Lempäälän Rauhanyhdistyksen tutkintaa jatkettava

anon

/ #132 Re:

13.04.2013 07:43

#129: petros koi -

Petros koi puhuu sellaista läpiä päähänsä, että ei mitään rajaa.

Kuulusteltavien määrä ei poliisinkaan mukaan ole ollut mitään "tuhansia". Herää nyt, eihän Lempäälässä ole edes tuhansia lestadiolaisia, ja kuulusteltavien ulkopaikkakuntalaisten määrä lienee korkeintaan 1-5.

Poliisin mukaan näyttöä olisi mahdollisesti saatavilla, mutta kuulusteltavia olisi muutamia kymmeniä, ja tutkintaan menisi aikaa, taisi olla 150 tuntia. Työviikoiksi muutettuna se on noin 4, vähän alle, eli jonkin verran vajaa kuukausi. Siis kuukausi, ei "vuosia".

Lempäälän asiat ovat olleet pois tolaltaan jo useita vuosia, joten siihen nähden vajaan yhden kuukauden poliisitutkinta ei tosiaan ole mitenkään paljon.

 

Syyttäjä ei tosiaan ole tehnyt syyttämättäjättämispäätöstä, kuten tehdään silloin kun todetaan, että tapaus on perätön tai ei ole syytä epäillä rikosta. Tutkinta on vain keskeytetty kustannussyistä.

 

Kuka levittelee tällaisia valheellisia tietoja, josta "petros koi":kin on saanut osansa? Arvaan kyllä että ne, joita tutkinta koskisi. En ymmärrä kuinka jotain täysin ulkopuolista voisi kiinnostaa tällaisten urbaanilegendojen synnyttäminen.