteet myöskin vaihtelee kuten meidän ihmisten luonteet. pelkäänkin että jutut oikeudessa ja poliisilla tulee lisääntymään rutkasti, aiheelliset mutta myös turhat. kiusana ja turhat ilmoitukset tuhoaa perhettä ja rasittaa niin lapsia kuin aikuisia valtavasti. itse kannatan koko lain ja sääntöjen ja suositusten uudelleen tarkastamista. sillä nyt kaikki tapahtuu piilossa ja se henkinen väkivalta on yhtä pahaa kuin fyysinen. avoimempi lasten kasvatus kulttuuri voisi osittain myös helpottaa asiattomien tapausten esille tuloa.

toinen asia mikä itselläni on tullut etteen on joka puolella esiin tuleva väkivalta. tv, lehdet, pelit, uutiset, tietokoneet ovat pullollaa aseita, rikos sarjoja, murhien selvittelyä. me ihmiset ihannoidaan väkivaltaa ei todellisissa asioissa, miksi? itse kieltäysyn katsomasta mitään väkivaltaa viittaavaa, sillä en halua väkivaltaa omaan elämääni. haluan olla esimerkkinä omille lapsilleni, sillä olen huomannut että jos he kavereiden kanssa katsoo tai pelaa mitään väkivaltaan tai aseisiin liittyvää (ilman lupaa) muuttuu käytös todella rajusti, välinpitämättömäksi. nämä kaikki sarjat, pelit, elokuvat pyörivät alitajunnassamme. jos ihminen ei ole täysin terve ja tykkää viellä seurata esim. väkivaltaisia elokuvia, on hyvin helposti lopputulos tässä ja sairas ihminen ei näe edes väärää toiminnassaan. siksi suosittelen että jokainen kantaa kortensa kekoon ja miettii miten itse voi lähteä muuttamaan tätä maailmaa parempaan päin. sen siaan että ollaan heti soittamassa lastensuojeluun, kerätään se rohkeus ja nostetaan se kissa heti pöydälle aikuisten ja lasten kanssa. tarvittaessa autetaan avun tarvitsiaa ja neuvotaan ja selitetään, sillä usein päästään jo hyvään tulokseen. jos ei se auta, käännytään viranomaisten puoleen. jos oikeasti näkee todella selkeän ja pahan tilanteen, ei pidä miettiä kahta kertaa puutuuko asiaan vai ei.

mutta tässä tapauksessa on käynyt kaikki mahdollinen mitä vain voi. kiusaaja naapurit äidillä, väsynyt äiti, epä pätevät viran omaiset, hutiloidut päätökset, liian pitkä odottelu, ei ole kuunneltu ja otettu tosissaa, piittaamattomuus, narsismia, manipulointia, sairaat ihmiset, jne. inhottavaa sanoa, mutta ainakin jotain hyötyäkin on tullut pienen ihanan tytön kuolemasta, ihmiset ovat alkaneet puhua ja oikeasti miettiä asioita. se on kuitenkin ensinmäinen askel kohti parempaa.

mutta silti mielestäni asiat pitää selvittää ja syylliset vastuuseen. äidin naapurit perättömistä/asiattomista ilmoituksista, lastensuojelu ja muut viranomaiset virka virheistä, koulu piittaamattomuudesta. sen jälkeen kunnon pohdinta miten lapsia suojellaan ja mikä on oikeasti hyvä keino saada asiat toimimaan. mitkä on todelliset seuraukset ja kuinka erotetaan pahat asiat ihmisistä perheitä stressaamatta. mihin vedetään rajat!

mistä tuollaisia sikiää

#374 Pahat äitipuolet ja onhan pahoja isäpuoliakin (tapaus Baby P)

03.09.2012 00:34

Mutta tämä toinen tytön pahoinpitely (oli Iltasanomissa) josta joku laittoi tänne: tekijä on myös äitipuoli eikä äiti kuten lehdissä oli. Tässä linkissä ketjun alempana kertoo oma äiti:
http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=20&t=13184&start=15

 

ja tekijätkin oli joku osannut kertoa vauva-lehdessä.. kuvakin oli sama Facessa kuin Iltasanomissa peitettynä: Antti Berglund, vaimonsa Mimosa J-E Merilumi Berglundin kanssa. Facebookkiin vain katsomaan millainen ihminen vetää lapseltaan väkisin 2 hammasta ja pahoinpitelee, syöttää ulostetta..


Epäuskoinen

#375 My god...

03.09.2012 05:24

Me ollaan antamassa poliisille kenkää säästääkseen rahaa, lapsia tapetaan omissa kodeissa, ja kuin moni uskoo pystyvän vaikuttavan tähän? Realy?