Muutos Kimmo Pyykkö-museoon


Vieras

/ #152 Re: Lakisääteisyydestä

15.09.2013 20:01

#151: - Lakisääteisyydestä

Uimahalleista on tietoa usealta vuosikymmeneltä. Tappiollista toimintaa. Tässä melko tuoretta tekstiä Kangasalan uimahallista, joka sekin vihdoin viimein toteutettiin. Oman paikkakunnan kokemusta tappiollisuudesta ei siis ole ehditty juurta jaksain retostella. Seuraavassa kangasalalaisten uimareiden tekstiä:

"Jos kunta ottaisi vielä vastatakseen uimahallin noin 100 000 euron tappiot, hyötyvät siitä kaikki uimahallin käyttäjät, koska se vähentää osaltaan hintojen nostotarvetta.

Toki ymmärrämme, että nostopaineita aiheuttavat myös lisääntyneet vesi- ja kaukolämpömaksut, joiden hinnoittelusta myös kunta ainakin välillisesti päättää, sekä palkkakulut."

Annetaan siitä huolimatta ihmisten uida. Joillekin vesiliikuntaa ihan hoitomuotona suositellaan.

Annettakoon MYÖS ei-uimareille jotain tappiollisista. Meitä on sellaisiakin yksilöitä tässä kunnassa, jotka emme tarvitse kunnan kustantamia tiloja maalataksemme, veistääksemme, kangasta kutoaksemme, musisoidaksemme jne. Tuppisuinako pitäisi hamaan maailman tappiin tyytyä vain kuuntelemaan ruikutusta lapset-sairaat-vanhat? Sotaveteraaneja en sentään muista enää näihin kommentteihin vedetyn. Johtuneeko siitä, että seuraavat vaalit eivät ole tarpeeksi lähellä?

Annetaan siitä huolimatta kunnalta tilat maalaamiseen, veistämiseen, kankaankutomiseen, musisoimiseen jne. heille, jotka ohjausta ja tiloja tarvitsevat.