SRAL Vuosikokousaloite

Väinö Lehtoranta
Heinola

/ #46 Miksi sovintoa ei syntynyt?

13.10.2008 12:48

Jussila ei olisi voinut hyväksyä Janhusen mainitsemaa sovintotarjousta, koska se olisi ollut hänen loppunsa. Kaipa teorian 98% enemmistö olisi joka tapauksessa SRAL jäsenkokouksessa ollut hallituksen (= jäsenistön) erottamisvaatimuksen takana. Niinpä hän ainoana päätti jatkaa omaa riitaansa ihan ikiomassa asiassaan.
Lienee tosihienoa olla maailman ainoa käräjäoikeuden valitsema ham-yhteisön jäsen?

Mikä 2%? Adressiin on tullut alle 200 henkilön nimi (ei allekirjoitus) – mikä olisi noin 6300 suomalaisesta amatööriluvankin omaavasta luokkaa 2-3%. Se, että niinkin moni kainosti vielä on jättänyt nimensä julkistamatta on tietysti osoitus siitä, että monet eivät itsekään ole varmoja omasta kannastaan.

Eli 2-3 prosenttia suomalaisista radioamatööreistä ei todistettavasti kiinnosta pätkääkään se, miten SRAL on asiassa toiminut. Oikean informaation levittäminen luonnollisesti vaikeuttaisi suuresti Jussilan pääsemistä takaisin SRAL-johtoon.

Tätä roskapalstaksi luokiteltavaa ei kovin moni lue. Ehkä juuri siksi Jussila ei tännekään, kuten ei muillekaan vastaaville kirjoita omalla nimellään, vaan nimimerk(e)illä. Ao oikeata infoa olisi syytä jakaa myös paremmilla foorumeilla.