AD/HD-aikusten puolesta

Päivi Tasala

/ #19 Kriisipalaverin antia

23.02.2011 10:57



Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!



Ja terveisiä eilisestä palaverista. Osallistujia tuli paikalle harmittavan vähän, mutta asiaa oli kyllä senkin edestä. Eteenpäin mennään seuraavilla toimintamalleilla:



- Aina kun haet apteekista lääkkeitä, tee KELA:lle hakemus korvauksesta ja jos/kun kielteinen päätös tulee, valita vielä siitäkin.



- Pidä asiaa esillä. Nyt jos koskaan siihen on hyvä aika lähestyvien eduskuntavaalien takia - poliitikoillakin on aikaa ja halua kuunnella mahdollisia äänestäjiään.



- Seuraavaan tehtävään haastan Teidät kaikki mukaan.

KIRJOITA ajatuksiasi ADHD:sta ja lääkityksestä sekä siitä, mihin kaikkeen KELA:N päätös ja lääkityksen loppuminen kohdallasi vaikuttaisi. Pari sanaakin riittää eikä kirjoitusasulla ole väliä, pääasia että saisin esimerkkejä siitä, kuinka vakavasta asiasta oikeasti on kysymys.

Kokoan kirjoituksista kannanottoa sosiaali- ja terveysministeriöön, joten pyytäisin tarttumaan asiaan pikimmiten - sovin Eeva Kuuskosken kanssa että lähetän kirjelmän vielä tällä viikolla.



- Seuraavan tapaamisen ajankohtaa ei vielä päätetty, mutta tarkoitus olisi tavata noin kuukauden päästä ja katsoa missä mennään.

adhd.aikuiset.2011@gmail.com
myös mun inboxiin fb:ssä voi tarinoita lähettää.
voivat olla anonyymejä, mutta ikä/sukupuoli olisi hyvä merkitä.