Käsiaseet kiellettävä siviileiltä (ml. kaikki muut ampuma-aseet, jotka eivät ole metsästysaseita)

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

02.06.2012 00:15


Metsänpeikko.Savosta

#28 SUOMALAISILLE AMPUMA-ASE ON KANSALAISVELVOLLISUUS--ei voi eikä saa kieltää..

20.05.2016 16:48

**kaikki vellihousut ovat kieltämässä aseita..jos Suomalaisilla ei olisi ollut aseita v. -39-45 niin nämä vastustavat vellihousut olisi suolakaivoksia louhimassa ..miettikääs tätä. Ampuma-ase kuuluu suomalaiselle miehelle (-ja miksei naisillekin!!)

kuin tatti kankaalle..kyllä jämpti on niin !! Kyllä tietenkin tarvitaan nykyisenlaisia soveltuvuus ym. testejä.

Hyvä näin. Ja mielellään käsittelykoe ja ohjeistettu opastus ammattilaisten ohjauksessa. 

Asemäärät yhtä ihmistä kohden tosin joskus liian suuria. MItä vanha pappa tarvii kahta kýmmentä asetta, jos ei jaksa käydä metsällä edes yhden kanssa. ;Mielestäni riittä Max kaksi haulikkoa, kaksi kivääriä ja esim pienoiskivääri. Käsiaseet vain jos kuuluu ampumaseuraan ja käy siellä myös treenaamassa. Ampumaseurat -ja kerhot tosin rahastaa turhasta, ja silloin tulee näitä hiekkakuopalla  harjoittelijoita..mutta jos ei aiheuta vaaraa muille, niin menköön .

 

en allekirjoita

#29 Re: lukekaa adressin teksti(kin)

23.02.2018 08:04

#3: Aleksi Vienonen - lukekaa adressin teksti(kin) 

"Luulen, että tätä asiaa vastustavat kiihkeimmin lähinnä ne, joilla on oma aset ja jotka ovat rakastuneet omaan aseeseensa ja sen tuomaan (vääärään) vallantunteeseen"

Metsästäjilläkö tätä ei sitten lainkaan esiinny? Ei tullut mieleen että metsästäjistäkin suuri osa harrastaaa rata-ammuntaa? Et pysty heitä nuoleskelemaan aloitteesi taakse lupaamalla jättää heidät rauhaan. Tottakai tätä vastustaa ne joilla on aseita, hehän ovat ne tarpeeseen hankkineet eivätkä halua niitä hävittää siksi että sinulla on siitä hiekkaa pim*****.