Kannabis lailliseksi

jussi anttila
seinäjoki

/ #1000 lainatakseni paria lainausta

03.12.2008 22:35

Pekka peloton lainasi tämmöisen jostain
"Eräs Britannian parlamentin alainen tieteellinen elin, Science and Technology Committee, on laatinut seuraavan luokittelun, joka asettaa päihteet järjestykseen niiden haitallisuuden mukaan aloittaen ihmisille vahingollisimmasta ja päätyen vähiten haitalliseen: heroiini, kokaiini, barbituraatit, metadoni, alkoholi, ketamiini, bentsodiatsepiini, amfetamiini, psilosybiini, tupakka, buprenorfiini, kannabis, päihteinä käytettävät liuottimet, DOM, LSD, metyylifenidaatti, anaboliset steroidit, GHB, ekstaasi, alkyylinitriitit ja kati. "

Itse lopetin pilven säännöllisen käytön joku vuosi sitten, ja nyt ajattelin siirtyä lailliseen ja haitattomampaan vaihtoehtoon: Liima. Ja jos sitä ei satu olemaan saatavilla, niin käyhän se päähän bensa tai muutkin liuottimet impattuna. Jos hieman vielä terästäisin oloja anabolisilla ja alkyylinitriiteillä, niin ei ainakaan psyyke eikä aivot ylipäätään kärsi niin kuin pilven polttelusta.
Sitä en kyllä ymmärrä miten psilosybiini on haitallisempaa kuin tupakka?

noh sitten lainaan seuraavaksi sere wilskaa:
"- Huumeen vaarallisuus: Vaarallisimpia ovat ekstaasi ja kokaiini, joita seuraavat alkoholi ja heroiini. Vähiten vaarallinen huume on kannabis."
siis mitä helvettiä? mihinkähän tämä lause perustuu. Kyllähän alkoholi on ihan varmasti vaarallisin huume mitä on. Ekstaasi toki tekee ihmisistä serotoniinivajaita zombeja kuten kokaiinikin, mutta kuinkahan paljon alkoholi todellisuudessa aiheuttaa enemmän vaaratilanteita kuin esim ekstaasi?
Itse en ekstaasia käytä enkä todellakaan tule koskaan käyttämään, mutta kun katsoo miten ihmiset käyttäytyvät ko. aineiden alaisuudessa, niin kyllähän viina voiton vie vaarallisuudessa. Luultavasti ekstaasin vaarallisuus johtuu sen epäpuhtauksista, kun et tiedä mitä ko. pilleri sisältää.

ja tämä rasmus rajatapaus on joko skitsofreenikko tai muuten vaan hullu, kun katsoo hänen mielipiteitään täällä kannabisadressikeskustelussa http://www.adressit.com/p/12280 <=rasmksen kommentit

Että semmoista. Ja antakaa koirat (poliisi on Saatanan koira, se sanoo hau jos pomo(ihmisen kirjoittama laki) käskee) ja koirien omistajat ihmisten kasvattaa kaikkea mitä Luoja on luonut. Rikottehan tekin lakia joka päivä, mutta millä teidät saisi siitä edesvastuuseen?
Laki pitäisi muutenkin päivittää kokonaan ihmisen hyväksi.
Tällä hetkellä holhous on jo mennyt liian pitkälle, ja me elämme kaikki vankilassa ilman minkäänlaista vapautta.