Vaasan musiikkiluokkien puolesta


Vieras

/ #2712 Re: Re: Otsikko

10.07.2014 15:22

#2711: qwerty - Re: Otsikko

Missään ei ilmene, että niitä olisi levitelty vaan kaikessa on selvinnyt, että niitä on säilytetty työpisteen vieressä siten kuin asiakirjoja yleensä käsitellään.  Niiden lukeminen on vaatinut asiakirjapinon erityistä plaraamista ja erityistä toisen yksityisyyteen tukkeutumista erityistä röyhkeyttä käyttämällä.  Oletusarvona aikuisten ihmisten hyviin tapoihin kuuluu ettei toisten yksityisasiakirjoja tirkistellä.

Jokainen tuo työpaikalle henkilökohtaisia tarvikkeita.  Jätätkö sinä kännykän tsi kalenterin tai asiakirjaprojektisi kotiin?  Jos työpaikalla on pääte niin asiakirjojen paikka on päätteen vieressä.  Jos unohdat asiakirjojasi niin ei niitä toinen saa lukea vai Luetko toisten yksityisasiakirjoja?  Jos kaikesta huolimatta tulee salaa tirkistelleeksi toisen yksityisasiakirjoja niin vaatii erityistä ajattelemattomuutta kertoa siitä julkisesti sillä siitä voi tulla sakot kuten tässä saattaa käydä.

Yleensä ti

rkistelystä ei seuraa mitään mutta jos sitä käyttää toista vastaan, kuten nyt on käynyt, niin silloin tulee esille sen laittomuus.  Tässä asiassa on tehty paljon laittomuuksia ja niistä nyt sitten luultavasti rangaistaan.Jos kokorkeimmassa hallinto-oikeudessa käsitellään rikosoikeudellisia seikkoja niin tirkistely on siinä mukana ilman muuta.