Vetoomus Meri-Rastilan, Kivinokan ja Vartiosaaren puolesta

KantaSuomalainen

/ #4

12.08.2014 12:54

Hei ja kiitos tiedosta.

Vartiosaari pitää jättää siihen tilaan missä on nyt eikä rakentaa lisää. -Kivinokasta en tiedä, ja Meri-Rastila on tuntematon minulle.Ne ketä asia koskee saavat toki vastustaa metsien tuhoamista kokonaan.

Onhan Lontoossakin elävää kaupunkiluontoa säästetty tai Tukholman saaristossa joka näkyy laivareitille, joten miksi se sopiva rakentaminen ja luonnon monimuotoisuuden varjeleminen eivät voisi toimia yhtä aikaa myös Helsingissä. Ja sitten kun rakennetaan, niin rakennetaan ylöspäin enemmän kuin se perinteiset 10 kerrosta, jotta saadaan se arvokas tontti käytettyä tehokkaasti! Eikä, että vallataan kaikki arvokkaat luontoalueet ja rakennetaan sinne jotain rikkaiden mini-kerrostaloja tai toimistoja. Esim. Kamppi.Leppävaara.  

Toimistoneliöitä Helsingissä on jo tarpeeksi! Tavallisia ja vuokralta edullisia asuntoja ja viihtyisiä ja rauhallisia asuinpaikkoja on liian vähän tai ei ollenkaan. Yli 400euron vuokra/kk+muut kulut niin rupeaa olemaan sula mahdottomuus pienituloiselle työssäkävijälle saatikka sitte työttömälle, ilmankos niitä asunnottomia on kadut ja yömajat tulvillaan!:( Ahneudelle rajat! 

Ja miksi niille "mamuille" annetaan ja osoitetaan asuinpaikat jostain ns.hyviltä paikoilta kaupungeista joihin tavallisilla suomalaisillakin on vaikea päästä koska korkeat hinnat, huono politiikka, kettumainen hierarkia. Siis miksi maahantulijoita suositaan enemmän asuntojonoissa ja koulutuksissa, esim. Helsingin kaupunki järjestää vain vaikka somaleille raitiovaununkuljettaja kurssia? Hiton syrjintää. Siis suomalaisten syrjintää.

Mehän täällä raadetaan ja he(mamut) kävelevät valmiiseen pöytään ja hetken päästä ylimielisesti arvostelevat ja naureskelevat Ylessä(fatbarde, ali, husu) suomalaisille duunareille joita Eu-ja sekoomuksen politiikka lievästi sanottuna vituuttaa kun sössivät kaikki asiat. Esim. Meillä on valtionvelkaa sellaset 110 miljardia euroa nyt ja kun Katainen aloitti sitä oli vain 70 miljardia euroa. Että hitto kun kansa on tyhmää ja äänestää demareita ja kansallista sekoomusta valtaan. Menis oikeisiin töihin twiittailemasta se herra twiitti pelle, jota ei vaaleilla valittu Suomen pääministeriksi joka tykkää juosta maratonia ja pyöriä väkipyörässä kuin mikäkin narri.  

Missä ovat nykyaikaiset kerrostalot jossa asuminen on edullista kompakteissa yksiössä ja kaksioissa ja hissillisessä talossa?

Miksi grynderit ja sijoittajat saavat kikkailla vapaasti lainsäädännön sitä estämättä ja keinotella Pääkaupunkiseudun asuntotilanteen ihan p'skasti?

Terveisin Suomessa syntynyt kantasuomalainen ja Suomen Kansalainen jolla joskus oli asunto Laru:ssa Länsiväylän vieressä, ja se oli vielä ihan jees vaikka parkkipaikkoja ja hissiä ei ollut.

Niitä olisin toivonut, mutta liian vanha talo ja ahdas miljöö. Siksi myimme sen. Helsingissä on kiva käydä mutta siellä on mahdoton asua vaikka olisikin työpaikka, pitäisi myös olla joku rauhallinen asuinpaikka. Mutta noin vähillä poliisimäärillä ja p'skalla ilmapiirillä niin Ei kiitos.

Mitä lähempänä keskustaa sen ilkeämpää vastaantulijaa löytyy..toki poikkeuksiakin on. Mieluummin vaikka landella täällä sitä tilaa/ lebensraumia on vielä edes vähän enemmän jopa työttömälle. Toki täälläkin on omat ongelmansa, kyynärpäiden Suomi on koko maa.Valitettavasti.

 

Ps. en äänestä persuja enkä ketään kansankusettajaa/poliitikkoa.

 

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…