OIKEUTTA KURHELAN PERHEELLE

Sari

/ #133 Asiallisia kommentteja en poista

03.02.2014 09:04

Hei!
Siivosin kommenteista pois sellaiset kommentit jotka eivät liity tapaukseen. En halua kommentteja kuin kyseiseen tapaukseen liittyen. Mielipiteet eri poliittisten puolueiden toimista ajavat keskustelua pois asiasta. Korostan edelleen että adressi on poliittisesti sitoutumaton.

Vaikka olen sallinut arvostelun Kurhelan perhettä kohtaan, vaadin kommenteissa asiallisuutta ja vain tähän asiaan liittyvää kommentointia.

Haluan että keskitymme tässä siihen, onko tällä kertaa lakia noudatettu ja viranomaiset toimineet oikein. Huomioikaa, että vaikka ette itse näkisi viranomaistoiminnassa mitään väärää, lukemattomat ihmiset näkevät lakia selkeästi rikotun.

Kuten hoitoalallakin hoitajat joutuvat väärinkäytöksistä ja jopa tahattomistakin virheistään vastuuseen, on sama tapahduttava myöskin sosiaalipuolella. Laki on tehty meidän kansalaisten turvaksi, mutta jos sen rikkomista katsotaan läpi sormien, menettää laki merkityksensä.

Kiitos kaikille asiallisesti ja asiassa pysyneille kommentoijille! Eri mieltä saa olla, mutta peilatkaa ensin mielipidettänne lakiin, sillä lakia täytyy noudattaa, ei mielipiteitä.