Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

vieras

/ #16538 Re: Kaikella kunnioituksella kysyisin...

01.07.2013 07:22

#16532: Virgo92 - Kaikella kunnioituksella kysyisin... ... ajatuksia sivusta seuranneena.

Minusta ainakaan tämän  adressin kantavana  voimana ja  johtavana ajatuksena ei ole voinut olla , alun alkaenkaan, mikään rakkaudellinen suhtautuminen kehenkään, eikä sillä mitään sellaista päämäärää voi täällä nähdä tavoiteltavan nytkään. Olettehan itse selvästi ilmaisseet tavoitteenne ,eikä  niissä  mitään rakkaudellisen suhtautumisen ihanteista nähdäkseni  mainitakaan .Jos joku oma lapsenne olisi homoseksuaali, niin olisiko teistä mukavaa,ettette  esim. koskaan voisi  vastata kyselijöille hänen  olevan  jo naimisissa? Juuri sitä te  tällä adressillanne ,muun muassa,yritätte  nyt kuitenkin parhaimpanne mukaan olla varmistamassa.

Ihmettelen, miten joku voi kirjoittaa rakkaudesta näin tietämättömästi. Äiti ja isä, jotka ovat lapsensa vanhempia ja ovat kokeneet sen n. 9 kk kestävän  ihmellisen odotusajan ja synnytyksessä viimein saaneet oman rakkaan lapsensa. Kokenut tietää sen, että kyllä siinä on kaikilla suuri onni ja keskinäinen "perherakkaus kokonaisuutena". Perheneuvolat opastavat ja neuvovat siihen liittyvissä asioissa.

Ne jotka perhearvoja kunnioittavat ja arvostavat ovat ja voivat olla hyvin onnellisia sekä rakastaa perheenä toisiaan. Monille ydinperheille koti, puoliso ja lapset ovat "kaikki kaikessa" ja perheen parhaaksi  tekevät kaikkensa. Ovathan he omia lapsia ja lapsenlapsia, joten päämäärää on ja lapsissa on tulevaisuus. Jos joku lapsista on homoseksuaali, kehitysvammainen, jotenkin muuten tapaturmaisesti loukkaantunut tai jonkun sairauden/tai muun vuoksi erilainen, niin silloin nämä tapaukset hoidetaan ja käsitellään aina erikseen sen mukaisesti mihin ryhmään kukin kuuluu tässä yhteiskunnassa. Apua annetaan jokaiselle tarpeen mukaan ja omaiset/viranomaiset toimii sekä käsittelee kunkin ihmisen ongelmat yms. sen asian mukaisesti.

Kunnioitettakoon edelleen naisen ja miehen välistä julkista liitto ja pidettäköön se omassa arvossaan!