Muutos Kimmo Pyykkö-museoon

Meitä huijataan.

/ #157 Maksellaan velkaa,,,

17.09.2013 06:54

Täällä käydään jo taistelua pitääkö rikkaiden kustantaa köyhien terv.kesk. käynnit. Nyt menee ihan liian ohi aiheen. Te kaikki tiedätte missä kunnossa koko Suomen talous on. Meillä paukkuu 100 mrd rikki kohta ja ylitämme EU:n 60% rajan ensi vuonna ja sen jälkeen koko m,aa on kusessa korviaan myöten.
Me emme selviä kunnissa jollei virkamiehiä pistetä ulos ja karsita roimasti esim. sivistys ym. tuhakkeista sekä pikkupomon pikkupomoista. Ulos vain kaaressa kaikki turhat kuntien loisijat kaaressa.
Kun meidän kunnan budjetti tulee olemaan alijäämäinen jokseekin varmasti, niin säästötalkoot koskekoon sekä asukkaita alimasta kerrokseta ylimpään. Rupeamme nostamaan metakkaa ja otamme selvää kunnissa istuvissa paperinpyörittäjistä ja kunän pureksioista ja rupeamme vaatimaan turhien virkojen poistoa ILMAN IRTISANOMIS-SUOJAA.
Meidän ei tarvitse osallistua muutaman kuntajuntin jotka vuosikymmenet istuvat kaikenmaailman lautakunnissa ja valtuustoissa ja leipiintyneet tehtäviinsä ja heidän motiivinsa on vähän jälkijättöistä.
Ikävintä on ettei tavikset kuntalalsiset ymmärrä lainkaan mihin heidät kohta sidotaan ja sen jälkeen koko maa on samassa liisterissä ja Suomi liittyy kriisimaiden surkeaan sakkiin.
Siinähän pimputatte pianoa jolla hyvä hintaluokka joku rupinen 150 000 €.

Yritetään ihmiset ja tämän maksajiksi tehdä keskustan alueella joku mielenilmaus joukolla , vaikka koko juttu on valitettavan myöhässä jo.

Kehtaatte irviä köyhiä ja teidän ei tosiaan tarvitse pelosta täristen tervyskeskuksessa jonottaa kärsien ja kipuillen. Hävetkää herranen aika mitä kirjoitatte. Kyllä se sairaus voi iskeä keneen tahansa ja se ei kysy onko rikas tai köyhä.
Kaikkea sontaa ei tarvitse sietää sentään.
Toivotaan silläkin uhalla että meidän elämä tulee entistä tuskaisemmaksi kuntien mahdollista pakkoliitoksista ja muista velkaantumishuolista ym. Kuntien henkilöstömäärää ylimmästä portaasta on vähennettävä reippaasti heti. Suorittava joukko esim. tervpalvelut - vanhushoito - lasten ja nuorten kanssa töitä tekevät pidettävä töissä ja heidän määrää lisättävä.

Kunnista ulos turhat virkamiehet joilla ei ole siellä mitään tehtäviä ja loisivat kuntalaisten rahoilla. Koskee ikuisia kokoomus - kepu - demariedustajia ja vihreät onkin jo häipyneet. Koko setti uusiksi ja valtuusto pienemmäksi ja istunnot julkisiksi.