Kannabis lailliseksi

insinööri

/ #3065

10.07.2011 17:09

"Kyllä alkoholisti aina puolustuksen juomiselleen löytää, kyllä röökin polttaja aina keksii jonkun hyvän jutun siitä, kyllä nappiliisa aina pari nappia voi ottaa että on perempi olla.. ja kyllä narkki aina käytölleen puolustuksen löytää.."

Tämä on taas tätä ajattelematonta mussutusta mitä on kuultu ihan tarpeeksi. Teet itsestäsi typeryksen. Häpeä. Tottakai kannabiksen käyttäjät haluaisivat ostaa substanssia laillisesti. Kannabiksen vapautusta ajavat myös muut ryhmät kuin käyttäjät. Itseasiassa kannabiksen vapautusta ajavat kaikki muut paitsi huumediilerit(ja typerykset kuten juuri nähtiin).

"Päihteet on aina haitaksi, päihteitä ei tule laillistaa yhtään lisää ja positiivistä on se että tupakka häviää näkyviltä piakkoin -ehkä askel savuttomuuden suuntaan."

Asia ei ole niin yksinkertainen, että päihteet olisivat aina haitaksi. Uskaltaisin väittää, että kohtuullisella käytöllä voidaan saada enemmän positiivisia kokemuksia kuin negatiivisia. Ja itseasiassahan samat aineet ovat myös lähes poikkeuksetta käytössä lääketieteessa. Toisinsanoen nämä lääkkeet ovat aina haitallisia? Kohtuullinen käyttö on kovilla huumeilla vaikeaa. Alkoholillakaan se ei onnistu läheskään kaikilta. Kannabista on suhteellisen helppo käyttää kohtuudella, koska sen ei tiedetä aiheuttavan juuri riippuvuutta tai vieroitusoireita(ainakaan samassa määrin kuin alkoholi tai tupakka).

"Olen taas ollut vailla mitään päihdettä 10kk -elän ja hengitän, vähän vois läskiä olla vähemmän, mutta voin oikein hyvin."

Itse olen ollut pidempään vailla päänsekoittimia, poislukien nikotiini, jota nautin nuuskaamalla. Rasvaprosentti on yksinumeroinen luku ja penkistä nousee enemmän kuin pankista. Mielestäni lihavat ihmisit tulisi pakottaa läskileireille ja takavarikoida heidän omaisuutensa, varsinkin jos he vastustavat kannabiksen käyttöä. Lihavat ihmiset maksavat yhteiskunnalle enemmän kuin jotkut harmittomat hamppuhipit.

"Noh, lisää vaan, ompahan jatkossa töitä sosiaali ja terveysalalla (ehkä 80% verolla tuotteisiin saadaan kannabiksesta aiheutuvat ongelmat osittain rahoitettua) ja riittää töitä turvallisuusalalla (niin, eipä herra pilvenpolttajalta löytynyt muuta mömmöä mukanta kuin vihreää lehteä, silti piti koittaa pölliä illanvietettä ja matsattua työtään tekevän ihmisen kanssa siinä määrin että syyttäjä vaatii ihan linnareissua syksyn oikeudenkäynnissä)"

Itsekasvatettu kannabis on käsittääkseni niin halpaa (ilmaista) että tuskin kenenkään kannabiksenkäyttäjän tarvii sitä rikoksella rahoittaa. Nuo tappelupukarit taasen ovat 99% varmuudella niitä hiton kaljapellejä.

" Tänne pitäisi saada kunnon tuomiot ja ikävät olot vankiloihin, niin vähenis nuo "nautiskelun" halut. Ai joo, mut eihän sitä voi elää kuin kännissä/pöllyssä."

Kovemmat tuomiot ovat viimeinen asia mitä kannattaa toteuttaa. Tieteellinen faktahan on, jota et ilmeisesti tiennyt, että kannabiksen laillinen status ei korreloi käyttömäärien kanssa. Jenkeissä on kopit täynnä hampuuseja, mutta silti siellä käyttö on arkipäiväistä. Tämähän nyt tulee muuttumaan muutaman lähivuoden aikana kannabiksen laillistuessa siellä.

Annan vielä pari ilmaista vinkkiä: Lopeta se mussutus ja mene vaikka treenaamaan penkkiä.