OIKEUTTA KURHELAN PERHEELLE

vieras

/ #46 Re: Re: Re: Perheen isä toimi maltillisesti

29.01.2014 17:24

#45: Sari - Re: Re: Perheen isä toimi maltillisesti

Eli lyhennetysti myönnät sen, että nämä vanhemmat uhrasivat (huom. uhrasivat, eivät tehneet uhrausta) lapsensa sen vuoksi, että asiat saataisiin muuttumaan. Edellisessä videossa poliisit kantoivat lapset autoon, ja silloinkin vain kuvattiin.

Miten ei aikuiset ihmiset saa lapsiinsa sellaista keskusteluyhteyttä, että tilanne ei menisi näin hurjalla tavalla. Miksi lapsille ei selitetty heti ensimmäisen karkureissun jälkeen, tilanteen olevan nyt tämä, ja että mikäli sen on vanhemmista kiinni, se muuttuu piakkoin. Valettu lapsiin uskoa yhteisestä tulevaisuudesta, sen sijaan että annettiin lasten kerta kerran jälkeen kokea tämä inhottava väkisin haku. Tiedän, että yhdeksän vuotias jo ymmärtää tällaisen keskustelun.

Te saatatte ajatella ajavanne hyvää asiaa. Näihän se olisi, jos tässä ei selkeästi annettaisi viestiä, kostan sosiaalityöntekijälle sen, ettei lapsiani heti kotiutettu. Miten muuten selität niin ristiriitaiset tiedot videon julkaisusta.

Jos ihan pikkutarkkoja ollaan, niin jos ei vanhempien tehtävä ole viedä näitä lapsia sijaiskotiin, niin miksi sitten kuvata se pakkohakeminen. Saahan asioista kertoa julkisuudessa, eriasia on julkisuus hakuisuus lasten kärsiessä siitä.

En hevin usko siihen, mitä luen netistä eri palstoilta. Osui silmiini kuitenkin kirjoitus, jossa perheen lasten isosisko kertoo isänsä kehoittaneen näihin karkaamisiin. Voi olla keksitty koko stoori, mutta pistää miettimään. Pitäisikö uskoa, koska nythän kehoitetaan uskomaan kaikki paitsi näiden sosiaalityöntekijöiden kertomukset...