Säilytetään Haaviston luistelukenttä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Säilytetään Haaviston luistelukenttä.


Vieras

#1

07.05.2013 19:42

Tämä adressi on hyvällä asialla ja toivottavasti samalla herättää keskustelua muidenkin kenttien kohtalosta.

Vieras

#2

10.05.2013 07:01

Pilvenpiirtäjiä rakennetaan puutarha kaupunkiin ja lasten ja nuorten harrastuksista ja vapaa-ajanpaikoista tingitään. Sivunen ulos.

Vieras

#3

13.05.2013 16:50

Kuinkakohan paljon kaupunki maksaa tulospalkkioita työntekijöilleen todellisesta tuloksesta riippumatta, mutta ei ole varaa antaa 600 euroa lasten liikunnan hyväksi.
vieras

#4

15.05.2013 05:53

Yli 10 vuotta Haaviston kentän vieressä viime syksyyn saakka asuneenä näin, että kentällä oli talvisinkin todella paljon käyttäjiä, päiväkotilapsia, muita lapsia vanhempansa kanssa , nuoria keskenään jne. Vain tosi huonolla säällä siellä ei päivän mittaan ketään näkynyt.


Vieras

#5

15.05.2013 07:25

kaupungin todellinen säästö on ei mitään, koska kulut(henkilöstö) pysyy samana muuta kulua ei ole kuin miehet ovat tässä työkohteessa! vettä kyllä keijärvessä riittää.....

Vieras

#6

15.05.2013 10:58

Täytynee kaupunkia jeesata ~2.60€:lla per adressin allekirjoittanut (226 henkilöä @15.5.2013) hlö jos rahaa ei ala herumaan. S-marketin aulaan säästöpossu ja kolikkoa ineen. Possun vois viedä sitten Sivuselle. Alkaiskohan kenttä jäätyä?
33 v ulkoilua Haavistolla

#7 Kasvatus ja terveysliikunta

15.05.2013 18:27

Mikään ei lämmitä niin kuin näkee nuoret perheet ja lapset talvisissa harrastuksissa. Tässä ollaan ihan väärällä säästölinjalla pitkällä tähtäimellä.
Perheenisä Haavistosta

#8 Haaviston kenttä pitää säilyttää

15.05.2013 19:20

Kenttä pitää ehdottomasti säilyttää. Lapsemme ovat opetelleet siellä luistelemaan ja kun taito on hankittu, he ovat käyneet siellä luistelemassa omatoimisesti kaveriporukalla. Nuorimmainen on käynyt siellä myös päiväkodista. Haluan, että tämä mahdollisuus säilytetään niin meidän kuin muidenkin lähialueen lapsilla. Olen valmis vaikka maksamaan kenttäveroa, jotta kenttä säilyy. On surullista, että kaupunki, jonka strategia on "Ylöjärvi 2020 - hyvässä kunnossa" murentaa tulevaisuuttaan viemällä lasten liikuntamahdollisuuksia.

Olen käynyt myös hiihtämässä talvisin Haavistossa ja aina olen autoni saanut parkkipaikalle, joten hiihtäjien parkkipaikat eivät ole perusteltu syy lasten luistelukentän lahtaamiseen. Jos tekee tiukkaa, niin hiihtäjät voivat viedä iltaisin autonsa tien toiselle puolen päiväkodin pihaan. Kyllä hiihtäjä voi kantaa suksia 30 metriä eikä tarvi päästä suoraan auton ratista ladulle.
Isä Haaviston kulmilta

#9 Saadaan se talkoillakin jäätymään :)

17.05.2013 07:25

Kyllä kai siihen jää saadaan, jos tilanne kireäksi menee? Kai me jollain säiliöautolla voidaan hankkia siihen sen verran vettä, että lapset ja vähän vanhemmatkin saadaan siihen luistelemaan?
Ei siihen loppujen lopuksi montaa kertaa vettä tarvitse, loput on lähinnä lumen kolaamista. :)

Vieras

#10

17.05.2013 14:33

onko aikuisten hiitäjien tarpeet niin paljon tärkeemmät kuin lasten ja .on aika ironista että parkkipaikka on tärkeämpi kuin pakjon käytössä oleva lasten luistelukenttä

Anonyymi

#11

17.05.2013 19:50

Hieno homma!

