Median lopetettava vääristelty Israelin vastainen uutisointi

Vieras

/ #128 Jumalan käsi painoi ohjuksen mereen

15.08.2014 17:31

”Jumalan käsi painoi ohjuksen mereen”

15.08.2014 15:18 Päivitetty 15:29 | Ristin Voitto | RV Uutiset

Iron Dome -järjestelmä torjuu raketin Tel Avivin yllä. Kuva ei liity uutisen tapaukseen. Kuva: IDF

Tel Aviviin matkalla olleen Hamasin ohjuksen lentosuunnan muuttuminen oli Israelin puolustusvoimien IDF:n ohjuspatterin komentajalle todistus Jumalan olemassaolosta.

Israelissa on iloittu tapauksesta, jossa Tel Avivin kaupunki kuin ihmeen kautta pelastui terroristijärjestö Hamasin raketti-iskulta.

Heinä-elokuun vaihteessa sattuneessa tapauksessa ohjuspuolustusjärjestelmä Iron Dome yritti kaksi kertaa ampua alas Gazasta laukaistun ohjuksen, mutta molemmat yritykset epäonnistuivat.

– [Järjestelmän laskelmien mukaan] ohjus olisi osunut joko Azrielin torneihin, Israelin puolustusvoimien tärkeään rakennukseen HaKiryaan tai keskeiselle Tel Avivin rautatieasemalle. Sadat olisivat voineet kuolla, kertoi torjuntaa yrittäneen ohjuspatterin komentaja Israel Todayn mukaan.

Kun ohjusiskun onnistumiseen oli enää noin neljä sekuntia, Iron Dome -järjestelmä ilmoitti yhtäkkiä havainneensa voimakkaan itätuulen nousevan ja ohjuksen lentoradan muuttuvan.

– Olimme kaikki ihmeissämme. Nousin ylös ja huusin, että Jumala on olemassa. Näin ihmeen omilla silmilläni. – – Näin Jumalan käden painavan ohjuksen mereen, komentaja kertoi.

– Olimme jo välittäneet hätätilaviranomaisille ohjeet keskittää resurssit kyseiselle alueelle, ja varoittaneet heitä suuresta kuolonuhrien määrästä.

Lue Israel Todayn alkuperäinen uutinen aiheesta täältä.

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/ulkomaat/4807/jumalan_kasi_painoi_ohjuksen_mereen