Kuolemantuomio suomeen!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kuolemantuomio suomeen!.

...............

#76 Re: Re: Kuolemantuomio Suomeen!

19.04.2012 22:12

#75: - Re: Kuolemantuomio Suomeen! 

 

Säästöistä on turha puhua kuolematuomioiden kanssa, jos verrataan Yhdysvaltoihin, 1977 lähtien n. 1200 kuolemantuomiota täytääntönpantu, tällä hetkellä n. 3200 odottamassa jonossa, joten ei kai kukaan usko että se jono lyhenee. Jos täällä edes olisi lain suomin oikeuksin mahdollisuus kuolemantuomioon pitäisi tarkkaan miettiä miten sen saisi ja IMO se pitäisi olla tapauskohtainen, silloin meille ei tulisi jonoja mitkä periaatteessa lisää kustannuksia. Montaa tapausta en kyllä täältä löydä missä on 100% varma syyllisyys sekä teko niin raaka terveenä tehtynä että kuolemantuomio olisi okeutettua, pelkkä tunnustus sitä ei ole kuten Thomas Quickin tapuksesta on opittu.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

20.04.2012 01:04



Vieras

#78

22.07.2012 21:52

v...u tän massamurhaamisen ja yleensäkin toisen hengen riistämisen on loputtava, en enää keksi muuta tuomiota ratkaisuksi kun kylmästi kuolemantuomio, tollasilla hulluilla ei oo oikeutta elää ja päästä vähällä, v...u mä ainakin tapan omin käsin sen joka mun läheisewn hengen vie, se on varma ottaisin sen elämästehtäväx mut toiv.ei koskaan tarvi sellaseen ryhtyy!!!!!!

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.07.2012 23:15


näin on

#80 näin on

27.08.2012 00:33

#2: Lauri breeze -

SILMÄ PRKL SILMÄSTÄ!

kaikkein mieluiten julkinen kidutuskuolemantuomio.

dhhf

#81 Re:

27.08.2012 00:37

#10: olli somero -

haluan vain kuulla että miten se sitä rikollisuutta lisää? ja minusta kuolemantuomio on hyvä silloin kun asia on todistettavissa tai henkilö on psykoosissa tai älyllisesti kehitysvammainen ja erityisesti jos henkilö on ulkomaalaistaustainen jotta maahanmuutto vähenisi.

Nirri pois

#82 Re: Joo

11.07.2013 19:30

#8: turve mulkku - Joo

Kyllä. Maailmassa on jo muutenkin liikaa ihmisiä. Joka ei ymmärrä olla kunnolla niin poistetaan muonavahvuudesta. Ja kuohitaan sen vanhemmat myös kun eivät osaa kasvattaa, tai kantavat jotain ihme geeniä.


Vieras

#83 Kuolemanraingaistus

12.07.2013 02:15

on ihmiskunnan vanhin, yleisin, ja siten myös toimivin tapa käsitellä yhteiskunnan epäkelpoja.
Rikollisuus ei sillä vähene, mutta ainakin varmistetaan että siihen tuomitut limanuljaskat enää pilaa muitten mahdollisuutta hyvään elämään.

Raiskaus kuuluu tähän laariin.
EI ARMOA!

Suosittelen pronssi-härkää mutta menköön nyt tällä kertaa pelkällä nirrin ottamisella kun joku kuitenkin rupeaa vikisemään "inhimillisyydestä"...

Vepa

#84 Ei ei.