Vieras

#12

18.05.2013 05:03

J. Tanhuanpää totesi paikallislehdessä sen mikä pitää paikkansa.Konekeskuksen kk- ja vuosivuokrat eivätkä työntekijöiden palkat muutu, oli sitten koneet käytössä tai ei. K. Ruususen kirjoitus oli myös täyttä asiaa. Laitetaan paikantimet joka koneeseen, ukkoon ja akkaan, ettei vaan hurua ajele. Metsureiden kohdalla ymmärtää, ei muiden. Ja kuinkas paljon sen uuden budjettipäällikkön palkka tulee oikeesti olemaan..? Ei varmaankaan 3600€ vuodessa. Valtuustolle töitä ja Sivuselle peili!
Äiti Rotikolta

#13 Lyhytnäköinen päätös

18.05.2013 10:45

Kovasti odotimme suunnitellun lähiliikuntapuiston tuloa Elovainiolle, mutta hanke on ilmeisesti haudattu hiljaisuudessa ja sen sijaan, että parannettaisiin liikuntamahdollisuuksia, niitä pyritään koko ajan huonontamaan. Montakohan vuotta noita kenttiä olisi ylläpidetty lähiliikuntapuiston suunnittelukustannuksilla ? Saa nähdä, kuinka kauan Haaviston pururata säilyy. Kaupunki tekee päätöksiä kovin lyhytnäköisesti, kaikki tahot lienevät yhtä mieltä siitä, että pitkässä juoksussa liikuntaan panostetut rahat maksavat itsensä moninkertaisesti. Ja kun kyseessä on näin pieni investointi, joka vaikuttaa niin moneen ihmiseen, ei tätä päätöstä voi ymmärtää. Itse käyn Haavistolla hiihtämässä, lapset luistelemassa, enkä muista kentän olleen koskaan tyhjillään, vaikka valaistuskin on iltamyöhään melko niukka. Puutarhakaupunki-nimitys on tänä päivänä melkoinen vitsi, 15 vuotta sitten paikkakunnalle muuttaessamme se olisi ollut hyvä nimitys. Ensi vuonna 700 Yhtenäiskoulun oppilasta on ilman liikuntasalia, syksyn liikuntatunnit vesi- ja räntäsateesa, keskitalven paukkupakkasissa tuskin myöskään houkuttelevat lapsia ja nuoria liikuntaharrastukseen. Tällekään kaupunki ei näytä voivan mitään, lukion ja liikuntakeskuksen saleissa varmaan olisi päivisin tilaa, mutta homma näyttää tyssäävän kustannuksiin. Tyhmyyksissäni kuvittelin koulun saavan lukion salin käyttöön ilmaiseksi silloin kun se on tyhjillään.

Vieras

#14

19.05.2013 08:07

Ainoa kenttä Haaviston ja Hietasmäen alueella,
jossa pienet lapset voi harjoitella luistelua.Kävelen päivittäin kentän ohi ja ikinä siinä ei ole hiitoladulle meinijöiden autoja niin
paljon, että kyseisestä kentästä pitäisi tehdä autojen parkkipaikka.

