Hätähuuto Salon synnytysten puolesta!


Vieras

/ #79

21.09.2013 16:22

Ihan ensin kiitos Salon synnärin ihanalle henkilökunnalle. Kolme lasta olen siellä synnyttänyt ja joka kkerta palvelu on ollut hienoa ja synnyttäjä on otettu huomoioon. Yksin ei ole tarvinnut olla vaan kätilö tai opiskelija on ollut koko ajan mukana jos on halunnut. Kolmannen kohdalla vietin sairaalassa 4 päivää lepäämässä, kotona se ei olisi onnistunut 3 lapsen ja 3 koiran kanssa. TYKSistä olisi varmaan passitettu jo samana päivänä kotiin kun kaikki meni hyvin ja poiika syntyi melko pian puolenyön jälkeen.

Salon synnärin lopettaminen tuskin tuo säästöjä kovinkan paljon. Jos raha ratkaisee niin eikö Saloon voitaisi ottaa synnyttäjiä HUSin alueelta. Lohja, Sammatti ja muiden lähistöllä olevien HUSiin kuuluvien kuntien äidit varmasti tulisivat mielellän Saloon synnyttämään sen sijaan, että miettivät pääsevätkö siihen aiottuun synnytysyksikköön sulkujen takia. VSSHP voisi laskuttaa näistä synnyttäjistä aiheutvat kulut HUSilta, jolloin saadaan koko kapasiteetti käyttöön ja hieman tulojakin toivottavasti.

Toivottavasti järki voittaa tässä asiassa. Jos jotain pitää siirtää niin siirretään Salon Sairaalan johtava lääkäri jonnekin niin ehkä sitten tämä lakkautusintokin lakkaa kun isoin puolestapuhuja on poissa.