Verottajan erottaminen valtiosta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Verottajan erottaminen valtiosta.

petri välilä
raisio

#1 moro

26.04.2008 15:03

ootkohan sä pässi miettiny et mitäs sit kun sä sairastut?
juuso Virta
rauma

#2 Edeltäkäyvä adressi

26.04.2008 17:29

Suomihan on hyvinvointivaltio. Hyvinvointivaltio määritellään näin: Hyvinvoitivaltio on valtio, joka takaa sosiaaliset oikeudet eli oikeuden vlttämättömään huolenpitoon ja elintasoon. Suomessa sosiaaaliset oikeudet on kirjattu perustuslain 19 pykälään.


Esimerkiksi Afrikassa ei yleisesti näin ole, joten siellä on kaikkea muuta, jota tuskin kukaan haluaisi tänne.
Terveydenhuollon puuttumisen takia paras lääke HIV:iin on raiskata pieni tyttö. (Mitä nuorempi, sitä varmemmin paranee) Monet sen alueen valtiot maksavat enemmän velkaa länsimaisille valtiolle, kun pistävät sosiaalipuoleen.

Koska ei ole tarpeeksi hyvin toimivaa koulujärjestelmää, jossa kaikki lapset saisivat edes peruskoulutuksen vaihtoehtoina on alkaa tekemään töitä heti kun pystyy seisomaan. Alkaa sotilaaksi samoihin aikoihin. Kerjätä.

Suomessahan lukutaitoisuusprosentti taitaa olla 100. Kehitysmaissa varmaa joku 5, tuskin sitäkään. Jos joku oikeasti haluaa,että asuisi yhteiskunnassa, jossa ei tarvitse maksaa valtiolle veroa, voi mennä kokeilemaan tätä yhteiskunta järjestelmää esim: johonkin Afrikkalaiseen valtioon.

Melko suurella varmuudella voin sanoa, että siellä kun asuu muutaman viikon ilman mitään tukea tai turvaa alkaa kaipaamaan Suomen niin "hirveän raskaan", vero- ja yhteiskuntajärjestelmän hoiviin.

Ehkä sitä näin pelkkänä kansalaisena ajattelee että: "Voi hitsi kun on niin korkeat verot.Eikä niitten maksamisesta mulle mitään hyötyä oo.Kaikki rahat menee jonku poliitikon taskuun, ja mää joudun kärsimää täällä näin!"

Mutta hyvät ihmiset entä sitten jos meneekin(mikä on melko epätodennäköistä) kyllähän siitäkin on meille suunnattomasti hyötyä.


AJATELKAA NYT JÄRJELLÄNNE!
Pekka Tarkka
Adressin tekijä

#3

26.04.2008 19:04

Elämä on. Verot on köyhille ja heikoille, samoin terveydenhuolto. Evoluution on tarkoitus karsia heikot yksilöt ja meidän ei pidä puuttua siihen.
petri välilä
raisio

#4 EI NÄIN...

26.04.2008 21:38

Kerros pekka kuinka vanha olet??? Ootkohan koskaan maksanu veroja???
Eero Miettinen
Hyvinkää

#5 Friedman? Kuka?

27.04.2008 04:19

Tulee väistämättäkin mieleen että onko tämä nyt vain joku suutahtanut kiihkouskovainen tekemässä huonoa pilaa eräästä kirkon ja valtion välistä suhdetta käsittelevästä adressista. Tai sitten joku on oikeasti saanut päähänsä, että kun eihän veroista ole kenellekkään mitään hyötyä, niin heitetään romukoppaan koko ajatus järjestelmällisestä ja toimivasta valtiosta. Tosiasia kuitenkin on, että kansainvälisellä tasolla pohjoismainen verotus on korkeaa, mutta yhtäkkinen verojen poistaminen ei tee keskimäärin mukavasta ja turvallisesta elämästä kenellekkään helpompaa/mukavampaa/turvallisempaa. Päinvastoin, verojen postamisesta seuraava anarkistinen yhteiskunnan irvikuva tuottaisi "valtion", joka olisi sivistystasoltaan esihistoriallisen neandertalilaisyhteisön leveyksillä.
Nykyihmisen normaaliin järjelliseen toimintaan kuuluu solidaaristen ja järjestelmällisten yhteiskuntien muodostaminen ja niiden koossa pitäminen. Verojen lasku olisi kuitenkin taloutta ja itse asiassa verotuloja lisäävä toimenpide (matalampi vero -> enemmän työntekijöitä) , mutta ettäkö verojen poisto? Järki tai taloustieteen perusteet kirjamuodossa käteen, kiitos.
Pekka Tarkka
Adressin tekijä