Vieras

#15

20.05.2013 12:31

Mielestäni olisi ehdottoman tärkeää säilyttää Lähdevainiontien luistelukenttä, nimenomaan pieniä lapsia ajatellen. Itselläni on kaksi pientä lasta, jotka tulisivat lähitulevaisuudessa hyödyntämään k.o. kenttää pyöräilyn ja luistelun opetteluun, koska asumme lähellä sitä. Olen surullinen jos tämä ei olekaan mahdollista. Viime talvena seurasin päivittäin kenttää ja aina oli lapsia luistelemassa vanhempien kanssa, käyttöä ja tarvetta ainakin kentälle siis on!! Luistelin myös itse. Pienille lapsille ja myös nuorille täytyy olla rauhallinen ja pelkästä jääkiekon pelaamisesta vapaa kenttä käytössä!
Isovanhemmat Viljakkalasta

#16 "Lapsiystävällinen puutarhakaupunki!"

21.05.2013 05:30

Meidän kaksi pientä lastenlastamme asuvat Haavistolla Lähdevainion kentän lähellä. Olemme jo etukäteen iloinneet heidänkin mahdollisuudestaan päästä opettelemaan ja kokemaan luistelun ilo kyseisellä kentällä. Nyt tämä liikunnan ilo ja riemu ollaan niin heiltä kuin muiltakin lähiseudun lapsilta ja nuorilta viemässä pois. Tässä ei todellakaan näy Ylöjärven pyrkimys mainostaa itseään vetovoimaisena lapsiystävällisenä puutarhakaupunkina...
Adressin ylläpitäjä

#17 Adressi avoinna vielä 26.5. asti

21.05.2013 08:35

Pidämme adressin avoinna su 26.5 asti. Seuraavalla viikolla luovutamme adressin tekniselle lautakunnalle sekä Sivuselle.

Vieras

#18

24.05.2013 06:17

Haaviston alueen lapset tarvitsevat luistelukentän. Alueelle rakennetaan koko ajan lisää uusia taloja, joten lapsille pitää olla talvellakin mielekästä tekemistä.
"Metsän poika"

#19 Hyvät kaupunginvaltuutetut, teknisen lautakunnan jäsenet.

25.05.2013 07:21

Käydyistä kunnallisvaaleista on vierähtänyt aikaa jo jonkin verran ja muisti on saattanut siitä ajasta valituiksi tulleilta jo kovasti heikentyä. Käydyissä vaalikampanjoissa jokainen ehdokas (olen siitä aivan varma) puolueesta riippumatta toi vahvasti esille mahdollisena päättäjänä toimia päätöksissään lasten ja nuorten hyväksi. Tässä olisi nyt asia, jossa annetut lupaukset voisi muuttaa hyväksi teoksi säilyttämällä Haaviston ja muut luistelukentät lasten ja nuorten käytössä. Se on heidän kehitykselleen eduksi. Ja muuten: Tosi päättäjä, mies tai nainen, muodostaa käsityksensä asiasta aina itse tykönään. Ja, jos nyt on niin, että kuitenkin vielä sinne hiihtoretkelle mennessä haluaisi joitain automerkkejä tunnustella, voisi pyöräyttää Elon tai S-marketin parkkipaikan ohi. Se hiihtohomma kumminkin on kotoisin vähän Kitusen ajoilta.
Kysyvä

#20 Miettikääpä arvoisat päättäjät toisenkin kerran!

26.05.2013 12:10

Ylöjärven kaupunki on ilmoittanut haluavansa asukkaidensa voivan hyvin. Eikö tuo mainittu kommentti koskekaan lapsia, nuoria ja heidän vanhempiaan? Onko päättäjistä parempi, että lapset terveellisen liikunnan sijaan istuvat sisällä pelaamassa tietokonepelejä? Ilmeisesti aiotun päätöksen takana olevat ovat tätä mieltä aikoessaan haudata unholaan Haaviston luistelukentän ylläpidon. Onkohan kenenkään mieleen tullut mm. terveysmenojen kasvaminen asukkaiden liikuntamahdollisuuksien vähenemisen myötä? Menevätkö autoilijoiden tarpeet todella kaupungin asukkaiden hyvinvoinnin edelle? Kysyn vain.