28.07.2013 20:14

Sittenhän ne vasta helpolla pääsee, jos hengestään pääsee. Vankila on inhimillisempi ratkaisu ja rikolliset maksavat siellä teoistaan. Kuolemantuomio on aika brutaali ratkaisu...
Mietitääsvähän

#85 Kuolemantuomio on oikeudenmukaisempi

29.12.2014 15:58

Sanotaanko näin, että toivoisin, että Suomen vankeustuomiot kasvatettaisiin n. 3-4 kertaisiksi. Nykyiset tuomiot(taposta istutaan 3-5 vuotta ja ehdollinen päälle) ja lukemattomat muut(raiskauksesta 1,5v ja istutaan ties kuinka vähän) ovat niin epäoikeudenmukaisia, että kuolemantuomio on selkeästi lähempänä omaa oikeustajuani. Kuitenkin lähimpänä oikeustajuani olisi, että murhamiehet eivät vapautuisi koskaan. Eri asia tietenkin lieventävät asianhaarat, mutta niissäkin tapauksissa toisen henki on lähtenyt, eikä se toinen ihminen saa koskaan uutta mahdollisuutta. Oikeudenmukaista näissäkin rikoksissa olisi vähintään 10 vuoden tuomiot tms. paha tarkkaa vuosimäärää sanoa, mutta Suomen tuomiot ovat naurettavat ja suorastaan hävettää Suomen oikeusjärjestelmä.

 

Suoranaisesti en ole kuolemantuomion kannattaja, vaikka tämän addressin allekirjoitinkin.. toisaalta en ole vahvasti vastaankaan. Allekirjoitin addressin, koska kuolemantuomio on selkeästi oikeudenmukaisempi, kuin Suomen tuomiot. Hieman perustelua vielä näille väitteilleni/mielipiteilleni:

Kuolemantuomiota/pitkiä vankeustuomioita vastaan käytetään jatkuvasti argumentteja "Silmä silmästä hammas hampaasta", eli että kyse olisi kostosta ja ettei kosto todellisuudessa muuta kuin ruoki vihaa. Osittain on varmasti myös kyse kostosta, mutta kostoelementti on kaikista pienin aspekti. Tärkeimmät asiat ovat rikollisen eristäminen yhteiskunnasta ja tätäkin tärkeämpi, OIKEUDENMUKAISUUS. Ilman rangaistuksia vallitsisi käytännössä anarkia; se joka ihmisen perushyvyyteen luottaa ei valitettavasti tiedä historiasta ja yhteiskuntatieteistä yhtään mitään. Ihmisten, joiden lähipiiriin vakavat rikokset eivät iske, on helppo leikkiä jeesuksia. Kuitenkin, kun se paha iskee juuri sinun lähellesi, haluat oikeudenmukaisen tuomion rikoksen tekijälle(jos tämä saadaan kiinni). Vaikkakin mukana on kostonhalu, mutta jos tuomio on täysin epäoikeudenmukainen jää todennäköisesti nimenomaan kostonhalu jopa suuremmaksi. Tällöin omankädenoikeus tulee helposti mieleen täysin keskivertokansalaisellekin(lähde: lukemattomat ihmiset, jotka ovat kokemuksistaan puhuneet). Voi olla, että kuolemantuomio menee jo koston puolelle, mutta Suomen vankeustuomiot ovat niin lyhyitä, että uhreille tulee olo, ettei oikeus toteudu Suomessa. Tämä on huono piirre hyvinvointivaltiossa ja johtaa varmasti monissa tapauksissa omankädenoikeuden harjoittamiseen, mistä ei tosin mediassa kerrota monestikaan niin paljon, kuin todellisuus on.

 

