Oulun tulee luopua Kallioparkista

Mika Hiltunen
OULU

/ #5 Turha ja kallis

20.12.2007 12:25

Kallioparkki on keskustassa työskentelevien vallanpitäjien salajuoni, jonka avulla vernomaksajien rahat käytetään heidän eliittiparkkiinsa. Köyhällä ei ole sinne varaa autoaan ajaa, koska pysäköinti tulee olemaan vähintään Helsingin tyhjien kallioparkkien hinnoissa. Tämä pyörä on jo keksitty.

Veronmaksajien rahat tulisi suunnata miljardi kertaa järkevämmin, esimerkiksi vaikka Raatin remonttiin ja Linnanmaalle rakennettavaan uimahalliin ja vieläkin jäisi yli. Sästyineillä rahoilla pitäisi vaikka terveyskeskukset auki läpi kesän.

Itse en asioi keskustassa kuin pakosta ja AINA autolla, mutta ajan sen Stockan parkkihalliin tai jätän kadun varteen, jos satun matkailuautolla liikkeelle. Vastustukseni ei perustu ilmastonmuutokseen tai Citybussilla ajelusta pitämiseen.

Kallioparkissa ei oikeasti ole mitään järkeä. Miksi täällä pienessä maalaiskylässä pitää lähteä noin mielettömiin hankkeisiin, joihin ei oikeasti riitä rahaa. Se raha on pois kymmenistä paljon tärkeämmistä kohteista. Jokaisen kyläläisen tulisi se ymmärtää erikseen sanomattakin.

Mika Hiltunen
yrittäjä, Oulu