Turkistarhaus kiellettävä!

Alopex lagopus
Vieras

/ #331 Tyhmä, tyhmempi, turkistarhaaja..?

04.03.2011 09:14

Heh heh, olette te aika velikultia! ;) Olette turkistarhaajat ja / tai turkisbisneksen puoltajat muuten onnistuneet tämän keskustelun aikana tekemään KAIKKI klassiset argumentointivirheet:

- Argumentum ad consequentiam http://fi.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_consequentiam
- Olkinukke http://fi.wikipedia.org/wiki/Olkinukke
- Ignoratio elenchi http://fi.wikipedia.org/wiki/Ignoratio_elenchi
- Virheellinen analogia http://fi.wikipedia.org/wiki/Virheellinen_analogia

Kenenkään ei edes tarvitsisi nykyään kritisoida turkistarhausta, sillä mitä enemmän nämä tarhaajat ovat itse äänessä tai tarhauksen puoltajat, sen syvemmässä nesteessä siellä uidaan. Keinotekoisena julkisivun siistimiskeinona Suomen Turkiseläinten Kasvattajain Liitto (STKL) on ottanut käyttöön omat turkistarhojen tarkastuksensa. Toivottavasti tyhmemmätkin ymmärtävät, miten naurettavana jokainen omilla aivoillaan ajatteleva ihminen tällaisia 'toimenpiteitä' pitää. Pukki kaalimaan vartijana -efekti, ei edes lapsi usko näiden tarkastuksen rehellisyyteen, vilpittömyyteen tai etenkään puolueettomuuteen. Etenkään kun STKL:n oma johto siellä syvimmässä nesteessä kahlaa...

Oletteko koskaan kuulleet sanontaa että selittely pahentaa asioita? Kun ripuli on jo housuihin lörähtänyt, niin turha kitistä tai kiistää sitä. Liian pitkään on katsottu läpi sormien tätä täysin turhaa ja perusteetonta joukkoeläinrääkkäystä. Mitään KUNNON perusteluita sieltä leiristä ei tule, vain typeriä parin lauseen haistatteluja (joku kenties unohtanut koneen päälle ja pentu päässyt hieman leikkimään näppiksellä?) tai jo edellä mainittua yhtä pelkkää onnetonta argumentointivirhettä. Yhtä ainuttakaan tänne listattua faktaa ette ole pystyneet kumoamaan.