Mopot 60km/h

aleksi juntunen
kajaani

/ #312 mopot 60km/h

13.07.2008 22:55

Ja sitten mietitään että montako nuorta loukkaantuu mopolla ajaessa, moniko niitä virittelee ja taas sattuu. Moniko osaa liikennesäännöt kunnolla ja moniko retostelee sillä kuinka osaa temppuja tehdä ajaessa. Moniko autoilevista ihmisistä on joutunut väistää mopoilijaa, tai on ollut läheltäpititilanteessa. Ymmärrän mopojen "tarpeen" nuorten keskuudessa mutta tosiasia on että järki tuntuu osaltaan puuttuvan, eikä kyse kuitenkaan ole nykyisestä ikäluokasta, vaan ainahan tuo ongelma on ollut.

En todellakaan allekirjoita tätä adressia, nuorten oman turvallisuuden vuoksi myös.

^^ voivoi sinua et taida vielä tietää mitään? jos kysyisin monta ihmistä kuolee/loukkaantuu AUTO kolareissa? entä moni kuolee/loukkaantuu rattijuopon takia? entä moni kuolee/loukkaantuu ku toinen ajaa 150km/h lasissa autolla päälle?
voit ehkä pikkusen verrata nuita siihen kuinka monta nuora loukkaantuu tai kuolee mopokolareissa koska mopot on viritettyjä? mitä jos autot kuristeittaisiin kulkemaan vain 45km/h, mitä siihen sanot? ja tuo että moniko osaa liikennesäännöt?
tuossa vaiheessa aloin jo nauramaan sinulle, mopokorttiin vaaditaan osata liikennesäännöt? nauran sulle koska tulet pätemään asiasta josta et näytä tietävän yhtään..