Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Rikottu ruukku

/ #6619 Jumala on sitä mieltä mitä Hänen kaikille hyväksi sanasakin, ...

05.04.2013 16:32

Raamatun UT mukaisuus on.

Eli kaikki Raamatun UT opetsuten ja ohjeiden vastaisesti elävät ovat väärssä, ja kaikki sen Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaisesti käytännössä elävät ja toimivat / vaikuttavat osoittatuvat olevansa oikeassa. Se mitä kukin sanoo olevansa, ei vielä sitä tarkoita, että eläisi ja toimisi sanojensa ja uskonsa edellyttämällä tavalla, sen käytännössä sanoillaan ja teoilaan oikeaksi osoittavasti / todistavasti.

Miksiköhän se euroopan ja koko maailman talous tilanne on mennyt ,tai tehty niin HUONOKSI, ja paljon pahaksi / kärmyksiksi, ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi seuraamuksia tuottavaksi, valtavan ristiriitaisesti ja sekasortoisesti / eritavoin sotivasti toimivaksi? Kuka / mikä sitä on vaatinut tai halunnut ja miksi?

Jossa siis elettäisiin, kuuluu elää ja toimia, sen kaikille hyväksi olevan mahdollistavien ja takaavien ehtojen, Raamatun UT, Totuuteen perustuvien ja mukaisten opetusten ja ohjeiden mukaisesti. Ja siinä kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaaksi mahdolliseksi tarkoituksella ja tavoitteella. Keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpidossa…

Eli Totuudessa / kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisuuden mukaisessa, = Raamatun UT mukaisuudessa Kristillisyydessä YKSI mielisesti, YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi. Sitä kaikille hyväksi, ”maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi” riittävää, vasta oikeasti Krist. kaikessa täydellisyyteen (kaiken oikean ja hyväksi olevan täyttymykseen) pyrkivää ja vievää, Jumalan valtakuntayhteys vaihtoehtoa rakentavasti.

Lempeästi / vahvasti opettaen.