#6

27.04.2008 16:12

Anarkistinen yhteiskuntahan on juuri sitä, mitä tiede ja tutkimus ajavat. Evoluutiossa heikot tuhoutuvat ja vahvat elävät. Sellainen maailman pitää olla! Jos olet heikko, tuhoudut! Niin suuri oppi-isäni Darwinkin sanoi. Ja Friedrich Nietche.

Laki ja järjestys = täysin luonnon vastaista.
Sekasorto ja sattuma = luonnollista.
Pekka Tarkka
Adressin tekijä

#7

27.04.2008 16:22

Todellinen ateisti ei voi kannattaa mitään järjestelmää, joka on tieteen opetusten vastainen. Evoluutiossa ja elämässä on selvää, että vain vahvimmat selviävät. Se karsii epätoivottua ainesta, joka on haitallista lajin säilymiselle, kuten liikaa sairastelevia ja sosiaalipummeja. Sekasorto ja sattuma ovat ne asiat, jotka ohjaavat meitä ja sellainen meidän maailmammekin pitäisi olla. Ensimmäisenä aloittakamme tämä verojen poistamisesta. Uudistusten myötä lopulta syntyy "anarkia", todellinen ateistiseen malliin rakennettu yhteiskunta ilman turhia moraalisia rajoitteita, joista on vain haittaa lajin säilymiselle. Nopeat syövät hitaat, minä ylitse muiden ja minun sukuni jatkuminen ovat ateistisanarkistisen yhteiskunnan peruspilareita.

Toivottavasti näemme jokupäivä ateistisanarkistisen suomen.
juuso Virta
rauma

#8

27.04.2008 17:21

Ateisti? ahehehehe

Ateistit kusevat itsensä ympyrään!
He uskovat etteivät usko mihinkään!

SEHÄN ON TODELLINEN MÄRKÄ UNI, ETTÄ PALAAMME LUOLAMIESTEN MAAILMAAN. JOS JOKU HALUAA ALENTUA AMEEBOJEN TASOLLE ALENTUKOOT. EI SE TARKOITA ETTÄ MEIDÄN MUIDEN PITÄISI.SIITÄ VAAN! KYLLÄ VARMAAN ALKAA HETKESSÄ NOLOTTAMAAN KUN KAIVELEE PERSETTÄÄN KESEKLLÄ KATUA.
Michail Jaction
Jurmaa

#9

28.04.2008 11:01

Onkohan Pekka kuullut eräästä Jokelan suunnalla asuneesta Pekasta...
Pekka Tarkka
Adressin tekijä

#10

30.04.2008 09:56

Kyllä. Tämä Pekkahan oli kunnon ateisti, joka taisteli kirkkoa vastaan.
Alpo Leppänen
Laukaa

#11

02.05.2008 09:59

Omituisia harhaluuloja ihmisillä liikkuu ateisteista. Noh, onhan siinäkin porukassa omat kiihkoilijansa, mutta niin on kaikissa muissakin ryhmissä.
Itse en ole ateisti enkä kristitty.
Kalle Laukkanen
Helsinki

#12

04.05.2008 19:29

Nykyinen järjestelmähän on tietyiltä osin sellainen, että ihmistä ei rangaista hänen omista heikkouksistaan (toisaalta täydellistä tuollaista järjestelmää ei voi olla). Pekka Tarkka, sanot että kukaan todellinen ateisti ei voi kannattaa valtiomallia. Tarkoitatko siis että nykyaikaiset valtiot ovat pitkälti uskonnon aikaansaamaa? Jos kiellät tämän, mallisi romahtaa. Luonto on pyörinyt omalla myllyllään eteenpäin ja nykymaailma on lopputulos. Mikä on rikkonut darwinismin ketjun? Vai onko tämä sitä edelleen, vain erinlaisena mallina? Valtiot koettavat toimia yksittäisinä eliöinä.