SRAL Vuosikokousaloite

Rasmus Weijola
Vaasa

/ #67 Hyvät OL :t YL:t ja OM:t

04.11.2008 15:53

Olen lukenut tässä foorumissa esitettyjä mielipiteitä ja väitteitä.
Vierastan ajatusrakennelmaa yhtenäisestä ja yksituumaisesta liitosta jossa suuri enemmistö on täysin samaa mieltä asioista niin kuin tässä keskustelussa on esitetty.

Meitä harrastajia on n 5000 joista osa ei kuulu liittoon ja ne jotka liitton kuuluvat ovat nuoria, vanhoja, työssäkäyviä,työttömiä, suomenruotsalaisia, venäläisiä,alkoholisteja, absolutisteja, uusia tai vanhempia jäseniä. Siksi arvomaailmamme ei kaikilta osin ole sama. Jäsenistömme on läpileikkaus yhteiskunnasta.

Liittoon me kulumme koska se kokoaa harrastajat yhden sateenvarjon alle suoden kuitenkin kaikkien harrastaa mieltymyksiensä mukaan. Liiton jäseninä oikeutemme ja velvollisuutemme ovat samat.

Vaikka koemme että harrasteemme olennainen osa on Hamspirit me emme voi sitä vaatia muilta saatikka käyttää sen puuttumista ketään vastaan.

Hamspiritiä voimme vain antaa - ei vaatia tai pyytää muilta.

Pyydän että kuinka ikävä asia tahansa on kysymyksessä, pysyisimme jos ei ennen, niin viimeistään nyt asiallisina, kunnioittaisimme eri mielipiteitä ja käyttäytyisimme siten että ilmapiiri pysyisi sovinnollisena. Erityisen vahingollisena pidän loanheittoa ja nimittelyä joka kärjistyessään polttaa siltoja lähes peruuttamattomasti.

OH6KH