Irja Askolan erottaminen kirkon virasta


Vieras

/ #102 Re: Raamatun opetukset kunniaan kirkon piirissä

01.08.2014 20:27

#101: Kauhistun moraalittomuutta - Raamatun opetukset kunniaan kirkon piirissä

Olen samaa mieltä.

Olen itse eroamassa kirkosta, jos kirkko suostuu homoliittoihin. Eroan siitä huolimatta, että kirkko on tehnyt mielestäni hyvää työtä lapsi- ja vanhustyössä. Miksi kulkisin enää niiden joukoissa ja miksi jopa verorahoin kannattaisin sitä toimintaa, joka opettaisi ja toimisi täysin Jumalan ilmoitusten vastaisesti ja mikä on jo kerran tässä maailmassa ollut Jumalan vihan kohteena. Kirkko on päässyt tähän asti helpolla, kun verorahat ovat tulleet sille helpolla. Tulkoon sitten yhä pienentyvillä verotuloilla toimeen. En usko kirkon ottaessa "avarakatseisen" toimintamallin käyttöön aikaisemmin esim. mielenosoituksellisesti kirkosta eronneiden palaavan takaisin kirkon jäseniksi siinä määrin, että kirkko saisi nykyistä enemmän nykyisellä veroprosentilla kerättyä varoja. Osahan mielenosoituksellisesti kirkosta eronneista on Jumalan kieltäjiä, jotka ovat vain olleet perheen perintönä kirkon jäseniä.

Seuraavana kirkko alkaisi sitten joukoin siunaamaan mafioiden ja ateistien toiminnat, sillä eiväthän he voi rikolliselle tai Jumalan kieltävälle ajatusmaailmalleen ja toiminnalleen mitään. Heitä ja heidän toimintaansa pitäisi ymmärtää ja hyväksyä, koska ei ole mitään näyttöä tieteellisin tutkimuksin, että kyseessä olisi sairaus ja siten he ovat syntyneet nykyiseen suuntautuneisuuteensa.

Kirkko ei voi mennä Jumalan yläpuolelle ja omavaltaisesti ryhtyä siunaamaan sitä, mikä Jumalale on iljetys. Jos kirkko kuitenkin lähtisi sille linjalle, koko kirkon uskottavuus menisi. Ja kyllä piru nauraisi, kun olisi saanut lohkaistua suuren palan itselleen ja ennen kaikkea hajotettua seurakunnat.

Kyllä kirkossa voi siunata homon tai lesbon ihmisinä, muttei heidän liittoa. Tämä on asia, jota on joidenkin niin kauhean vaikea ymmärtää. Se toiminta, missä kaksi samaa sukupuolta olevaa eläisivät seksuaalisesti yhdessä, ei ole raamatun mukaan Jumalan tahdon mukaista.

Samaa sukupuolta oleville voi antaa perimisoikeuden toistensa omaisuuteen maistraatissa hyväksytyin sopimuksin. Jo nyt voi testamentata omaisuutensa kenelle haluaa.

Homot ja lebot esiintyvät yli korostaen seksuaalista suuntautuneisuuttaan julkisesti TV:ssä ja lehdissä ja kaiken maailman kulkueissa  ja vaativat, että heillä pitää olla oikeus saada olla julkisilla paikoilla omia itsejään ja näyttää avoimesti seksuaalinen suuntautuneisuutensa, mutta sitten he kuitenkin haluavat piiloutua lomakkeissa vaatien oikeutta samaan nimitykseen kuin niillä, jotka ovat naimisissa. Katsovat tulleensa loukatuiksi, jos joutuvat rastittamaan lomakkeessa eri kohdan kuin naimisissa olevat eli rekisteröidyn parisuhteen. Minäkin olin sitten varmaan pitkään leimattu ja loukattu, kun jouduin rastittamaan naimaton. Tai miksi avoliitossa olevat joutuvat rastittamaan eri ruudun kuin naimisissa olevat, vaikka heidän yhteiselämäsä muistuttaa avioliittoa. Jokaisella sanalla on oma merkityksensä ja sanojen tarkoituksena on kertoa, mistä on kysymys. Jotta seksuaalisesti poikkeavat toimisivat loogisesti ( pitävät suuntautuneisuudelleen  oikeutettuna julkisen hyväksynnän ja  luontevan suhtautumisen ), hyväksyköön myös julkisesti heidän suhteesta kertovan rekisteröity parisuhde-nimityksen.