Toinen argumentti: monet jeesustelijat yrittävät keskittyä puhtaasti rikollisten kuntoutukseen yhteiskuntakelpoisiksi. Valitettavasti tässä unohtuu rankaisupuoli kokonaan, mikä on aivan yhtä tärkeä(eikä siis kosto!). Rankaisupuoli on tärkeä uhrien ja rikoksen takia, ei rikollisen takia. Rikolliselle varmasti olisi parempi, jos voisi käydä puhtaasti kuntouttavassa terapiassa. Mielestäni kylmäverisimmissä rikoksissa kuntoutusaspekti pitäisi jäädä pieneksi ja rangaistusaspekti suureksi. Tietenkin tässä pitää olla arvioimassa jokaista rikosta ammattitaitoinen(toivottavasti!) oikeustuomioistuin. Rangaistus ei ole yhtä kuin kosto. Kostossa toistetaan rikos ja monesti suurempana kuin alkuperäinen rikos. Rangaistuksessa rikollinen eristetään yhteiskunnasta ja vapaus riistetään, jotta ihmiset kokisivat jonkinlaista oikeudenmukaisuuden toteutumista. Mikäli ihmiset kokevat, ettei oikeus toteudu,  he alkavat ottaa oikeuden omiin käsiinsä ja tämä johtaa siihen kostamiseen. Kosto olisi tosiaan SILMÄ SILMÄSTÄ JA HAMMAS HAMPAASTA konkreettisesti!! Tai esim. "Raiskasit minun tyttären, raiskaan sinun tyttäresi tai kaikki läheisesti. Tai vaikka sinut 10 tuumaisella dildolla."

 

Yhteiskunnan trendit määrittelevät lähes täysin ihmismassojen moraaliset näkemykset. Oli kyse homoavioliitoista tai kuolemantuomioista. Tämä todistaa sen saman asian, mikä on aina aiheuttanut kaiken kauheimman maailmassa: ihmiset ovat aivopestävissä eivätkä ajattele omilla aivoillaan. Onneksi sentään joku, nimittäin alaikäisten seksuaalinen hyväksikäyttö on nostanut riittävästi ihmisiä tätä järjetöntä lainsäädäntöä vastaan. Miettikääs vielä ihmiset: onko nämä naurettavat tuomiot todella tarkoitus olla oikeudenmukaisia vai kenties SÄÄSTÄÄ yhteiskunnan rahoja? 

 

Ps. olen homoavioiliittojen kannattaja.. mutta olisin ollut sillonkin, kun ihmiset olivat 90% sitä vastaan.


Vieras

#86

22.06.2015 17:36

Kelvottomille pelotteeksi; silmä silmästä, hammas hampaasta
Eläkeläispoliisi

#87 Re: ei ikinä

31.10.2015 22:23

#4: Jeremias Halonen - ei ikinä 

 Niin muutan minäkin maasta,jos tällainen kosto periaatteella toimiva kuoleman rangaistus otettaisiin Suomessa käyttöön.Kannatan sen sijaan rangaistusajan pidentämistä vakavissa rikoksissa,kuten murhassa.

Ei se pahasta olis

#88 Vähennetään rikollisia ja säästetään kuluissa

08.02.2016 20:01

Oikein oiva ajatus! Kannatan! Pedofiileille, laittomasti maahantulleille rikollisille, joukko murhaajille ja jos ei raiskareille kastraatiota suoda niin vois se kuolemantuomiokin olla hyvä juttu. Mitä me niitä vankilassa elättämään? -_- Tietysti pitäis sit olla tarvittava määrä todisteita tai todistajia jottei ny syyttömät kärsi.  Ja asiaan liittymättä vankiloistakin pitäis karsia mukavuudet pois jottei kukaan sinne ehdoin tahdoin ainakaan haluaisi.


Vieras

#89

09.02.2016 12:50

Sopii mulle, siis kovimmista rikoksista kuten harkitusta murhasta tai maanpetoksesta, ehkä myös jos rikos on erityisen törkeä, esim jos ajaa punasia päin suojatiellä olevan koululaisen hengiltä eikä edes hidasta, mutta todisteiden pitää olla vedenpitävät ja kristallinkirkaat, ettei tarvitse jälkeenpäin selvitellä.

Minä

#90 Re:

25.02.2016 17:22

#1: Kalle Laukkanen -  

 Ei ole olemassa oikeutta vain kosto

Viisas

#91 Re:

11.04.2016 13:25

#89: -  

 Mikä tekee maanpetoksesta pahan, valtiot ovat muutenkin ihmisten keksimiä toisilleen vihamielisiä kokonaisuuksia, jotka aiheuttavat sodat joissa siis tappaminen yhtäkkiä onkin sallittua.