Verottajan erottaminen valtiosta

juuso Virta
rauma

/ #2 Edeltäkäyvä adressi

26.04.2008 17:29

Suomihan on hyvinvointivaltio. Hyvinvointivaltio määritellään näin: Hyvinvoitivaltio on valtio, joka takaa sosiaaliset oikeudet eli oikeuden vlttämättömään huolenpitoon ja elintasoon. Suomessa sosiaaaliset oikeudet on kirjattu perustuslain 19 pykälään.


Esimerkiksi Afrikassa ei yleisesti näin ole, joten siellä on kaikkea muuta, jota tuskin kukaan haluaisi tänne.
Terveydenhuollon puuttumisen takia paras lääke HIV:iin on raiskata pieni tyttö. (Mitä nuorempi, sitä varmemmin paranee) Monet sen alueen valtiot maksavat enemmän velkaa länsimaisille valtiolle, kun pistävät sosiaalipuoleen.

Koska ei ole tarpeeksi hyvin toimivaa koulujärjestelmää, jossa kaikki lapset saisivat edes peruskoulutuksen vaihtoehtoina on alkaa tekemään töitä heti kun pystyy seisomaan. Alkaa sotilaaksi samoihin aikoihin. Kerjätä.

Suomessahan lukutaitoisuusprosentti taitaa olla 100. Kehitysmaissa varmaa joku 5, tuskin sitäkään. Jos joku oikeasti haluaa,että asuisi yhteiskunnassa, jossa ei tarvitse maksaa valtiolle veroa, voi mennä kokeilemaan tätä yhteiskunta järjestelmää esim: johonkin Afrikkalaiseen valtioon.

Melko suurella varmuudella voin sanoa, että siellä kun asuu muutaman viikon ilman mitään tukea tai turvaa alkaa kaipaamaan Suomen niin "hirveän raskaan", vero- ja yhteiskuntajärjestelmän hoiviin.

Ehkä sitä näin pelkkänä kansalaisena ajattelee että: "Voi hitsi kun on niin korkeat verot.Eikä niitten maksamisesta mulle mitään hyötyä oo.Kaikki rahat menee jonku poliitikon taskuun, ja mää joudun kärsimää täällä näin!"

Mutta hyvät ihmiset entä sitten jos meneekin(mikä on melko epätodennäköistä) kyllähän siitäkin on meille suunnattomasti hyötyä.


AJATELKAA NYT JÄRJELLÄNNE!