Plaaplaa

Amanda Soppela
Hell´sinki

/ #83 Ja vielä kysymys..

04.04.2008 06:38

Koska tälläkin foorumilla on jo muutama häirikkö, ja hyvinkin mahdollista että niitä tulis muutama lisääkin sinne ärhentelemään ja pilaan meidän hyvin suunniteltun TH miitinkin niis.... tietääkö kukaan voiko tämmöisissä tapauksissa ottaa järjestyspoliisiin yhteyyttä? Jos eivät vaikka paikalla koko ajan niin pitäisivät silmällä jäähallin edustaa..Onko kellää poliiisia tuttuna, jolta vois kysyä miten menetellä?

Ei mua meidän vuoksi häiritse josko sinne muutama räkänokka uskaltausikin, mutta sitt jos/kun tehdään sitä filmiä pojille, niin ois tosi vi*maista jos tommosia luusereita änkis kuviin.. Billin ym. puolesta harmittais, että ne näkee kuin niiden faneja "mobataa".

SIIS JOS JOLLAIN OIS VIELÄ VIIME TINGASSA OTTAA ASIAKSEEN TÄMÄ POLIISIPARTIO - niin ois hyvä. Ennen kuin pollarit nauravat, niin sanokaa että paikalla on tulossa yli 1000 fania. Jotka ovat rauhallisesti viettämässä idoleittensa päivää peruntuneen keikan vuoksi - ja nyt on sitt käynyt ilmi että sinne on tulossa joitakin häiköitäkin pilatakseen koko jutun. Ja voi olla ett siellä ois tv kuvaamassa tätä massa miitinkiä!