Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #20643 Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

16.09.2013 16:26

Tällä adressilla:
Vedotaan kaikkiin suomalaisiin, että käsitystä avioliitosta naisen ja miehen välisenä julkisena liittona suojellaan ja edistetään lastemme ja yhteiskuntamme parhaaksi.

Kysymys on ei ole ainoastaan nykyisen, kaikille naisille ja miehille tasa-arvoisen avioliittolain säilyttämisestä, vaan myös lastemme tulevaisuudesta. Perhe on yhteiskunnan perusyksikkö.
Avioliiton solmivien perheissä tulee edelleen ehdottomasti taata lasten oikeus saada sekä isän että äidin malli, joka turvaa lasten terveen kehityksen ja turvallisen kasvuympäristön. Tämä toteutuu vain nykymuotoisen avioliittolain kautta, johon ei missään nimessä tule tehdä mitään muutoksia.

Perinteisen avioliiton lopullisesti romuttavan sukupuolineutraalin avioliittolainsäädännön kärki kohdistuisi toteutuessaan ennen kaikkea edellä mainittua lasten oikeutta vastaan. Samalla tällainen muutos häivyttäisi toteutuessaan lopullisesti sen perustavan merkityksen, joka vain naisen ja miehen väliseksi julkiseksi liitoksi tarkoitetun avioliiton osalle on määritelty.

http://www.adressit.com/avioliitto_on_naisen_ja_miehen_valinen_julkinen_liitto